עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מישהו שיחק בזה פעם? (חוץ ממני) יש לי כמה מוסיקות יפות שעשו למשחק. מין מיקסים כאלה בשילוב של טרנס עם מוסיקות מהמשחק... אז אם מישהו מכיר את המשחק זה יכול להישמע נחמד בשבילו ואם מישהו אחר רוצה אז תבקשו אני אהבתי אותם...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by e.s,

איך אני אומור לדעת שסיימתי את gta vice city אמורה להיות לי הודעה כלשהיא או סימן??משהו??

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by SubX,

עכשיו אני היתקנתי על המשחק תוכנה שקשורה לרשת ותמיד שאני עושה משחק חדש או אפילו טעינת משחק זה משמופיע. אה ויש לציין המכוניות במשחק נעלמו! יש רק משטרות אם אתה הורג את הכפילים.. איך פותרים את הבעייה?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by dino,

אני תקוע בשלב ראשון ב-Enter The Matrix... איזה מאבטח זרק גז מדמיע וצריך לעבור איזה קיר ואני לא מצליח - העלתי תמונה אז מי שיוכל לעזור גדול. תודה, מתן.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני משחק כרגע ב Ghost Recon Island Thunder הורדתי אתמול מודים שונים למשחק אבל אין לי מושג איך להתקין אותם חיפשתי עזרה באתרים שמהם הורדתי את המודים אבל לא רשום כלום יש רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

היי, בזמן האחרון נמאס לי מכל המשחקים ואני מת למשחק "QUEST" לרשת. משחק שבו אני וחברים שלי נפתח דמות ויש עלילה... (מצרך מאוד נדיר בימינו :-\ ). יש הצעות? תודה רבה, יאיר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יכול לתת לי קישור ל VC Patch?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by Shlomi32,

כשאני מתחיל לשחק במשחק, כל המשחק קופץ. יש לי Ge-Force 2 Mx 200 64Mb דרייברים הכי חדשים. עזרו לי בבקשה לגלות מה הבעיה כאן....

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by demonshlomo,

אני מחפש נאשות אחרי חנות שמוכרת מדריכי אסטרטגיה (STRATEGY GUIDE) של משחקים בארץ... מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by benor,

הנה הלינק בשביל הסרבר והקליינט: http://www.gtat.org/downloads.html והנה ההוראות: http://mx-host.de/vcmods/gta3t/wbboard/thread.php?threadid=50&boardid=2&styleid=1&sid=ee8de13134e1acd1d24b01f5e174f551 אתם יכולים לנסות לעזור לי להבין מה צריך לעשות בשביל לשחק באינטרנט/רשת? מה שהבנתי זה שצריך לשדרג את הגירסא של ה - GTA ל 1.1 לפני שמנסים לשחק.

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by zgd,

משחקי MMORPG הם משחקים בעלי תשלום חודשי. אלו משחקי אינטרנט מסיביים על שרתים חזקים במיוחד. משחקים כדוגמתם:STAR WARS GALAXIES, NEOCRON ועוד. רציתי לדעת מה דעתכם על משחקים אלה ועל התשלום עליהם. שווה? לא שווה? פתרון אחר? הביעו דעתכם.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by MDK,

שלום! רציתי לדעת אם רק אצלי (ראה מפרט) המשחק עובד גרוע - מקרטע מחוץ לבניינים ועובד לאט (בלי AA\AF) ועובד לא חלק בתוך בניינים - לפעמים יש קפיצות - והכל ברזולוציה של 1024X768 @ high details.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by Roces,

[NEED HELP.TXT] [--DECODING--] AVGVAGHVFSGHAVGVDAGHVFASGKRCBYTSYBCLYQWCPBRYIQWB CHAGBRQTOYERCGDFASBHHVGFXCVCACSWTYFQWTYQWEEGOTBSGFSDJGS EHSGRVBSYUTRWOBQVYERVBNVUHNRENFNEJFNNFJANDJANJENJWNJEN :lamer: שלום לכם! לאחר בדיקה מעמיקה של כל תכונות ההאקינג במשחק מטריקס (גמרתי את ההאקינג במעט מאוד זמן), ולאחר בדיקה באינטרנט, הגעתי למסקנה שאמור להיות לי שלב TRAINING שנקרא SWORD... השלב אמור להימצא בRAM:\PROG אך משום מה, התיקייה ריקה ??? אני מנסה להריץ את הפקודה אבל הוא לא מוצא לי את השלב! :-\ למה לא קיבלתי אותו? אני משחק עם GHOST, ואני בקטע שאחרי שמגיעים למשאיות ומצילים את מורפיוס (ממש לא הבנתי מה שקרה שם, איבדתי את כל העלילה!) :auto: תודה לעונים! כמו כן, למישהו יש …

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  14. זה הפרק שצריך לעצור ואן ירוק שזורק פצצות. הבעיה היא שגם צריך לירות בפצצות, ואיך שמתפוצצות פצצה או שתיים, הרייטינג צונח ישר ותוך שניה מגיע לאפס ונפסלים. גם כשניסיתי להשאר מאחורה ולהתמקד רק בפצצות, הצלחתי להחזיק טיפה זמן אבל בכל מקרה לא עשיתי שום נזק לוואן. מישהו הצליח את זה? ניסיתי 5 פעמים והתייאשתי...

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by game kILLer,

התקניתי את המשחק לפני שבועיים הכל טוב ויפה היום אני נכנס לשחק ואין שרתים....... יש איזה פאץ או חידוש למשחק שצריך??? תנו לינק אם אפשר ??? :'(

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  16. למי שיש או שיכול להעביר לי בכל דרך שלא תיהיה את המשחק הנ"ל, אני אודה לו מאד מאד מאד מאד מאד אבל מאד מאד המשחק הזה מומלץ בחום!!! הסיפוק שניתן לי ממנו הוא על גבול המיני!! בבקשה אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש נדב תמם

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by michael_brosh,

הורדתי את המשחק הידוע - America's Army Operations משחק חיה אחלה גרפיקה ובעיקר מציאותי מאוד ! אני רוצה לבנות חדר אבל אני לא מצליח ניסיתי כל דבר - התייאשתי חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי ! אם אתם כבר יודעים איך אז תסבירו לי גם איך להיכנס לחדר (עדיף עם כתובת IP) תודה מראש, מיכה.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by alexrta,

שלום לכולם!!! רציתי לדע כדאי לשחק ב- Elder Scrolls III: Bloodmoon צריך את חבילת ההרחבה שיצאה לפני זה? או רק את המשחק המקורי הראשון? נ.ב עשו אחלה שידרוג לפורומים תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

BF 1942 המוד החדש Desert Combat מה הוא עושה\מוסיף? שמעתי שיצא מוד בשם זה והוא שוקל 300 ומשהו MB האם אפשר לתת הסבר קצר לגבי המוד וגם לינק להורדה? תודה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by daniel666,

אני תקוע בשלב ב3 עם גוסט מתי שיש את המסוק

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by 47,

טחרי שעשיתי פורמט התקנתי BF1942 והבעיה היא כשהוא עושה LOAD הוא ניתקע לי על הרבע הראשון ולא זז, אבל המחשב עצמו לא ניתקע וגם המישחק לא, הוא פשוט לא עולה, ולפני זה הוא עבד מצויין. (יש לי את הדרייברים הכי חדשים וגם DX9.0)

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by dorratz,

אחות שלי באה עוד חודש מארה"ב והיא תביא לי פלייסטיישן 2, והיא שאלה אותי איזה משחקים אני רוצה איתו. המשחק היחיד שאני מכיר שממליצים עליו מאוד הוא tekken 4, שלפי מה שהבנתי הוא משחק המכות הכי טוב שיש ל-PS2 להציע. על מה אתם עוד ממליצים לי?אני פתוח להצעות מכל סוגי הז'אנרים...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by MotoCross,

מתי יוצא Flight Simulator 2004?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by tal^_^,

הזמן האחרון פתאום שמתי לב שאני לא רואה חתימות ב Counter-Strike. מישהו יודע למה, ואיך לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by zag_zag,

עד אתמול היה לי windows 2000 והמשחק עבד מצוין. היום עברתי ל-XP (שדרוג, לא התקנה מלאה), והכל עובד חוץ מהמשחק הזה - כשאני מפעיל אותו אני מקבל "unhandeld exception" מיד אחרי מסך הפתיחה של Rockstar. XP היא מערכת מאד דומה ל-2000 (NT 5.1 לעומת NT 5.0), אז למה יש לי בעיה להפעיל את המשחק?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים