עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SMAZ,

אני רוצה להעדכן אותכם במה שראיתי ההגדרות :o http://www.crymod.com/thread.php?threadid=34404 האתר הראשי שקם לא מזמן http://crysiswarhead.ea.com/ לפי ההגדרות קרייסיס הזה עבר אופמזציה עצבנית

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by TimoTy,

אני מחפש משחק עם דרקונים ודמויות שעולות רמות משהו בסגנון בלדורס גיט אבל חדש יותר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  3. אפשר לסדר שבסרבר יהיה [move] KILLCAM OFF KillCam OFF kill cam off!!! KillCam OFF[/move]פשוט אני חושב שהמשחק בסרבר יהיה[glow=green,2,300] יותר כיף ופחות מעצבן[/glow] .....

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  4. גם אני התלהבתי מהמשחק או יותר נכון מההייפ סביבו אבל הנה ק התחלתי לשחק ומה אני אומר התאכזבתי קשות נכון הגרפיקה מדהימה יש אווירה מגניבה אבל בתכלס באתי לשחק לא לראות קולנוע ופה המשחק פשוט נופל קודם כל ה AI של היצורים פשוט נפילה אפילו בדום 1 היה יותר אינטיליגנציה הם סתם רצים לקראתי וצועקים ומה שאני צריך לעשות זה לדפוק להם כדור בראש ומה זה השטות הזו שאי אפשר למות זה מוציא את כל העוקץ אוקיי אז תוקפים אותי 20 ספלייסרים אז אני אהרוג אחד ימות יקום לתחייה ישארו לי 19 איפה פה הכיף אין לי שום סיבה להתאמץ ולהרוג את כולם (מי שזוכר את המפלצת בהאלף לייף בעולם של החייזרים מבין, לקח לי המון זמן לחסל אותה אבל זה היה כיף ) יש הרבה רינונים על העלילה אבל ראבק העלילה הזו הייתה ב1001 מש…

• 59 תגובות
    • 7.2k צפיות
  5. חברים יש לי בעיה רצינית יש לי משחקים גורמים ל ריסטרט המשחקים שעושים לי את הבעיה זה BLACK OPS 2 / XCOM מקורי נקנה בSTEAM battlefield 3 עובד מצויין בULTRA כולל מולטיפלייר אני משחר בולפחות 3 שעות ביום יש למישהו פתרון ? תודה לאוזרים

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by TimoTy,

יש לי בעיה שאני משחק אני לא יכול לדבר בצאט ........... כל פעם שאני אמור לראות משהו אני רואה Cstrike_Chat_Alldead משהו כזה........... מה אני עושה?????????

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Big-B69,

שלום לכולם ! הבעיה היא שאחרי שאני מסיים להתקין הוא מקפיץ הודעה וכותב שמה failed install windwos media format ואז אני מפעיל את המשחק והוא כותב error וזהו... אני לא מצליח להפעיל מצאתי על הדיסק קובץ התקנה של הפורמט של הווינדוס מדיה פלייר וכתוב סרייס 9 ולי יש גירסה 10 מישהו יודע מה עושים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by RDS,

טוב אז פתאום היה לי התקף של רצון למשחק אסטרטגיה... יש המלצות? ניסיתי את הדמו של WORLD IN CONFLICT ולא מתתי עליו... יותר אהבתי CNC וכאלה... יש איזהמשהו? רצוי שהמשחק אסטרטגיה לא יהיה סגנון COH ו-WIC, לא ממש אהבתי אותם... תודה

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by Nihility,

לעוד מישהו זה מופיע? http://img168.imageshack.us/img168/9904/image2kt6.jpg זאת לא תמונה שלי, יש לי משהו דומה. רובועים בודדים שקופצים על המסך ולפעמים אקסים שחורים. נראה לי שזה התחיל עם העדכון האחרון של נוידיה אבל גם מצאתי מקרים של אנשים עם 360 שזה הופיע להם.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by a1516a,

גם כשאני עושה את ההגדרות על LOW המשחק לא רץ חלק..מרצד.. יש לי פנטיום 4 וגיפורס 6600 256 מגה,גיגה זיכרון פנימי,...גם המשחק הקודם (FIFA 2007 ) לא עבד טוב.... אצל עוד מישהו זה ככה?...יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by erez1968,

יעבדו גם על XP SP2? או שרק על SP3?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

היי! כנראה שבשבוע הבא אני קונה את הX360 בארצות הברית... השאלה היא האים קיים כבר צ'יפ למכשיר או יש שמועות על משהוא מתקרב\ הערכת זמן למתי יהיה? כי אם אין עדיין זה אומר שאני צריך להתעזר בסטוקים של משחקים מארצות הברית בזמן הקניה כי להשיג בארץ יהיה בלתי אפשרי כמעט... תודה רבה!!!!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. http://www.elfyourself.com/?userid=e4db8430d3348eec39e0ff8G06121410 ;D

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי באגים לפעמים למשל אחרי שאני מסיים איזה שלב ואחרי זה יש 'סרטון' שמדברים בו אז אני שומע רק את הדיבורים והמסך שחור או שרואים משהו לא קשור בכלל לקטע....ואם אני עושה restart checkpoint אז הקטע מתחיל בסדר..וגם קרה לי כמה פעמים שהמשחק התרסק ונתן הודעה של send dont send למישהו זה גם קרה במשחק הזה? או שרק לי יש באגים כאלה?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by danield51,

המשחק פועל לי בערך פי 2 יותר מהר ממה שהוא צריך לפעול...איך אפשר לסדר את זה? בזה שהוא פועל פי 2 יותר מהר כלומר..רק המשחק...לא הוידאו ...נניח האויבים שמולי והמלכודות הרבה יותר מהירות כמו כן גם הנסיך

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by cobmetal,

שלום , ברשותי מחשב עם מעבד I7 2600 , כרטיס מסך 6950 2 ג"ב , ו 8 ג"ב פנימי , החלטתי לשחק בג'יטיאי 4 , כיוון שהמסך שלי הוא לא FHD אני משחק ברזולוציה של 1680*1050 , משום מה ואני לא מצליח להבין מדוע , תוך כדי הנסיעה ברכב יש מן תקיעות במשחק , לא יודע מה לעשות תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by dani,

יש לי Need for Speed Underground וכשאני מנסה להפעיל אותו אז הוא קורס (ועושה דוח שגיאה) יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? הורדתי את הקטליסט 4.9 ו Directx 9C

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by lielb16,

שלום לכולם!! יש ברשותי GAME PAD מסוג Logitech Precision , זהו GAME PAD נחמד שעושה את העבודה כמו שצריך, אך יש לי בעיה קטנה שצצה בחודש האחרון והיא שהשלט מגיב לאחר זמן רב יחסית . אני נוהג לשחק איתו רק פיפא ובמהלך המשחק (בעיקר ברשת) ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהו עובר זמן מה יחסית ארוך עד אשר מתבצעת הפעולה המתבקשת, יש לציין כי זה נגרם גם במשחק יחיד. הדבר הזה גורם לי לתסכול רב וחשבתי שאולי מישהו מכם ינסה למצוא לי פתרון - אולי אפשר לעדכן אותו, או לשנות את הגדרותיו בלוח הבקרה(ששם לא מצאתי כלום) בקיצר אני אובד עצות...

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by VIPERANAF,

זה משחק שפועל עם אמולטור ואפשר לבחור בו כמה לוחמים וזה בסגנון של גולדן אקס יכול להיות שזה אחד מהגודלן אקס פשוט עוד משהו שיעזור זה שאני זוכר שאחד הלוחמים הוא פנתר ואחד זה לוחם ענקי כזה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. Started by babalas,

אני משחק עכשיו DOOM 3 (משלים פערים) ואני ברז' 640X480, הוא לא נותן לי להחליף. אני מנסה 1024X768 וגם לא, יש לי מסך רחב רז' נטיבית1280X768. זה לא נותן לי להריץ את המשחק על רז' גבוהה מ640X480, למישהוא יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by tomllic,

אהלן, כבר שבוע בערך ה-LOADOUT שלי לא נשמר ואני צריך כל פעם להוסיף את האביזרים לנשק מחדש וזה מציק. זאת בעיה ידועה ? יש למישהו פתרון ? - - - תגובה אוחדה: - - - יש מצב שזה קורה לי רק עם התבור.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מתי יצאו מישחקים המבוססים על המנוע אנריל 3?

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by stone cold,

פה יש תביקורת בגימספוט למי שרוצה http://www.gamespot.com/ps2/adventure/kingdomhearts/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs ותמונות קצת - טוב אני יודע שהביקורת מאוד מאוחרת אבל הרבה לא שיחקו במשחק הזה וחבל בכל מיקרה המשחק משלב דברים מהרבה סגנונות גם מפלטפורמות גם מRPG מערבים גם מRPG יפנים גם מיריות בקיצור הרבה דברים אבל בשורה התחתונה אחרי התחלה משעממת והרבה סרטונים המשחק מתחיל להיות יותר ויותר כיף ולקראת הסוף אפילו מאוד מאתגר הבעיות במשחק זה 2 דברים 1-העלילה בסגנון דיסני וכל המשחק מוצף בדברים של דיסני לי אישית זה לא הציק יותר מידי כמו שמשחקי מאריו לא מציקים לי בעניין התפאורה יותר מידי אבל יש אנשים שזה יכול להציק להם 2-יש לקראת הסוף יותר מי…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by shimmi1982,

הייי- קודם כל אני חושב שכולם יסכימו אותי על כך שפאקינג משחק מטורף לגמרי שמצליח להפתיע כל פעם מחדש עם ההשקעה פשוט בכל תחום אפשרי. סיימתי אותו עם צ'יטים (כן יש לי שריטה כזאת - לסיים משחקים מהר עם צ'יטים) - ואז סתם מתוך שיעמום התחלתי לשחק רגיל- והתמכרתי- אז אני מתקדם לאט לאט לאט - ועולם אחר כי פתאום אני נחשף לAI המטורף , לצורות התגברות על מכשולים (אתם יודעים עם צ'יטים לא משקיעים מחשבה- פשוט רצים ויורים בהכל אז סתם מתלהבים מהגראפיקה) ANYWAY- נחזור לענייננו- ראיתי בתפריט של המשחק שיש אפשרות של מודים- אז אמרתי נחפש מודים באינטרנט- חיפשתי וחוץ מכאלה פשוטים (ששמים גראפיקה שונה על הנשקים או שטויות כאלה) לא ראיתי מודים רציניים, ז"א ראיתי מלא אבל הם כולם בפיתוח מישהו מכיר מוד רציני…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.