משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
מלא סרטים קצרים עם מידע על משחקים חדשים כמו X-MAN 2, ספידר מן2, הולו 2... 2 סרטים מומלצים: --שימו לב לסרט של הולו 2 איזה יופי של משחק! לא רק הגרפיקה מעולה גם הסביבה והמשחקיות, ממש מדהים. -- מידטאון מדנאס 3, סרט ממש ממש מצחיק, סרט קומי על האנשים של שמאחורי האנימציה של הדמויות, מומלץ ביותר. http://www.ifilm.com/?sctn=main&pg=videogames צריך להוריד את REAL ONE החדש .
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, מה המצב? התקנתי את Battlefield 1942 ושמתי CRACK, עדכנתי הכל.. ושאני מנסה לעלות אותו הוא נותן מסך שחור ויוצא בחזרה לוינדוס! יש לי radeon 9700 דרייבר גירסה 3.6 , winXp , 512 זיכרון , DX9(לציין עוד משהו?) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
אני רואה תסרטים טוב עד שהדמויות מתחילות לדבר ואז הסרט מתחיל לקרטעה(עם אפסקות של כמה שניות בין כל אוורה) מה אני יכול לעשות כדי לפטור את בעיה זו? אל תגידו לי לדלג על הסרטים כי אז אני לא הבין מה קורה במשחק
-
ליפני יומיים הורדתי את המישחק.(אפשר להוריד אותו חוקיתי מ FilePlanet להירשם ולקבל CD KEY) אם מישה פה משחק תנו שמות ובאיזה סרבר אתם משחקים. השם שלי: Smon ואני משחק בסרבר של אירופה. ועוד שאלה:האם אני צריך לשלם לאתר בישביל שזה לא יהיה מישחק ל 7 יום? אלה מישחק פתוח? נ.ב: אני עכשיו ב Hossin (המבין יבין.)
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ללא ספק משחק האסטרטגיה בזמן אמת הטוב בכל הזמנים: StarCraft: Brood War. אם לא שיחקת אותו ואת StarCraft המקורי לא שיחקת משחק RTS טוב אף פעם.........
-
- 26 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק 2 No One Lives Forever. ב Chapter 5, לאחר הקטע "Outer Yard", בעת טעינת הקטע הבא ("Exfiltraction") המשחק מתרסק ומוציא הודעת שגיאה שאומרת Out Of Memory. סה נראה לי לא הגיוני גי יש 512 מגה זיכרון. עידכנתי את המשחק לגירסה הכי חדשה, ועדיין לא עוזר. המפרט שלי הוא: מעבד: AXP 2500+ לוח אם: Epox 8RDA+ (גרסת דרייברים (2.03 זיכרון: CORSAIR 256pt * 2 כרטיס מסך: Hercules Radeon 9700Pro-(Catalyst 3.5.) הארד דיסק של 80GB ( ב C: יש כ 2.5GB פנוי, משום ששם מותקנת רק מערכת ההפעלה, בכונן בו מותקן המשחק יש 41GB פנוי). WINXP Pro Serive Pack 1 מישהו יודע למה זה קורה? ומה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום ניסיתי לעשות את המשימה הזאת (לצותת לשיחה של גרינקו ומס במעחית השקופה) וכל פעם לקראת סוף השיחה אני מאבד קליטה כאשר גרינקו אומר למס "TALK TO THAT..." ניסיתי לצותת מכל זווית אפשרית אבל לא הולך לי.... :'( עזרה! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
מישהו לקח לי תסי די קי ל-counter strike אם מישהו פהיכול להביא לי סי די קי חדש או שיש לו half life והוא מוכן להביא לי תתסי די קי שלו בבקשה בבקשה תביאו לי כי אנימממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהב תמשחק הזה אז פליז תעזרו לי
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש משחק כמו AAO לא כמו U2003 או באטל פילד 1942 למי שלא הבין אני מחפש משחק פעולה שמצריך חשיבה אסטרטגית, עם אפשרות מולטי פלייר. תודה
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
למישהו יש מידע או שיודע אם הולך לצאת המשחק השני בסדרה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, נתקעתי במשחק בחלק בקרב נגד הWendigo המפלצת במערת קרח... שאלתי כבר בגיימר, אבל כרגיל הראשון רשם ספאם ואחריו כולם הגיבו על הספאם שלו ולא קיבלתי עזרה.... אני מבין שצריך לעמוד מאחוריו וללחוץaction שרואים STRIKE. אבל אני לא רואה STRIKE.... מה עושים ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
האם צריך CD KEY מקורי בישביל המישחק Midnight Club 2 ???
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום... אתמול הייתה לי בעיה בDungeon Siege, שבעיקבותה המחשב קרס ועשה ריסטרט במהלך המשחק... תיקנתי את הבעיה על ידי התקנת Catalyst 3.5... קניתי את חבילת ההרחבה לNWN, ועכשיו המשחק לא עולה... ניסיתי להתקין מחדש... מה שקורה זה שלוחצים על PLAY, מופיעה "העין", ואז שום דבר לא קורה... עכשיו אני צריך להתקין שוב 3.6? ואם אני ארצה לשחק DSעוד פעם לחזור ל3.5? הדרייורים של ATI יכולים לשגע פילים. מה אני יכול לעשות? עידכון: בדקתי ואני רואה שהמשחק עולה רק עם המקורי, למה אני לא יכול לשחק עם הצריבה שהכנתי? אני לא רוצה שהדיסק ישרט או יתפוצץ. המשחק המקורי לא עשה בעיות שהכנסתי דיסק צרוב שהכנתי........... יש פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לא מצאתי בחנויות לא מצאתי מאיפה להוריד help me
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם [glow=red,2,300][/ אני מאוד רוצה לשחק ב DIABLO 2 LOD בפאץ' החדש הביעיה היא שאין לי אם מי לשחק. אם גם אתם מעונינים לשחק אם מישהוא אז תיצרו איתי קשר אני מאוד אשמח!!! מספר הICQ שלי הוא:1996774617 אני מאוד מקבע שמישהוא קרא את הההודעה הזאת! טוב תודה על זמנכם הפרטי!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
כ"כ הרבה משחקים כאלה יוצאים לאחרונה וכובשים את העולם... משחקים כדוגמת:Planetside, Neocron,Star wars:galaxies. לדעתי משחקים אלה הם ההמשך של משחקי המולטיפלייר בעולמנו. כ"כ הרבה אפשרויות ועולם ומלואו בכל משחק. הביעו דעתכם.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שאני מתחיל לשחק Morrowind, שזה טוען מקום חדש, המסך פשוט מפסיק להגיב, ואני צריך לעשות restart למחשב. זה גם לא תמיד קורה, מדי פעם כן הצלחתי לעבור למסך חדש, אבל אחרי שאני עובר לעוד מקום זה שוב קורה. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי במפרט.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לכל מי שחושב לחכות עוד שנה לדום3 בשורות משמחות, הדמו מולטי פלייר של דום3 יוצא ב14 באוגוסט השנה!!!! אז יש למה לצפות (לפחות לפי שיש לו כרטיס HIGH END). יאיר.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשק Dungeon Siege, ותאמת, אני לא מתפלא כי כתוב Microsoft על האריזה... המשחק קורס בכל מיני מקומות במשחק, בין עם זה ברשת, או בסינגל פלייר, בין עם זה שאני עוזב משחק של מישהו או סתם משחק.... המפרט בצד, כרטיס מסך Radeon 9500pro BBA + Catalyst 3.6 מערכת הפעלה WIN XP. פעם ראשונה שזה קורה לי..... הכל התחיל מאז שפרמטתי וקיבלתי את הכרטיס מסך בפעם השלישית או הרביעית.... אודה לעוזרים... ??? :'(
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חחחח , איך זה היה צפוי , כולם should have seen this coming , דום 3 נדחה לשנה הבאה . לפרטים : http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=20597 לצערם של כל מי שקנה ראיידון 9800 וgeforce fx 5900 , שחלקם קנו את הכרטיסים מציפייה לגרפיקה בדום 3 . שום משחק לא ממש יממש את מלוא הפונטציאל של הכרטיס , ועד שנה הבאה יגיעו כרטיסי מסך אחרים שיעשו את העבודה יותר טוב . לדעתי הם ממש איכזבו את הגיימרים , כל ההייפ שיצרו , דחייה כזאת ממש מדכאת , אני במילא לא התכוונתי להסתכל אל המשחק עם דרישות כאלו . עד שנה הבאה זה כבר לא יהיה כזה מרשים כאשר משחקים עם גרפיקה מרשימה מאוד קרובים אלנו ( HL, far cry וכו... ) ועוד כמה עם משחקיות מאוד מאוד מרשימה , D3 לא יהיה כזה מושך :-\ .
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כבר הרבה זמן את וייס סיטי ותמיד שיחקתי בו בהנאה עם GF4 TI4200 והכול הלך מצויין עד ששדרגתי לכרטיס FX5600 ומאז הגרפיקה נמרחת לי בצורה שאי אפשר לשחק רציתי רק להוסיף שכל המחשב שלי מעודכן מכל בחינה של תוכנה כגון xp-sp1 דריברים לכרטיס וכו וכו אשמח לקבל פיתרון או מענה בתודה נועם
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלושה סרטונים הלקוחים מתוך המצגת בתערוכת המשחקים E3 (של החצי ג'יגה). http://www.fileshack.com/file.x?fid=3337 http://www.fileshack.com/file.x?fid=3332 http://www.fileshack.com/file.x?fid=3279
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-