משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה כאלו מישחקים אם משאיות שנוסעים בדרכים עושים סחורה פורקים ויש מישטרה ונוסעים בכביש חופשי כזה.....
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
המשחק עולה הכל טוב ברגע שאני מתחיל לשחק אחרי הטעינת המשחק המחשב משמיע קול למספר שניות ונתקע טוטלית ל20-30 שניות מבלי אפשר לעשות כלום אחרי זה איזה 2 שניות המחשב מגיע הוא שוב פעם חוזר על זה אני לא מסוגל לשחק משחקי 3d shooter מהסוג של unreal 2003 או quake 3 משחק כמו למשל matrix the enter עובד מבלי לעשות בעיות אילו 1600xp (run on 1gbit) 256mb ddr 140giga winxp pro gf2 400 mx 64maga בתודה בראששש
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה של פאזלים אבל לא כאלה של ילדים עם 4 חלקים אלה כאלה שנותנת לך לבחור איזה כמה מאות חלקים וכו' בקיצור "למתקדמים" ושיש לה מאגר תמונות גדול ובחינם אם מישהו מכיר תוכנה\משחק כזה אני מאוד אודה לו
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה, התקנתי את RED ALERT 2 ו - YURI'S REVENEGR מדיסק מקורי וגם מלא מקורי כאשר ניסיתי להפעיל אותו (GAME.EXE, YURI.EXE) הוא הראה מסך שחור (כאילו הוא מפעיל) ואז חזר לוינדוס אני משתמש בוינדוס XP והמשחק אמור לעבוד בגירסת וינדוס זו (הוא כבר עבד) כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך (בדקתי בתוכנה הזאת של הDIRECTX ולא היו בעיות ) אפילו הורדתי דרייברים מעודכנים יותר לכרטיס מסך (REDEON 9600 PRO) , עשיתי גם אתחול לכונן C (המשחק מותקן בD) וזה לא עוזר!!! לעוד מישהו זה קרה??? מה אפשר לעשות כדי להפעיל??? עזרו לי!!!!!!!! תודה! אוהד
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חזרתי לשחק ביצירת האומנות היפה ביותר שנוצרה כמשחק למחשב האישי וכשהורדיתי את הפאץ' האחרון גיליתי שהוא מוסיף אופציה למשחק מרובה משתתפים. רק מה, איפה אני מוצא שרתים למשחק? אני מעלה את האופציה והכל אבל הרשימה של השרתים ריקה. יש לכם מושג איפה אני מוצא אנשים לשחק איתם וכתובות IP שלהם? טנקס
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
באמצע המשחק במשימה המשחק יוצא לווינדוס.איך אני מדלג על המשימה(משימה שישית בקמפיין),האם יש קוד שעוזר דרך המסך הראשי(כי הוא לא נכנס בכלל למשימה)?ועוד שאלה,איך אני משיג קובץ קראק ל-battlefield road to rome?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ואבא שלי מחק אותו בצורה לא טובה..ז"א פשוט עשה delete לספרייה ועכשיו שאני בא להתקין אותו אני מקבל מסך של "תחזוקה של מוהאא"..ושם יש אפשרות למחוק לתקן ולהתקין עוד פעם אף אחת מהאופציות לא עובדת...ז"א תיקון לא מתקן מחיקה לא מוחק כי אין מה למחוק...והתקנה מחדש..מתקינה לי רק כמה קבצים וגם זה בתוך הספרייה של הווינדוס משום מה וזה עושה בלאגן וזה לא עובד בכלל...נראה לי שיש שאריות של המשחק ברגיסטרי...איך אני עושה שפשוט תהייה לי התקנה חדשה...אני משתגע הדיסקים תקינים דרך אגב תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש בקרוב יוצאת חבילת המשך ל C&C:G בשם Zero Hour סוף סוף. ניהנית מ GENERALS אז אני בטוח קונה (מוריד ;D) את זה גם.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אנשים שמכירים את המשחק שימו לב לתמונה ההמצורפת. באג? הוא פשוט היה צריך להודיע לי שהמשחק הסתיים.. (יש לי אפשרות לסדר את הקלפים אבל לא להוריד עוד..)
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי readon9800np כל פעם שאני מתחיל לשחק נ bf1942 אני רואה את ההרים ברקע אבל הרובה והאנשים בצבע לבן בקיצור בלאגן אחד גדול לא רואים כלום למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שהמשחק NFS5 ממש ישן אך נהניתי ממנו בעבר ורציתי לשחק בו שוב. יש לי WINDOWS XP, כרטיס מסך GF4 MX440 ומעבד XP1700+. המשחק מגיע למסך הפתיחה ונתקע. אז עשיתי COMPATIBILITY ל-WIN98 והצלחתי להכנס למשחק עצמו, אך הוא כמעט לא זז !!! גם בטפריטים וגם בתוך המשחק !!! מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעייה (חוץ מלהתקין WIN98) ? מישהו נתקל בזה כבר? אולי הבעייה היא משהו אחר? המפרט המלא שלי בקישור בצד ימין. תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיכנסו לאתר WWW.GAMEXTRA.COM זה בעברית שם אתם יכולים להוריד את זה בחינם קוראים למשחק CAROM3D תורידו תעשו לכם משתמש ונראה מה אתם שווים (סתם)!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מנסה לשנות את הרזולוציה במשחק, המשחק פשוט נופל.. ויוצא לווינדוס כאילו עשיתי quit. יש לי gf4 ti4200 עם הדרייברים החדשים של נבידיה... הרישמיים. בתודה. פתרתי את הבעייה... תודה לכולכם על שניסיתם.. אפשר לסגור...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא אוהב לשאול שאלות כאלה אבל מה הבעיה של המשחק הזה ??? התקנתי אותו מהדיסקים (צרובים) וזה אחרי שחבר שלי התקין אצלו ואצלו זה עובד כמובן, בקיצור אצלי הוא לא מצליח להתקין ואומר שיש קטסטרופיק פיילר.... יש לי מחשב חזק 1.8 עם כרטיס מסך חדש של פורס. ניסיתי גם להעתיק את המשחק כולו להרד דיסק ואז להתקין מבפנים אבל אז יש פעם בעיה עם קובץ MS332.DLL שהוא לא נמצא. או שהיה גם בעיה שהוא ביקש להכניס דיסק למרות שהעתקתי את כל המשחק על המחשב. אין קובץ בין שאפשר להפעיל עם תוכנת DAEMON. בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי פעם אחת בחיים לשחק סוף סוף במשחק הזה במחשב שלי אני יודה לו מאוד. תודה מראש, נימי
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
זה הדריבר השלישי ש ATI הוציאה שלא מאפשר לשחק Dungeon Siege! מה נסגר איתה? אני לא רוצה לחזור ל 3.4.. אם אפשר עצות או משהו כדי שאני אוכל לשחק סוף סוף אחרי חודשים שאני לא מצליח לשחק..
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת ישן אבל בשביל לשחק בחבילת ההרחבה Medal of Honor: Spearhead צריך להתקין את המדל אוף הונור הרגיל או שזה עובד בלי זה?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, ניטרלתי את כל הפצצות בתחנת כח, ועכשיו אני צריך לחזור לספינה שלי, אבל הבעיה שכאשר אני מגיע לדלת שנכנסתי ממנה, היא נעולה ותקועה. אני לא מצליח למצוא שום דרך אחרת להגיע לשם, סרקתי את כל החדר עם ה-Sense ועדיין לא מצאתי כלום... מישהו הצליח לעבור את זה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב אחד (מיני רבים) והמפרט שלו הוא כזה: מעבד athlon 600 MHz כ.מסך Asus V6800 Deluxe (בעצם geforce 256) - דרייבירים גרסהD 43.45 של ASUS בכל אופן יש לי בעיה מעצבנת במספר משחקים: Jedi Academy SOF 2 הבעיה היא כזאת, אני נכנס למשחק ורואה הכל מעורבב כזה, יענו כמה שכבות של המשחק, בשביל לפתור את זה אני יוצא וחוזר למשחק ע"י Alt+Tab. אבל אז מופיע החלק השני של הבעיה - גליצ'ים כאלו, מה שאומר שהמסך קופץ ואני לא רואה תמונה מלאה אלא היא קופצת, בעלת חלקים שנעלמים וצצים שוב. אני לא יודע מה לעשות, זה לא תמיד היה ככה. מה גם ששני המשחקים פועלים על אותו מנוע, מנוע קווייק אם אני לא טועה. עזרה בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי את המשחק לא מזמן,התקנתי אותו היום התקנה מלאה אני לוחץ על המשחק יחיד זה בא לטעון פתאום זה יוצא ורשום לי את זה: ^1ERROR: Couldn't load ambient sound sets from sound/sound.txt הרבה משחקים ושירים רצים לי חלק עם הכרטיס קול אני לא יודע מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ציטוט מחדשה טרייה באתר Vgames: Half-Life 2 מסרב לרדת מהכותרות והפעם - שתי שערוריות במקביל. החדשה הראשונה בנושא היא הכוונה של Valve, כפי שהובן ממייל והודעת פורום של מנכ"ל החברה גייב ניואל, למכור את הלהיט הודאי שלה במספר מודלים. שימו לב: 1. עותק בסיסי - בו תהיה רק האפשרות לשחקן יחיד, בלי מולטיפלייר ובלי אפשרות להפעיל Mods. הוא יימכר במחיר הנמוך ביותר. 2. עותק רגיל - עם מולטיפלייר, עם Mods. אפשר יהיה לקנות את הגרסה הסטנדרטית הזאת של HL2 או באריזה, בחנויות, או דרך מערכת Steam המקוונת של Valve. 3. עותק אספנים - כמו הקודם פלוס תוספות מיוחדות שעדיין לא נמסר מה הן. 4. תשלום חודשי ל-Steam - מי שיבחר באופציה הזו ישלם תשלום חודשי של 9.95 דולר, ויזכה בגישה לכל משחקי Valve הקיי…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה דבר ראשון המשחק עובד אצלי!!! ועובד בצורה שאפשר לשחק בה אבל רואים גועל נפש... עכשיו לשאלתי: באובג'קטיב שלוש אומרים לי להשיג 60% INFLUANCE ב-HQ QUARTERS 1. איך משיגים INFLUANCE!? 2. אייפה זה ה-HQ QUARTERS תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את המשחק הוא עושה לי מסך אפור ואז מסך לבן ופשוט לא עובד... וקינפגתי כבר את הCONFIG של ה DOOM... מה הבעיה כאן ? למה התפריט והקונסול לא עולים ?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני משיג את המשחק הזה בקרוב ורציתי לדעת אם זה אמור להיות משחק המשך למשחק הקלאסי SUDDEN STRIKE 2?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-