עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ilia121,

היי, אני משחק רבות במשחק ואתמול פתאום הוא יוצא לי ומציג שגיאה, Visual C++ runtim error - abnormal termination. מאז כל פעם שאני מפעיל, זה עוד לא נכנס למשחק וכבר יוצא עם אותה ההודעה. הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש ועדיין כלום, מה עושים? יש לציין שלא שניתי שומדבר בהגדרות או משהו - לא נגעתי בכלום. תודה.

2. יש לי מחשב: P4 2.6 521 DDR Geforce 4 440 MX האם יש למישהו פיתרון בישבילי? תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  3. כאשר אני מגיע לאמצע של ההתקנה הוא מבקש ממני את CD5 אבל אין כזה.. אז קראתי באתר של החברה שמייצרת את המשחק וגיליתי שזה מן איזה באג דפוק בעע. כבר קראתי את כל הFAQ של הבעיות באתר של BIOWARE (החברה שייצרה את המשחק) אבל שום דבר לא עובד..... אולי מישהו כבר נתקלל בבעיה הזאת ? בבקשה עזרו לי ... :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by Azmodan,

אם מישהו כאן לא שמע, אז ככה: יש את המשחק הנ"ל, משחק חינמי, אשר אמור להתחרות ב-Everquest של Sony. אני הרגע חזרתי ממשחק - לאאאגגגייייים עצבניים. ברגע שאני מסיים לכתוב את ההודעה הנ"ל המשחק נמחק כלאחר כבוד אם מישהו עדיין רוצה לנסות על בשרו http://www.planeshift.it

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. Started by EG,

אני משחק במשחר הרבה זמן. בכל הטבלאות אני רואה תוצאות של יונדאי סובארו טויוטה ועוד.. אבל אף פעם לא קיבלתי מהם זימון לבדיקות. אני תמיד מקבל הצעות מאותם החברות:פיג'ו, וולטסווגן, פיאט ואופל. השאלה שלי היא: האם הצלחתם עם/או קיבלתם מהחברות סובארו או טויוטה הצעה/זיומון?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by chris_u16,

אני מחפש משחקי בוקסינג למחשב, אך לא מצאתי :\ אז מי שמכיר, הגיבו פה תודה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. בכל פעם שהתקנת משחק היא דרך INSTALLWIZARD ההתקנה נתקעת וכתוב שיש בעיה בקובץ DATA2 מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כאשר אני מתקין אחד ממשחקי ההרחבה זה אומר לי שהמישחק שלי הוא לא up to date טוב אז הוא מתקין תפאץ' של 1.11 ניראה לי. ואז אני עושה NEXT וזה כותב לי את זה: (העלתי תמונה) ואז אני עושה OK ואז זה פשוט חוזר על עצמו אז הוא מבקש סיריאל אני שם ואז זה אומר שוב UP TO DATE אני עושה אוקיי שוב הוא מתקין וזה פשוט חוזר על עצמו ואין לי מה לעשות......

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by kik,

תודה מראש

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by barcelona2002,

שלום! יש לי את המשחק PRO BEACH SOCCER והוא פועל היטב עד שנכנסים לאופציית המשחק עצמו.....(FRIENDLY לדוגמא) אז המשחק מתחיל להיות איטי בצורה מחרידה! אם זזים עם הכדור או מקפיצים זה לוקח שעות! הקטנתי את הרזולוציה עד כמה שאפשר וזה עזר בטיפ טיפה אך לא פתר את הבעיה אני בטוח שלעוד כמה זה קורה. לעיתים נידמה לי שככה המשחק אבל לאחר מבט חוזר במשחק בטוח שלא תיכננו אותו ככה, חשבתי אולי צריך פאטצ' מסוים........ נ.ב. הערות נוספות: יש לי מחשב חדש ומצוין כך שזה לא קשור לביצועי המחשב התקנתי DIRECX 9 מזמן כל הדרייברים שלי מותקנים כמו שצריך. תודה מראש!

11. Started by STAN007,

שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנה שבאמצע ההתקנה בcd הראשון זה מראה לי את ההודעה הזאת: והתקנתי את זה דרך daemon tools אני כבר נואש :-\

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by HeaT-SinK,

התקנה קטנה של 12 מגה .... lf2.net

13. Started by R0ck,

האם ניתן לשנות את הרזולוציה במשחק הזה (640x480)? כמו כן את רמת הצבעים, שככל הנראה עומדת על 16 ביט בלבד? חפשתי ולא מצאתי ובהגדרות הווידאו ניתן לבחור רק בין "High & Low" זה נראה ממש רע, אני מוכרח לציין...

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by H.I.V,

הבעייה היא כשאני משחק על 1024 המשחק ממש טס מהר מידי כשאני משחק על 1280 המשחק רץ לאט מדי (לא תקיעות אלא כמו הילוך איטי) וגם על 1152 ומטה המשחק רץ מהר מדי ד''א המשחק הזה נראה ממש אדיר מישהו יכול בבקשה לעזור לי? זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by Jack_g,

נתקעתי דיי בתחילת המשחק אני בשירותים יצאתי מהם ונכנסתי לבניין לקחתי מהחנות אקדח וכדורים יצאתי משם והרגתי שניי כלבים, לאן אני צריך ללכת עכשיו ? לגבי המשחק אז הגרפיקה שלו לפי דעתי ממש טובה ומה שמוזר לא כבדה כל כך אני שואל אותכם האם יש מצב שהמשק משתמש באותו מנוע גרפי כמו של MAX PAYNE2 ה HAVOC? מה שכן השליטה קצת מעצבנת. תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by yaniv man,

מי שהוא יכול להגיד לי איך מורידים משחקים מהפורומים אני מתחנן pleezzzzzzzzzzz

17. Started by zuppa,

אני מנסה לשחק במשחק 1942 אך כל פעם שאני מגיע למשחק עצמו (ההתקנה והיכולת להנחית את עצמי קיימות) אמי לא מצליח לזוז או לירות והמשחק נתקע! ניסיתי להוריד את הרזולוציה להכי נמוכה אך ללא הועיל. יש לי GF 4 MMX 64MB האם זה מספיק למשחק זה? אני משחק ב vietcong וזה עובד פצצות. אם זה לא כרטיס המסך איך אני יכול לסדר את זה כך שהמשחק יעלה? אם יש צורך להוריד משהו אנא הפנו אותי ללינק -זה יעזור רבות.

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by AB,

המשחק יוצא מחר נכון???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yaniv man,

איך מורידים משחקים מהפורומים מי שהוא יכול להגיד לי בבקשההההה

20. Started by tombraider2003,

הפתיח ווידאו הוא מפורמט WMV ויש לי מערכת הפעלה XP הוא לא מצליח לנגן אותו ואז ניתקע כל המישחק מה לעשות??

21. Started by nargila,

אתה מחכה למשחק הרבה זמן את מוריד אותו ואז הוא מגיע כולך שמח אתה פותח אותו ואז הוא אומר שצריך מספר סריאל וזה הכי מציק בעולם ואז אתה צריך לחכות כמה ימים עד שיוצא הסיראל . אני שואל אם יש דרך יותר קלה או האם אפשר למצא אצר באינטרנט שנותן סיראלים :lsvader:

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by The_Byter,

שלום. אני מחפש משחק שאינני יודע את שמו :\ במשחק ישנם שני שכנים שאחד מהם הוא השחקן והמטרה היא לעצבן את השכן שלך... המסך מחולק לשניי מסכים (אחד עליון והשני תחתון), נראה מאוד חמוד וכייפי. מישהו אולי ראה ? שמע ? יכול לעזור ?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by redti,

יש לי שאלה H&D2 למי שיש אותו ושיחק גם CALL OF DUTY מה דעתכם איזה מביניהם יותר טוב לדעתי COD יותר יפה מבחינת עריכת השלבים והסאונד שלו הוא הכי טוב שקיים! מהי דעתכם?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  24. Started by אוריפ,

אני מחפש משחק מחשב, לא משנה החברה, של סימולטרים של מטוסי קרב. הגרפיקה חייבת להיות טובה (משהו מהחצי שנה - שנה האחרונה). אם למישהו יוש המלצות, תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by waizman,

התחלתי לשחק היום במשחק הזה ואני חייב לציין - פשוט אדיר ! עשיתי את הקמפיין כדי להכיר את הסביבה והנשקים וכו', ובמשימה השלישית זו עם היפנים על האי - אני כל פעם מפסיד!! יש איזו אסטרטגיה שניסיתם להלך לכם טוב או איזושהיא שיטה? שמתי לב שאני לא מצליח לכבוש עמדות ניטרליות עם דגל לבן או עמדות אוייב למרות שאני ממש מתחת לדגל... מה אני צריך ללחוץ בשביל לכבוש אותו? תודה

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים