משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה....אני רוצה לשחק במולטיפלייר של cod ושאני מנסה להתחבר לserver אז זה רושם לי משהו עם הcd key יש דרך אחרת להתחבר? ???
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הגעתי למרוץ שאני לא יכול להשתתף בו כיוון שאין לי כוכב אחד ,וכאשר אני מנסה לקנות דברים שחסר לי יש עליהם סמל של מנעול. חוץ מהמרוץ הזה אין עוד מרוצים ב"underground" תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב נתחיל, אני יכול לשחק והכל אבל הבעיה היא שבמקום מספרים בצדדים (המהירות של המכונית, המקום שבו אני נמצא מבין המתמודדים והזמנים) אני רואה פסים לבנים כאלה. אני כמעט בטוח שזה בעיה של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח. יש לי ATI Radeon 9600 pro 128mb ועשיתי אתמול עדכון לדרייבר. אז אם מישהו יודע ויכול לעזור אז בבקשה!! בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפני כשבוע הורדתי את המחשק... אצל חבר שלי שי לו פנטיום 3 700 עם גי פורס 4 זה עובד ואצלי יש אי אם די 2500 עם גי פורס 2 64 מגה זה לא עובד האם מישהוא יכל לתת לי עצות מדוע זה לא עובד ופתרונות המשחק דורש מינימום 32 ככה שאני לא מבין מה הבעיה תודה מראש יוסי
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני צריך לינק ל Need For Speed Underground על HTTP בבקשה אם אפשר...? :-* תודה לעוזרים...(למוצאים)!!! :-* :-* :-*
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_4500.shtml
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני בשלב הראשון, אחרי הקרב שמתרחש בבאר, פתחתי את הדבר הזה מעל הבאר, ומאז לכל מקום שאני הולך, גם בפנים וגם אם הוא מחוץ למוטל הזה, זה לא נותן לי את האפשרות לנוח, לא משנה מה אני עושה!! עצות? תגובות? הארות? הערות? משהו?????? אני חייב להבין מה הולך פה או שאני אתחרפן!! חיכיתי למשחק הזה יותר מדי זמן בשביל זה...
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כדאי? מה ההבדלים בין המכוניות.. כי בין כל המכוניות המדדים של המהירות וזה לא משתנים. כולם אותו דבר.. והכי חשוב.. אם החלפתי מכונית ואני רוצה חזרה את הגולף שלי, אני יכול לעשות עוד פעם טרייד עליה? יש לי עוד כמה שאלות שבטח יצוצו לי במהלך המשחק.. צריך לעשות איזה ת'רד כמו של ג'י טי איי שירכז את כל הבולשיט...
-
- 126 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
-
אני בCHAPTER 6 ואחד מהQUESTS זה להציל איזה מישהי, עכשיו מצאתי אותה אבל אני לא יכול לקחת אותה איתי כי זה אומר לי PARTY IS FULL... כאילו אין מקום לעוד מישהו לקחת איתי, איך אני מעיף אחד שיש לי?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
משום מה אני לא מקבל שום טלפונים מאנשים כדי לקבל משימה ולפי מה שהבנתי צריך לקבל טלפון מפיל קסידי אחרי שדידת הבנק אבל משום אני לא מקבל טלפון מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום שלום, אני פותח את התראד הזה כדי שכולם יראו את העיצובים שלהם למכוניות שונות לאו דווקא אלה שהם שיחקו איתן במצב ה Underground אלא גם עיצובים של סתם מכוניות שהם בוחרים. אני אתחיל, האחיות מאזדה:
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אולי תארד סתמי ואולי לא. תחשבו מה שאתם רוצים , אבל הנה התוצאות אצלי הכי טובה הייתה לי 25.48secs! למישהו הייתה תוצאה יותר טובה? ד"א : סידרתי את הבעיה של החדות ושל המריחת צבעים על ידי קינפוג הדריבר של NVIDIA תנו תוצאות.... משחק פשוט מעולה!
-
- 79 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, משום מה כשאני יוצא ממשחק ואז לוחץ על Resume, הוא מחזיר אותי למסך כזה סטטי (שלא זז) ואני יכול לשמוע את המשחק אבל לא לראות אותו או לשחק בו. מה קורה פה ואיך מתקנים? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלנו זיכוי מאיזו חנות בסך 350 ש''ח, אז החלטנו לקנות Call OF Duty. אבל זה לא העניין כרגע. העניין הוא שנשארו לי 120 ש''ח כדי לקנות UT2003 שעולה שם 99 ש''ח! ;D האם כדאי לי לקנות? הכסף הזה ישר יכול לעבור לקופת החיסכון שלי. אבל תמיד רציתי את המשחק הזה! אני שואל את השאלה הזאת בגלל ש- UT2004 בקרוב ייצא, ואני לא יודע אם לחכות לו. מה אתם אומרים? ;D
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שתי בעיות שממש הרסו לי את היום בגלל המשחק הנסיך הפרסי והGF4 MX שלי (עם אוברקלוק של 400-427 \ 270-285) קודם כל הFPS לא עולה מעל ה 10 גם כשהמשחק על 640X וכל האפשרויות של הגרפיקה על LOW (גם בכרטיס וגם במשחק)! דבר שני וממש מעצבן זאת הטקסטורה המפגרת (כמו בד של ווילון) שנמצאת על המסך במשך כל המשחק וגם בתפריטים שלו,שבגללה לא רואים את המשחק! (מזל שאני קונה את ה 9800SE בקרוב)
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איך פותחים חדר בניד פור ספיד החדש? ואיך מגדירים כמה שחקנים יהיו בוא איזה מפה? סוג משחק?(DRAG,CIRCUT,SPRINT,DRIFT,)
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היה לי ג'יפה 2 והיה לי אז 100FPS ועכשיו שידרגתי לנ"ל ויש לי 60FPS דרייברים של אומגה ללא סופט מוד. למה? וחוץ מזה אם מישהו יכול לכתוב רשימת פקודות מועילות לCS אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלומות פורום משחקים, לא מזמן רכשתי את המשחק Call of Duty ואני נתקל בכמה בעיות.... קודם כל ברגע שאני בוחר רמה, המשחק פשוט לא רוצה להתחיל הוא פשוט לא עושה כלום כנ"ל בעת לחיצה על קרדיטס, פשוט לא קורה כלום אותו דבר לגבי המולטיפלייר, אני לא מצליח להפעיל.. עכשיו עוד דבר המסך שלי במשחק כולור אפור + שחור בלי שום תמונת רקע, זה צריך להיות ככה? (אני יצרף תמונה למקרה שזה לא יהיה מובן) תודה מראש לעוזרים ממני, DrowNz
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
נראה לי זה העולם הסופי בשלב לפני אחרון משהו כזה אני ניצב מול מכונה גדולה מוזרה כזאת כסופה, שבאמצע יש לה מין אור ירוק כזה מה אני אמור לעשות שם ?????? אין אף אחד שתוקף אותי ולא אומרים לי מה לעשות ניסיתי לתת מכות למכונה מלמטה אבל לא קורה כלום....
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה רצינית המשחק שאני לא יכול להתחבר לאנשים במולטיפלייר אלא רק ליצור משחק!! אחים שלי עזרה דחוף מה אני עושה כדי להתחבר לאנשים??? יש לי את הפאטש החדש 1.02 או 1.2 לא זוכר, בכל זאת יש לי את האחרון שיצא... אני מצליח ליצור משחקים ואנשים מתחברים אלי אבל אני לא מצליח להתחבר לאנשים אחרים ב internet.. בבקשה עזרה דחוף תודה !
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
טוב אז ככה, עד עכשיו היה לי מחשב חרא P3 500 ו Voodoo3 3000.... אז לא יכולתי לשחק כלום, שום דבר שיצא בזמן האחרון. עכשיו קניתי מחשב חדש פצצה עם Radeon 9800pro פנטיום 4 מה שאתם רוצים... קיצור, אני רוצה להשלים את מה שהפסדתי בזמן הזה , אתם יכולים לתת לי רשימת משחקים ששווה להשיג מהשנה האחרונה? אם זה משחק ממש טוב אפשר גם מלפני שנתיים... בעיקר משחקי פעולה אסטרטגיה ותפקידים (Wolvenstein, ever winter night, age of mytology...), אני לא ממש חולה על סימולטורים ומירוצים אז רק אם יש אחד ממש טוב... כל משחק שנהינתם ממנו עם גרפיקה וממשק טוב גם יתאים, רק אל תיתנו לי כל משחק שיצא בשנתיים האחרונות אלה רק את הטובים שבינהם. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק עם חברים בDIRECT CONNECT איך עושים את זה? צריך להוריד משהו? זה יהיה רק אחד על אחד או יותר? ???
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-