משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
מחפש ציטים או טריקים הגעתי לשלב שנילחמים באבא שלך כביכול (מה שנישאר ממנו) והם מחסלים לי את הצורה באבא אי אפשר לגעת הוא חוסם כל מכה והקרציות שחוזרים כל שנייה לא ניגמרים עד שאני מת אההההההההההההה עזרה בבקשה...
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שמעתי על המשחק הזה שהוא ממש דומה לדיאבלו מישהו ראה את המשחק או יכול בבקשה לתת לינק לתמונות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק בשעה טובה, וכמובן שנהניתי מכל רגע. אבל: אני לא בטוח שהבנתי את העלילה, אז בקשתי היא כזו: אני מבקש שמישהו יקח על עצמו ויסביר לי מה הלך שם. Your mission should you agree to accept it תהיה לכלול בבקשה בהסבר את המילים הבאות. וואלקיר הסוכנת וינטרסון וולאד וודן (woden) אישתו והילד של מקס מונה סאקס ואם אפשר לפרט את הקשרים בינהם. אני הצלחתי להבין שלסוכנת ווינטרסון יש ילד מוולאד (שלא ממש הבנתי מי הוא) שלמונה סאקס יש תאומה שנרצחה בפרק הקודם שוואלקיר הוא סם (לא יודע מה תפקידו...) בקיצור, אני מבקש הסבר, קליל, לא מאמר מטורף, רק הסבר קל שיעשה לי סדר בעניינים. תודה מראש HF
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש אותו ולא מוצא.. אין אותו בארקדיה ולא בפריק. אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך אני יכול לקנות אותו בארץ.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום הבעיה הזאת קראה גם במחשבים של חברים שלי... אני לא ממש יודע מה גרם לה אבל הבעיה היא שאני מתחיל תמשחק סופר בערך עד 3 ואז הוא ניתקע וזה לא תקיעה כאילו המחשב ניתקע ריסטרט זה כמו תקליט שבור! נגיד יריתי וזה ניתקע, אז התמונה תישאר תקוע והסאונד חוזר על עצמו... בלופים! ואחרי חצי דקה המישחק חוזר לעצמו ונתקע שוב כעבור 3 שניות ב3 שניות האלה שמתי לב שבNET_GRAPH (איפה שכתוב את הFPS ושאר השטויות כגון UL\DL, פינג וכדומה) יש שם שורה שכתוב בה "MS:" ומספר שמגיע ל10000 בערך שבדרך כלל אין שם מספר בכלל...
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני נמצא בהתקנה, וכשזה מגיע בערך לחצי מההתקה, מופיעה לי הודעת שגיאה, שיש "פונקציה שגויה". זה מעצבן כי בדיוק לפני 10 דקות הבאתי מחבר את הדיסקים והוא התקין אותם אצלו והמשחק פעל! מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שיחקתי במישחק במשך בערך 3 חודשים יום יום... לא רציתי להיפרד ממנו כבר הייתי בסוף המשחק ופשוט התחלתי לחיות בתוכו המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בו בחיי אני חייב לצין... רק בבעיה אחת ניתקלתי... אני לא יודע איך אני מחליף בין השחקנים שלי.. למישהו יש מושג איך אני עושה זאת כי הם עולים רמות ובוחרים קסמים איך שהם רוצים... ונגיד יש לי שחקן עם קריזמה עד השמיים אבל אני לא יכול לשחק איתו כה"דברן" שידבר עם אנשים וישיג את מבוקשו במקום זה אני משחק עם הOGRE הבריון שלי שגם היא התגלה כאינטילגנט יחסית כן יש לי אוגר מחונן.... אז למישהו יש מושג איך להעביר בין השחקים??
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי GAMEPAD של לוג'יטק ה WINGAMN אבל המשחק לא מזהה אותו ואני לא יודע איך איך להגדירו בתוך המשחק.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני רוצה לשחק נגד המחשב השני ורציתי לדעת אם בכלל יש אפשרות כזאת כי אני לא מצאתי. אם כן אפשר לעשות את זה מבלי להרשם לאתר של EA? תודה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הרגע שיחקתי להנאתי בNFSU ברשת במרוץ דראג כשלפתע מגיחה משמאלי מכונית ועוקפת אותי בטיל (והייתי על 350~) הייתי בטוח שזו היתה תוצאה של לאג (קרה לי כבר כמה פעמים) אבל כשבדקתי בסטטיסטיקה ראיתי שהוא טס ב700 ומשהו קמ"ש. האמת שלדעתי זה הדבר הכי עלוב שקיים, לעשות צ'יטים במשחק.......
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני בקווסט של הסקרייבר בגיהנום השמיני, והוא מראה לי תמונה של עץ, ואחריה תמונה של אבא מחזיק ילד, כשהתמונה מתמקדת על הילד... לאיזה מהעמודים אני צריך ללכת??
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
תציעו איזה מישחקי אסטרטגיה טובים יש חוץ מ ג'נראלס רד אלרט וורקראפט סטארקראפט הירוס
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
חבר שלי (MAFISTO) פירמט את המחשב שלו כמובן ומחק את כל השמירות בNFSU אני רוצה להעתיק את השמירות שלי ולהעביר לו - אבל אני לא מוצא את הקבצים. מי שיש לו מושג איפה הקבצים אז בבקשה תיעצו לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה לא מזמן התחלתי לשחק והגעתי לשלב שאני משחק עם חבר של פרודו סם אם אני לא טועה? אני צריך להבריח אותו מהדרקון המעופף! הגעתי לקטע שאני יורד בסולם לתוך ביוב מתחיל ללכת הורג מפלצות פשוטות.....ואז אני הולך מכות עם איזו מפלצת רעה במיוחד פי 2 מהגובה של המפלצות הרגילות! יש לו ביד אחת כדור פלדה עם קוצים מחובר לשרשרת,יד שניה הוא מזיק מקל גדול במיוחד ! איך עוברים את המפלצת? צריך להרוג אותה כי מכות זו לא אופציה מולה :-\ מה עושים ? ואני מדבר על המשחק LORD OF THE RINGS:RETURN OF THE KING
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מפעיל את הקודים במישחק Kelly Slater's Pro Surfer ???
-
כשנכנסתי ל DFBHD קיבלתי הודעה לגבי המשחק team sabre. האם זה expansion למשחק הקיים? או משחק חדש לגמרי שצריך להתקין אותו מחדש. אשמח לקבל פרטים ממישהו שיש לו כבר את המשחק.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום היה לי מקרה קשה דיברתי עם חבר בטלפון בסתם התחלתי לשחק עם העכבר : באותו זמן הייתי בתפריט של המשחק Armed and dangerous כמה שניות אחרי שניתקתי לחבר שלי גיליתי שמחקתי שמירה שלי במשחק אחרי 4:30 שעות משחק!!! ואין לי מוטיבציה לחזור לשחק את כל זה מהתחלה זה הרס לי את היום!!!!!!! ומה שדפוק זה היה משחק יפה עם סרטונים נחמדים כאלה, מבאס בטירוף..... אז זה קרה לכם פעם?
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו ראה איך המשחק? הוא יצא כבר בארה''ב?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי את המשחק :gladiator sword of vengence ואני רוצה לציין שזה משחק עם גרפיקה מאוד יפה! אבל השליטה שם ממש על הפנים, וגם אי אפשר להגדיר אותה מחדש...... ניסיתי להגדיר את השליטה מחדש ועכשיו הוא לא יכול לזוז לא משנה איזה כפתור אני לוחץ! למישהו יש את המשחק הזה ואולי יכול לעזור לי? מה דעתכם על המשחק (אם יש לכם אותו כמובן)? מה עושים אחרי שרואים את הסרטון שהוא מדבר עם שתי ילדים אחד עם מסיכה של פרצוץ עצובו השני פרצוף שמח! אני מתחיל לרוץ במן שדה כזה ואני צריך למצוא דברים מסויימים מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש את הקראק XIII_Proper_Crackfix-FLTDOX למשחק XIII כמובן... תודה לעוזרים 8) (אני מעדיף (+) הורדה ב-HTTP)
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום,לא מזמן התקנתי את המשחק armed and dangerous המשחק פעל חלק,עד שפעם אחת יצאתי ממנו ושחזרתי כל הסרטונים וגם המשחק עצמו,היה להם DELAY בסאונד,כל הסאונד של המשחק נידפק בקיצר.. מישהו יודע איך לסדר את זה או שזה קרה לו?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
התקנתי את XIII ואחרי הקטע הראשון שרואים כזה מטוטש והוא מתעלף זה יוצא לי מהמשחק וכתוב משהו כמו INT.EROOR.CDCOPIE משהו דומה לזה... אז הבנתי שזה בא להגיד inernal error on cd copie אז מה זה אומר? שצרבו לי את זה לא טוב???? זה צרוב לי על 4 דיסקים ככה זה אמור להיות לא??? תדוה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום ! אני משחק ב-XIII אני די בתחילת המשחק.... עכשיו אני בקטע שהגעתי לאיזה בית עץ באמצע שום מקום (שלג מסביב) עם מישהי בשם KIM שבורחת ועלי לחפות על הבריחה שלה. למשך 10 שניות בערך אני משחק....ואז הכל "נתקע" --> משמע שלוקח למחשב בערך 7 שניות להגיב לכל מה שאני עושה....והוא עושה את זה בקפיצות כאלו.... לקח לי איזה 10 דקות למזער ת'משחק ולפתוח task manager ואני רואה שהמשחק לוקח 100% ניצול מעבד.... מה עושים ? :-\ זה ממש מוזר.... אולי כדאי לי לבדוק קודים שידלגו לי על השלב הזה ?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לציין שאין לי שום בעייה עם משחקים אחרים (מלבד איטיות במקרים מסויימים :-X). המשחק מציג שחור במקום טקסטורות מסוימות. ניסיתי להפעיל את המשחק גם בDX8.1 וגם בOpenGL והבעייה קיימת בשניהם. הכרטיס מסך שלי הוא: GF1 32MB DDR בReadMe של המשחק רשום שהמינימום הדרוש זה כרטיס מסך עם 32MB, המחשב שלי עומד בדרישות וחוץ מזה שהמשחק לא ממש עובד לאט. תודה לעוזרים תמונה להמחשת הבעייה:
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-