משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... הביאו לי את המשחק.. הכל טוב ויפה. ניסיתי להפעיל את המשחק וכשלחצתי על משחק חדש הוא תחיל הלריך למעטה שהוא יוצר משחק חדש ואז פתאום הוא קפא... הסמן עובד... הכל טוב ויפה - אך ב- Task Manager המשחק Not Responding!!!! משהו יודע איך אפשר לפתור את זה? האם יש Patch או משהו? בתודה אדי
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יכול ליהיות מצב כזה שהוא לא עובד אצלי בגלל הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
כולנו הגיימרים יודעים שכאשר מדובר על לשחק משחקי רשת (או בכלל , משחקים ברשת) לשרתים בחול , הקישור שלנו לשרתים אלו הוא קישור בצורה גרועה , משמע , הפינג שישראל מקבלת לארצות השונות באירופה הוא גבוהה יחסית לפינגים שמקבלים בארצות אחרות אלינו , חברות האינטרנט הישראליות לא עושות כלום נגד זה ובכך מונעות מגיימרים ישראלים להציג את כישרוניהם ממול חבריהם בחול... ואנחנו (הגיימרים) באנו לתקן את זה , אני מבקש מכולם להירשם לאתר ולחתום : http://www.3dv.co.il/petitions.php
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
טוב ככה כול פעם שאני מפעיל את המשחק RollerCoaster Tycoon גם הטויסטר טיים וגם RollerCoaster Tycoon 2 בתעינה של המשחק זה מופיע תיבה כזאת של error שרשום בה ככה : error trapper exception raised - access violation error location: windows unknown driver !!!! ואני כבר לא יודע מה לעשות !!!!!!!!!!!! עזרה בבקשה אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היה לי את המשחק הזה מהיום שהוא יצא והוא תמיד עלה לי טוב וראו את הכל רק עכשיו לא רואים לי את הבנות שמזניקות את המירוץ מה אני אמור לעשות?? זה מעצבן
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כדרך אגב, האנדרגראונד ברמת גראפיקה נמוכה+ (בינונית) עובד בסדר גמור, אין טענות ואותו דבר לגבי UT2003.. פועל טוב כל עוד אני לא מנסה לשחק ולהעלות את הגראפיקה איזה משחקים חדשים יחסית (סבירים, לא ישנים מידי.. שעוד אפשר למצוא פה ושם) אני יכול למצוא ויהיה לי כיף להעביר את הזמן הסגנון של UT דיי מיצא את עצמו אצלי, לא מחפש עוד משחקים מאותו סוג גם אסטרטגיה אני לא ממש אוהב....
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יצא הדמו לא מזמן ואני מוריד את זה לאט פחד.... זה משחק מאוד כבד לפי התמונות שראיתי והוא נראה מדהים שם את דום 3 בכיס הקטן! מישהו הספיק לשחק בדמו יכול לשים תמונות או לומר משהו על זה?..
-
- 45 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אין לי סאונד בג'י טי איי אוףף איזה מעצבן !!! התקנתי זה היה מצויין ואז מחקתי והתקנתי שוב וזהו מאז אין לי סאונד ..מה לעשות?! כשאני לוחץ על options ואז audio זה רשום לי no hardware יכול ליהיות שזו בעיה במחשב ..אבל הוא פעל מצויין ..מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום! אני יכול להגיד בבטחה שgrand theaft auto vice cuty הוא המשחק האהוב עלי ביותר בכל הזמנים! ולאחר שסיימתי אותו מכל כיוון אפשרי עם כל המשימות הצדדיות, רציתי לדעת האם שווה לנסות את הפאטצ' שנותן לשחק את המשחק און ליין... מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הפאטצ' ומה צריך בכדי להפעיל אותו? כיצד? והאם הוא פועל כמו שצריך בלי הרבה באגים וקריסות? שיחקתי כבר gta2 יחד עם חברים דרך ip address האם הדבר אפשרי גם בוייס סיטי? תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם , הרבה זמן שאני מנסה לברר ולפתור את הבעייה המוזרה למה במשחקים של פיפ"א ( כולל כולם ) הכרטיס מסך לא בא בכלל לידי ביטוי כמו במשחקים אחרים. כשאני משחק CALL OF DUTY למשל שהוא משחק הרבה יותר כבד בגרפיקה מפיפא המשחק רץ חלק עם פילטרים וכו' אבל בפיפא למשל זה על הפנים ! למשל שמרימים כדור שוער והתמונה זזה על כל המגרש אז התמונה לא רצה חלק אלא בגימגום כזה מעצבן כאילו הכרטיס מסך לא עומד בזה וזה לא נראה לי הגיוני.. קראתי בפורומים אחרים ( RAGE 3D ) שהמשחקים של פיפא בנויים עם אופטמיזצייה לדרייוורים של NVIDIA ולכרטיסים שלהם בעיקר. אולי בגלל זה הדרייוורים של ATI עושים את כל הבלאגן פה..?! לאח שלי יש מחשב כמו שלי P4 2.40 עם פחות זיכרון ממני וכרטיס מסך GF4 MX והמשחק אצלו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את המשחק באחד המסכים בהתחלה זה פתאום קופץ בחזרה לשולחן עבודה. אתמול התקנתי את המשחק הזה לחבר שלי ושם הוא עבד עם FX5200 ולי עם ה-9600XT זה עושה בעיות. התקנתי את זה כבר 3 פעמים וכלום לא עוזר,יש לי את הדרייברים החדשים 3.1 יכול להיות שזה קשור?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
אני מחפש את המכונית ששמה CODDY מישהו יודע איפה אני מוצא אותה. אני צריך אותה(זאת היחידה שחסרה לי כדי לקבל 9000$ ממרוצי המכונית)
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לכל מי ששיחק במשחק, אני תקוע בשלב שבו נחטפי ע"י הסיט', ואני בחללית שלהם, אז אני מגיע לקומה של הגשר, אבל הדלת כניסה לגשר סגורה ואני לא יודע איך לפתוח אותה מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך את השמירה השניה של ה MINI COOPER (עשויה),פשוט המישחק קורס לי כול 7 דקות אז בדיוק כסיימתי את ה MINI המישחק קרס ואין לי כוח לעשות שוב~! אא ושאוכל לעשות תמירוץ שבשלג! ואיך אני שומר תמישחק?
-
מישהו שיחק בWRC 3, איך המשחק? היה לי את קולין מקראי האחרון וממש התאכזבתי ממנו, בעיקר בגלל השליטה המעצבנת במכוניות והסאונד שהיה קצת מוזר ולא אמיתי. WRC 3 יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק מ LIONETWORK ואני מפעיל אותו על 1280X1024 אני שם כל משחק ברזולוציה הזאת ואין לי שום בעיה בחיים רציתי לדעת מה הבעיה יכולה להיות ( חשבתי שאוליי זה בעיה כמו ב DEUS 2 שצריך PATCH אוליי... ) ראו מפרט שלי בצד
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
במהלך השיטוט הלילי מצאתי חברה בשם Act-Labs שמציעה תמורת 244.99 דולר את השילוב של הגה + גיר הילוכים + פדלים (3, כולל קלאצ'). נראה משה דלוקס, מומלץ לכל חולי הנהיגה שמחפשים את החוויה המושלמת. אגב, עפ"י האתר ניתן לרכוש אחד משלושת החלקים בנפרד. לינק: http://www.act-labs.com/Products/racingcombo.htm
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במשחק Gothic בסדר האמת אני עם אני לא טועה אני בסוף של המשחק אני תקועה במקדש של האורקים הרגתי כבר את 4 הכוהנים החמשי אני לא פוגעה בו יש לי יומן שמצאתי שצליח חרב אני לא מוצא את החרב אני מת לסיים את המשחק כבר כי יש לי את החלק השני תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני משיג את את המשחק הזה ?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו שמע על HITMAN 3 שעומד לצאת??? איפה אני יכול לראות כתבה על זה ותמונות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שמישהו הזכיר חיילים וחרדים בפרומו של Pandora וכשראיתי אותו גם מצאתי את זה: התמונה הפוכה לטובת הכתב ראי וכתוב שם "נמרוד מאוטנר" חנות המפעל. מרשים. הפרומו מציין שחלק מהמשחק יהיה בירושלים. מישהו מכיר את סיפור הרקע?
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק? אני צריך לינק לאחת מהגרסאות, אם מישהו מכיר. תודה piro
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-