עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by lordgod,

למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן ? רק הורדתי את המשחק ... עד שזה הגיע ל8 אחוז זה לקח יותר מחצי שעה ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  2. שלום לכולם...פישפשתי במשחקים הישנים שלי ונזכרתי שלא שיחקתי במשחק הנל... אז התקנתי ושיחקתי ואני בשלב 3......שאלתי היא האם המשחק ממשיך ויהיה יפה משלב שלב..... עד עכשיו הוא נחמד....האם כדאי להמשיך לשחק בו ויש מישהו שסיים אותו ויכול לתת חוות דעת????? תודה לכולם.......

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by Ac-Boy,

שלום ^^ יש לי שתי בעיות נכון לעכשיו. 1. אני לאיודעמה זה הסימן אש עם המד הזה שליד המפה הקטנה שבצד ימין של המסך. 2. אפשר להסבר מדויק על כל מקצוע ואם אפשר לדעת איך אני הופך למקצוע הזה ואיך אני מבצע אותו.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. http://www.gamespot.com/news/6166339.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1 אני אומנם שיחקתי כבר ברוב המשחקים הטובים באמולטורים אבל אלה באמת בשורות טובות שרות הVC מתחיל להיות מצוין לחובבי משחקים ישנים אם סיפריה מצוינת שכל הזמן גודלת (התמונה לא מה VC )

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  5. אני מפעיל את המשחק, עולה חלון שחור ואחרי כמה שניות אני נזרק לדסקטופ ומקבל מין מסך כחול כזה קטן שאומר ש"הכרטיס מסך והמעבד לא מתאימים" או משהו כזה... (אם צריך אני אעלה תמונה) עידכנתי את המשחק עם הפאטצ' הכי חדש, (אחרי שגם לפני זה הבעיה קרתה)- גירסה 1.3. ראוי לציין שהצלחתי להפעיל את המשחק בווינדוס XP. אשמח לפיתרונות/רעיונות. תודה לעוזרים מראש GigaDude

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by The Dom,

למשחק אני זוכר שקראו COSMO או משהו בסגנון.(הוא תורגם גם לעברית אני חושב) זה היה משחק הרפתקאה שאתה משחק בתור גיבור אדום (חייזר אדום כזה) שאתה צריך לעבור שלבים ולהילחם במפלצות. אני זוכר למשל שהיו מפלצות שעשויות מאור וכדי לחסל אותם צריכים להדליק את האור (הם חיים רק בחושך) ואותו דבר על מפלצות החושך. הייתה שם מפלצת של כלב מכני. אני זוכר 2 נשקים מהמשחק- מן מקל קסם כזה ורובה אור. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by EyalRDT,

בתחילת המשחק יש לי אפשרות לבחור בין gold ל yellow מה ההבדלים בין שני המצבים האלו? ועל אילו סגנונות לחימה(swordmaster trickster וכו') אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

כנראה שהסוף לסדרת המשחקים המצוינת הזאת עוד רחוק מלהיות סוף http://silenthill5.net/

9. Started by bennnn,

שלום אני משחק כרגע ב VAMPIRE.THE.MASQUERADE.BLOODLINES והגעתי לשלב הראשון אחריי הטוטוריאל....... שאלתי היא האםפ המשחק מאוד קשה ?וראיתי שרשמו שזה rpg אבל זה גם אקשן כזה מגוף ראשון ושלישי האם מומלץ להמשיך לשחק בו והאם מישהו סיים אותו ומוכן לתת חוות דעת? תודה כי אני התרשמתי שהוא מאוד יפה אבל אני לא יודע מה הסגנון ככ עדיין ואם הוא יהיה מאוד קשה....

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  10. שלום לכולם, אני כרגע בשלב שבו אני בבסיס הJBA בניו יורק ואני לא מצליח לפצח את הקובייה ההונגרית..אפשר מעט עזרה וכמובן שניסיתי אין ספור אפשרויות ופעמים לפצח אותה פשוט לא הולך לי..אפשר הכוונה לנושא (וכמובן אני מנסה שלא יהיה כפל מספרים בשורה או טור אך ללא הצלחה).

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  11. האם ניתן לשנות לחצנים של ג'ויסטיק בפיפה 2005 ????????? ואם כן איך ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. או ליתר דיוק, אם WoW יוצא בארה"ב בדצמבר, מתי אתם מעריכים שהוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by ZorD,

שלום לכולם. אני מחפש סירטוני FLASH מצחיקים על המשחק CS, משהו בסיגנון הזה: http://www.superjer.com/index.php http://www.pwned.nl/ חיפשתי עוד ולא מצאתי, בתור מישהו ששיחק במשחק הזה יותר מידי ושכבר נימאס לו, הסירטונים האלו מחזירים את החיוך לפנים בכל הנוגע ל-CS אם מישהו מכיר אתרים עם סירטונים כאלו בבקשה לשתף אותי *אם נושא זה אינו קשור לכאן, אנא סילחו לי.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by SHAY951,

שאני מנסה ליצור שחקן ולשנות לו את הפרצוף או הגוף יש מן מנעול כזה ואני לא יכול לשנות כלום.....חיפשתי איפה שפותחים כל מיני דברים עם נקודות ולא היה שם משהו שאני יכול לפתוח את האפשרויות האלו....מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שהאפשרויות לשינוי השחקן יהיו זמינות? תודה. עריכה (לאחר יום שלא עונים לי): אף אחד לא יודע? עוד מעט הנושא יעבור לדף השני ויעלם לנצח.......

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by xXx Lid,

הייה לי שמירה במשחק והאבתי מאוד לשחק בו עד שקרס לי הווינדוס והייתי חייב לפרמט הווינדוס פשוט לא עלה ולא יכלתי לגבות את השמירה שלי ולצערי המשחק הייה מותקן בכונן C אני הייתי בשלב שאני נמצא בתוך חדר כזה ומפוצץ שם את המחשב ואז יוצא החוצה ובאים עלי פוול חיילים אז אני צריך שמירה מהשלב הזה בערך למרות שעברתי אותו קצת אז למשיש בבקשה שיתן לי כי אין לי כוח לעבור את המשחק שוב

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by TimoTy,

ממה שאני הנתי היחיד למשחב הוא VII

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. שלום רב כיצד אני משנה את זוית המצלמה במישחק הזה? lord of the rings: the return of the kink תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

MU ISRAEL השרת שלהם נפל או מה???? והאם זה קורה לעיתים דחופות(שתחלתי לשחק לפני יומיים)? אני גם לא יכול להשתמש ברגיל(הוא אומר לי שיש בעיה בסיסמא) עוד מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לכם מושג עם יצא פס קול ל NBA 2005?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

עוד מישהו מצפה ליציאת המשחק הזה או רק אני? לא שיחקתי אף פעם בראשון אבל המשחק הזה נראה דיי מדהים ... עם יעשו אותו איכותי מבחינת gameplay בסגנון שרק בליזרד יודעים לעשות אז זה הולך להיות משחק חזק! http://www.gamespot.com/pc/rpg/everquest2/media.html?gcst=eq2_lucanint_1013.asx&push=1

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by shimon23,

איך עושים את הקרוסאובר המהיר במקום- כמו שתמיד השחקנים של המחשב עושים בכדי לעבור את השחקן שלי. אומנם יש כפתור לקרוסאובר אבל הוא עושה סוג שונה של המהלך. כמו כן, האם ניתן לבצע הטבעות מיוחדות גם במהלך המשחק ולא רק בתחרות ההטבעות? ובתחרות ההטבעות כיצד ניתן לזרוק את הכדור על הקרש? או יש לכם בכלל טיפים לתחרות ההטבעות?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by sheff2k1,

ב"טיפים" שמופיעים במשך הטעינה של כל משחק מצוין לפעמים ששימוש בone touch יכול להשאיר את השחקן מאחורה ושזה דבר מאד מהותי..... מה זה בדיוק, ואיך אני משתמש בזה?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by Mortar,

http://redorchestramod.gameservers.net/ אחד המודים הבולטים לUT2K4... היום אמורה לצאת הגירסא החדשה 3.1 בגרסה האחרונה (3) הם שילבו טנקים ועוד כמה נשקים ועכשיו התמיכה בטנקים וכלי רכב הרבה יותר מתקדמת ומושקעת... בכל אופן המשחק הזה הוא אחד היותר ריאליסטים מבין משחקי הFPS ומלחמת העולם השנייה בפרט, אני אישית ממליץ לכל מי שיש לו UT2k4 לנסות אותו. אתם מוזמנים להתרשם מהTRAILER באתר.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. אתם מכירים תרגילים אשר רלוונטים למשחק עצמו ולא לתחרות ההטבעות? כגון: שחקני היריב עושים פעמים רבות קרוס אובר מהיר במקום. איך עושים את זה? כשאתה עם הכדור ליד הסל מדי פעם המשחק עושה כל מיני תנועות עם הגוף להטעיה, האם זה סתם קורה לפעמים או שיש שיטה גם לזה? אני ישמח לדעת איך עושים את אלה ועוד הצעות...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by nim901,

תודה מראש

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים