משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לשחק במשחק(BF3) ואני לא רוצה שהוא ישחק לי ב-MP שהוא לא יודע לשחק(חשובה לי הסטטיסטיקה). כמו שכבר שאלתי בכותרת האם חייבים להתחיל מהתחלה(אין לי כוח לסיים את ה-SP הזה עוד פעם) או שאפשר להיכנס למשימות מסוימות בלי שזה ימחק את הנקודה שהגעתי אליה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אין לי עכשיו סקרין אבל זה נראה כמו בקבוקון בושם בצבע ורוד. תודה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מחפש המלצה למשחק fps כמו wolfteam, משחק חינמי ולא כבד מידי יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע זה משחק עתיק! אבל הוא מחשק מצויין. מישהו יודע העם יש לו גירסה חדשה? תודה.-גיל.
-
שני המשחקים Scarface ו The Sopranos אשר היו מתוכננים לצאת לעיתונות עם גירסאות ל X360 מבוטלות סופית. Scarface מתוכנן לצאת ל PC PS2 ו XBOX והסופרנוס יוצא ל PS2 בלבד אל תצפו לעידכונים נוספים בהמשך לעומת זאת יש הרבה דגים בים
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהמשחק די ישן אבל אני ועוד חבר מחפשים שחקנים שרוצים לשחק ברשת! אז מי שמעונין שלח לי מייל ל- natu@nana.co.il נתי מנין
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
חנות הגיימינג המובילה מציעה לנו את הכותרים שכל חובב משחקים חייב להכיר, לפי חמש קטגוריות שונות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
כל מי שיש לו TRACKMANIA NATIONS שיכנס עכשיו בשעה 15:00 יום שבת לסרבר:pcg.co.il כי יש שם איזה 10 תורכים שכל פעם מעיפים מישהו
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש את השלב ARMORED ASSAULT, מייד כשיוצאים מהמנהרה, לקראת סוף השלב בו צריך להשמיד את ה HAND OF GOD עם ה ION CANNON. אז השמדתי את הזבל הזה ועכשיו אני מנסה להבין איך עולים לקומה השנייה... אני כרגע נמצא בחוץ, איפא שיש מגדל מצד שמאל, מטוס משא מצד ימין וממול את ה HAND OF GOD. אני רואה קומה שנייה אך אין לי מושג איך מגיעים אליה. אם אני נכנס לביניין, אחרי חדר המגורים של החיילים יש מעלית עם חץ למעלה, אך הדלת לא נפתחת. חיפשתי אולי איזשהו צ'ט שיתן לי לעבור דרך הדלת של המעלית או לפחות לטפס לקומה השנייה. מישהו יודע מה עושים שם? או לפחות איפא בטוח יש צ'ט כזה?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כשהאנשים מדברים איתך תוך כדיי משחק יש רק טקסט, נראה לי מוזר? אני לא שומע אותם מדברים
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אנחנו שמחים לבשר על קבלת חסויות נוספות כבר בתחילת 2012 החל מהיום, מצטרפות אלינו ASROCK יצרנית לוחות האם לגיימרים, וFORSA יצרנית כרטיסי הגרפיקה - כספונסרים רשמיים. אני רוצה להודות לשחר frasE על המאמצים בהשגת החסויות. נשמח אם תתמכו בנו על ידי LIKE לעמוד הפייסבוק שלנו ב facebook.com/nom.eset וכמובן לבקר את שני הספונסרים החדשים שלנו ב : http://www.asrock.com http://www.forsa.com.hk הספונסרים שלנו מהיום אם כן הם - ESET , COOLERMASTER , ASROCK , FORSA , LOGITECH , PEGASUS ואנחנו רוצים להודות להם על העזרה והגב שהם נותנים לנו כדי להתפתח ולפתח. בנוסף, ביום רביעי הקרוב - בתוכנית "רביעי עם גבינה" שתשודר ב6 בערב כרגיל בhttp://he.twitch.tv/cheapcheese יהיו הוד…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני יודע שזה נושא קצת נדוש אבל מה אני יעשה אני מאוד אוהב את המשחק black&white.... לאחרונה חבר הביא לי את black&white 2, הכול טוב ויפה אך יש לי בעייה אחת.... שמה צריך צבא והרבה, אז מה שאני עושה זה הרבה נשים יולדות על מנת שיהיו הרבה ילדים וכשהם יגדלו אני יעשה מהם חיילים, הבעייה היא שקורה מצב שיש לי איזה 48 אלף ילדים על המסך.... אבל הם לא גדלים... רק מתרוצצים בכפר.... בקיצור השאלה היא: איך עושים שהם יגדלו... האם צריך להקים פסל או מבנה מסויים ? עזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני משחק בגרסא האירופאית ואני רוצה לחזור לשחק,מישהו בבקשה יכול להפעיל עליי Scroll of Resurrection כך שאוכל לשחק ואז אני אשלם לעוד חודש. אני ממש אשמח עם מישהו יפעיל את זה עליי תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היום חוויתי פינג גבוה,200 בערך, ולא הצלחתי לשחק. אתמול זה עמד על 50-70, וגם היה קשה לשחק. מה הסיבה? אני מתחבר לראוטר,בבזק בינלאומי על 750 ק"ב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איך שאני מפעיל את המוד יחד עם המשחק זה עושה Loading וברגע שזה מסיים את הטעינה הוא פשוט יוצא החוצה מהמשחק ולא אומר מדוע... יש למישהו מושג איך פותרים את זה?...שמעתי שזה מוד ממש יפה ואני מת לנסות.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח שרת של קאנטר סטרייק ואני מחפש חברה שנותנת את השירות הזה מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אפשר לזכות במשחק אחד מתוך כל המשחקים שלהם גם אם זה PREORDER תירשמו http://splur.gy/r/fjSjV/r/2GyspCqtZXH
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מכיר את כל האתרים הכבדים של העטיפות למשחקים ולסרטים ולמוסיקה וכו'..... אבל לשני המשחקים האלה לא מצאתי את העטיפות! אני כל הזמן רואה או עטיפות של אנשים שעשו לא את המקורי אם למישהו יש את המקוריים אז אני אשמח וגם לי יש להציע המון עטיפות!! תודה למי שיגיב בכלל....
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני ליאור חדשיאן, ואני המנהל החדש הפורום של משחקי אסטרטגיה וניהול וכן הפורום שתחתיו. אפשר לפנות אליי לכל בעיה והצעה בקשר לפורומים הנ"ל! מאחל לכם התקפות ואסטרטגיות מוצלחות
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני יכול לשים שם איזה שירים שאני רוצה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
נתקלתי במשחק הזה לפני שבוע בערך ודי אהבתי אותו, שווה להשקיע ולרכוש את הגרסה המלאה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה והיא כזאת... שאני מפעיל את המשחק בסרט התחלה יש קול וגם שאני לוחץ על דברים בטפריט הראשי, אבל שאני מתחיל לשחק אני סאונד במשחק עצמו וגם בסירטונים... אשמח אם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-