עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by RDS,

טוב תראו, בזמן האחרון יצא BIOSHOCK, ורק אז הבנתי שאני פחות אוהב משחקים כאלה... לדוגמא מאוד אהבתי את COD2 ואת FAR CRY בזמנו... יש המלצה למשחק בסגנון הזה? שמתי לב שבאחד האשכולות תארתם את BIOSHOCK כמשחק חושך... אז אם אפשר משחק שהוא לא בסגנון הזה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by Tanya,

הי. הגעתי לעולם הרביעי. [נדמה לי. זה העולם שמתחילים לספר על היפנים]. איך שאני מתחילה "המצפון" שלי אומר לי ישר לבנות חומה... יש לי שטח ממש ממש קטן של Ore, שמספיק לי בדיוק לבניית החומה, ולאחר מכן אין לי מספיק בשביל לבנות את כל הדברים האחרים. אני תקועה בלי Ore, בזמן שכל כמה דקות בא צבא לתקוף אותי ואין לי מה לעשות. אני לא יכולה לבנות שום דבר, גם בסביבה אין יותר איך להשיג Ore. מישהו ששיחק יודע על מה אני מדברת?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by gal,

היי חברים, יש לי בעיה כשאני משחק בסקרימיש אם אני משחק עם יותר מ2 צבאות המשחק מתחיל לזחול וכל דבר לוקח ים בזמן.יש למישהו מושג למה זה?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by sSs Dragon,

שלום, יש לי שאלה בקשר לניד פור ספיד קרבון: בדמו לא מצאתי אפשרויות של לנסוע חופשי ברחובות.... האם במשחק המלא תהיה אפשרות לנסוע חופשי??

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by _idank_,

פתחתי נושא דומה בעבר בפורום כרטיסי מסך וbarak עזר לי שם אבל הבעיה הזאת קצת שונה יש במשחק משימות מסוימות שהמשחק מחליף לי מסך אבל אני לא בטוח שזה בגלל המחשב שלי כמו הבעיה הקודמת כי פה אני רואה את הנשק רגיל ורק את הרקע אני רואה בצבעים תמונה: Uploaded with ImageShack.us מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by dj_horse,

שלום! אני הורדתי את המשחק simulator x ולמרות שמותקן אצלי תוכנת winrar המשחק לא זיהה אותו. אני שיניתי את סוג פתיחת הקובץ שיהיה אפשר לפתוח אותו בראר ורק קובץ אחד השתנה. אני פתחתי את הקובץ האחד הזה שהיה אפשר לפתוח אותו ונוצר לי קובץ מעל 4gb. סוג הקובץ הוא iso ואחרי שניסיתי להעביר אותו אל הכונן היה כתוב לי בסוף העברה שצריך מערכת קבצים תומכת ntfs על מנת שיהיה אפשר להעביר לשם את הקובץ. {קיימים שתי קבצים עם בערך אותו גודל}.הקובץ הראשון לא עבר בגלל השגיאה הזאת למרות שהמרתי את הכונן מ fat32. יש לי שני כוננים שהשני לא הומר אך שאני מנסה להעביר את הקובץ אחרי הפריקה של הראר לכונן שתומך בזה אני ניתקל באותה שגיאה. רציתי בבקשה לדעת מה הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by elilosky,

שלום הורדתי את המשחק וחבילת ההרחבה שלו התקנתי את המשחק בכונן D בתיקיית משחקים ושאני מנסה להתקין את ההרחבה הוא לא מצליח איך אני גורם לו להתקין לתיקייה שלי ויש לי גירסא 1.1 שמעתי שיש יותר חדש איך אני מעדכן? וגם אני לא מצליח להיכנס למשחק איך אני משחק בזה אני שעה מנסה לשחק לא מצליח הדעתי למסך שאני רואה את הרוסים שאני יכול לבחור אני רואה את המלחמה אבל לא מצליח להיכנס אליה וגם שמעתי שBF2 זה רק משחק רשת שאי אפשר לשחק ככה סתם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by m0sh,

מאד מאד נמוך במיוחד אחרי שהם טענו שהם מכרו 400 אלף....והם מרוצים NPD'>http://biz.gamedaily.com/industry/feature/?id=14685"]NPD results revealed that the PlayStation 3 only sold 197K units in the U.S. during November. The PS2 and PSP, however, sold 664K and 412K units, respectively. And Sony'>http://www.playstation.com/"]Sony Computer Entertainment America is apparently happy with these sales figures. The company today issued the following statement to GameDaily BIZ: "Sony Computer Entertainment America is very pleased with the NPD data for November, showing outstanding sales for all of its platforms. These figures clearly demonstrate the strength of the PlayStatio…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. היי האם יש פאטצ' לליגה הישראלית בשביל FIFA 2005? ואם כן... איפה אפשר להוריד??? תודה מראש Install

10. הרי אנחנו עדים לאפקטים של פיצוצים אדירים. אז איך זה שהFPS יורד קיצונית דווקא כשנראה קצת עשן מסכן על המסך? האם יש משהו לעשות נגד זה?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by cb,

טוב אז ככה.השגתי את כל האבנים במקדש של העכביש בשביל לשים אותן בפסל של הגדול הזה של העכביש.שהשגתי את השלישית יש מין שרשרת לעלות למעלה,זאת שקרובה ליציאה..שפותחת שער קטן שמעלה אותי חזרה (כאילו מראה לי שאני צריך לחזור)והמשימה משתנה ל-לחזור לחדר העכביש,מה שברור מאליו. אני רץ לחזור ואני רואה שהחדר שדרכו באתי(זה החדר שנלחמים במלך של המתים הליצ' שלוקחים את היהלום הסגול-יהלום המוות)נעול. http://aycu25.webshots.com/image/22664/2002134838065696580_rs.jpg

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. אחד הסרטונים ההזויים\מצחיקים\ארוכים ומושקעים שיצא לי לראות בזמן האחרון על משחק מחשב כלשהו. אתם חייבים לראות. כל מי שמשחק BF2 להוריד עכשיו ! http://www.gamershell.com/download_13203.shtml

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by n822,

Sins Of Solar Empire זה בסגנון Age of Mythology ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by eliil1,

יש את ה PARTY PACK , וגם כשאני נכנס למשחק יש את האפשרות, אבל לא הצלחתי לשחק אונליין... זה זמין רק לקונסולות או גם למחשב? תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by Inzagi,

אני מחפש משחק אסטרטגיה טוב לשחק בו שיחקתי בכמה בזמן האחרון אבל לא מצאתי משהו שבאמת ראוי המטרה היא לשחק ברשת אז רצוי מולטי טוב ועם הרבה שחקנים (ועדיף מאוד לא גייםספיי) הגבלה קשה על היחידות כמו בcompany of heroes שצריך לכבוש נקודות כדי ליצור עוד יחידות זה משהו מאוד מעצבן אז עדיף בלי חוץ מזה רצוי שיהיה אפשר ליצור הרבה יחידות ושהאפשרויות במשחק יהיה מגוונות red alret 3 דומה למה שאני רוצה אבל כל מיני דברים שעשו שם גרמו למשחק להיות הרבה פחות טוב מהפוטנציאל שהיה לו למי שיש המלצות, בבקשה שיכתוב

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  16. בpes 4 במצב ניבחרות כן. אבל לא במצב קבוצות החץ מופיע רק לצד שמאל ואין אפשרות לשנות. מה אפשר לעשות.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by Aviv C,

כשיחקתי ב- semi pro הבקעתי רוב הזמן על ידי כניסות למרכז הרחבה. עכשיו ב- professional אני לא מצליח להיכנס לרחבה ועד עכשיו הכנסתי רק גול אחד וגם הוא בטעות. מישהו יכול לעזור לי? סליחה על השאלה הטיפשית הזאת אבל אני באמת לא יודע איך להבקיע.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  18. כידוע halo2 הוגבל בכוונה על-ידי מיקרוסופט לרוץ על vista בלבד,וזאת כמעשה נלוז על מנת לקדם את מכירת מערכת ההפעלה החדשה שלהם. למזלנו קראקרים הצליחו לפרוץ את ההגבלה המובנית והמשחק הזה רץ נהדר על xp. כל זה גרם לי לחשוב שאולי גם ה-dx10 ייפרץ כך שגם כל אלו שיש להם xp יוכלו להנות מהאפקטים של ה-dx10 כאשר הם יריצו משחקים חדשים שניבנו לעבוד תחת dx10. מה אתם אומרים ? תרחיש אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by navk2,

אם אני שם עם או בלי HDR זה לא משנה כלום, בדוק !

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by yotam360,

1) כמה היא תעלה בארץ ובארה"ב?? 2) האם יש לה אזורים כמו ל- PS2?? 3) מתי היא תגיע לארץ ולארה"ב???

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by stingeR-,

המשחק יצא! מוזמנים לחלוק את כל החוויות התמונות והביקורות כאן אני אישית מאוד ציפיתי למשחק ואני הולך לרכוש אותו ברגע שיגיע לחנויות בארץ, בעיקר אני מחכה למולטי שלו שאני מקווה שהולך להיות טוב כמו בMOHAA !

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  22. Started by azaz,

הורדתי מאימיול את המשחק PES5 אבל שאני לוחץ על ההתקנה הוא נותן לי הודעת שגיאה:לא היתה אפשרות לפתוח חבילת התקנה זו.ודא כי החבילה קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה,או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי גירסה חוקית של windows installer " אז מה עושים??

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  23. קיצר המחשב עושה לי ריסטארט לאחר כמה דקות בשלב וזה מבאס טילים עכשיו יש לי קובץ DMP שווינדוס יצר אם מישהו מבין בזה ויכול לעזור אני ישמח אני חושב שזה משהו חומרתי דפוק או דריבר המשחק מעודכן אם הדריבר האחרון לא משנה הורדתי את הדריבר של הכרטיס מסך מ91.47 ל85.98 והסתדר אבל באסה זה היה השלב האחרון וסיימתי אותו אני רוצה עוד איזה משחק אני חייב עוד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  24. שלום חברים, אני עובד עיצות. בהפעלה הראשונית המשחק עבד בסדר גמור, עלה וטען בצורה נורמאלית וכמובן ששיניתי את הגדרות התצוגה לאחר מכן. מייד עם שנוי ההגדרות המשחק החל לקרטע באופן זוועתי, מן הסתם שיניתי שוב את ההגדרות למינימום וקיוויתי לטוב, לא! המשחק מקרטע עדיין ומנצל כמעט 690 מ"ב זיכרון פיזי ו100% קבוע של כח המעבד! משהו פה לא הגיוני, לכן הסרתי והתקנתי מחדש ועדיין שום דבר לא עוזר. אני לא רואה שום סיבה שהמשחק יקרטע שכן המפרט שלי עומד בדרישות, אני גם לא רואה סיבה לבעייה בתיאות חומרה או תוכנה כי המשחק כן עבד בהתחלה טוב. מערכת ההפעלה: VISTA HOME כ. מסך: 6600GT AGP כ. קול: מובנה SOUNDMAX מעבד/זכרונות: 2.8/1ג"ב האם התקלה ידועה? האם למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by nadav1379,

יש לי את המשחק crazy taxi 3 ואני לא יודע איך להתקין אותו מתי שאני רוצה להתקין אז נפתח לי חלון "please go to the control panel to install and configure system components" ואני לא יודע מה אני צריך לעשות אני השמח אם מישהו יסביר לי איך להתקין את המשחק תודה רבה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.