עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yotam360,

1) כמה היא תעלה בארץ ובארה"ב?? 2) האם יש לה אזורים כמו ל- PS2?? 3) מתי היא תגיע לארץ ולארה"ב???

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. הפרט הכי חשוב על הנגן שסוני לא הזכירו הוא אורך חיי הסוללה אנשים שקנו ובדקו גילו שאורך חיי הסוללה עלובים מאוד עם הווליום על המקס ו התאורה על המקס נגן החזיק 164 דקות עלובות. שזה פחות מ 3 שעות. בזמן שהנגן של ניטנדו מחזיק בין 6 ל 10 שעות. - הנגן צפוי לעלות בין 650-700 דולר.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by x-amin,

חבר הביא לי תמחשק.. עכשיו..הכרטיס מסך שקניתי הגיע דפוק.לא משנה,בקיצור בנתיים אני עם הכרטיס מסך אונבורד,שמצליח להעלות נגיד..את בלאק אנד וויט 2 בגרפיקה הכי נמוכה וגם אז זה קופץ,אבל פועל עכשיו..שאני מפעיל תמשחק הכל סבה..אבל שאני עושה משחק חדש או כל סוג משחק אפילו מולטיפלייר..במסך הטעינה של השלב כביכול..טוען טיפה וקורס..המשחק נסגר ויש הדעת שגיאה של הווינדוז.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות..האם זה קשור לכרטיס מסך..? או שזה פשוט תקלה במשחק עצמו..?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  4. רציתי לדעת עם הפלייסטישין החדש (2) הדק השחור קורא צרובים ?? רציתי לוודא כי יש אנשים שאמרו לי כן וחלק לא. אשמח לתגובה תודה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by tomerzhr,

עד לא מזמן שיצא המשחק התקנתי אותו ו...וואלה נהנתי הכל היה בסדר. נאלצתי לפרמט את המחשב לאחר התקנת דרייברים וכל מה שמסביב התקנתי שוב פיפא 08 ופתאום אני רואה בעיה בהרצת המשחק מבחינת הגרפירה. ז"א המשחק לא רציף יש תקיעות הורדתי לרזוולוציה נמוכה ועדיין יש בעיות, זה משגע אותי לפני הפירמוט הכל היה בסדר ועכשיו המשחק לא חלק כלל. נסתי להתקין דיירקס מעודכן אבל כלום. יש לי כרטיס מסך X600XT ATI לא שזה משנה כי קודם לכן המשחק עבד מעולה, יש לכם פיתרונות?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by eladbu,

זה משחק קטן ומעניין ששלחו לי שנקרא הדלתות לא כל כך מצליח לעבור שלבים דווחו על כל התקדמות הצלחתי למצוא כמה חלקים וחלקי מכתב אבל לא משהו משמעותי http://alt.tnt.tv/games/thedoors/

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by CrazyMan,

הורדתי פאץ' שמעדכן את המשחק מגרסא 1.1.1 ל-1.2.3. כשאני מנסה לפתוח את הפאץ', קופצת לי ההודעה הזו: הסרתי את המשחק והתקנתי שוב ועדיין הוא מקפיץ לי את ההודעה הזו. מה אני צריך לעשות?!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. Started by davidcohen,

אחרי שאני לוחץ אישור על כך שאני מסכים לתנאים הוא פותח לי חלון שאני צריך לעדכן את הדיירקט x עידכנתי אותו והוא עדיין פותח לי חלון לעדכן אותו מה עושים?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by nore0,

אני לוחץ נסה שנית וזה עולה עוד פעם

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by OmEr.il,

שלום אני צריך שמישהו ישלך לי את הקובץ SWAT4.EXEבתיקיית סיסטם. אני רוצה לעדכן את המשחק,הבעיה שבטעות דפקתי שם משהו ואין לי ת'דיסק,וכל פעם שאני מנסה להתקין את העדכון בשביל חבילת ההרחה שרכשתי,הוא אומר לי שחסר לי הקובץ הזה.אז אם מישהו שיש לו SWAT4 יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד... תודה,עומר נ.ב:סליחה עם עברתי על חוק של הפורום :

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  11. אם מישהו יכול לתת פה המלצות למשחקים בסגנון..תודה (: פשוט לא מצאתי משהו מעניין בת'ראד המלצות

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  12. כותר האסטרטגיה השאפתני Grey Goo זוכה לעדכון שמוזיל את מחירו באופן משמעותי ומוסיף לו קמפיין וצבא חדשים אנחנו תמיד מעדיפים משחקים בחינם – אבל גם משחקים שמקבלים הנחות משמעותיות זה נחמד ומקובל, וזה בדיוק מה שקורה עכשיו עם משחק האסטרטגיה בזמן אמת Grey Goo, אשר מושק מחדש בשירות ה-Steam תחת השם Grey Goo Definitive Edition. המשחק הזה, שפותח בידי חברת Petroglyph אשר הורכבה ממספר יוצאים משמעותיים מסטודיו Westwood האגדי (זה שיצר את סדרת Command & Conquer ו'הוכחד' לאחר מכן בידי EA Games), הושק במקור בתחילת שנת 2015 כמי שמנסה לרענן את ז'אנר ה-RTS עם צבא שעונה לכינוי Goo ופועל באופן בלתי רגיל ביחס למכאניקות הוותיקות המוכרות לשחקנים בתחום. Grey Goo זכה לקבלת פני…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. שלום כולם אני זוכר לפני שנה ככה היו קניות קבוצתיות השאלה אם זה יהיה גם השנה ? ואם כן אז מתי ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. אני זוכר שצריך להחליף תדיסק באיזשהו שלב לפני שזה נתקע, אני לא זוכר מתי בדיוק אבל צריך להיות כתוב איפשהו (באינטרנט) אם מישהו זוכר או יודע שיגיד לי בקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by elilosky,

שלום הורדתי את המשחק וחבילת ההרחבה שלו התקנתי את המשחק בכונן D בתיקיית משחקים ושאני מנסה להתקין את ההרחבה הוא לא מצליח איך אני גורם לו להתקין לתיקייה שלי ויש לי גירסא 1.1 שמעתי שיש יותר חדש איך אני מעדכן? וגם אני לא מצליח להיכנס למשחק איך אני משחק בזה אני שעה מנסה לשחק לא מצליח הדעתי למסך שאני רואה את הרוסים שאני יכול לבחור אני רואה את המלחמה אבל לא מצליח להיכנס אליה וגם שמעתי שBF2 זה רק משחק רשת שאי אפשר לשחק ככה סתם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by A-10,

https://gaming.walla.co.il/item/3476166

17. Started by ELIRAN1234,

היום ניסיתי לגלוש באינטרנט דרך רשת ה-WIFI אני פשוט לא יודע איך. אני ישמח עם מישהו יעזור לי

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by regevk.80,

שלום חברים , אני צריך עזרה , רכשתי את Call of Duty®: Modern Warfare® II החדש. הייתי צריך לפרמט את המחשב , התקנתי בחזרה את המשחקים האחרים שיש לי בסדרה COD. משום מה שאני נכנס לחנות רושם לי שיש לי אותו ב LIBRARY אבל אני לא מוצא את LIBRARY. אצטרף תמונה , מקווה שמישהו מכיר את התופעה הזו , התמיכה שלהם לא כ"כ עזרה עם הפתרונות שהביאו לי.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by ben060,

לאחרונה במהלך המשחק הוא נתקע לי ואני לא יכול לעשות כלום, אני לא יכול לסגור את המשחק או לצאת ממנהו הדרך היחידיה היא להתנתק מWINDOWS איך אני בודק אם זו בעיית חומרה או שבעיה במשחק? ניסתי להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש אבל זה לא עזר. יש תוכנה שבודקת אם יש בעיה במשחק או משהו כזה? או שיכול להיות שזו בעית חומרה אשמח לכל מידע בנושא

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. פנו אלי בבקשה אם בא לכם לעזור, אני יכול אפילו לתת פרס סמלי של כמה דולרים בפאיפל למי שיכול לעזור לי!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by xlSnaK,

בהתקנה זה מבקש ממני לעשות משתמש און ליין ובלי זה אני לא יכול להמשיך להתקין ושם זה רוצה ממני registration key ו pre order code מה לעשות ? =[

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by dj_horse,

שלום לכולם! אני מבקש עזרה מכול מי שמכיר את המשחק ויודע,ויוכול לעזור לי. לאחר התקנת המשחק הוא ביקש ממני להתקין הגנה על הדרייברים אחרת הוא לא נתן לי לשחק בו. רציתי לדעת מה זאת התוכנה הזאת,מי היא עושה,ומה קורה עם ההתקנה שלה. אודה לכול מי שיוכל לעזור לי בדבר. תודה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by composite,

שלום. אז ככה, הנה תיאור הבעיה בשלבים: 1. קניתי את המשחק 24 ל- PS2. שיחקתי ושיחקתי, עד שהגעתי לשלב 22. סיימתי את שלב 22, הופיע אייקון השמירה לקראת שלב 23, המסך הבהב בצורה מוזרה, והמשחק קרס. לאחר מכן, כל השמירות נמחקו. 2. חשבתי שזו אולי בעיה בדיסק, אז שיכפלתי אותו. שיחקתי שוב עד לשם, ושוב זה קרה. 3. החלפתי עותק בחנות - זה קרה שוב! 4. שכרתי עותק מספריה וידאו (!!!) ושיחקתי עד לשם שוב - אך הפעם המסך נהיה כחול ואז קרס. כמובן שגם עכשיו כל השמירות נמחקו. מה זה לעזאזל יכול להיות?! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by ex_,

היי תאור המשחק פחות או יותר: משחק מרוץ מכוניות שהם בעצם כמו מכוניות על שלט רחוק המסלולים הם ברחובות בין מכוניות, סופר מקרט וכו' במסלולים עצמם יש בונוסים, מלכודות וכו'... מישהו זוכר איך קוראים למשחק?? תודה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.