עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני זוכר איזה חבר אחד שלי לפני מלא שנים כשהיה רק וינדוס 3.11 הוא שיחק במשחק כזה שיש לך מזוודה ויש לך בצד דברים בגדלים שונים למשל : סכין גילוח , אקדח , חפיסת סגריות, מטריה קטנה....בקיצור ואתה צריך להכניס אותם למזוודה ככה שהכל יכנס (אתה יכול לשנות לכל פריט איך הוא ישכב במזוודה על מנת שדברים אחרים יכנסו)בקיצור ואז אתה עובר לשלב הבא עם דברים שונים... לא מצליח למצוא כלום ב גוגל.... בעיה אני בתקווה שלפחות אחד ממכם זוכר את זה.... אני סגור לחלוטין שזה היה בת'ופה של וינדוס 3.11 ומדובר במזוודה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. ^ יש ברשותי מסך 22 . והרוזולוציה המדוברת מופעיה רק על פני 80% מהמסך . יש פאץ' שמתקן ? מאד בעייתי . תודה לעוזרים .

3. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  4. אהלן אנשים... לא מזמן נזכרתי באיזה משחק ישן יחסית שסבא לי רוצה על המחשב שלו, שיהיה לנו ולקטנים במשפחה מה לשחק שבאים אליו בחגים וכאלה... [אין מצב המחשב שלו תומך קרייסיס.. ]... אני לא זוכר את השם שלו, אבל זה היה על איזה יצור עם ראש כזה שהלמעלה של הראש שלו ארוך מאוד... איזה חייזר כזה או משהו... העלילה איפשהו בתוך חללית אם אני לא טועה, ויש לי אסוציאציה של 3 אותיות באנגלית בתור השם של המשחק.. משהו עם DK או משהו כזה.... אבל לא בטוח... אני לא זוכר לא מצאתי בגוגל כלום... אשמח אם מישהו זוכר/מכיר =]...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by 10GaZ,

המשחק עבד מצוין עד שפעם אחת ניסיתי להעלות אותו ברזולוציה גבוהה 1280x960 עם פילטרים ושאר הגדרות הכי גבוהות. הטעינה לקחה המון זמן ובסופה הכרטיס מסך אפילו קרס. (x1950pro) הפעלתי את המחשב מחדש, שיניתי הגדרות, אבל אני שמתי לב שחלק מהקולות במשחק לא עובדים, למשל קולות ירי.. התקנתי מחדש, הפכתי עולמות, כלום לא עוזר. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. Started by waisor,

אני התקנתי את המשחק אבל חסר לי הסירייל נאמבר אולי מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולרשום לי אותו אני הודה לו מאוד..

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by __MIKO__,

משום מה פקודת give_all_weapons=1 לא עושה כלום. אני מנסה לשחק קמפיין עם כמה ציטים אך הם לא עובדים לי. \save_game דווקא כן עובד. פתרון?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by cb,

אחרי שהתקנתי תמשחק ...שוב (חח היה בא לי רצח!! לא שיחקתי בו מהפעם הראשונה שסיימתי אותו,משחק גדול). יצאתי לאחר כמה שלבים... והדסקטופ שלי הופיע כך: http://i35.tinypic.com/2l8eyya.jpg בהתחלה גם כל השירים שעל השולחן עבודה היו נראים ככה אבל אחרי ריסט הם חזרו לעצמם,כולל הראר שיש שם.. אבל משום מה כל שאר הסמלים נשארו דפוקים...זה משגע אותי,מישו יכול לעזור? אם זה לא הפורום הנכון תעבירו את הנושא שלי...

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by PJ,

אהלן , בתור מעריץ מושבע של סדרת המשחקים , דאגתי לקנות גם את Thief :DS אך גדולה היתה האכזבה לראות שהמפתחים (מה לעזלזל קרה לוורן ספקטור?) פשוט הרסו את המשחק. ישר רצתי לפורומים שונים וראיתי שיצא מעין פאטצ' (מעריץ כתב אותו , הוא לא רשמי של מפתחת המשחק) שנקרא : Minimalist Project שמחזיר קצת את המודלים לאיך שהם אמורים היה להראות (כלומר כמו במשחקים הקודמים) ולא כמו החרא שהמפתחים חידשו. על כל פנים , הורדתי את הMinimalist Project , הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להתקין את הפאטצ' , בחלון שבו הוא שואל אותי איזה בדיוק Component אני רוצה להתקין , ברשימה אין לי שום Component ואז הוא כותב לי שכנראה שכבר התקנתי את כולם למרות שאף פעם אפילו לא הורדתי את הפאטצ' . עוד מישהו הוריד את הפאטצ'? מיש…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. Started by gbox,

שלום רב ופסח כשר ושמח. רציתי לבדוק האם מישהו מעוניןן במשחק ACT OF WAR בקופסא בלי סריטה כמו חדש עם סיראל והכל חוברת וכו' ההצעת מחיר שלי זה 110 שקל חצי מהמחיר שקניתי מישהו מעונין? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by navk2,

אם אני שם עם או בלי HDR זה לא משנה כלום, בדוק !

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by 1nstall,

היי שנכנסים למשחק וצריך לבחור שפה...אב זה מחליף שפות לבד.. שאני צריך לבחור קבוצה זה מחליף קבוצות לבד.. שאני בתפריט\במשחק זה מחיף לי לבד.. בקיצור בכל מקום שזה מחליף לבד... איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש install

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by uzi_sch,

תראו את הסימולטור הזה: http://www.gametrailers.com/player/44458.html איך מתאים לי לשחק עליו משחקי גוף ראשון, כמו "FAR CRY 2".

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. Started by aleXtazi,

יש לי את המשחק והוא טס עם המחשב החדש שלי אין לי כח לפרט עכשיו שאני מנסה לשחק ברשת זה לא מוצא לי שרתים ושאני ניכנס עם the all seeing eye זה נכנס אבל לא מיתחבר לשרת זה עושה awiting conection ומיספרים כזה אני מתקין מהדיסק המקורי של המישחק שהוא אצלי נימצא כבר כמה שנים בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  15. שלום חברים, אני עובד עיצות. בהפעלה הראשונית המשחק עבד בסדר גמור, עלה וטען בצורה נורמאלית וכמובן ששיניתי את הגדרות התצוגה לאחר מכן. מייד עם שנוי ההגדרות המשחק החל לקרטע באופן זוועתי, מן הסתם שיניתי שוב את ההגדרות למינימום וקיוויתי לטוב, לא! המשחק מקרטע עדיין ומנצל כמעט 690 מ"ב זיכרון פיזי ו100% קבוע של כח המעבד! משהו פה לא הגיוני, לכן הסרתי והתקנתי מחדש ועדיין שום דבר לא עוזר. אני לא רואה שום סיבה שהמשחק יקרטע שכן המפרט שלי עומד בדרישות, אני גם לא רואה סיבה לבעייה בתיאות חומרה או תוכנה כי המשחק כן עבד בהתחלה טוב. מערכת ההפעלה: VISTA HOME כ. מסך: 6600GT AGP כ. קול: מובנה SOUNDMAX מעבד/זכרונות: 2.8/1ג"ב האם התקלה ידועה? האם למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by דנדן,

חברה יש לכם הצעה למשחק RPG מעניין וזורם? אולי גם מתאים לרשת אבל שיהיה משחק נורמלי וזורם, ולא משחק של ימי הביניים שבקושי זז יש הצעות למשחק טוב?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by IPIP,

אני יורה על האויבים ואין כוונת אדומה אני יורה ולא קורה כלום הם לא מתים בשלב הראשון הכל היה טוב זה התחיל בשלב השני ככה הכוונת צריכה להיות שמכוונים את הנשק לאויבים (אדומה) http://www.fastup.co.il/images/22913059.jpg הכוונת לבנה אני יורה עלהם ולא קורה כלום http://www.fastup.co.il/images/9176939.jpg למישהו זה קרה ? עם כן אז אני צריך את העזרה שלכם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. שלום שמעתי שיש אפשרות לפני משימה גם לקנות נשק ולא רק לשדרג אותו. אך אני עושה את זה? אני ראיתי רק את האפשרות של השדרוג.... ועוד שאלה עם המשחק התקנתי גם את GameShadow למה זה? תודה מראש

19. מישהו יודע באיזה חודש הולך לצאת red alert 3 ?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by benor,

משחק טוב, מישהו מכיר? http://www.armadillorun.com/

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by mrsph666,

א(ס)-סלאם עליכום, במשחק הנ"ל, אם למשל מוסיפים לרכב ספוילר, ובמקום למשל, כמה תוספים ממתכת, לחבר חלקים מקארבון, האם תהיה לזה השפעה על הביצועים כמו במציאות, או שזה נטו למראה? תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. Started by alexrta,

סוף סוף הגיע לידי משחק טניס חדש ואני חולה על משחקי טניס ... אבל כל פעם שאני מעלה אותו אני מקבל את ההודעה SYNC OUT OF RANGE מה הבעייה??? ??? נ.ב המחשב שלי עומד בדרישות. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  23. Started by JohnnyBravo,

נראה לי משחק מעולה,לא?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by rank,

אני התקנתי את המשחק ועכשיו הוא לא פועל לי הוא כותב שיש שגיעה ... ההתקנה הייתה 2 קבצים אני השתמשתי באחד מהם בDEAMON TOOLS ואז שאני רוצה לשחק , זה יוצא מהמשחק וכותב לי מערכת משנה של MS-DOS של 16 סיביות רכיב ה-CPU של NTVDM נתקל בחריגה שאינה מטופלת לחץ סגור כדי לסיים את פעולת היישום זה בגלל שהמחשב חדש מידי ? או שמישהו יודע מה הסיבה

25. Started by WHY-NAB,

שלום אני דש בפורום ורציתי שלאול את אלה שמשחקים mu אם אפשר לקבל לינק מאפה שאפשר להוריד את העדכון החדש מכיוןן שלהוריד אותו מהמשחק עצמו לוקח שעות.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים