משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
הגעתי למרוץ שאני לא יכול להשתתף בו כיוון שאין לי כוכב אחד ,וכאשר אני מנסה לקנות דברים שחסר לי יש עליהם סמל של מנעול. חוץ מהמרוץ הזה אין עוד מרוצים ב"underground" תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום אני דש בפורום ורציתי שלאול את אלה שמשחקים mu אם אפשר לקבל לינק מאפה שאפשר להוריד את העדכון החדש מכיוןן שלהוריד אותו מהמשחק עצמו לוקח שעות.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי אני מנסה להריץ את המשחק assassins creed מהלפטופ החדש שלי והוא לא רץ חלק בכלל. יכול להיות שהמפרט שלי לא חזק מספיק ? Intel® Centrino® processor technology with interrelated Intel® Core2 Duo mobile processor T6400 NVIDIA GeForce 9300M GS graphics
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
התקנתי ,עשיתי כל מה שרשום בקובץ NFO הורדתי קראקים השתמשתי ב-YASU ועדיין לא עולה. פתרון רבותיי
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
הרי אנחנו עדים לאפקטים של פיצוצים אדירים. אז איך זה שהFPS יורד קיצונית דווקא כשנראה קצת עשן מסכן על המסך? האם יש משהו לעשות נגד זה?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני לא מבין את זה, נכנסתי להגדרות של המקשים, ויש שם סיבוך אחד גדול. איך אני לעזאזל משנה מקשים? אני חייב לציין שיש שם כמה מקשים שרשומים בתור - B5, B6, B7 , וכו'. משום מה גם, אני רואה בכניסה למשחק בכלל מן שלט כזה, וחשבתי לעצמי שזה בכלל בקר לשלט ולא למקלדת ואולי צריך לשנות בהגדרות. אני לא ממש יודע, הורדתי במיוחד למחשב קובץ שבמפורש היה כתוב שהוא למחשב ולא לקונסולה זו או אחרת, ויכול להיות שבאמת הסיבה היא שזה לקונסולה. אנא תקנו אותי, אני צריך עזרה בנוסף. בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
המשחק עבד מצוין עד שפעם אחת ניסיתי להעלות אותו ברזולוציה גבוהה 1280x960 עם פילטרים ושאר הגדרות הכי גבוהות. הטעינה לקחה המון זמן ובסופה הכרטיס מסך אפילו קרס. (x1950pro) הפעלתי את המחשב מחדש, שיניתי הגדרות, אבל אני שמתי לב שחלק מהקולות במשחק לא עובדים, למשל קולות ירי.. התקנתי מחדש, הפכתי עולמות, כלום לא עוזר. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני עדיין לא מאמין שאני מבקש עזרה במשחק.. בחיים לא נתקעתי בשום משחק ולא היה שום משחק שלא סיימתי עד עכשיו.. כאמור, נתקעתי ב SC:DA - אני בשלב שבו אני צריך לפצח אימייל שמקודד עם קובייה כזאת עם מספרים (היה מעצבן אבל את זה עברתי..) לאחר שמפצחים אותה נשארים לי משהו כמו 20 דקות למשימות השניות וכאן הבעיה שלי - יש לי כמה משימות, אחת למצוא טביעות אצבע כדי לפתוח את המנעול ושניה של להביא הוכחה קיימת לפצצה. חרשתי את כל המתחם והייתי בכל החדרים מבלי להתגלות כולל אצל אמיל הזה בחדר ולא מצאתי שום כיוון לאיפה היא צריכה להיות או טביעות אצבע של מי להביא ומאיפה ?? מישהו יודע אולי ויכול לעזור? כי פשוט נמאס לי כבר לחפש..
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי את המשחק nfs אבל בדיסק הראשון אין לי את הקוד הסראלי אם למשהוא יש את הקוד אז בבקשה תגידו לי!!!!! שירן(בת)
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
למישהו יצא לשחק את המשחק? ניסיתי כמה זמן Skirmish ואני ממש לא מצליח כלום (הורגים לי הרבה יחידות, לוקח לי זמן עד שיש לי משאבים לקנות טנקים וכו'...) יש למישהו רעיון לטקטיקה?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/gaming/2005/12/09/source_film_effects/1.html איזה כיף! Valve ממשיכה לפנק. (כתוב שהם יוציאו את זה עם העדכון הבא אבל לא הודיעו מתי הוא יהיה)
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
זוכרים את הסרט הקצר ההוא ל"מורטל קומבט" שהיה פיצ' לסרט וקיבל סדרת רשת (שבסופו של דבר תהפוך לסרט)? עכשיו מצטלם אחד כזה ל-Halo! אז בואו לתמוך. אם יש לכם פייסבוק, כנסו לדף הרשמי של הסרט ותעשו לייק. כשהם יגיעו ל-6000 הם ישחררו טריילר. ותגידו גם לחברים שלכם בפייסבוק לעשות את אותו הדבר. http://www.facebook.com/HaloTheMovie?ref=ts
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני בקרירה עם הקבוצה אינטר מילאנו יש לי משחק של גביע מול ריאל מדריד.. ואני בא לעשות play זה רושם לי http://img477.imageshack.us/my.php?image=fifa9tc.jpg תודה רבה לכול מי שיעזור.. אני מקווה שה הפורום הנכון אני מכיר גם את גיימר יש שם פורום מיוחד בשביל זה אבל משום מה זה לא ניכנס לי לאתר זה רושם לי שגיאה של LINE משו..7
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יחסית משחק ישן של חברת UBI אני חיפשתי בכל חנות שרק אפשר ולא מצאתי אז בלת ברירה אני פונה לאינטרנט אולי יש סיכוי להשיג אותו מאיפה שהוא Suzuki Alstare Extreme Racing זה השם שלו. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק המלא אני ישמח עד השמים כבר כמה שנים אני מחפש אותו יש לי את הדמו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה במשחקים הנ"ל הבעייה היא שכשאני עושה LOAD והמשחק מתחיל הדמות זזה תמיד ימינה בלי שאני נוגע כלום וכשאני סתם עושה התחלה חדשה אז אין לי את הבעייה הזו אם חשוב יש לי WIN XP ו GEFORCE 3 TI200 של חברת INNO תודה מראש לכל העוזרים לא משנה חבר שלי עזר לי ... הבעייה הייתה הגויסטיק שהיה מחובר לי :-\
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המשחק. קניתי כבל DVI למסך LCD שלי וחיברתי אותו במקום הVGA הישן ומאז המשחק לא עולה- אני מפעיל את המשחק והוא ישר מעלה את החלון המוכר הזה שיש בעיה והוא שואל אותך SEND\DON'T SEND. חוץ מהמשחק הזה כל שאר המשחקים עובדים בסדר גמור, זה המשחק היחיד שמשום מה לא עובד מאז שחיברתי את הDVI. יש לכם אולי מושג מה הבעיה? ???
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כותר האסטרטגיה השאפתני Grey Goo זוכה לעדכון שמוזיל את מחירו באופן משמעותי ומוסיף לו קמפיין וצבא חדשים אנחנו תמיד מעדיפים משחקים בחינם – אבל גם משחקים שמקבלים הנחות משמעותיות זה נחמד ומקובל, וזה בדיוק מה שקורה עכשיו עם משחק האסטרטגיה בזמן אמת Grey Goo, אשר מושק מחדש בשירות ה-Steam תחת השם Grey Goo Definitive Edition. המשחק הזה, שפותח בידי חברת Petroglyph אשר הורכבה ממספר יוצאים משמעותיים מסטודיו Westwood האגדי (זה שיצר את סדרת Command & Conquer ו'הוכחד' לאחר מכן בידי EA Games), הושק במקור בתחילת שנת 2015 כמי שמנסה לרענן את ז'אנר ה-RTS עם צבא שעונה לכינוי Goo ופועל באופן בלתי רגיל ביחס למכאניקות הוותיקות המוכרות לשחקנים בתחום. Grey Goo זכה לקבלת פני…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
משחק טוב, מישהו מכיר? http://www.armadillorun.com/
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק ב-multiplayer ? הכוונה היא שיש לי רשת ביתית ואנחנו רוצים לשחק יחד... ולא קשור לשרתים בחול וכאלה... תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מי שלא יודע זו היא חבילה של שניי דיסקים וכרטיס שמאפשרת לPS2 לקרוא דיסקים פרוצים. בכל אופן מישהו יודע איםה ניתן לקנות את זה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום הורדתי את המשחק וחבילת ההרחבה שלו התקנתי את המשחק בכונן D בתיקיית משחקים ושאני מנסה להתקין את ההרחבה הוא לא מצליח איך אני גורם לו להתקין לתיקייה שלי ויש לי גירסא 1.1 שמעתי שיש יותר חדש איך אני מעדכן? וגם אני לא מצליח להיכנס למשחק איך אני משחק בזה אני שעה מנסה לשחק לא מצליח הדעתי למסך שאני רואה את הרוסים שאני יכול לבחור אני רואה את המלחמה אבל לא מצליח להיכנס אליה וגם שמעתי שBF2 זה רק משחק רשת שאי אפשר לשחק ככה סתם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איך שאני לוחץ על האייקון של המשחק עלמנת להפעיל אותו אני מקבל הודעת שגיאה והוא והחלון של המשחק נסגר. אני עובד עם ויסטה 64 ביט
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הרי כל מה שאני עושה בה אני יכול לעשות במשחק עצמו.. היא יכולה לזהות אויבים? אם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
הורדתי הבוקר עידכון 1.41 מהאתר הרשמי, פתחתי אותו ועזבתי את המחשב לכמה שעות והוא פשוט לא נדלק. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי משחק מקורי.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-