משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
מעוניין להחליף קאונטר סטרייק סורס ו1.6 על באטלפילד 2 אם זה לא חוקי אז לנעול
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בעבר בפורום כרטיסי מסך וbarak עזר לי שם אבל הבעיה הזאת קצת שונה יש במשחק משימות מסוימות שהמשחק מחליף לי מסך אבל אני לא בטוח שזה בגלל המחשב שלי כמו הבעיה הקודמת כי פה אני רואה את הנשק רגיל ורק את הרקע אני רואה בצבעים תמונה: Uploaded with ImageShack.us מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום משחקים! אני צריך עזרה בשלב הרביעי בהיטמן 3 אני צריך להרוג איזה דוכס ואת הבן שלו שגרים בתוך טירה עתיקה ויוקרתית כזאת... ולהציל עוד איזה מישהו שנמצא בתוך מרתף יין ואני יודע איך להגיע אליו יש גדר שחוסמת את הדרך לדלת שלו !!! מישהו יודע מה עושים? ניסיתי הכל!!! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
BF-IL.Com Ranked By Beesites.biz - 80.179.153.14:16567 כנסו ותתפרעו!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי בארה"ב והוא חוזר מחר לישראל, הוא יכול להביא לי פלייסטיישן או XBOX אבל בלי צ'פ. אני יכול לקנות צי'פ בארץ ולהתקין בקלות ולשחק במשחקים שהורדתי מהאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש רכבים בהרחבה הנ"ל של בטלפילד? איזה כרטיס יכול לריץ NFS MW בגרפיקה גבוהה? ה9600 256mb שלי מריץ אותו רק בגרפיקה די נמוכה עדכון: בקשר לרכבים- החלפתי מפה ויש
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם ... לכל המנהלים למינהם אני יודע שצריך לפרסם את זה בדיון הראשי אבל הוא לא ניראה לעין לאחרים אז אני מעדיף לפרסם פה מיתנצל מראש( בבקשה לא לנעול לי ) טוב אז ככה יש לי בעיה מעצבנת במשחק אני הגעתי כבר לשלב האחרון במשחק שזה צריך להיכנס למקדש עצמו (למי שסיים את המשחק אמור להבין ) אז אני ניכנס לבפנים ויש לי את המקום שכולו כחול ואז אני קופץ על פלטות האלה שיש להם צבעים (כחול . אדום ירוק וצהוב) אז רק בשלב הזה איך שאני מגיע לפלטה הצהובה אז המשחק יוצא לי אוטומתית ומראה לי את הודעת השגיאה של הוינדוס ....(בקשר למשחק כאילו שיש לו בעיה) מה אני עושה ומה יכולה להיות הבעייה!? תודה רבה מראש לעוזר .....
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המפרט בצד... הדמו עבד מצויין הכל על MAX 1280*1024 אבל המשחק עובד פשוט גרועה... לממממה?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני בשלב שנקרא CHAPTER 01 - LEVEL 05 - ENCLAVE אני בבית קברות ונלחם מול ענק בגודל של עזריאלי ואני לא מצליח לגרום לו נזק. גם כשאני יורה בו מקרוב זה ניראה שזה לא מזיז לו במיוחד. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק בזה כבר!! ואצל חברים שלי המשחק פועל טוב... יש דרך לסדר למישה וזה קרה והוא סדר את זה??? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני לא מבין את זה, נכנסתי להגדרות של המקשים, ויש שם סיבוך אחד גדול. איך אני לעזאזל משנה מקשים? אני חייב לציין שיש שם כמה מקשים שרשומים בתור - B5, B6, B7 , וכו'. משום מה גם, אני רואה בכניסה למשחק בכלל מן שלט כזה, וחשבתי לעצמי שזה בכלל בקר לשלט ולא למקלדת ואולי צריך לשנות בהגדרות. אני לא ממש יודע, הורדתי במיוחד למחשב קובץ שבמפורש היה כתוב שהוא למחשב ולא לקונסולה זו או אחרת, ויכול להיות שבאמת הסיבה היא שזה לקונסולה. אנא תקנו אותי, אני צריך עזרה בנוסף. בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
^ יש ברשותי מסך 22 . והרוזולוציה המדוברת מופעיה רק על פני 80% מהמסך . יש פאץ' שמתקן ? מאד בעייתי . תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
יש את המשימה 15-04 שאני צריך ללכת למישהו לשים לו פצצה מתחת לאוטו אבל כל הזמן שאני מגיע האיש יורה עליי ואם אני הורג אותו ישר או שמישהו מגיע והורג אותי עם שוט גאן או שרשום שסרגיו ברח מה אני אמור לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי 2 תיקיות - CD1 ו CD2 - יעני CLONE CD כיצד אני צורב אותם בכדי להפעיל את התוכנה אלכוהול ודיימון לא מזהים שום קובץ !?!?!?! תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מוזרה... אני בא להתקין ואחרי שהוא טוען את מסך ההתקנה קופצת לי ההודעה הבאה http://img407.imageshack.us/my.php?image=xzcza0.jpg אם מישהו יכול לתת בבקשה פתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המשחק עבד מצוין עד שפעם אחת ניסיתי להעלות אותו ברזולוציה גבוהה 1280x960 עם פילטרים ושאר הגדרות הכי גבוהות. הטעינה לקחה המון זמן ובסופה הכרטיס מסך אפילו קרס. (x1950pro) הפעלתי את המחשב מחדש, שיניתי הגדרות, אבל אני שמתי לב שחלק מהקולות במשחק לא עובדים, למשל קולות ירי.. התקנתי מחדש, הפכתי עולמות, כלום לא עוזר. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13206
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי את המשחק nfs אבל בדיסק הראשון אין לי את הקוד הסראלי אם למשהוא יש את הקוד אז בבקשה תגידו לי!!!!! שירן(בת)
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מוריד משחק פלייסטיישן למשל מהאתר ליונטוורק זה יהיה באותה איכות כמו משחק מקורי?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
לא יכול לשחק בקמפיין, לא בSINGLE PLAYER התמונה ההתחלתית היא זו של התפריט ואז כל אנימציה פשוט מתווספת לתמונה ונמרחת... יצא איזשהו FIX לזה? ד"א התפריט הראשי והBAR נראים בסדר, לא יודע מה הבעיה... התקנתי גם את הC++ שהיה מצורף =\ תמונה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חברה זה לא יכול להמשך ככה כבר כמה שבועות שאני יושב על המחשב בלי מעש. פשוט שומע מוסיקה ובודק הודעות. מה יהיה?? אני חייב איזה משחק חדש וטוב, משהו עם גרפיקה מעולה ( יש לי תסביך גרפיקה...) אני בעיקרון אוהב משחקי אסטרטגיה ו3DSHOOTERS, אבל שונא משחקי 3D של צבא CALL OF DUTY למשל למישהו יש איזה שם טוב?? זה דיי דחוף אפשר לומר...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש משחק אסטרטגיה טוב לשחק בו שיחקתי בכמה בזמן האחרון אבל לא מצאתי משהו שבאמת ראוי המטרה היא לשחק ברשת אז רצוי מולטי טוב ועם הרבה שחקנים (ועדיף מאוד לא גייםספיי) הגבלה קשה על היחידות כמו בcompany of heroes שצריך לכבוש נקודות כדי ליצור עוד יחידות זה משהו מאוד מעצבן אז עדיף בלי חוץ מזה רצוי שיהיה אפשר ליצור הרבה יחידות ושהאפשרויות במשחק יהיה מגוונות red alret 3 דומה למה שאני רוצה אבל כל מיני דברים שעשו שם גרמו למשחק להיות הרבה פחות טוב מהפוטנציאל שהיה לו למי שיש המלצות, בבקשה שיכתוב
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק את המשחק ברשת. אז אני נכנס למשחק ומזין את הפרטים וזה כותב לי שיש בעייה. איזה סיסמא אני אמור להכניס שם כדי שזה יתחבר לי?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-