עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Coca Cola,

כשאני עושה JOIN למשחק סינגל, אני בוחר באמריקה, בוחר נשק ואז DONE אחרי כמה שניות התפריט הזה חוזר לי והוא תמיד נשאר על YOU WILL SPOWN IN:0 מה אני עושה? אני באמת רוצה לראות איך המשחק נראה =\

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by nitro_6,

היי רציתי לדעת אם אני צריך כרטיס אשראי בינלאומי כשאני קונה מהחנויות האלה או שכרטיס מקומי יספיק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  3. bloodrayne 2 ftp://theuser:9K5ya@ftp4.3dgamers.com/pub/3dgamers/games/bloodrayne2/br2final.zip splinter cell pandora tomorrow http://www.gamershell.com/download_filehell.pl?hellID=4790&mirror=2&a=1204321562448.53&b=init תכתבו את דעתכם!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. אוקי אז אני בשלב הראשון ועברתי את הנחל אם הגשר ונכנסתי לחצר של הבית ואז עליתי ועכשיו אני בכמו מרפסת כזאת ויש שם שתי חלונות כאלה ואין לי מושג מה לעשות?!!?!?יש את המפקד שלהם שנכנס לחדר ולא ייוצא ושומר בחלון שכל רעש שאתה עושה הוא עובר לחדר ליד בודק מזה וחוזר... העלתי לכם גם תמונות בבקשה תנסו לעזור לי.. תודה מראש.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. hay guys מהי הדרך הטובה ביותר להריץ מישחקים שעלולים לידפוק את מערכת ההפעלה - xp ביגלל שהם ניבנו ל-98 או משום שהם מכילים וירוס שמעתי על אפשרויות כמו ghost ,go-back של norton לגיבוי וגם על אפשרות של הרצת תחת מערכת הפעלה וירטואלית שפותרת גם את בעיית התאימות האפשרית ל-xp באמצעות שימוש ב-virtual pc ,vmware מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר מניסיונכם?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by Interl-Conore,

איך זה XBOX360 על VGA MONITOR? אם כבל מתאים... ב 300 שח ב MEDIAGAMES האיכות יותר טובה??? מאשר בטלויזיה רגילה\? :xyxthumbs:LCD

7. Started by kpk,

זוכרים את הסרט הקצר ההוא ל"מורטל קומבט" שהיה פיצ' לסרט וקיבל סדרת רשת (שבסופו של דבר תהפוך לסרט)? עכשיו מצטלם אחד כזה ל-Halo! אז בואו לתמוך. אם יש לכם פייסבוק, כנסו לדף הרשמי של הסרט ותעשו לייק. כשהם יגיעו ל-6000 הם ישחררו טריילר. ותגידו גם לחברים שלכם בפייסבוק לעשות את אותו הדבר. http://www.facebook.com/HaloTheMovie?ref=ts

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הצילו!!! Monster Garage מיתרסק לי אחרי המישמה ה-4 (זאת אם האמבולנס) זה מראה לא את שלושת הסרטים של הלימוזינה ואז יוצ לווינדוס!!!!!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by POPSTAR,

http://www.gamevideos.com/video/id/5233#

10. היי חברים. החלפתי מחשב ולאחר התקנה מחודשת של המשחק ניסיתי להעלות את המשחקים השמורים שלי. למרות שמיקמתי אותם בספריה המשחק פשוט לא רואה אותם. ניסיתי אפילו לשנות את השם של אחת השמירות הישנות שלי וכלום לא הואיל. יש למישהו רעיון? תודה חנן

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. אומרים שבחוברת האירופאית של סוניק ריידרס כתוב שזה גם יצא לPC-DVD

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. הפרט הכי חשוב על הנגן שסוני לא הזכירו הוא אורך חיי הסוללה אנשים שקנו ובדקו גילו שאורך חיי הסוללה עלובים מאוד עם הווליום על המקס ו התאורה על המקס נגן החזיק 164 דקות עלובות. שזה פחות מ 3 שעות. בזמן שהנגן של ניטנדו מחזיק בין 6 ל 10 שעות. - הנגן צפוי לעלות בין 650-700 דולר.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by chobo,

שלום לכולם, אנא עזרתכם , הורדתי משחק (Monkeys) שבא בקובץ - cue ו- bin . איך אני יכול להפעיל משחק זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. אשנים מה קורה? בכל מקרה חברה שלי החליטה שבא לה לשחק בסימס אז היא הלכה וקנתה סימס, עכשיו המחשב שלה בבית הוא עלוב ככה שהמחשק אפילו לא עולה שם, אבל אצלי הכל אמור לעבוד יופי טופי... בכל מקרה אחרי שהתקנתי את המשחק, הוא מבקש שאני אכניס את הדיסק הראשון, אני מכניס, ואז הוא מנסה להפעיל ונותן לי שגיעה, לא שגיאה של המחשק אלה שגיאה של הוינדואוס, החלון שגיאה כמו בתמונה למטה: אינני יודע מה לעשות כדי לתקן את השגיאה הזאת, אני ניסיתי להתקין מחדש, אך ללא תעולת... אשמח לתוגובות מועילות בנושא, אם זה לא קשור לפה אז אתם מוזמנים לנעול או להעביר לפורום הקשור, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by omri_ro,

הי אני תקוע באחת בחידה עם הסוללות במערה(בDRAGEST). אחרי שהנפח נתן לי סוללה תקינה וסמתי אותה במקום אני לא מצליח להפעיל את המכונה שם (לא כ"כ הצלחתי להבין את הלוגיקה של החידה הזו) אשמח לשמוע הסברים...

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. ביעקרון המישחקים שאני רוצה שיעבדו לי ממש חלק וברזולוציה סבירה הם far cry 2 gta 4 nfs uncover זה המיפרט מעבד אינטל c2d e7200 כרטיס מסך ati hd4859 1g זיכרון 2g

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by rednit,

לאחרונה המשחק השתגע קורה שאני מפעיל אותו והמשחק רץ מהר מידי (הזמן האנשים והמכוניות = הכל בספיד) ולעיתים המשחק פועל בצורה רגילה יש ניחושים מה הבעיה

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by mrsph666,

אין לי עכשיו סקרין אבל זה נראה כמו בקבוקון בושם בצבע ורוד. תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  19. שלום חברים, קניתי מחשב חדש עם Q6700 וCF של 4850 התקנתי עליו vista business 64 bit מקורית וחוקית! ניסיתי להתקין משחק שכניראה לא נתמך וכשעשיתי reboot אז הויסטה ניתקעה.. אז העפתי אותו אבל אני מעניין לדעת איזה משחקים כמו COD4 ודומיהם ירוצו על 64 ביט בלי לעשות בעיות האם תוכלו לעזור לי?? ד"א האם משחק שרשום בדרישות מערכת שהוא טוב לוויסטה -> אומר שירוץ על 64 ביט גם אם לא מפורט? תודה רבה לכולכם!!!

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by OmEr.il,

שלום אני צריך שמישהו ישלך לי את הקובץ SWAT4.EXEבתיקיית סיסטם. אני רוצה לעדכן את המשחק,הבעיה שבטעות דפקתי שם משהו ואין לי ת'דיסק,וכל פעם שאני מנסה להתקין את העדכון בשביל חבילת ההרחה שרכשתי,הוא אומר לי שחסר לי הקובץ הזה.אז אם מישהו שיש לו SWAT4 יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד... תודה,עומר נ.ב:סליחה עם עברתי על חוק של הפורום :

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. אם כן: icq 164931364 messenger: sheff2k1@yahoo.com

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by devek,

יש לי בעייה במשחק שלאחר איזה דקה או שתיים שאני משחק פתאום כל הטקסטורות משתבשות! המטוס נעלם ונהיה שקוף ההרים עולים אחד על השני! הכל נהיה מבולגן!!! והנה גם סרטון להמחשה: ftp://eladlohasuv:beigale@ftp.members.lycos.co.uk/grafic.avi

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by dannyboy,

שלום רב, קנו לי psp בהונג קונג שכתוב עליו (ובספר הדרכה) שהוא תומך במשחקים מאיזור 3 ומאיזור all , בנוסף לpsp קנו לי גם משחק שכתוב עליו איזור 1 והוא עובד. האם הכוונה ב-ALL שהpsp תומך ב umd מכל מקום? אני שואל כי עוד שבועיים אני טס לארה"ב ואני פוחד לקנות שם משחקים שלא יפעלו לי. תודה מראש (ולילה טוב...תראו מה השעה ) דניאל

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

עוד מישהו מצפה ליציאת המשחק הזה או רק אני? לא שיחקתי אף פעם בראשון אבל המשחק הזה נראה דיי מדהים ... עם יעשו אותו איכותי מבחינת gameplay בסגנון שרק בליזרד יודעים לעשות אז זה הולך להיות משחק חזק! http://www.gamespot.com/pc/rpg/everquest2/media.html?gcst=eq2_lucanint_1013.asx&push=1

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים