עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IPIP,

למה אני לא יכול לשים את ההגדרות על VERY HIGH אפשר רק עד HIGH זה המחשב שלי: Windows XP Professional Intel core i3-2100 CPU @3.10GHz 3.0 GB RAM AMD Radeon hd 6800 series למישהו זה קרה ?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. קיצר המחשב עושה לי ריסטארט לאחר כמה דקות בשלב וזה מבאס טילים עכשיו יש לי קובץ DMP שווינדוס יצר אם מישהו מבין בזה ויכול לעזור אני ישמח אני חושב שזה משהו חומרתי דפוק או דריבר המשחק מעודכן אם הדריבר האחרון לא משנה הורדתי את הדריבר של הכרטיס מסך מ91.47 ל85.98 והסתדר אבל באסה זה היה השלב האחרון וסיימתי אותו אני רוצה עוד איזה משחק אני חייב עוד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by dragon772,

האם יכול להיות שהמשחק לא פועל אצלי חלק על המדיום עם רזולוציה של 1024 על 900 ? ישלי p4 2.8 x800gto 18pp 1.5g memory כאילו זה כולה פיפא...אולי הבעיה במחשב ? 08 פעל חלק על הכי גבוהה בלי בעיה.. ויש לי עוד שאלה שקשורה למשחק..ראיתי לקרינשוטס מהמשחק שמראים בהם קריקטורות מצויירות מצחיקות כאלה משחקות כדורגל ואמרו שיהיה מצב משחק כזה למה אין את זה במחשב? זה רק ל PS3 ו XBOX 360 ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  4. תמיד שאני מסיים את השלב שסימנתי בתמונה זה חוזר לשלב שלישי .והשלבים הבאים לא נדלקים מה אני עושה .משהו שסיים את המשחק יכל להביא לי את השמירות אני יודה לו. תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by Domovoi,

איזה PATCHES אני צריך להוריד????

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by Tanya,

הי. הגעתי לעולם הרביעי. [נדמה לי. זה העולם שמתחילים לספר על היפנים]. איך שאני מתחילה "המצפון" שלי אומר לי ישר לבנות חומה... יש לי שטח ממש ממש קטן של Ore, שמספיק לי בדיוק לבניית החומה, ולאחר מכן אין לי מספיק בשביל לבנות את כל הדברים האחרים. אני תקועה בלי Ore, בזמן שכל כמה דקות בא צבא לתקוף אותי ואין לי מה לעשות. אני לא יכולה לבנות שום דבר, גם בסביבה אין יותר איך להשיג Ore. מישהו ששיחק יודע על מה אני מדברת?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  7. מישהו יודע באיזה חודש הולך לצאת red alert 3 ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by sSs Dragon,

שלום, יש לי שאלה בקשר לניד פור ספיד קרבון: בדמו לא מצאתי אפשרויות של לנסוע חופשי ברחובות.... האם במשחק המלא תהיה אפשרות לנסוע חופשי??

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. Started by Jack_g,

מי שלא יודע זו היא חבילה של שניי דיסקים וכרטיס שמאפשרת לPS2 לקרוא דיסקים פרוצים. בכל אופן מישהו יודע איםה ניתן לקנות את זה בארץ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  10. Started by Sagi_Cohen,

יש לי מחשב מעל לדרישות של המשחק ושאני נכנס למשחק הכל טוב ויפה עד שאני נכנס למסלול כלשהו ואז אני לא רואה את הרוכב רק את הטרקטורון ואת שאר הטרקטורונים אני רואה בצבע חום כזה בלי צבע בכלל אני גם לא רואה את הרוכבים שעליהם מה יכולה להיות הבעיה ??????? תודהה!!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by Delvadar,

יש לי בעייה בלשחק דרך Hamachi יש בנינו 30MS שזה מצויין אבל הוא לא רואה את החדר שאני יוצר ואני רואה את החדר שהוא יוצר אבל כל כמה זמן רשום לי You were kicked from the room אבל הוא בכלל לא עשה את זה. זה התחיל לקרות מלפני שבוע ככה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. Started by קרמריקה,

שלום, לפני כחודש וחצי התקנתי ושיחקתי במשחק משהו כמו שבוע ומאז לא נגעתי בו אך הכל נשאר כשהיה כולל ההתקנה והשמירות. היום רציתי לחזור לשחק אך נתקלתי בבעייה: כשאני לוחץ על מקש כיוון כלשהו, המשחק מתנהג כאילו המקש נשאר לחוץ גם הרבה אחרי שעזבתי אותו... העכבר מתפקד בסדר וזז גם כשהמקש כביכול עדין לחוץ. ניסיתי להוריד הגדרות למינימום (למרות שבהגדרות שכבר היו שיחקתי בעבר כפי שציינתי) אבל הבעייה ממשיכה. מיותר לציין שאני עובד עם דרייברים מעודכנים. הקטע הוא, שקרה לי בדיוק אותו דבר בFEAR - רק ששם הבעייה נפתרה ברגע שאישרתי את FEAR בZONE ALARM.. עם NFS הוא לא ביקש ממני אך ליתר ביטחון אישרתי אותו ידנית וגם סגרתי את ZONE ALARM לגמרי ושום דבר לא עוזר. המערכת שלי: AMD athlon64 3200 1 GB RAM 6…

13. Started by bears,

יש אפשרות להקטין אותה או לשנות אותה עם איזה פאטצ' או משהו?ממש מציקה והורסת ת'משחק ודרך ההגדרות של המשחק אין אופציה כזו

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. Started by benor,

שלום, הפעלתי את המשחק ולא ראיתי שיש בו Multi Player אוליי יש בו ואני פשוט לא יודע איך מפעילים?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  15. פלטפורמת ה-VR של סוני מתקרבת במהירות להשקה הגדולה שלה לכתבה

16. אני רוצה לשחק בזה כבר!! ואצל חברים שלי המשחק פועל טוב... יש דרך לסדר למישה וזה קרה והוא סדר את זה??? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by flatout,

הגעתי לאיזה שלב שאני אים האופנוע ים ויש כמו שער ענק כזה אני ניכנס לתוך הביניין כידי ליפתוח את השער אני עובר כמה חדרים והורג כמה חיילים ואז שאני מגעיה ליפתוח את השער הדבר הזה שמסובבים ופתוחים איתו את השער שבור ואין לי מוסג איך לעבור תעזרו לי בבקשה תודה לכל העוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  18. אחד הסרטונים ההזויים\מצחיקים\ארוכים ומושקעים שיצא לי לראות בזמן האחרון על משחק מחשב כלשהו. אתם חייבים לראות. כל מי שמשחק BF2 להוריד עכשיו ! http://www.gamershell.com/download_13203.shtml

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  19. החידוש המודרני השלישי בסדרת האסטרטגיה המפוארת יגיע בחודש הבא - ומעריצים כבר מתחילים לפנטז על טיפול איכותי דומה לו יזכו יצירות אחרות מבית אולפני הגיימינג של מיקרוסופט לכתבה

20. Started by ras81,

למישהו יש מדריך מהרמה הבסיסית של אפילו איך לבעוט לשער כמו בן אדם? תודה

21. Started by nim901,

אמ היום בהפסקה דיברתי עם חבר ואמרתי לו שאני מחכה ל HL2 הרבה זמן. אז הוא אמר לי שאני יכול לקנות CS CZ ביותר זול ואז אני גם מקבל CS 1.6 CS CZ HL1 ( לא בטוח ) HL2 (כשיצא) CS S האם הוא צודק? והאם יהיה כמו שקרה ל HL1 ששינו את הסיריאלים ואז אני אצטרך לקנות חדש? תודה רבה. אני פשוט כבר מת לשחק בזה עריכה: אני קונה מאופיס דיפו זה בסדר? כמה זה יעלה לי? (זה פחות חשוב העיקר למעלה. בבקשה תענו עוד מעט אני הולך)

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  22. סוני עומדת בהבטחתה להביא עוד להיטים אל עולם ה-PC - וב-14 בינואר זה יקרה לאחד מהמותגים הבלעדיים הגדולים והמפורסמים ביותר שלהלכתבה

23. מה קרה לכם?! להכרזה: http://www.gamespot.com/news/6178587.html לסרטון: http://www.gametrailers.com/player/24818.html

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by navk2,

אם אני שם עם או בלי HDR זה לא משנה כלום, בדוק !

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by iakovl,

כאשר אני מנסה להתקין את הדיסקים הוא מציג לי את ההודעה הבאה: (בתמונה) יש למישהו מושג למה זה קורה? ואיך אני יכול לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.