עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום . תמיד חלמתי שהיה משחק כזה של הקבוצות באירופה ואינה עכשיו עשו פאאצ'ץ רק מה הבעיה שאני לא יודע מאיפה להוריד!!! מי יודע איפה מורידים פאצ'ץ ליורוליג? ל- nba live 2005 :smile1 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by amit1242,

היי..יש לי בעיה במשחקים..אני כזה באמצע משחק ופתאום יש לי מסך שחור ל5 שניות [הקול ממשיך] ואז חוזר. ואחרי 10 שניות שוב מסך שחור וככה כל הזמן....אין לי ארטיפקטים,ניקיתי אבק....מה לעשות? זה משגע אותי...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by Gorny,

יש לי war 3 ו ft והכל עובד טוב ויפה אבל הנה הבעיה : בכל פעם שאני לוחץ על כפתור battle.net זה כותב לי שהגירסה שלי לא מעודכנת ושמומלץ שאעדכן את גירסתי הנה עוד בעיה הבעיה היא שעשיתי update למשחק כלומר עדכון לגרסה 1.21 וזה עדיין לא עובד לי בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by HNR,

איזה משחקים חדשים או לא כל כך חדשים יעבדו נורמלי על המחשב : א P4 ht 2.8mhz 1gb ddr400 radoen 9600pro 256mb asus p4p800deluxe ני שואל כי למשל RA3 הדרישות מערכת שלו גבוהות אבל למרות זאת הוא עובד מצויין על המחשב הזה..

5. Started by Enigma1992,

שלום יש לי בעיה במשחק Ducati World Championship, הורדתי אותו התקנתי הכל הלך טוב. שמתי קראק והתקנתי Directx. עכשיו מתי שאני נכנס למשחק אני מקבל את השגיאה הבאה : אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by micahel,

אבל לא מהאימיול כי אני מחפש את הגירסה v2.1.8 אתם חייבים להשיג לי אותו תודה ענקית לכם

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by gbox,

שלום רב ופסח כשר ושמח. רציתי לבדוק האם מישהו מעוניןן במשחק ACT OF WAR בקופסא בלי סריטה כמו חדש עם סיראל והכל חוברת וכו' ההצעת מחיר שלי זה 110 שקל חצי מהמחיר שקניתי מישהו מעונין? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by uzi_sch,

תראו את הסימולטור הזה: http://www.gametrailers.com/player/44458.html איך מתאים לי לשחק עליו משחקי גוף ראשון, כמו "FAR CRY 2".

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. Started by Torn,

המשחק עצמו נראה נהדר, והמשחקיות שלו נורא מעניינת ומרתקת. אבל הוא יותר מדי מסובך, איך אני יכול לנהל את הכספים שלי כמו שצריך? הכוונה להעלות את הארנונה לתושבים? כי מה שקורה שאני כל הזמן נמצא במינוס, ואני צריך לקחת הלוואות.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by stingeR-,

המשחק יצא! מוזמנים לחלוק את כל החוויות התמונות והביקורות כאן אני אישית מאוד ציפיתי למשחק ואני הולך לרכוש אותו ברגע שיגיע לחנויות בארץ, בעיקר אני מחכה למולטי שלו שאני מקווה שהולך להיות טוב כמו בMOHAA !

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ראיתי שיצא לו הרחבה ורציתי לישאול איך המישחק?[גם ההרחבה וגם הרגיל]. תודה.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by x-boy_24,

קודם כל מנהלים מדובר במשחק LINEAGE 2 . אז ככה אני צריך הורדה של המשחק LINEAGE2 GRACIA PART 2 . ניסיתי להוריד מGAMERSHELL אבל אין שם את השרת הישראלי אז ניסיתי את כל ההורדות ובסוף שמתי מהשרת של אוסטרליה שזה הוריד לי על בערך 150 . אבל ההורדה עצרה לי ב75% (אני משתמש ב FLASHGET?) . מישהו יודע איפה עוד אפשר להוריד את המשחק הזה במהירות נורמלית ? (מהירת של האינטרנט שלי זה 2.5 ) . תודה מראש לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  13. Started by david_borohov,

שלום... רציתי לדעת אם מישהו מכם יודע מה עם סדרת המשחקים של kotor. יש דיבורים על פיתוח של משחק חדש?! אני כבר לא יכול לחכות!!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  14. Started by דנדן,

חברה יש לכם הצעה למשחק RPG מעניין וזורם? אולי גם מתאים לרשת אבל שיהיה משחק נורמלי וזורם, ולא משחק של ימי הביניים שבקושי זז יש הצעות למשחק טוב?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. פלטפורמת המציאות המדומה של סוני תכלול דיסק פיזי שמזכיר לנו נשכחות משנות התשעים העליזות לכתבה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. Started by L1ron,

יש קטעים במשחק שאני נוסע והכל מהיר ורגיל ואז זה נהיה ממש כמו SlowMotion כזה..האם זה קורה כי ככה המשחק,או שיכול להיות שהכרטיס מסך בעייתי/חלש? היום קניתי את הכרטיס HD5670 GDDR5

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by shtrodel,

Crime Life Gang Wars מי מכיר? איך המשחק? למי שלא מכיר http://www.konami-crimelife.com/uk/flash_uk.html

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה זמן קניתי הלף לייף 2 ושיחקתי ועברתי שלבים אבל לפני שבועיים נדפק לי המחשב ופירמתתי אותו והתקנתי אותו שוב היום אז אין לי כוח להתחיל את כולו מחדש אז אני מחפש קודים שפותח לי את כל השלבים ואיך להפעיל אותו ועוד כל מיני קודים בשביל לשחק סתם בשביל הכיף תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by nore0,

אני לוחץ נסה שנית וזה עולה עוד פעם

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by Tanya,

הי. הגעתי לעולם הרביעי. [נדמה לי. זה העולם שמתחילים לספר על היפנים]. איך שאני מתחילה "המצפון" שלי אומר לי ישר לבנות חומה... יש לי שטח ממש ממש קטן של Ore, שמספיק לי בדיוק לבניית החומה, ולאחר מכן אין לי מספיק בשביל לבנות את כל הדברים האחרים. אני תקועה בלי Ore, בזמן שכל כמה דקות בא צבא לתקוף אותי ואין לי מה לעשות. אני לא יכולה לבנות שום דבר, גם בסביבה אין יותר איך להשיג Ore. מישהו ששיחק יודע על מה אני מדברת?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  21. אם מישהו יכול לתת פה המלצות למשחקים בסגנון..תודה (: פשוט לא מצאתי משהו מעניין בת'ראד המלצות

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by fender1989,

אני רוצה להתחיל לשחק מדאל אוף הונר אלייד אסולט התקנתי את המשחק וגם את המולטיפלייר פאצ' 1.11 אבל כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת הוא אומר לי server connection timed out עזרה בקשה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by alexrta,

סוף סוף הגיע לידי משחק טניס חדש ואני חולה על משחקי טניס ... אבל כל פעם שאני מעלה אותו אני מקבל את ההודעה SYNC OUT OF RANGE מה הבעייה??? ??? נ.ב המחשב שלי עומד בדרישות. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. מפרט: מעבד: 3000+ AMD כרטיס מסך: 7800GT זיכרון: 1GB סינגל צ'נל מה יכולה להיות הבעיה?

25. מעוניין להחליף קאונטר סטרייק סורס ו1.6 על באטלפילד 2 אם זה לא חוקי אז לנעול

• 6 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.