משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
זהו משחק שכ"כ רציתי להתקין אותו אבל בגלל ב M$ Windows Installer אני אוכל אותה שוב!! השגיאה שאני מקבל היא מאוד פשוטה אבל אני לא הצלחתי לעשות כלום לגבי זה (אני מקבל את השגיאה בגלל שאני משתמש בWin 2003 Server) אי אפשר לעבוד על הmsiexec הזה? תודה :-* [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום , התקנתי את המשחק real madrid the game יש לי ויסטה 32 ביט כשאני נכנס למשחק יש מסך שחור, כאילו שהוא חושב אבל הוא נתקע לי על המסך שחור ולא קורה כלום משם. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים לשחק בו עם ג'ויסטיק??? לצורך העניין logitech rumbellpad 2... אמרו לי שצריך להוריד איזה עדכון מהאתר הרישמי שלהם אבל אני לא מוצא ובתמיכה של אטארי לא מבינים מהחיים שלהם... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני לא מבין את זה, נכנסתי להגדרות של המקשים, ויש שם סיבוך אחד גדול. איך אני לעזאזל משנה מקשים? אני חייב לציין שיש שם כמה מקשים שרשומים בתור - B5, B6, B7 , וכו'. משום מה גם, אני רואה בכניסה למשחק בכלל מן שלט כזה, וחשבתי לעצמי שזה בכלל בקר לשלט ולא למקלדת ואולי צריך לשנות בהגדרות. אני לא ממש יודע, הורדתי במיוחד למחשב קובץ שבמפורש היה כתוב שהוא למחשב ולא לקונסולה זו או אחרת, ויכול להיות שבאמת הסיבה היא שזה לקונסולה. אנא תקנו אותי, אני צריך עזרה בנוסף. בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני משחק במשחק age of empires3 וכל פעם שאני משחק אחרי 5 דקות המחשב זורק אותי ממנו ורושים לי בעיה שגיאה ויש לי שתי אפשרויות לשלוח דו"ח או אל תשלח ואני לא יודע איך לפתור את זה יש לי תוכנת אנטי וירוס nod32 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
רציתי המלצה מכם על שרתים ישראלים טובים למשחקים הבאים: Counter Strike Source Day Of Defeat Source Half Life 2 Deathmatch Source תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה... התקנתי תשמחק rise of nation ואת התוספת Rise of Nations Thrones and Patriots הם לא עובדים שאני ניכנס למשחק הוא מראה את הסירטונים של ההתחלה ואז שולח הודעה Rise of nations cannot run with the monitor display mode set to 256 colors. Please change monitor display to 16-bit color or greater המחשב שלי עובד על רזולציה 1680X1050 עםכרטיס מסך GF7300gs אני חושב שזה אמור להספיק לעלות את המשחק הזה למישו יש מושג מה היא הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זוכרים את הסרט הקצר ההוא ל"מורטל קומבט" שהיה פיצ' לסרט וקיבל סדרת רשת (שבסופו של דבר תהפוך לסרט)? עכשיו מצטלם אחד כזה ל-Halo! אז בואו לתמוך. אם יש לכם פייסבוק, כנסו לדף הרשמי של הסרט ותעשו לייק. כשהם יגיעו ל-6000 הם ישחררו טריילר. ותגידו גם לחברים שלכם בפייסבוק לעשות את אותו הדבר. http://www.facebook.com/HaloTheMovie?ref=ts
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שאני מעלה אתה משחק בשני המצבים (רגיל או DELETED SCENES) אז באחד מהם הוא יוצא לויינדוס ובאחד הוא חוזר לתפריט הראשי זה קורה לאחר שאני טוען את השלב. מחקתי את הדרייברים והתקנתי ישנים יותר בבקשה עזרה תודה. :-\
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי war 3 ו ft והכל עובד טוב ויפה אבל הנה הבעיה : בכל פעם שאני לוחץ על כפתור battle.net זה כותב לי שהגירסה שלי לא מעודכנת ושמומלץ שאעדכן את גירסתי הנה עוד בעיה הבעיה היא שעשיתי update למשחק כלומר עדכון לגרסה 1.21 וזה עדיין לא עובד לי בבקשה תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המשחק יצא! מוזמנים לחלוק את כל החוויות התמונות והביקורות כאן אני אישית מאוד ציפיתי למשחק ואני הולך לרכוש אותו ברגע שיגיע לחנויות בארץ, בעיקר אני מחכה למולטי שלו שאני מקווה שהולך להיות טוב כמו בMOHAA !
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יחסית משחק ישן של חברת UBI אני חיפשתי בכל חנות שרק אפשר ולא מצאתי אז בלת ברירה אני פונה לאינטרנט אולי יש סיכוי להשיג אותו מאיפה שהוא Suzuki Alstare Extreme Racing זה השם שלו. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק המלא אני ישמח עד השמים כבר כמה שנים אני מחפש אותו יש לי את הדמו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
קיצר המחשב עושה לי ריסטארט לאחר כמה דקות בשלב וזה מבאס טילים עכשיו יש לי קובץ DMP שווינדוס יצר אם מישהו מבין בזה ויכול לעזור אני ישמח אני חושב שזה משהו חומרתי דפוק או דריבר המשחק מעודכן אם הדריבר האחרון לא משנה הורדתי את הדריבר של הכרטיס מסך מ91.47 ל85.98 והסתדר אבל באסה זה היה השלב האחרון וסיימתי אותו אני רוצה עוד איזה משחק אני חייב עוד [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יוצאים מלא משחקים חדשים, שאני די רוצה לבדוק אותם. קניתי קירור לכרטיס מסך בשביל שאוכל להמהיר אותו. הכרטיס X800GTO2/ כררגע פתחתי לו רק את הצינורות, אבל להמהיר אותו אני צריך עזרה - זה כבר משהו אחר. השאלה היא: כאשר נגיד התקנתי את Medal of Honor Airborne ריינבו סיקס. ספלינטר סל האחרון. אף אחד מהם לא יכל לעלות, עלה לי חלון שיידע אותי שהכרטיס מסך שלי לא תומך. אז בסדר אני לא אראה כמה אפקטים, על המסך העל שלי (Dell 2407WFP) אבל העיקר לשחק? יש דרך לעקוף את זה? שכן הוא יריץ אץ המשחק? תודה
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איפה אפשר להגדיל את הניסיון של שלושתם מעד 150 ליותר מזה ???
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שבוע טוב. א. קיבלתי הרבה משימות כשהסתובבתי בכלא בחוץ, כמו להשיג רשימת מלשינים, למצוא משקפיים וכו'. כעת עברתי את המכרה ואני בדרכי לספינה שאני אמור לברוח איתה. אני לא חושב שאחזור לכלא כדי להשלים את המשימות. האם פיספסתי משהו? האם אני צריך לחזור? האם אקבל דברים שווים ומגניבים אם אשלים את המשימות או סתם כסף ושטויות? ב. איך עוברים את ה heavy armoured gaurd ? הכלב המתכתי הגדול הזה. ג. מה דעתכם על א?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש קטעים במשחק שאני נוסע והכל מהיר ורגיל ואז זה נהיה ממש כמו SlowMotion כזה..האם זה קורה כי ככה המשחק,או שיכול להיות שהכרטיס מסך בעייתי/חלש? היום קניתי את הכרטיס HD5670 GDDR5
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, הובכן פגשתי כמה שחקני COH:OF ישראלים, אך זה לא מספיק, בגלל זה רציתי להגדיל את הקהילה ופשוט לשחק בכיף (על פינג נמוך ללא לאגים ;D). לצערי הבטא סגורה, אז כל מי שיש לו COH:OF Beta שיירשום כאן: *מס' אייסיקיו *מסנג'ר *את הכינוי שלו ב-COH:OF אני מקווה שנוכל לארגן משחק 4vs4 ;D.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לשחק מדאל אוף הונר אלייד אסולט התקנתי את המשחק וגם את המולטיפלייר פאצ' 1.11 אבל כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת הוא אומר לי server connection timed out עזרה בקשה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בשלב השלישי נדמה לי, אחרי שנוסעים עם הרכבת ויורים באנשים מסביב, המשימה להכנס להאנגר. יש רכבת והיא מופעלת עם כרטיס, אני לא מצליח למצוא כניסה פנימה, לא כרטיס לרכבת , גם לא על האנשים בסביבה. ניסיתי להסתתר בתוך קרון כדי שאולי בכל זאת אחד העובדים יסיע את הרכבת פנימה... נגמרו לי הרעיונות, מי מתנדב להציל אותי???
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כותר האסטרטגיה השאפתני Grey Goo זוכה לעדכון שמוזיל את מחירו באופן משמעותי ומוסיף לו קמפיין וצבא חדשים אנחנו תמיד מעדיפים משחקים בחינם – אבל גם משחקים שמקבלים הנחות משמעותיות זה נחמד ומקובל, וזה בדיוק מה שקורה עכשיו עם משחק האסטרטגיה בזמן אמת Grey Goo, אשר מושק מחדש בשירות ה-Steam תחת השם Grey Goo Definitive Edition. המשחק הזה, שפותח בידי חברת Petroglyph אשר הורכבה ממספר יוצאים משמעותיים מסטודיו Westwood האגדי (זה שיצר את סדרת Command & Conquer ו'הוכחד' לאחר מכן בידי EA Games), הושק במקור בתחילת שנת 2015 כמי שמנסה לרענן את ז'אנר ה-RTS עם צבא שעונה לכינוי Goo ופועל באופן בלתי רגיל ביחס למכאניקות הוותיקות המוכרות לשחקנים בתחום. Grey Goo זכה לקבלת פני…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איך מוצאים את הספינה הלבנה בדיסק הרביעי תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש וחצי התקנתי ושיחקתי במשחק משהו כמו שבוע ומאז לא נגעתי בו אך הכל נשאר כשהיה כולל ההתקנה והשמירות. היום רציתי לחזור לשחק אך נתקלתי בבעייה: כשאני לוחץ על מקש כיוון כלשהו, המשחק מתנהג כאילו המקש נשאר לחוץ גם הרבה אחרי שעזבתי אותו... העכבר מתפקד בסדר וזז גם כשהמקש כביכול עדין לחוץ. ניסיתי להוריד הגדרות למינימום (למרות שבהגדרות שכבר היו שיחקתי בעבר כפי שציינתי) אבל הבעייה ממשיכה. מיותר לציין שאני עובד עם דרייברים מעודכנים. הקטע הוא, שקרה לי בדיוק אותו דבר בFEAR - רק ששם הבעייה נפתרה ברגע שאישרתי את FEAR בZONE ALARM.. עם NFS הוא לא ביקש ממני אך ליתר ביטחון אישרתי אותו ידנית וגם סגרתי את ZONE ALARM לגמרי ושום דבר לא עוזר. המערכת שלי: AMD athlon64 3200 1 GB RAM 6…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקנתי וכשאני בא להפעיל את המשחק אז זה עושה לי שלח אל תשלח מה עושים? יכול להיות שהקראק לא טוב? ועם כן אז אפשר קראק? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-