עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by BIR,

אני בקרירה עם הקבוצה אינטר מילאנו יש לי משחק של גביע מול ריאל מדריד.. ואני בא לעשות play זה רושם לי http://img477.imageshack.us/my.php?image=fifa9tc.jpg תודה רבה לכול מי שיעזור.. אני מקווה שה הפורום הנכון אני מכיר גם את גיימר יש שם פורום מיוחד בשביל זה אבל משום מה זה לא ניכנס לי לאתר זה רושם לי שגיאה של LINE משו..7

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  2. קיצר המחשב עושה לי ריסטארט לאחר כמה דקות בשלב וזה מבאס טילים עכשיו יש לי קובץ DMP שווינדוס יצר אם מישהו מבין בזה ויכול לעזור אני ישמח אני חושב שזה משהו חומרתי דפוק או דריבר המשחק מעודכן אם הדריבר האחרון לא משנה הורדתי את הדריבר של הכרטיס מסך מ91.47 ל85.98 והסתדר אבל באסה זה היה השלב האחרון וסיימתי אותו אני רוצה עוד איזה משחק אני חייב עוד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by aleXtazi,

יש לי את המשחק והוא טס עם המחשב החדש שלי אין לי כח לפרט עכשיו שאני מנסה לשחק ברשת זה לא מוצא לי שרתים ושאני ניכנס עם the all seeing eye זה נכנס אבל לא מיתחבר לשרת זה עושה awiting conection ומיספרים כזה אני מתקין מהדיסק המקורי של המישחק שהוא אצלי נימצא כבר כמה שנים בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by dragon772,

האם יכול להיות שהמשחק לא פועל אצלי חלק על המדיום עם רזולוציה של 1024 על 900 ? ישלי p4 2.8 x800gto 18pp 1.5g memory כאילו זה כולה פיפא...אולי הבעיה במחשב ? 08 פעל חלק על הכי גבוהה בלי בעיה.. ויש לי עוד שאלה שקשורה למשחק..ראיתי לקרינשוטס מהמשחק שמראים בהם קריקטורות מצויירות מצחיקות כאלה משחקות כדורגל ואמרו שיהיה מצב משחק כזה למה אין את זה במחשב? זה רק ל PS3 ו XBOX 360 ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

קודם כל מנהלים מדובר במשחק LINEAGE 2 . אז ככה אני צריך הורדה של המשחק LINEAGE2 GRACIA PART 2 . ניסיתי להוריד מGAMERSHELL אבל אין שם את השרת הישראלי אז ניסיתי את כל ההורדות ובסוף שמתי מהשרת של אוסטרליה שזה הוריד לי על בערך 150 . אבל ההורדה עצרה לי ב75% (אני משתמש ב FLASHGET?) . מישהו יודע איפה עוד אפשר להוריד את המשחק הזה במהירות נורמלית ? (מהירת של האינטרנט שלי זה 2.5 ) . תודה מראש לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. שלום חברים, אני עובד עיצות. בהפעלה הראשונית המשחק עבד בסדר גמור, עלה וטען בצורה נורמאלית וכמובן ששיניתי את הגדרות התצוגה לאחר מכן. מייד עם שנוי ההגדרות המשחק החל לקרטע באופן זוועתי, מן הסתם שיניתי שוב את ההגדרות למינימום וקיוויתי לטוב, לא! המשחק מקרטע עדיין ומנצל כמעט 690 מ"ב זיכרון פיזי ו100% קבוע של כח המעבד! משהו פה לא הגיוני, לכן הסרתי והתקנתי מחדש ועדיין שום דבר לא עוזר. אני לא רואה שום סיבה שהמשחק יקרטע שכן המפרט שלי עומד בדרישות, אני גם לא רואה סיבה לבעייה בתיאות חומרה או תוכנה כי המשחק כן עבד בהתחלה טוב. מערכת ההפעלה: VISTA HOME כ. מסך: 6600GT AGP כ. קול: מובנה SOUNDMAX מעבד/זכרונות: 2.8/1ג"ב האם התקלה ידועה? האם למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by Tut_Banana3,

שלום לכולם זה הפעם הראשונה שאני אי פעם עורך סרטון בחיים שלי... אז אם אתם לא אהבתם וכל זה תגידו לי כי די אהבתי את הקטע של לערוך אז אני רוצה לדעת מה לשפר ואני אנסה לעשות עוד אחד.. בתקווה שיצא יותר טוב (ברגע הזה העלתי את הסרטון.. ) אז הינה ובבקשה בלי תגובות רעות וכל זה... תודה רבה דרך אגב כולל המון ספויילרים... אז מי שלא שיחק ורוצה שלא יראה

8. תמיד שאני מסיים את השלב שסימנתי בתמונה זה חוזר לשלב שלישי .והשלבים הבאים לא נדלקים מה אני עושה .משהו שסיים את המשחק יכל להביא לי את השמירות אני יודה לו. תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by Domovoi,

איזה PATCHES אני צריך להוריד????

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by Tanya,

הי. הגעתי לעולם הרביעי. [נדמה לי. זה העולם שמתחילים לספר על היפנים]. איך שאני מתחילה "המצפון" שלי אומר לי ישר לבנות חומה... יש לי שטח ממש ממש קטן של Ore, שמספיק לי בדיוק לבניית החומה, ולאחר מכן אין לי מספיק בשביל לבנות את כל הדברים האחרים. אני תקועה בלי Ore, בזמן שכל כמה דקות בא צבא לתקוף אותי ואין לי מה לעשות. אני לא יכולה לבנות שום דבר, גם בסביבה אין יותר איך להשיג Ore. מישהו ששיחק יודע על מה אני מדברת?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by ארקדי גאיידמק,

באיזו משימה ממש בהתחלה אני עומד ליד איזה בובות ולידי יש משאית עכשיו ממה שהבנתי אני צריך לירות בבובה הזאת יעני הוא כמו בן אדם ואני יורה מלא פעמים ולא יודע מה לעשות מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. מישהו יודע באיזה חודש הולך לצאת red alert 3 ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by sSs Dragon,

שלום, יש לי שאלה בקשר לניד פור ספיד קרבון: בדמו לא מצאתי אפשרויות של לנסוע חופשי ברחובות.... האם במשחק המלא תהיה אפשרות לנסוע חופשי??

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. Started by alexrta,

סוף סוף הגיע לידי משחק טניס חדש ואני חולה על משחקי טניס ... אבל כל פעם שאני מעלה אותו אני מקבל את ההודעה SYNC OUT OF RANGE מה הבעייה??? ??? נ.ב המחשב שלי עומד בדרישות. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  15. Started by Delvadar,

יש לי בעייה בלשחק דרך Hamachi יש בנינו 30MS שזה מצויין אבל הוא לא רואה את החדר שאני יוצר ואני רואה את החדר שהוא יוצר אבל כל כמה זמן רשום לי You were kicked from the room אבל הוא בכלל לא עשה את זה. זה התחיל לקרות מלפני שבוע ככה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. Started by _idank_,

פתחתי נושא דומה בעבר בפורום כרטיסי מסך וbarak עזר לי שם אבל הבעיה הזאת קצת שונה יש במשחק משימות מסוימות שהמשחק מחליף לי מסך אבל אני לא בטוח שזה בגלל המחשב שלי כמו הבעיה הקודמת כי פה אני רואה את הנשק רגיל ורק את הרקע אני רואה בצבעים תמונה: Uploaded with ImageShack.us מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by dj_horse,

שלום! אני הורדתי את המשחק simulator x ולמרות שמותקן אצלי תוכנת winrar המשחק לא זיהה אותו. אני שיניתי את סוג פתיחת הקובץ שיהיה אפשר לפתוח אותו בראר ורק קובץ אחד השתנה. אני פתחתי את הקובץ האחד הזה שהיה אפשר לפתוח אותו ונוצר לי קובץ מעל 4gb. סוג הקובץ הוא iso ואחרי שניסיתי להעביר אותו אל הכונן היה כתוב לי בסוף העברה שצריך מערכת קבצים תומכת ntfs על מנת שיהיה אפשר להעביר לשם את הקובץ. {קיימים שתי קבצים עם בערך אותו גודל}.הקובץ הראשון לא עבר בגלל השגיאה הזאת למרות שהמרתי את הכונן מ fat32. יש לי שני כוננים שהשני לא הומר אך שאני מנסה להעביר את הקובץ אחרי הפריקה של הראר לכונן שתומך בזה אני ניתקל באותה שגיאה. רציתי בבקשה לדעת מה הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by קרמריקה,

שלום, לפני כחודש וחצי התקנתי ושיחקתי במשחק משהו כמו שבוע ומאז לא נגעתי בו אך הכל נשאר כשהיה כולל ההתקנה והשמירות. היום רציתי לחזור לשחק אך נתקלתי בבעייה: כשאני לוחץ על מקש כיוון כלשהו, המשחק מתנהג כאילו המקש נשאר לחוץ גם הרבה אחרי שעזבתי אותו... העכבר מתפקד בסדר וזז גם כשהמקש כביכול עדין לחוץ. ניסיתי להוריד הגדרות למינימום (למרות שבהגדרות שכבר היו שיחקתי בעבר כפי שציינתי) אבל הבעייה ממשיכה. מיותר לציין שאני עובד עם דרייברים מעודכנים. הקטע הוא, שקרה לי בדיוק אותו דבר בFEAR - רק ששם הבעייה נפתרה ברגע שאישרתי את FEAR בZONE ALARM.. עם NFS הוא לא ביקש ממני אך ליתר ביטחון אישרתי אותו ידנית וגם סגרתי את ZONE ALARM לגמרי ושום דבר לא עוזר. המערכת שלי: AMD athlon64 3200 1 GB RAM 6…

19. Started by WHY-NAB,

שלום אני דש בפורום ורציתי שלאול את אלה שמשחקים mu אם אפשר לקבל לינק מאפה שאפשר להוריד את העדכון החדש מכיוןן שלהוריד אותו מהמשחק עצמו לוקח שעות.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by galCool,

נתקעתי... אחרי שהפכתי להיות מלך הגריפ הכל נשאר נעול.. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  21. האם יש אפשרות לשמוע במשחק שירים MP3 מהמחשב? "need for speed underground 2"

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by bears,

יש אפשרות להקטין אותה או לשנות אותה עם איזה פאטצ' או משהו?ממש מציקה והורסת ת'משחק ודרך ההגדרות של המשחק אין אופציה כזו

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  23. Started by I.Robot,

שלום. דוד שלי בארה"ב והוא חוזר מחר לישראל, הוא יכול להביא לי פלייסטיישן או XBOX אבל בלי צ'פ. אני יכול לקנות צי'פ בארץ ולהתקין בקלות ולשחק במשחקים שהורדתי מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. בעיה קשה בגנרלס! אחרי 20 שניות של משחק כל הבסיס של מתפוצצ סתם!! מה עושים? ניסיתי את כל הצבאות בכל המפות ניסיתי לשנות באופשיינס דברים אבל שום דבר לא עוזר.. למשהו זה מוכר אולי?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by flatout,

הגעתי לאיזה שלב שאני אים האופנוע ים ויש כמו שער ענק כזה אני ניכנס לתוך הביניין כידי ליפתוח את השער אני עובר כמה חדרים והורג כמה חיילים ואז שאני מגעיה ליפתוח את השער הדבר הזה שמסובבים ופתוחים איתו את השער שבור ואין לי מוסג איך לעבור תעזרו לי בבקשה תודה לכל העוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.