משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני תקוע בחלק מסויים שבו אני צריך להפעיל "MEGA FREEZE" כלומר להקפיא את הזמן על מנת שאני אוכל להספיק לעשות כל מיני דברים למרות שרשום את ההוראות אני לא מצליח להבין את רצף המקשים שצריך להפעיל ואני לא מצליח לעבור את הקטע הזה כבר מספר ימים
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המשחק שמפותח בשיתוף עם AGEIA מציג פיזקה לא מהעולם הזה (או שדווקה מהעולם הזה) המשחק ישוחרר בחינם והוא לא יצריך את הכרטיס של AGEIA בשביל להפיעל אותו.. למרות שהמשחק יהייה די מוגבל ללא הכרטיס. קצת תמונות: http://www.gamespot.com/pc/action/cellfactor/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;img;1לידיעה: http://techreport.com/onearticle.x/12224
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק (דרך אגב משחק אחלה) ואני לא מצליח להסיר אותו. אין במשחק בכלל קובץ UNINSATLL. גם בהוספה והסרה של תוכניות הוא לא מופיע. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בחצי שנה האחרונה אני ועוד כמה חברה מכל העולם עובדים על מוד שנקרא The Somme Valley או בקיצור TSV, המוד עוד לא יצא אבל אנחנו עובדים עליו בכל המרץ ומקווים שיצא בקרוב... אם לא נסיים אותו לפני HL2 אז כנראה שנעביר הכל לSOURCE ולאט לאט נשדרג את המשחק עד לרמה שמכבדת את המנוע החדיש קצת על המוד: המוד משחזר את מלחמת העולם הראשונה בכלל ואת הקרב על עמק הסום בפרט. מהר מאוד עם תחילת המלחמה הפכה הליחמה יותר ויותר ססטית וכל מאמץ לפרוץ דרך האויב נבלם כאשר התוצאות היו עקובות מדם, ב1916 הצרפתים והבריטים פתחו בהפגזה על החפירות הגרמניות שבעמק הסום במטרה לרכז את המאמץ המלחמתי שם ולהוריד מהלחץ בחזית שהייתה בעיר הצרפתית וורדון, לאחר הפגזות הסתערו הכוחות לעבר החפירות הגרמניות ולרוע מזלם של בע…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
למה אני לא יכול לשים את ההגדרות על VERY HIGH אפשר רק עד HIGH זה המחשב שלי: Windows XP Professional Intel core i3-2100 CPU @3.10GHz 3.0 GB RAM AMD Radeon hd 6800 series למישהו זה קרה ?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הפתיח ווידאו הוא מפורמט WMV ויש לי מערכת הפעלה XP הוא לא מצליח לנגן אותו ואז ניתקע כל המישחק מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגלות את התשובה לזה.. מישהו יודע? יהיה נחמד לשחק עם קבוצה קטנה כמו בדיאבלו.
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי את המשחק והוא טס עם המחשב החדש שלי אין לי כח לפרט עכשיו שאני מנסה לשחק ברשת זה לא מוצא לי שרתים ושאני ניכנס עם the all seeing eye זה נכנס אבל לא מיתחבר לשרת זה עושה awiting conection ומיספרים כזה אני מתקין מהדיסק המקורי של המישחק שהוא אצלי נימצא כבר כמה שנים בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ערב טוב. הגיעו לאוזניי שמועות משני אנשים שאנדרגרוונד 2 יוצא לאוויר העולם ב-14 לחודש, האם זה נכון? האם יהיה אפשר להוריד אותו מהאימיול באותו יום?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יוצאים מלא משחקים חדשים, שאני די רוצה לבדוק אותם. קניתי קירור לכרטיס מסך בשביל שאוכל להמהיר אותו. הכרטיס X800GTO2/ כררגע פתחתי לו רק את הצינורות, אבל להמהיר אותו אני צריך עזרה - זה כבר משהו אחר. השאלה היא: כאשר נגיד התקנתי את Medal of Honor Airborne ריינבו סיקס. ספלינטר סל האחרון. אף אחד מהם לא יכל לעלות, עלה לי חלון שיידע אותי שהכרטיס מסך שלי לא תומך. אז בסדר אני לא אראה כמה אפקטים, על המסך העל שלי (Dell 2407WFP) אבל העיקר לשחק? יש דרך לעקוף את זה? שכן הוא יריץ אץ המשחק? תודה
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אחרי שבוע ומשהו סוף סוף הצלחתי להיכנס לתוכנה...אבל כשזה נכנס זה כותב לי שעות מחפש עדכונים למשחקים ולא מראה לי את הרשימת משחקים....ואחרי שזה מסיים זה רושם לי על המשחקים updating:0% ולא מתחיל להוריד...זה ככה כבר כמה ימים(ימים...לא שעות!)זה לא מתחיל להוריד אפילו לשניה גם לא בלילה...ניסיתי לעשות ריסטרט מאה פעמים וגם לעשות pause/resume להורדה וכלום לא עוזר! בבקשה תעזרו זה ממש דחוף!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שבוע טוב. א. קיבלתי הרבה משימות כשהסתובבתי בכלא בחוץ, כמו להשיג רשימת מלשינים, למצוא משקפיים וכו'. כעת עברתי את המכרה ואני בדרכי לספינה שאני אמור לברוח איתה. אני לא חושב שאחזור לכלא כדי להשלים את המשימות. האם פיספסתי משהו? האם אני צריך לחזור? האם אקבל דברים שווים ומגניבים אם אשלים את המשימות או סתם כסף ושטויות? ב. איך עוברים את ה heavy armoured gaurd ? הכלב המתכתי הגדול הזה. ג. מה דעתכם על א?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
זה משחק קטן ומעניין ששלחו לי שנקרא הדלתות לא כל כך מצליח לעבור שלבים דווחו על כל התקדמות הצלחתי למצוא כמה חלקים וחלקי מכתב אבל לא משהו משמעותי http://alt.tnt.tv/games/thedoors/
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נקעתי במסך .. שאני הורס מצלמה .. ואחרי זה נכנס לחדר השני ויש לי בן אדם מת על הכיסא מה אני אמור לעשות?!..!?! ועכשיו אני שומר את הדיון במעודפים .. ככה .. שכל פעם אני יתקע תכולו לעזור לי נ.ב תודה אני בטוח שאתם מכירים את המסך אם לא אני יעלה תמונה .
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מתכוון למשחק הראשון ותעשו טובה בלי וירוסים תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המשחק שיצא ב 1995 ע"י LUCASART? משחק הרפתקה הכי טוב ששיחקתי. הסיפור העלילה הגראפקיה בזמנו, הסאונד, ההתחברות אל הדמות הראשית. פשוט יצירת אומנות! ניסו לעשות לו 2 המשכים אבל הפסיקו את הפיתוח שלהם באמצע בשנת 200 ו 2003. אני לא מבין למה הפסיקו זה היה משחק כל כך אדיר , אולי בגלל שאי אפשר לשחזר את ההצלחה ורוצים לשמר את הנוסטלגיה. חבל שאי אפשר להריץ אותו על המחשבים של היום אלא רק דרך דוס או WIN 95.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הורדתי את המשחק מ- 10 days free traiel עכשיו התקנתי את ה-WOW הרגיל ואת החבילת הרחבה BTC אבל שאני מכניס את הסיסמא שלי ואת המשתמש הוא אומר שיש לי גירסא יותר מדי ישנה שניסתי להוריד פאצ'ים הוא אמר לי שהגירסא שלי היא: This update requires "WoW.exe" version 2.2.3.7359. You have an older version, 2.0.0.6080. חרשתי את האינטרנט בשביל הפאץ' המתאים ולא מצאתי, בבקשה תעזרו לשחקן מתחיל וכן אני מודה ל"התמכרות" למשחק
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום , התקנתי את המשחק real madrid the game יש לי ויסטה 32 ביט כשאני נכנס למשחק יש מסך שחור, כאילו שהוא חושב אבל הוא נתקע לי על המסך שחור ולא קורה כלום משם. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים הכי מעודכנים של כרטיסי המסך והקול, עשיתי install וuninstall איזה מליון פעם. יש לי XP עם SP2. יכול להיות שזה בעיה? אני מריץ משחקים אחרים בלי בעיה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
א(ס)-סלאם עליכום, במשחק הנ"ל, אם למשל מוסיפים לרכב ספוילר, ובמקום למשל, כמה תוספים ממתכת, לחבר חלקים מקארבון, האם תהיה לזה השפעה על הביצועים כמו במציאות, או שזה נטו למראה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום ראיתי את המשחק לגרסאת המחשב אבל בשם שלו נוסף Special Edition יש הדל בין הגיסא הזאת לגיסא הרגילה או שככה ניקראת גיסאת המחשב? ויש הבדל בעלילה בין הגירסא הזאת לגירסת הPS2?? ועוד דבר אחרון המשחק הזה טוב באמת(כי שמעתי מחבר שהוא טוב)
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כחודש וחצי התקנתי ושיחקתי במשחק משהו כמו שבוע ומאז לא נגעתי בו אך הכל נשאר כשהיה כולל ההתקנה והשמירות. היום רציתי לחזור לשחק אך נתקלתי בבעייה: כשאני לוחץ על מקש כיוון כלשהו, המשחק מתנהג כאילו המקש נשאר לחוץ גם הרבה אחרי שעזבתי אותו... העכבר מתפקד בסדר וזז גם כשהמקש כביכול עדין לחוץ. ניסיתי להוריד הגדרות למינימום (למרות שבהגדרות שכבר היו שיחקתי בעבר כפי שציינתי) אבל הבעייה ממשיכה. מיותר לציין שאני עובד עם דרייברים מעודכנים. הקטע הוא, שקרה לי בדיוק אותו דבר בFEAR - רק ששם הבעייה נפתרה ברגע שאישרתי את FEAR בZONE ALARM.. עם NFS הוא לא ביקש ממני אך ליתר ביטחון אישרתי אותו ידנית וגם סגרתי את ZONE ALARM לגמרי ושום דבר לא עוזר. המערכת שלי: AMD athlon64 3200 1 GB RAM 6…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נתקעתי... אחרי שהפכתי להיות מלך הגריפ הכל נשאר נעול.. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לא יודע איך להסביר אבל העכבר לא זז חלק כל כך לא בגלל שהמשחק פועל לאט או משהו כזה אלא לא למשל כמו בשאר המשחקים שהשליטה היא נוחה וזה דיי מזיק לgame play עוד מישהו חושב כמוני?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-