עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הוא אומר לי לגבי בעיית מקום ...... אבל אני מתקין אותו בהרדיסק עם 200 ג'יגה פנוי ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by Interl-Conore,

יש לי AMD3800X2 מה יותר טוב לשחק אם שתי ליבות או לבחור בין ליבה 0 ו 1?

3. Started by 10GaZ,

המשחק עבד מצוין עד שפעם אחת ניסיתי להעלות אותו ברזולוציה גבוהה 1280x960 עם פילטרים ושאר הגדרות הכי גבוהות. הטעינה לקחה המון זמן ובסופה הכרטיס מסך אפילו קרס. (x1950pro) הפעלתי את המחשב מחדש, שיניתי הגדרות, אבל אני שמתי לב שחלק מהקולות במשחק לא עובדים, למשל קולות ירי.. התקנתי מחדש, הפכתי עולמות, כלום לא עוזר. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. Started by __MIKO__,

משום מה פקודת give_all_weapons=1 לא עושה כלום. אני מנסה לשחק קמפיין עם כמה ציטים אך הם לא עובדים לי. \save_game דווקא כן עובד. פתרון?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by Gorny,

יש לי war 3 ו ft והכל עובד טוב ויפה אבל הנה הבעיה : בכל פעם שאני לוחץ על כפתור battle.net זה כותב לי שהגירסה שלי לא מעודכנת ושמומלץ שאעדכן את גירסתי הנה עוד בעיה הבעיה היא שעשיתי update למשחק כלומר עדכון לגרסה 1.21 וזה עדיין לא עובד לי בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by iakovl,

כאשר אני מנסה להתקין את הדיסקים הוא מציג לי את ההודעה הבאה: (בתמונה) יש למישהו מושג למה זה קורה? ואיך אני יכול לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by tombraider2003,

הפתיח ווידאו הוא מפורמט WMV ויש לי מערכת הפעלה XP הוא לא מצליח לנגן אותו ואז ניתקע כל המישחק מה לעשות??

8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

התקנתי את THE SIMS הראשון ואחר כך התקנתי unleashed. נכנסתי למשחק, ואז זה הטעין. אחרי ההטענה זה נכנס והראה לי את השכונה וישר יצא לווינדוס, אולי יש PATCH למשחק אשר מתקן? כי לא מצאתי שום פאצ' אני חייב לשחק, בבקשה תעזרו לי.... נ.ב: שני הדיסקים מקוריים

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ראיתי שיצא לו הרחבה ורציתי לישאול איך המישחק?[גם ההרחבה וגם הרגיל]. תודה.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by radar,

שלום לכולם בשנים האחרונות לא ממש שיחקתי במשחקי מחשב. אני מעוניין לחזור קצת לכך, ואני מחפש כמה משחקי casual שאפשר לשחק בזמן הפנוי, משחקים קלילים, לא משהו שיש בו מיליון כלים וכל מיני דברים שצריך ללמוד כדי להתמחות במשחק. המחשבים שיש לי מבוססי Windows, וגם משחקים בדפדפן (מבוססי HTML5 למשל) יכולים להיות אופציה טובה. תודה לכל מי שימליץ

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by david_borohov,

שלום... רציתי לדעת אם מישהו מכם יודע מה עם סדרת המשחקים של kotor. יש דיבורים על פיתוח של משחק חדש?! אני כבר לא יכול לחכות!!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. Started by דנדן,

חברה יש לכם הצעה למשחק RPG מעניין וזורם? אולי גם מתאים לרשת אבל שיהיה משחק נורמלי וזורם, ולא משחק של ימי הביניים שבקושי זז יש הצעות למשחק טוב?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by buzi78,

בעיה: אני מעלה את המשחק אבל מקבל שגיאה של מדברת על שיש לי גירסא ישנה ל openGL cdi המשחק מותקן על מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI Radeon HD3450 256MB VRAM מה עלי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. אני פשוט לא היתי בעניינים הרבה זמן... ד"א Desert Conflict Mod מה קורה איתו ? יצא כבר ? תודה

15. אני מתכוון למשחק הראשון ותעשו טובה בלי וירוסים תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

קודם כל אין לזה שום WALKTHROUGH חיפשתי ומאיזה סיבה ה-WALKTHROUGH נגמר בשלב יותר מתקדם.. אז נתקעתי בשלב שאני צריך להביא 5 הוכחות לאיזה רצח אז מצאתי הוכחה אחת (מצאתי את הגופה) אבל מפה אני לא יודע מה לחפש העיר גדולה ואין לי מושג מאיפה להתחיל זה משגע!! מישהו עבר או יודע מה לעשות בשלב הזה?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by FaT_GEnERaL,

מישהו יכול להביא לי SERIAL NUM ל SIMS UNLEASHED :s05: תודה מראש

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by gal_6,

הורדתי bf2 ואין לי סי די קי מקורי..הבנתי שאפשר לשחק את זה ברשת בשרתים פרוצים ובלי סי די קי מקורי.. אז מישהו יכול להסביר לי איך משחקים את זה ברשת? אה ועוד משהו אתם יכולים להביא לי כמה שרתים פרוצים שאוכל לשחק? תודה רבה רבה לעוזרים!!!!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by gilloze,

שלום, היום סימתי תמחשק fear משחק יפה ברמות ונורא מפחיד. אכשיו יש לי תגירסת הרחבה והיית מעונין לדעת כמה שלבים יש בגרסת הרחבה תודה רבה גיל

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  20. מעוניין להחליף קאונטר סטרייק סורס ו1.6 על באטלפילד 2 אם זה לא חוקי אז לנעול

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by neogod,

מי שרוצה שישלח הודעה לאיי סי 136801576

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by enzo,

התקנתי ,עשיתי כל מה שרשום בקובץ NFO הורדתי קראקים השתמשתי ב-YASU ועדיין לא עולה. פתרון רבותיי

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  23. Started by overload,

אני נמצא פה: כל פעם שאני מתקם לדלת יש LOADING ואז הוא נתקע. מישהו יכל להביא שמירה של אחרי הטעינה?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by Drek Boy,

מישהו שיחק את המשחק the threat? איך המשחק? אני יודע שהוא קצת ישן אבל הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by jacko_il,

אני עדיין לא מאמין שאני מבקש עזרה במשחק.. בחיים לא נתקעתי בשום משחק ולא היה שום משחק שלא סיימתי עד עכשיו.. כאמור, נתקעתי ב SC:DA - אני בשלב שבו אני צריך לפצח אימייל שמקודד עם קובייה כזאת עם מספרים (היה מעצבן אבל את זה עברתי..) לאחר שמפצחים אותה נשארים לי משהו כמו 20 דקות למשימות השניות וכאן הבעיה שלי - יש לי כמה משימות, אחת למצוא טביעות אצבע כדי לפתוח את המנעול ושניה של להביא הוכחה קיימת לפצצה. חרשתי את כל המתחם והייתי בכל החדרים מבלי להתגלות כולל אצל אמיל הזה בחדר ולא מצאתי שום כיוון לאיפה היא צריכה להיות או טביעות אצבע של מי להביא ומאיפה ?? מישהו יודע אולי ויכול לעזור? כי פשוט נמאס לי כבר לחפש..

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.