עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by top14,

יש לי ג'יפורס 8800GTS 640MB intel e6300 1.86ghz 1gb ddr2 כשאני משחק בסטאלקר על הכי גבוה על כל הדברים הכי גבוהים אז בחלק מהמקומות המשחק פועל טוב ובחלק מהמקומות ב-SLOW למה זה ככה? יש לי מחשב מתאים בשביל זה ושמיועד לזה אז למה זה ככה?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by eladbu,

יש לי בעיה ב hl2 העניין הוא שאני מצליח להעלות את המשחק אבל שאני לוחץ על load game הוא לא מצליח להעלות לי את המשחק השמור שרק בצהריים שיחקתי בו לעומת זאת משחק חדש עולה כרגיל? מה הבעיה? ואם אצטרך להתקין מחדש מהי הספרייה של שמירת המשחק?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  3. הי כולם! אחרי השקת המשחק שלי הייתי בחופש (שהיה נחוץ מאוד), וכעת חזרתי עם אחד הסרטונים המושקעים שיצא לי להכין! שלפתי עוד משחק אקראי מהמדף, והפעם זה אחד המשחקים המסקרנים של שנות ה-90, שניסה להתחרות ב-GTA, ולרגע קצר אפילו הצליח. למרבה הצער יש למשחק הזה גורל מעט טראגי, אבל הסיפור שלו עדיין מרתק. מקווה שתהנו!

4. Started by gernite,

משנים שם מ livingNbreathing ל r4pe מוציאים את wernz ומכניסים את sashajkeתודה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by THE-MASTER,

אני מנסה לשחק ברשת GENERALS אבל איך שמתחיל המשחק בשניה הראשונה מתפוצץ לי כל המחנה ומסתיים המשחק מי שיודע איך לפתור את הבעיה שיעזור לי בבקשה מצפה לתגובות

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  6. Started by ravid,

הנה היא,באיכות מצויינת. http://fadedcode.com/hl2case.jpg אני אישית הולך להדפיס אותה עריכה: טעות שלי זו לא העטיפה המקורית...

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. הכוונה היא לא ליכולות שלהם אלא לזה שאם הם רוצים ללכת לשירותים וכאלה מישהו מכיר אם אני לא טועה היה לי את זה לפני כמה זמן זה היה תמונה בם TAXICAB משהוו אבל השם קובץ היה אחר מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by Shmoolik,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה לעזאזל נמצאים הכרטיסי טיסה של פרנק בנמל תעופה ? כי אני כבר מרגיש מפגר , חרשתי את כל המקום ולא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. התקנתי את המשחק וניסיתי להתחיל משחק ואז איך שהוא ביים לטעון הופיע מסך כחול שאמר שאני צריך לעשות ריסטרט ניסיתי להתקין את המשחק מחדש ולהתקין את הפאץ או לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך ושום דבר לא עזר יש לי מחשב עם XP PRO geforce 7800 gt amd 3000+ ocz 1gb ram creative audigy 2 zs מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  10. <<< System Summary >>> > Mainboard : http:\\www.abit.com.tw SiS-645(SA7 V1.0) > Chipset : SiS 645DX > Processor : Intel Pentium 4 @ 2400 MHz > Physical Memory : 256 MB (1 x 256 DDR-SDRAM ) > Video Card : Nvidia Corp GeForce4 MX 440 [NV17.2] > Hard Disk : HDT722516DLAT80 (165 GB) > Hard Disk : ST340014A (40 GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N > CD-Rom Drive : HL-DT-ST CD-ROM GCR-8520B > DVD-Rom Drive : IO7544Z GOV866T SCSI CdRom Device > Monitor Type : ProView Technology - 16 inchs > Network Card : Realtek Semiconductor RT8139 (A/B/C/810x/813x/C+) Fast Ethernet Adapter > Operating System : Mic…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. מפרט: מעבד: 3000+ AMD כרטיס מסך: 7800GT זיכרון: 1GB סינגל צ'נל מה יכולה להיות הבעיה?

12. Started by Guy950,

מסיבה לא ברורה אני לא יכול להתחבר לבאטלוג, זה כל הזמן רושם לי שהסיסמה או האימייל לא נכונים, אז החלפתי את הסיסמה ונכנסתי לאורייג'ין בלי בעיה אבל הבאטלוג ממשיך לעשות כך.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by yagelush,

כשאני ניכנס למשחק המשחק נראה ככה: http://img151.imageshack.us/img151/4269/asd0ka.jpg מישהו יודע מה הבעיה? הנה המחשב שלי: n/a-AMD Athlon 64 Processor 3000+ .:. (RAM) usage: 460/1024MB (44.92%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce 6800 LE, (Display) 1280x1024/32bit/60Hz

14. מתגעגעים לימי הזוהר של מפיצת המשחקים האמריקאית בשנות התשעים? מבצע עדכני בחנות הגיימינג מציע לכם הזדמנות לחוות אותם מחדש, בפורמט נטול DRM שנתמך על ידי מערכות מודרניות אם גדלתם אי שם במהלך שנות השמונים או שנות התשעים העליזות של המילניום הקודם, יש סיכוי לא רע שאתם זוכרים חברת EA אחרת – כזו שמשחקיה היו חדשניים וייחודיים יותר. כעת, יש לכם הזדמנות לחזור אל אותה תקופה נוסטלגית – עם הצעה ייחודית של חנות ה-GOG. בחנות המתמחה במשחקים שמגיעים ללא הגנות קבצים (DRM) מציעים כעת, עד לשעות הבוקר מחר (שלישי, ה-9 בפברואר), חבילה של 42 כותרים וותיקים מבית EA Games – במחיר כולל של 41.43 דולר בלבד, המהווה הוזלה של כמעט 250 דולר לעומת מחיריהם הסטנדרטיים הכוללים. כל המשחקים …

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by Drek Boy,

מישהו שיחק את המשחק the threat? איך המשחק? אני יודע שהוא קצת ישן אבל הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. הוא אומר לי לגבי בעיית מקום ...... אבל אני מתקין אותו בהרדיסק עם 200 ג'יגה פנוי ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by liav12,

המקשים במשחק מאוד מעצבנים, אי אפשר לעשות לצעוד ימינה בלי לסובב את השחקן וזה מאוד מפריע למשחק, אני כל פעם צריך לסובב את העכבר לכיוונים שונים לראות אם יש איזה מפלצות, יש לזה פתרון עם איזה פאץ או משהו? או בכלל איזה פאץ שמוסיף משהו למשחק? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי בעיה בהתקנה של המשחק. טוב אז ככה אני מכניס את הדיסק,וקופץ לי הAutoRun וזה שואל אותי מה לעשות, אני בוחר בלהתקין ואז זה הוא שואל אותי אם לצאת מההתקנה,אם אני אומר כן זה יוצא, אם אני אומר לא זה ממשיך לישאול בלי סוף!!! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by wow,

אני מתקין את המשחק אבל שאני בא לשחק ולוחץ על האייקון אני מקבל הודעת שגיאה וזה נסגר. יש לי רדאון 9600XT בשני מחשבים ?AMD 65 BIT ו-AMD2500 ובשניהם יש את אותו סוג כרטיס וזה קורה (הדרייבר מעודכן) אבל כשאני מחבר כרטיס מסך ישן יותר שיש לי (TI4200) - המשחק עובד!! (בשני המחשבים) אין לי בעיה עם הכרטיסים של רדאון בשום משחק נוסף. מה יכולה להיות הבעיה?

20. Started by yon.dh,

היום עליתי דרגה ושיצאתי מהשרת הוא הודיע לי שאני יכול לבחור נשק שאני אפתח אותו מנעילה... הקיצר לחצתי "בחר מאוחר יותר" ועכשיו שאני בא לפתוח אותו אין לי מושג איפה ללחוץ כדי לבחור את הנשק שאני רוצה לפתוח אז אם מישהו יודע שיענה לי בבקשה! ועוד שאלה בפתיחת הנשק הקודמת פתחתי את ה g3 והשאלה שלי היא אם אני יכוול לפתוח גם את נשק הבא אחריו f2000 או שאני צריך קודם כל לפתוח את כל הנשקים הראשונים של כל קיט ואז אני יוכל לפתוח את ה f2000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by mDs,

טוב.. היום קיבלתי מחשב חדש ואני מתקין את הסטים והכל.. התקנתי דריברים חדשים של הכרטיס מסך ושל הסאונד אבל כאשר אני נכנס לתוך המשחק משחק אני משחק 10 שניות ואז יש קפיצה של 200 פינג , וככה זה נמשך. אני חייב להגיד שאני משתמש בקונפיג שהשתמשתי בוא לפני קנית המחשב והפינגים שלי היו בסדר גמור.. מישהו יודע מה לעשות..? אה.. ואני בבזק בן לאומי אם זה עוזר. תראו נתנו לי פקודות והם עזרו בקצט אבל עדין יש לי את אותה בעיה מעצבנת! אני ממש לא יודע מה לעשות..אמרו לי לעשות: The normal rates: rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 if you still have it, try these: rate 25000 cl_cmdrate 60 cl_updaterate 60 אבל זה לא עזר לי.. מה יכול להיות הבעיה??? :'( :'(

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  22. שלום . תמיד חלמתי שהיה משחק כזה של הקבוצות באירופה ואינה עכשיו עשו פאאצ'ץ רק מה הבעיה שאני לא יודע מאיפה להוריד!!! מי יודע איפה מורידים פאצ'ץ ליורוליג? ל- nba live 2005 :smile1 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  23. מעוניינים להתנסות בכמה כותרים מומלצים שככל הנראה לא ידעתם על קיומם? עכשיו יש לכם הזדמנות טובה לעשות זאת במחיר מבצע חנות ה-GOG, מבית החברה שהביאה לנו את משחקי The Witcher, מציעה כעת מספר כותרים שכוללים חקר והרפתקאות ונבחרו כמומלצים בידי צוות העובדים של הפלטפורמה, במחירים מוזלים שאמורים לקרוץ לכל מי שמעוניינים להתנסות בחווית גיימינג לא שגרתית. בין הכותרים הזמינים ניתן למצוא את משחק האסטרטגיה בתורות הטרי והייחודי Renowned Explorers: International Society שמוצע בעבור 14 דולר, משחק האסטרטגיה-הרפתקאות המשובח 80 Days שמספר את סיפור המסע של פיליאס פוג ונמכר ב-6 דולר, משחקי התפקידים הייחודיים Evoland ו-Evoland 2 שלוקחים את השחקן לנסיעה במנהרת הזמן של הז'אנר וזמינים במחיר…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by tzolerguy,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למשחקי 4X4 נחמדים משהו בסגנון של SCREAMER שהיה פעם ו 1NSANE שהיו ממש נחמדים יש רעיונות מישהו מכיר משהו שיצא לאחרונה ואפשר להריץ על VISTA?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by bumpd,

המשחק פועל לי מצויין אבל הבעיה שאני יכל לעלות עד ל-768*1024 ,משום מה אין לי שם רזולוציות אחרות,יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה.?ואני עם הפאט'צ החדש אגב

• 4 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים