משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להיתחבר לחבר שלי אי פי לאי פי איך עושים את זה מישהו יודע מישהו ניסה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תרשמו פה ;D אין לי מושג נ.ב: איך בועטים נמוך? לא לחיצה קצרה על D כי אז זה בועט חלש
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כל מי שרוצה לשחק נגדי במולטי פליר 1 על 1 שיכנס אליי לאי סי קיו 463291370 יש לי חדר ariel the PRO והסיסמה שלו היא : 500
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק והתקנתי.. והוא עובד סבבה.. רק שכמה שניות אחרי שאני מתחיל לשחק.. אז הוא מתחיל קצת לקרטע.. יש לי כרטיס מסך 6600.. יכול להיות שהוא לא מספיק למשחק<?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
קניתי דיסק מקורי .לאחר ההתקנה כשאני רוצה לשחק מגדיר את השמירה בשם שלי ומקבל את הודעה הבאה : . unable to save - - - תגובה אוחדה: - - - מצאתי את הבעיה גם באנגלית ללא פיתרון : גם אם אני לוחץ להמשיך לשחק ללא שמירה , מופיע לי התמונה של המשחק ונתקע. לא ממשיך[h=1]FIFA 13 - Unable to save personal settings [FREEZE][/h] Please EA, help us. I've been searching through internet all day but i couldn't find any solution. Now i am totally frustrated. When i start game after watching that video and all, after hospitality settings and all, it says it is unable to save personal settings. 1. If i try cancel, nothing happens after that. 2. If i retry, it shows the…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה בבקשה פיפא בעברית ולא משנה איזה שנה בעברית ואני רוצה משחק מלא ולא דמו בתודה מתן .
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
צמד משחקי הכדורגל הבכירים מתכוננים להתנגשות הגדולה הבאה שלהם, כל אחד באמצעות המאפיינים הספציפיים שאותם הוא בוחר לקדם ולהבליט לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
Windows XP SP2 DirectX 9c ATI Radeon 9600 pro ניסיתי את שתי הגירסאות הבאות: 6-5_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_32464.exe 6-1_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_29602.exe ביצעתי התקנה מינמלית שרוב המידע נקרא מתוך הדיסק, קובץ התמונה של המשחק צרוב על דיסק <זה בעצם דיסק הגיבוי שאני משתמש בו> ובשביל להפעיל אותו אני משתמש בתוכנה Deamon tools 4.03 ביצעתי כמובן עידכונים למערכת אני לא עובד על וינדוס אלה התקנתי אותו בשביל פיפה <לפחות כרגע > אז אם יש כמה בדיקות שצריך לבצע או התקנות והסרות למניהן עדיף תגידו לי הכל יחד כדי שלא אצטרך לעשות כל שניה איתחול, תודה מה שכן כשהתקנתי את הוינדוס התקנתי דרייברים של כרטיס מסך, לאחר מיכן את המשחק, אחרי זה ניסיתי התקנתי directX <וינדוס ע דיי…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה, מה לעשות, מכל משחקי הפיפה שיצאו עד היום(עד לכתיבת שורות אלו לא יצא למיטב ידיעתי פיפה 2005 מלא) אני עדיין הכי אוהב לשחק את המשחק בגרסת פיפה99. תקראו לזה סטייה ,ככה זה. בכל מקרה, אני זוכר שפעם איזה טכנאי מחשבים רוסי עם מבטא כבד אמר לי (נראה לי שזה היה בסביבות 2000 כזה) שהוא שיחק/שינה את ההגדרות של (?) המשחק או המחשב ככה שיהיה אפשר לשחק את זה דרך IPX ולא ברשת אינטראנט אלא דרך האינטרנט בנוסף! תעזרו לי, חיפשתי בכל מקום עלי אדמות(GOOGLE ) ושום דבר! אם מישהו יודע איך אני יעלה בשמו זבחים פעם בשבוע(או במלים אחרות, אודה לו מאוד). יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אמנם עד עתה לא חשבתי שגועל הנפש של תעשיית המשחקים יכולה להגיע לארץ (בעיקר כי לא היו משחקים ישראליים עד עכשיו ... ולא... גורדי לא נחשב) אבל ככל הנראה טעיתי. רק נספר את סיפור הרקע - באתר גיימר לפני משבוע או יותר פורסמה ביקורת על המשחק פיפוש. יוצרי המשחק ומעריצים של פיפוש, שאגב קיבל ציון שיא של 2.4 (לדעתי זה יותר מדי בשבילו), החליטו ללכת באופן אישי כנגד הביקורת והמבקר. זה התחיל בשלל נאצות כנגד גיימר וכמבקר עצמו ונגמר במשחקוני פלאש הקוראים "למחוץ" את המבקר ותאוריות קונספירציה זרות ומוזרות. הפרטים המלאים בכתבה הזו כמו כן שלל מכתבים בין צוות גיימר ליוצרי המשחק - כאן. ואכן כאשר קוראים את כל המאמר לעומק מתגלה הגועל האמיתי שמאחורי תעשיית המשחקים. ללא קשר לדעתי האם המשחק אכן איכותי…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת האם אפשר לפצל את המסך, ואז אחד משחק עם ה-GAMEPAD והשני עם המקלדת והעכבר.. נגיד במשחק כמו COD בזומבים שמה, האם הדבר אפשרי? תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משחק העולם הפתוח עם הכי הרבה C4 וירטואלי בסביבה מוצג לראשונה בתנועה, בדרך למסכינו לקראת סוף השנה הנוכחית, והוא נראה מעולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a0%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום. בכל פעם שאני מפעיל Call of duty או ET המשחק נתקע לאחר חצי דקה (נתקע לגמרי צריך ללחוץ ריסט) אציין כי במשחקים אחרים (BF2,HL2,NFSU2,GTA:SA) המשחקים לא נתקעים. אגב , בCOD בSP המשחק אינו נתקע... (וזה מה שמוזר :s05: ) המפרט שלי זה : AMD barton 2600Mhz Gigabyte Ga-7n400 pro 2 Geil 400Mhz 256MB X2 Gigabyte 9600Pro תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן.. שאלה פשוטה לי אליכם: הרבה פעמים קרה לי שהתקנתי משחקים על מחיצה שהיא לא המחיצה של WINDOWS, ולרוב אפשר לשחק בהם גם אחרי שמפרמטים את המחשב. הבעיה היחידה היא שהם לא רשומים בREGISTRY כמותקנים ולכן אי אפשר להתקין להם חבילות הרחבה או לעדכן אותם בכל צורה שהיא.. שאלתי היא, בנוגע למשחקים באופן כללי ולC&C3 באופן ספציפי, האם אני חייב להתקין את המשחק מחדש או שיש אפשרות "להשלים" לWINDOWS את החסר כדי שיכיר בקיומו של המשחק על ההרדיסק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכלוםםם! PoseidonMu מי שמכיר ומי שלא חוזר ובענק! עונה 6.3 קבצים מלאים ומקוריים של חברת IGCN חברה מוכרת בקבצים מאוחסנת! שרת שמבטיח חוויה יוצאת מין הכלל כאן נמצא רון מייסד האמיו נשמח לראותכם בקהילת אמיו פוסידון! כן כן , אולי עברו כמה שנים מאז שפתחתי אמיו אחרון! אבל כן החלטתי לפתוח אמיו.. להנאתכם האישית .. אוקי אז ככה אתם שואלים את עצמכם למה לבוא דווקא לקהילת אמיו פוסידון? בטח כל אחד שואל את זה בהתחלה למה אני יבוא לאמיו הזה מה יש בו שאין באף אמיו כרגיל אמיו אותם דברים אין שינוים אין כלום! הוו! הגענו לעניין: כאן אנחנו מעניקים לכם דבר ראשון : ל20 המשתמשים הראשונים שנכנסים לקהילתנו דרך הפורום וכמובן מגיבים באשכול שנפתח כבר י…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8508 למה לעזזל אני לא חי ביפן :'(
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28575 אתם בטח קוראים את הכותרת ואומרים מה ? אז זה פיתוח שנותן לשחק במשחקים דרך סטירמינג מהרשת במילים אחרות נותן למחשב שאין לא סיכוי להגדרות גרפיות נורמליות במשחקים לשחק בהגדרות נורמליות בזה שהכוח חישוב נלקח ממחשב\שרת אחר הטכנולוגיה גם תומכת בלינוקס וזה בכלל פותח את תחום הלינוקס אם זה יצליח מאוד יכול להיות שבעתיד במקום לשדרג \לקנות מחשב חדש למשחקים יהיה אפשר לעשות מנוי לשרות כזה זה דוגמה http://www.youtube.com/watch?v=Y4cUl9WFv7g לפי מה שקראתי בשלב הזה מדובר על התקנה במחשב הביתי ששולח את המידע לנייד אבל אני בטוח שהטכנולוגיה מאפשרת גם שימוש בשרתים אם איזה חברה תחליט לאמץ מודל כזה בעתיד
-
- 55 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אולי זה יעזור למי שיש תקלה במשחק הנ"ל מדובר בתקלה שמופיעה בטעינה של המשחק, COD ו CODUO ההרחבה. כן כן, משחק ישן אבל עדיין משחקים בו. אז רציתי לשתף. למי שיש כרטיס של ATI עם הדרייברים האחרונים 10.6 או 10.5 יגלה שהמשחק נתקל בשגיאה בטעינה ויקבל את ההודעה הבאה=Buffer overrun detected Error הפיתרון לזה פשוט מאוד, להוריד את ההתקנה של הדרייברים של ATI גירסה 10.4 להפעיל את ההתקנה רק בכדי שההתקנה תחלץ את הקבצים , בחרו את התקייה שיהיה לכם נוח למצוא אותה. בדרך כלל זה c:\ATI\Support\10-4_xxxx\packages\drivers\xxxxxx (לא להתקין את הדרייברים רק לתת להתקנה לחלץ וזהו!) אחרי זה לכו לתקייה שחילצתם את הדרייברים מגירסה 10.4 לעיל. מצאו את הקובץ atioglxx.dl_ אל תשנו את השם שלו או משהו כזה. פשוט…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר פתיחת האשכול וההכרזה על הטורניר ראינו כי יש אנשים שאין להם זוג אך הם רוצים להשתתף בטורניר... לכן הפלאטון הבא נפתח: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241737715262/ כל מי שמחפש בן זוג לטורניר מוזמן לשלוח בקשה להכנס לפלאטון, אני ייאשר אותו ותוכלו להגיב או לחפש באנשים שבפלאטון מי יירצה לשחק עמכם כזוג... בהצלחה לכל המשתתפים ובהצלחה במציאת הזוג לאלו שעדיין אין להם שותף !
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כבר דיי הרבה זמן פלטון רציני ב-BF4 עם אנשים בוגרים, שחקנים טובים שמשחקים ביחד הרבה וקבוצתי. לא חייב גם ממש פלטון, העיקר קבוצה קבועה ורצינית שמשחקים ביחד באופן קבוע. לא יצא לי למצוא עד כה ואשמח לקבל את עזרתכם אגב - קד' 2.02 - http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/ThePl4yB0y/stats/872466151/pc/
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
טוב אז אני פותח תרד חדש בלי הקפצות... למרות שקודם לא ניסיתי להקפיץ פשוט לא השתמשתי בעריכה... אני הייתי רוצה לדעת מהן שיטות השידור של הפליי סטיישן והאקס בוקס לפי היצרנים אם משהו יודע איפה אני יוכול למצוא את זה אני אודה לו. כמו כן הייתי רוצה לקבל ממכם רשמים מה עדיף ולמה? והאם אתם מכירים מכשיר שממיר שיטות שידור מאמריקאית לאירופאית? הנה אפילו וידאתי שאני יכול לערוך...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכתבה מאתר gamer קרדיט קן קוטראגי, נשיא חטיבת הבידור הממוחשב של סוני, מבטיח ביצועים יוצאי דופן בקונסולה החדשה לאחר שכבר הכריז בעבר כי 'הפלייסטיישן 2 תציע לשחקנים עולם וירטואלי חי ואמיתי בדיוק כמו המטריקס' וכי 'בעתיד נצטרך להשקיע יותר שעות עבודה כדי לשחק במשחקים האהובים עלינו', חוזר לכותרות קן קוטראגי, נשיא חטיבת הבידור הממוחשב של סוני, באוסף חדש של הצהרות מוזרות לא פחות. במסגרת נאומו בכנס הבינלאומי לציוד דיגיטאלי בטוקיו, טען קוטראגי כי הפלייסטיישן 3 תריץ משחקים במהירות מסחחרת של 120fps (תמונות בשנייה), עד פי שש מהנהוג בדור הקונסולות הנוכחי. יש רק בעיה קטנה אפילו מסכי הטלוויזיה החדשים והיקרים ביותר אינם תומכים בקצב שכזה... אך קן מצהיר כי סוני מתכוננת כבר עכשיו לעתיד. הגיו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-