עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by rtr,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121618 זה מה שקורה כשMX400 מנסה להריץ NFS:C.. :lol: פאק אפילו DOOM 3 על וודו היה ניראה טוב יותר...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. חשיפת המערכת שעליה הודגם המשחק המדובר Cyberpunk 2077 מאחורי דלתיים סגורות מעניקה הצצה לדרישות המערכת הצפויות לנו בעתיד הלא רחוק לכתבה

3. Started by sh_idan,

שלום לכולם ! התקנתי אתמול פיפא ויש לי בעיה מעצבנת בטירוווף ! כל פעם שיש תפריטים במשחק, אפילו התפריט בחירת שפה בהתחלה, הם מתחילים לרוץ לי כאילו אני לוחץ ימינה בלי הפסקה. הייתה לי תבעיה הזאת גם בדמו ואני לא יודע מה לעשות עם זה !! למישו יש פיתרון ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. איזה משחקים יהיו עם תמיכה ב- DX10 פרט לקרייסיס ? ולוותיקים שבינכם, שיצא DX9 איך זה היה ? תוך כמה זמן כל משחק שיצא תמך בזה ? האם היו חייבים את זה כדי לשחק ? וכו ... ויש לי עוד שאלה.. מה אתם אומרים על JUST CAUSE ? הרבה מאוד אמרו לי שהוא ממש גורע ויש כמה שאמרו שזה משחק תותח ... מה אתם אומרים עליו ? והאם הוא יעבוד לי על MID ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by clown,

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by simonsix,

Release Date: 10/05/2011 Publisher: Bethesda Softworks Developer: Splash Damage Gamesite: http://brinkthegame.com Genres: First-Person, Shooter WiKi: http://en.wikipedia.org במשחק brink אנחנו נכנס לנעליו של חייל שכיר שנלחם כדי לקבוע את עתיד האנושות בעיר עתידנית בשם "התיבה", העיר עומדת בפני מלחמת אזרחים קשה כאשר כל צד טוען שהדרך שלו צודקת והוא מוכן להשתמש בכוח כדי לאלץ את הצד השני לראות את "טעותו". אתם תבחרו בצד שלכם ותקחו חלק במאבק דמים מהיר ואכזרי. brink יזכיר לכם את המשחק unreal tournament (ולא רק בגלל שהוא בנוי על המנוע שלו) אתם תלחמו כנגד שחקנים אחרים יחד עם קבוצה שמורכבת משלל דמויות, לוחמים, חובשים, מהנדסים קרביים וכדומה, כל אחד מהם בעל יכולות שונות שהוא י…

• 46 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. Started by ben_amitai,

"קניתי" את המשחק השבוע התחלתי לשחק הכל טוב ויפה עד שהגעתי לשלב בשנגחיי משהו כזה. עשיתי הכל כמו שצריך עד שמגיעים לכספת הראשונה (בפגישה) אני בא לפרוץ אותה כשאני לוחץ שמאלה ימינה זה לא עושה כלום, שלא תבינו לא נכון המשחק לא נתקע פשוט בכספת הזאת החצים ימין שמאל לא מגיבים (בכספות אחרות זה לא קרה) ניסתי לחזור לשמירה, לצאת מהמשחק וגם לעשות תשלב מהתחלה (עשיתי את זה כמה פעימים ) קיצר אחים שלי אני חייב תעזרה שלכם אני חסר אונים (חחח) ניסתי להשלים את השלב בלי הכספת ואי אפשר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by IG,

אני חושב שהגעתי לשלב האחרון... אני נמצא בפריז, והימ"מ מסתער עלי... אני צריך לחסל 3 אנשים, כששניים מהם כבר מתים, ורק מפקח המשטרה נשאר... איך אני עובר את הימ"מ??? (בלי להרוג את כולם... אני רוצה לשמור על הדרוג שלי- פרופשיונל 8)... אהבתי את המשימה לפני זו- לחסל את ראש המאפייה היפנית ולגנוב את הפסל... )

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. זה שווה לקנות ב-100 ש"ח, אני קצת מתלבט כי זה קצת ישן....

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by mj23,

היי קניתי פיפא אורגינל 2011 ואני רוצה לעשות ריסט ל STATS שלי באונלין להתחיל מחדש כביוכל ואין אפשרות במשחק לעשות ריסט הוא מבקש לפתוח חשבון חדש של EA רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות ריסט ואם כן אז איך עושים?!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by אבירן,

שלום לכולם אחרי שכבר הבנתי שיצא פרואבולושין 2014 לפי אס פי אני צריך המלצה על המשחק,שווה לקנות אותו? יש שינויים לטובה מהמשחק של לפני שנה ושנתיים? אולי בכלל עדיף כבר פיפ"א?? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם ידוע לכם על אתר כלשהו שבו רואים את כל הסרברים/שחקנים אונליין? אם לדוגמא אני רוצה לדעת כמה אנשים משחקים הרגע BC2 באנטרנט אני אוכל לגלות איכשהו? אני יודע שבסטים יש אפשרות לראות גיימרים אונליין אבל זה כולל את אלה שמשחקים סינגל ולאו דווקא אונליין, אבל שאלה יותר חשובה - כשרשום בסטים מספר שחקנים במשחק זה אומר גלובאלי או רק דרך סטים? לדו' אם אני משחק BC2 דרך סטים זה רק בשרתים של סטים בלבד או גלובלי? אשמח לתגובות בעניין

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by YakovEQW,

שלום לכולם, הורדתי טורנט למשחק MK11 premium edition (קובץ RAR ששוקל 70GB משום מה כשברשת כתוב המשחק שוקל 35 גיגה), לאחר החילוץ אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי חשבון ה STEAM שלי ולא משנה איך אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי שוב ושוב עמוד רכישת המשחק דרך STEAM. למישהו יש מושג איך אני יכול לפתוח את המשחק ה*נחמד* הזה?? אולי אני צריך להוריד גם Crack או לבצע פעולה כזו או אחרת? רב תודות לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kalabokk,

אני מאחר לסקר שהיה נראה מאוד מעניין ורציתי להגיד שכולכם רקובים. לאוהבי הקוד רדו מהסרט הזמן של קוד עבר כבר, אחרי קוד4 או אם זה ישמח לחלקכם את הלב הרך, אחרי קוד6, המשחק מת אז תפסיקו לחפש את הקאפים ואת הקהילות ובטח שאת הפרסים. המשחק המוביל כרגע הוא CS ואין שום דבר שמישהו פה יכול לעשות אז תקבלו את העובדה שהמשחק הרקוב שלכם מת ותמשיכו הלאה. אתם רוצים משחק חדש שלא "חרשו" בו או כל סיבה אחרת שאתם בוכים עליה? שחקו extraction. ולכל אוהבי הEXTRACTION גם אתם טיפשים, כמו שאמרתי לאנדריי המשחק מדהים אבל הוא עוד לא יצא אז תפסיקו לאונן עליו. עם כל הטוב שבו הוא מאוד אכזב אותי כשציפיתי שיהיה כמו ET, הוא לא מתקרב לחצי מהמשחק הזה אז תפסיקו לשחק אותה מבינים כשאתם חושבים שזה משחק מדהים רק כי פעם…

• 36 תגובות
    • 6.4k צפיות
  15. Started by saphisto,

שלום, רציתי לדעת אם מתוכננת קנייה כזאת בפורום היות ואנחנו חודש וקצת מצאת המשחק אשמח לדעת, תודה

• 37 תגובות
    • 11.8k צפיות
  16. בזמן האחרון הרבה FPS מקבלים ציונים מאוד טובים ולפעמים מצוינים כמו COD4 לדוגמה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22542 (פה בגירסת הקונסולות) גם ביוסוק\הילו 3\ Gears of War שקיבל היום ביקורת 90 מגימספוט(למחשב) The Orange Box Tom Clancy's Rainbow Six Vegas ועוד ואני אומר לעצמי מאוד יכול להיות שהמשחקים טובים השאלה הגדולה זה אם הם כל כך טובים מהקודמים בזאנר או לא להצדיק ביקורות כאלו? לדעתי לא -לפחות לא רובם ביקורת טובה צריכה ליסתכל גם על מה היה בעבר ואולי זה סבבה שCOD4 סידרה שאני דווקה אוהב קיבל שיפוצים גרפים משמעותים ועבר לתקופת זמן אחרת אבל לעזזל זה משחק של 5 שעות סינגל והיתר מולטי ובלי יותר מידי מקוריות ואני אומנם ירצה לשחק בו אבל למה הציון כזה גב…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Big_Guy7,

התמונה נתקעת, ומתעוותת במסך, ותוך כמה שניות נשמע רעש מוזר של תקיעת המשחק, והמחשב מרסט את עצמו. הבעיה מופיעה במשחקים Crysis ו GTA San Andreas. ב Crysis זה קורה עוד לפני שאני מתחיל לשחק, וב GTA לוקח כמה דקות של משחק בדר"כ. מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by n1kZ,

אז ככה לפני כמה ימים התחיל דיון שפתח Abyssus על כך שאנחנו לא יכולים לעבור את ה 6 ‎‫ראונדים‬‎ והם יכולים לשם על זה כסף גם שלא נעבור ב mw2 במשחק נגדם אז קבענו לעשות נגדם משחק ביום שבת או שישי ולראות מי יותר טוב אנחנו מאוד רוצים שיהיה סטרים לזה גם אז מי שיכול להיות שיגיד, זה הולך להיות הטוב משלוש מפות Abyssus אני חושב שעשית טעות קטנה ושאתה חושב שבקלות אתה תוכל לנצח אותנו אז אתה טועה חמוד אנחנו הולכים לנצח ומקווה שלא תבכו לי אחר כך 90% הולך להיות סטרים אז כולם לבוא לראות את המשחק הזה. כפי שאמרתי הם טוענים שהם הולכים לנצח את זה מי שחושב אחרת יכול ‎‫להמר‬‎ על המשחק RiM Vs Annoy Best of 3 Mw2 Have Fun!

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by eladbu,

???איפה תיקיית שמירת המשחקים???

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by fitch,

אהלן ! טוב הורדתי את הדמו של המישחק ואני בא להיכנס והוא לא ניכנס לי למישחק הוא רושם לי בעיה לא ידוע (unknown error) וזהו יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?? תודה מראש....

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by יצחק הראל,

היום החברים רצו להפתיע אותי לכבוד יום הולדת ונתנו לי דיסק של המשחק אותו קנו מאמזון הדיסק הגיע סגור עם עטיפה פתחתי את העטיפה והתקנתי את המשחק לאחר מכן שמתי את הקוד הסודי ורציתי לשחק אלא שאני לוחץ על play וכלום לא קורה הגלגל מסתובב וכלום לא נדלק אני רוצה להוסיף שהמערכת שלי חדשה ביותר וכוללת בתוכה מעבד i7 וgtx 780 ti וזה המשחק הראשון שהייתה לי אפשרות לשחק בו אני יודע שכל הבעיה הזו נשמעת מוזרה אבל הכל אמיתי לוחצים על play וכלום לא קורה אני מאוד מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה כי חבל להזמין טכנאי בהרבה כסף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by udicol,

אכן כן. לפי התמונה של תא הטיס של המטוס הזה אני עובר לצד המערבי של הפוליטיקה ובוחר ב-F-15 או F-16.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. דגמי Pro, הפחתת מחיר או פתרון מלא לבעיית הזמינות של המערכות עוד לא נראית באופק, אך סוני ממשיכה לפעול לשיפור הקונסולות שלה באופן בלתי רשמי בצל התפתחות טכנולוגיות ייצור השבבים הזמינות בשוקלכתבה

24. Started by Shmoolik,

המשחק עצמו כשאני מתחיל לשחק הוא במין SLOWMOTION כזה לאורך כל הזמן. אין קפיצות או משהו , ה FPS מעולה , הכל טוב ,גם על רזולוציה טובה וגם על פחות. ANTI-ANALAISING כבוי , הכל כבוי. והוא עדיין עובד לי בסלו מואשן. גם שמתי גרסא 1.1 , לא יודע מה עוד לעשות. תודה.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  25. אני משחק במשחק הזה ב-PC משום מה אני רואה באתרי משחקים בחו"ל שהמשחק יצא רק ביוני 2007 הגרסאות שידועות הן ל PS2 GC והן קיבלו ציון של מעל 9.5 ! סתם מסקרן אותי להבין התעלומה http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&qs=RESIDENT+EVIL&x=0&y=0

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.