משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
-
זה משחק אסטרטגיה, עם חרקים! מה שאני זוכר ממנו, המשחק הלך בשלבים, כשצריך כל פעם לפתור משימה אחרת. יש שם כל מיני חרקים, כאלה שעפים, חזקים וחלשים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
NOLF JACK שאני בחלל אני הורג שם את כולם אבל אחרי זה אני לא מבין מה צריך לעשות איפה אני מוצא חליפה או משהו כדי לצאת החוצה... זה נראה לי המ שצריך לעשות...
-
??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה error in cglobalclientmgr::init() couldnt initialize debrismgr make sure the attributes\debris.txt file is valid
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מישהו יודע איך משנים את לוחות המכונית?? כשאתה במשחק....
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום הורדתי קובץ הרחבה ל- vice city עם סיומת rar . ה - winzip לא מצליח לפתוח לי אותו. כיצד אני פותח ומפעיל את הקובץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני תקוע במסך CRAVED IN SAND מסך 9 עם החיזרים. אני בסופו של המסך אומרים לי להגן על עמודים לבנים כאלו, הרגתי את כולם אין לאויבים LZ יותר. אומרים לי לפוצץ את כל ה מכונות תקיפה אויר קרקע אני לא מוצא אף אחת נוספת אותם והמסך לא נגמר. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המשחק הישן הזה שהיה אפשר לשחק עם כמה אנשים במסך מפוצל....? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
:'(
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תאריך ספציפי לא חודש!!! תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שיעמום החופש פקד אותי... אני משתגע פה ואין שום דבר באופק הייתי רוצה הצעות למשחק (מכל הזמנים לא משנה כמה מכוערים/עתיקים) שמעט אנשים שמעו עליהם (כלומר לא המשחקים הפופולריים ביותר הנדירים האלה ששלוש אנשים שיחקו בהם כמו סקריפייס או ג'אינט סיטזן קבוטו שהוכרזו כמשחקים הטובים ביותר שאף אחד לא שיחק) אני ממש מת פה וניסתי כבר הכל... אני מקווה שפרץ נוסטלגיה יחזיק אותי
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן לא מכירים אותי... אני לא יציג את עצמי אתם כבר תכירו אותי אחר כך.. אז לעניין יום רביעי חמישי או שישי מגיע המחשב החדש והכנתי רשימה של משחקים שיהיו לי רציתי לשתף אותכם בזה... ואתם יכולים גם להוסיף משחקים שלא כתבתי שאתם חושבים שכדאי לי ולחברי הפורום לשחק... רשימת משחקים: Hidden & dangerous Ground control 2 Call of duty need for speed underground RTCW: enemy territory Splinter Cell counter strike 1.6 Americas army Colin Macry rally 4 [משהו כזה] Vietcong + fist alfa rainbow six 3 FIAFA 2004 far cry כרגע אני צריך לזוז אבל אחר כך אני יתן הסבר על כל משחק ומשחק... ואני חייב לאמר כל משחק שכתוב ברשימה הזאת אני ממליץ עליו והוא משחק יפה ששווה לשחק! אז תגיבו…
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
טוב.. היום קיבלתי מחשב חדש ואני מתקין את הסטים והכל.. התקנתי דריברים חדשים של הכרטיס מסך ושל הסאונד אבל כאשר אני נכנס לתוך המשחק משחק אני משחק 10 שניות ואז יש קפיצה של 200 פינג , וככה זה נמשך. אני חייב להגיד שאני משתמש בקונפיג שהשתמשתי בוא לפני קנית המחשב והפינגים שלי היו בסדר גמור.. מישהו יודע מה לעשות..? אה.. ואני בבזק בן לאומי אם זה עוזר. תראו נתנו לי פקודות והם עזרו בקצט אבל עדין יש לי את אותה בעיה מעצבנת! אני ממש לא יודע מה לעשות..אמרו לי לעשות: The normal rates: rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 if you still have it, try these: rate 25000 cl_cmdrate 60 cl_updaterate 60 אבל זה לא עזר לי.. מה יכול להיות הבעיה??? :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=games&id=1178 אני חושב שזה יחזיר אותי למשחק שוב (בפעם השלישית).
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מקס פיין שתיים, ויש בעיות. בהתחלה עבד יופי, עד שניהיה באג, אבל לא זו הבעיה. עשיתי התקנה מחדש, וזה אומר לי שאין לי DIRECTX תשע, וזה למה זה לא עולה. הורדתי, וזה לא עולה עדיין. עשיתי מיליון פעם התקנה מחדש, וגם הורדתי בערך עשרים פעם. זה לא עולה. יש לי WINDOWS 98 ופנטיום 4. יש הצעות? היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חבל"ז של משחק (ניראה ככה)! לכל מי שלא ראה, יש 3 סרטונים בני 20 דקות בערך, סה"כ 350MB מחולקים ל-3, כאן : http://www.fearhq.com/ => downloads => video קדימה להוריד!!! כשראיתי את ה-preview של E3 חשבתי שזה סתם משחק או שלפחות הם לא מראים כלום, אבל עכשיו, אני מאד מחכה.... עם משחק כמו NOLF2 מאחוריהם אני בטוח ש-Monolith ישחקו אותה, קיצר עוד משחק לרשימת קניה 8) מחכה לתגובות
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש משחקים חדשים בסגנון קומנדוס דספראדו ורובין הוד האחרון....יש למישהו רעיון? איתן
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
-
כאשר אני מנסה לשחק משחק רשת,כאשר אני מתחבר לחבר,אז העלייה של המשחק פתאום נתקעת באמצע או אפילו לקראת הסוף..וכתוב Connection lost מה עושים? יש לציין שהוא שיחק כבר עם אנשים אחרים ברשת כך שהבעיה חייבת ליהיות אצלי..
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לכם מושג על מרוצי מכוניות חדשים או קצת ישנים על מכוניות יוקרתיות? למבורגיני פרארי וכו'
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה עם הגרפיקה הכי יפה שראיתי מעודי. מעניין ומאתגר, פשוט מוצלח. מומלץ מאד לאוהבי אסטרטגיה ולחנונים. רק שאלה אחת , אם מישהו כבר מכיר את המשחק: בשורה העליונה של המסך, ליד ה AP, ישנו מיון של מספר כוחות ולידו אחוזים, כגון :25/75%. מה פשר הדבר?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
'>212.143.21.210:7780 לסרבר גישה מהירה עם סגנונות המשחק הבאים : Insta-CTF עם אופציה גם ב DM. 19:30 בערב. בתקווה שתיענו לת'ראד זה ותראו נוכחות. Quality fragging, every1!
-
היי חברה אני מחפש אתר שיש אפשרות להוריד ממנו צ'טים או טריינרים לאנריל טורנמנט 2003 . חיפשתי אך לא מצאתי ולכן יגעתי ------------ אשמח לכל גלגל הצלה שתזרקו לי
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-