עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. נרגעתם מהמבצעים של Steam? גל חדש כבר הגיע אלינו, הפעם מכיוון חנות המשחקים של מיזם ה-Humble Bundle אם גם אצלכם רכישות המשחקים החדשים מתקיימות בעיקר או אך ורק במסגרת מבצעי ההוזלות הגדולים של Steam ודומותיה אשר מגיעים אלינו מדי כמה חודשים, ודאי תשמו לשמוע על מיזם הנחות מסקרן נוסף שקורה ממש כעת, ובמשך השבועיים הקרובים, בחנות ה-Humble Store – המשווקת משחקים עבור פלטפורמת ה-Steam, פלטפורמת ה-uPlay וגם כאלו ללא הגנות קבצים בכלל, בסגנון GOG. אוהבים רובוטריקים ומשחקי קרבות? כדאי שתמשיכו לקרוא לא כל המחירים במסגרת מבצעי החורף של ה-Humble Store קורצים באותה המידה, אז כדי להקל עליכם אספנו רשימה של עשרה דילים שמומלצים מאוד לטעמנו: משחק הפעולה הטרי Transformers D…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  2. אהלן. לכל מי שכבר התקין את המשחק PES4 והשמות והקבוצות לא מעודכנים, קבלו קישור לפטצ'ים... בנוסף, אני מחפש יריבים לשחק ברשת. עוד לא בדקתי איך המשחק רץ ברשת. מבחינתי, אפשר גם להקים ליגה אם יהיו מספיק מעוניינים. בכל מקרה, מי שבא לו יכול להשאיר לי פה הודעה או לשלוח לי הודעה לICQ או למייל. תכנסו ל http://search.filefront.com ותקישו בשורת החיפוש PES4 והנה כתובת של תוכנה קטנה ונחמדה שכל מי שרוצה לשחק אונליין מתחבר אליה ויכול להזמין כל אחד אחר שמחובר לשחק איתו. הצעה שלי - אל תהיו הCLIENT אלא ה-HOST... יש DELAY בתגובות אם אתה לא HOST... http://pes4online.acsv.net

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by Hazin Shmuel Yosef,

משחק מעניין החברה בחינם נותנת לשחק שמה באנגלית:Fiesta online לאלה שמשחקים במשחק סקייפ של מנהל הקהילה הישראלית שמה Guy מתל אביב בקשו ממנו להצתרף לקבוצה ותהנו

4. מה לא הבנתם? ד"א זה חתיחת שלב מדהים! יותר יפה מהנופים של פאר קריי.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by The Dom,

כשאני נכנס לשרתים מישראל אני מקבל פינג של 350- 1000 ... כשאני לוחץ טאב זה מתחיל עם 350 ויורד לאט לאט ל20 אבל בצד זה כותב לי שיש לי פינג עצום! לעוד מישהוא זה קרה? יש לי חבילת אינטרנט רגילה של 1.5 מגה ב013 אין לי תוכנות שפועלות ברקע תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by The Dom,

שוב פעם אני כותב נושא על המשחק הזה :(אני אפילו לא בטוח שזה שייך לפורום הזה) יש לי פינג עצוווום של 358( ) בשרתים אירופיים ואין לי מושג למה.... יש שרת שנקרא EuroGamer וזה השרת היחיד חוץ משרת ישראלי אחד שאני מכיר שיש לי פינג סביר של 90 (ובשרת הישראלי זה נורמלי). 1) למה יש לי פינג כזה גבוה ואיך אני מתקן את זה. 2)יש לכם איי פי של שרתים ישראליים נוספים כי בנתיים מצאתי רק 1.

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by TomL94,

בסרברים ישראליים (גם באלה של hwzone וגם באחרים) יש לי פינג בסביבות 70-80. עכשיו זה מובן כי לפי מה שהבנתי הסרברים בבאטלפילד הם סרברים יעודיים, והסרברים של הארץ ממוקמים בגרמניה. העניין הוא שכשאני נכנס לסרבר ישראלי אני רואה שכל השחקנים שם משחקים ב20-30 פינג, ייתכן שאלה שחקנים ישראלים? איך יכול להיות שהפינג שלי כל כך גבוה ביחס אליהם אם ככה?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by CyberBot,

יש שרתים שהם יותר קרובים מגרמניה? כי המשחק הוא מאוד לאגי או שהבעיה במחשב?! המפרט בצד

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

שלום לכולם, אני משחק באינטרנט בבאטלפילד 2 וההרחבה (הכוחות המיוחדים) וכל הזמן יש פינג ענק 150 ואפילו עד 340 (אימיול כבוי). תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.

10. Started by tomllic,

תגידו, זה רק אצלי או שגם לכם יש בעיית פינג בערך משבוע שעבר ?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  11. Started by Lancer,

פעם היה לי עוד פינג סביר במשחק AMERICANS ARMY בין 90 ל 150 בערך... עכשיו יש לי בסביבות 250 עד קיבינמט... אוליי זה איזה עדכון ב PB או איזה פאטצ' חדש שצריך להוריד ,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by toska,

היום חוויתי פינג גבוה,200 בערך, ולא הצלחתי לשחק. אתמול זה עמד על 50-70, וגם היה קשה לשחק. מה הסיבה? אני מתחבר לראוטר,בבזק בינלאומי על 750 ק"ב. תודה.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  13. Started by davidcohen,

היום התחלתי לשחק בקאונטר סטרייק סורס ברשת ונכנסתי לאחד הסרברים והפינג שלי היה 270 כאילו הפעלתי אימיול או משהו ? למה זה ככה ?! אני חדש בזה וההשערה שלי שזה בגלל שהסרברים לא היה ישראלי אז איך אני מוצא סרברים ישראלים ?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by The Dom,

אני מסתכל ובכול מקום כתוב שהפינג שלי מעל ל200 וזה לא הגיוני כי עד עכשיו הוא היה 100-+ .... מה יכול לעזאזל לעליית הפינג ואיך אני פותר את הבעיה (אין לי שום תוכנת הורדה שרצה)...

• 14 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by slim_shady,

http://www.prosieben.de/games_handy/onlinegames/yetisports/games/popup_game_part3/ זה משחק נחמד.... השיא שלי 286.... עשיתי חיפוש והגרסה הזאתי לא נמצאה..... עריכה: 450 .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by crak100,

שלום אני משחק כבר הרבה זמן MW3 במולטיפלייר הבעיה היא שבימים האחרונים יש כמו דיליי במשחקים וזה נראה כאילו כל מי שמשחק בסרבר הרבה הרבה יותר מהיר ממני והתגובות הן איטיות יחסית לשחקנים האחרים לפי מה שהבנתי זה קשור לפינגים וכו' ,דיברתי עם הוט והם קישקשו משהו שהכל בסדר ואני צריך לעבור לחבילת גיימרים (יש לי 12 מגה) איך בודקים את עניין הפינגים ? או לחלופין איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by GanJaval,

התחלתי לשחק COD 2 ברשת ויש לי בעיות פינגים הפינגים שלי נעים בין 100-200 וזה מעצבן אני לא יכול לזוז האימיול לא פועל לי ושום תוכנה לא פועלת לי ברקע רק טימספיק וזהו בבקשה תעזרו למה אני רוצה להתחיל לשחק קוד 2 ובגלל הפינגים אני לא יכול עזרה פליז אם אתם צריכים עוד פרטים רק תישאלו

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  18. אני רוצה לשחק באיזשהו משחק ואני נכנס לשרתים שלו (נניח גרמניה - הכי קרוב לישראל שיש שם) וכולם יש להם פינג 50 70 מקסימום ורק אני 400 (MS) איך אני מוריד אותו? אפחד לא רוצה לשחק איתי :-[

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lisly,

יש לי אינטרנט 1.5 מגה, כבלים תשתית ,הוט. ספק: בזק בינלאומי לפני זה היה לי בזק הכל גם תשתית וגם ספק , עכשיו רק החלפתי לכבלים זה התחיל לעשות לי פינגים גבוהים שבין 200-1000 עכשיו אמרו לעשות משהו עם הכרטיס קול ועשיתי את זה ,אבל מה זה מסריח שומעים מאוד מגעיל תמשחק! אין דרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by MrAnderson,

המשחק נותן לי פינגים ממש גבוהים. נסיתי.להתקין תיקון של WINSOCK של XP וזה לא עזר. זה קרה לאחרונה. מה זה יכול להיות??

21. Started by ofeky1,

יש שרתים שאני לא מצליח לשחק בגלל שהפינגים גבוהים יותר מ 100! משהו מכיר פקודות שיורידו לי קצת את הפינגים?

22. Started by yaniv_appX,

משום מה שכשאני לוחץ find game ואני נכנס לשרת יש לי פנגים של 100-120 אבל אם אני עושה find server ידני ומחפש שרת לבד עם פינגים נמוכים אז באמת יש לי פינג נמוך ואני מרגיש שזה די משםיע הפינג של ה100-120 . מה אפשר לעשות בשביל להוריד את זה? גם כשאני מצטרף לחברים במשחק אצלם זה פינג הרבה פחות ואצלי זה גבוה מה אםשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה יש לי פינגים גבוהים מאוד גם בשרתים בארץ!! הכוונה לכל אלה שתחילת הרשימה שרשום בצד 38-57 ככה אני מקבל במשחק פינגים של 140-200 ואפילו 300+!! למה זה?? יש לי חבילה של 2MB ב-012 וכמובן אצל בזק התשתית של הקו טלפון מותאמת לזה כאילו דיברתי איתם וסגרתי איתם גם זה המבצע שיש להם לחודשיים

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  24. לאחרונה שמתי לב שהפינגים בארץ לפעמים נוטים להיות גבוהים, פתאום. בהתחלה הם בסדר, הם פשוט קופצים ואז "מתייצבים". שמתי לב שזה קורה בעיקר ללקוחות נטוויז'ן בכלבים, לא ב-ADSL, ולא בכבלים + ספק אחר... מוזר. התקשרתי כמה פעמים לנטוויז'ן, והם טוענים שהבעיה אצלי. מחשב מפורמט, בלי וירוסים, ספייוור, וכל הזבל הזה... גם שיחקתי עם פקודת ה-rate, לא עזר. לא כל השרת ככה, אבל הרבה. מישהו עוד חווה את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  25. שלום, קטע מוזר, כשאני עולה לשחק CS-S מול שרתים ישראלים הפינג שלי גבוה לרמות בעייתיות - אני מדבר על 300 במינימום ויותר בין 400 ל 500. אם אני יוצא ל command prompt ועושה פינג לשרת אני מקבל זמנים מעולים אפילו ממוצע של 20ms במקרה אחד. ככה שאני מניח שמדובר בהגדרות במשחק עצמו ולאו דווקא הגדרות של windows. החברה שמשחקים מולי מקבלים פינגים טובים אבל הם עסוקים יותר מדי בהרג בשביל לעזור לי (ואני מבין אותם) ככה שאני פונה כאן לעזרתם (בין משחק למשחק) ולעזרתכם. אני עובד על windows XP, מחובר ב ADSL 1.5, בלי נתב, המשחק עצמו סוחב לא רע על המחשב ולא היו לי קטעים של נפילה חדה ב- FPS. אני מודה לכולם. (אגב, שקלתי לאיזה פורום זה שייך בגלל הנושא אבל בגלל שמתוך windows הפינג תקין, הנחתי שזה ית…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים