משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אם אני קונה את הPSP בארצות הברית אני אוכל לקנות משחקים בארץ והם יעבדו????
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איך אני פותח את השחקנים ב UT2004 בלי לגמור את SINGLE PLAYER אני מדבר על CLANLORD XAN ו MALCOLM פעם אמרו לי איך אבל שחכתי :'(
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
ראיתי באתר כולשהוא שרשום Gta 2 Archive והוא תופס 61 מגה העם זה כול מני תמונות ומודים שונים או משהו אחר לגמרה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
משנים שם מ livingNbreathing ל r4pe מוציאים את wernz ומכניסים את sashajkeתודה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
התקנתי לאחיין שלי Sonic rider והוא ממש התלהב, אני מחפש עוד משחקים ל PC באותו סגנון - מהירים שלא מצריכים יותר מדי חשיבה (arcade מהסוג הפשוט והטוב).
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בניתי עיר והיא ריווחית, מה הלאה, יש איזה אתגר במשחק הזה?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המשחק פועל לי מצויין אבל הבעיה שאני יכל לעלות עד ל-768*1024 ,משום מה אין לי שם רזולוציות אחרות,יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה.?ואני עם הפאט'צ החדש אגב
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק באינטרנט בבאטלפילד 2 וההרחבה (הכוחות המיוחדים) וכל הזמן יש פינג ענק 150 ואפילו עד 340 (אימיול כבוי). תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, "רכשתי" ;D עותק של NFSU ויש לי בעיה של כמו קוביות במקום טקסט במשחק... אני בטוח שעוד כמה נתקלו בבעיה, הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי את התשובה שאני מחפש אז מי שיודע בבקשה עזרה מתן.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כל פעם שאני מגיע לאיזור שבתמונה, אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה. מה יכולה להיות הבעיה? אם לא רואים את התמונה: http://aycu30.webshots.com/image/37509/2003926467129340488_rs.jpg אשמח אם מישהו יוכל להעלות שמירה של המשחק אחרי שעוברים את האיזור הזה (אני בפרק השני, לקראת סוף המרדף של הANT LION הגדולה). עריכה: הנה הקובץ שמירה שלי http://www.sendspace.com/file/ubt60m. אשמח אם מישהו יוכל להמשיך משם ולהעלות את השמירה מחדש.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן אני משחק במשחק וקצת הסתבכתי עם הכפתורים והשליטה, נגיד: איך אני שודד מישהו ? איך אני עושה חסימה בקרב חרבות? האם יש כמה דרכים לתת מכה עם החרב ? תודה ...
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני הורדתי א המשחק ב-3 חלקים ואני לא יודע איך להתקין את המשחק.... הורדתי את הקראק
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני משער שהמנוע הוא הSOURCE המפורסם. פורטל היה מותקן ומחקתי רק כדי להתקין מחדש לראות אם פועל, לא פעל, השגתי את הקופסא הכתומה, התקנתי משם, גם PORTAL וגם EP1 לא פועלים. האמתי פועלים, רק עד שאני עושה משהו והמשחק מתרסק. להראות את דו"ח השגיאה? ד"א המפרט שלי הוא מעבד E2200, לוח אם G33MS2, כרטיס מסך מובנה. לפי CAN YOU RUN IT אני מסוגל להריץ את HL2 על המומלץ. המשחק אפילו רץ עד שהוא מתרסק. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חניכת שרת הקלאב היום הקהילה קיבלה את שרת הClub החדש שלה! בשרת הזה ירוצו כל משחקי התחום התחרותי ובנוסף גם איוונטים וגאטרים. איוונטים הם משחקים מתוכננים שלא פועלים ע"פ חוקי המשחק הרגילים אלה ע"פ החוקים שתוכננו מראש, לדוגמא איוונט זומבים. גאטרים הם משחקים שבהם מערבבים בין השחקנים שנרשמו לגאטר ועושים בניהם משחק תחרותי כמו Conquest או Squad Rush. מחר ירוצו גאטרים בכמות גדולה, לרובם לא תצטרכו להירשם אלה להראות נוכחות בטימספיק. הכרזה על גאטר תעשה בצ'אט הראשי של הטימספיק ובנוסף אדמינים יעברו בחדרים לבדוק אם אנשים רוצים להצטרף. איוונטים גדולים יתקיימו בהמשך, לרובם תתנהל הרשמה פה בפורום - אז תישארו מעודכנים. אם יש שאלות אתם מוזמנים לשאול את מנהלי שרת הקלאב, MrStereo וRazA…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כבר די נמאס לי מהפינגים המעצבנים האלה בקאונטר סטרייק סורס... יש לי ADSL 1.5 של בזק אין לי שום תוכנה עובדת ברקע של המחשב או משהו כזה ועדיין יש לי פינג 60-70... זה לא כל כך גבוה אבל זה מזיק לי כי בכל זאת יש delay למשהו במקרה יש את הפקודות בקונסול שמתאימות לחיבור שלי? או אפילו config.cfg טוב לשלוח לי?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בשלב 6 צריך לזרוק את הליבה core של האנטרפרייז לפני שהיא מתחממת ואז כל הספינה מתפוצצת אני לא מצליח למצוא איך עושים את זה ??? תודה רבה לכל מי שיקדיש חצי דקה לכתוב לי איך.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני על מעבד AMD 3000 754, לוח K8NS PRO וכרטיס מסך Leadtek 6600GT ואני עובד עם Forceware 71.24 ההתקנה עברה חלק בלי בעיות אבל כשאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל את ההודעה הבאה בלי אפשרות לעשות כלום
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מאד מאד נמוך במיוחד אחרי שהם טענו שהם מכרו 400 אלף....והם מרוצים NPD'>http://biz.gamedaily.com/industry/feature/?id=14685"]NPD results revealed that the PlayStation 3 only sold 197K units in the U.S. during November. The PS2 and PSP, however, sold 664K and 412K units, respectively. And Sony'>http://www.playstation.com/"]Sony Computer Entertainment America is apparently happy with these sales figures. The company today issued the following statement to GameDaily BIZ: "Sony Computer Entertainment America is very pleased with the NPD data for November, showing outstanding sales for all of its platforms. These figures clearly demonstrate the strength of the PlayStatio…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הבעייה רשומה בכותרת.. מוזיקה, SFX וכו' אני שומע, אבל את קולות האנשים אני לא שומע משום מה... שמתי את הEAX בOFF, וגם בON, ועדיין אני לא שומע כלום. האם צריך איזשהם קודקים? יש את של ליונהארט ועוד כמה, אבל בשמחה אני אתקין עוד =]. נא עיזרו לי =[.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים... שבוע טוב. נתקעתי במשחק ספלינטר סל בשלב הראשון הראשון ממש בהתחלה נכון אני יורד במדרגות מחסל את כולם אחר כך מתקתק במחשב שם פותח לי תגישה לדבר הזה שאני צריך לפצח תקוד ואז עולה ואז מפצח תקוד ואז יש לי 60 שניות לברוח מהמקום מה אני עושהההה ניסיתי להוזיז עם הדבר הזה תמדרגות כדאי שאני ינסה לברוח מהמאורר הזה אבל אני לא מצליח מישהו יכול אולי לעזור לי בזה, בקיצור תודה מראש! ועם אפשר תפאץ' הכי חדש שיש!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
כל פורט שאני בא לשחק קורס לי אחרי 2 דקות משחק.קרה עם לי GOW,עכשיו עם קיין ולינץ' ובלקסייט. איך אני מסדר את זה?יש איזה תיקונים למשחקים האלו? אני משתגע כבר
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי שאלה מאוד חשובה... איך שמים מודלים חדשים של מכוניות במשחק יש לי את הקובץ של כל מודל של אוטו מהאתר הבא(יש שם כל דבר שאתם רוצים יענו כל מודל כולל מכוניות אופנועים ג'יפים באיכות מדהימה!) ...http://www.gtapro.com/downloads/pafiledb.php?action=file&id=696 ודרך אגב למי שיש שמירה של 100% של המשחק שישלח לי למה סיימתי אותו והיא נמחקה לי..
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כשאני עושה JOIN למשחק סינגל, אני בוחר באמריקה, בוחר נשק ואז DONE אחרי כמה שניות התפריט הזה חוזר לי והוא תמיד נשאר על YOU WILL SPOWN IN:0 מה אני עושה? אני באמת רוצה לראות איך המשחק נראה =\
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-