עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה....ראשית.... יש לך את המשחק ואני רוצה לצרוב עותק של הדיסק...כי אני רוצה לשמור על הדיסק...(רק את דיסק 1) איך אני עושה זאת? שאני משחק...אני רואה שהוא בונה את הגרפיקה באמצע המשחק...אני לא רוצה שזה יקרה איך אני יכול לשנות את זה?. וגם אני רואה קוים ישרים...כאליו שאני בלי AF....אבל אני עם.... יש משהו לעשות??...אן צריך אני יעלה תמונה של מה שאני מתכוון.... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by lielmar1,

שלום לכולם !!! אני צריך שמירה למשחק Xpand Rally Xtreme אם אין לכם שמירה אז תביא לי צ"יטים או קודים או טריינר ותסבירו איך להשתמש תודה רבה לעוזרים !! :)

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  3. אחרי שהיתקנתי את המשחק וניתקתי את הCD שלי אני מנסה להפעיל את המשחק וזה אומר לי שהסיראל שלי לא טוב ניסיתי את הסיריאל מה NFO וזה לא עובד זה אומר לי שסיראל לא מותאם לדיסק אם מישהו יכול להגיד לי מה לעשות או מאיפה להשיג סיראל חדש אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמור ידנית או שזה רק שמירה אוטומטית??? כי זה מעצבן שהמשרות ממש רחוקות אחת מהשנייה!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by status,

שלום לכולם בשעה טובה קניתי את UT 2004. אחרי התקנה של חמישה דיסקים נסכנסתי למשחק והתחלתי לשחק. אז גיליתי שיש בעיה נוראית בשליטה: הוא לא מגיב לחלק מתנועות העכבר והמקלדת ולפעמים כשלוחצים על מקש כלשהו הוא ממשיך לעשות את הפעולה שלו גם אחרי שעוזבים את המקש- וזה קורה בצורה מאוד בלתי נסבלת. עכשיו .. לא נראה לי שזו בעיה במחשב: AXP2500+ Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Radeon 8500 samsung 512ddr 400 יכול להיות שזו בעיה של חומרה? כי גם ניסיתי להוריד את הכל לרמה הכי נמוכה של פרטים ורזולוציה 640*480 וזה לא עזר. במשחקים אחרים זה לא קורה וגם לא קרה בUT 2003, מה שכן.. זה קרה גם בדמו. אז למישהו יש מושג מה הבעיה? למישהו זה גם קורה? תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by Mortar,

בחצי שנה האחרונה אני ועוד כמה חברה מכל העולם עובדים על מוד שנקרא The Somme Valley או בקיצור TSV, המוד עוד לא יצא אבל אנחנו עובדים עליו בכל המרץ ומקווים שיצא בקרוב... אם לא נסיים אותו לפני HL2 אז כנראה שנעביר הכל לSOURCE ולאט לאט נשדרג את המשחק עד לרמה שמכבדת את המנוע החדיש קצת על המוד: המוד משחזר את מלחמת העולם הראשונה בכלל ואת הקרב על עמק הסום בפרט. מהר מאוד עם תחילת המלחמה הפכה הליחמה יותר ויותר ססטית וכל מאמץ לפרוץ דרך האויב נבלם כאשר התוצאות היו עקובות מדם, ב1916 הצרפתים והבריטים פתחו בהפגזה על החפירות הגרמניות שבעמק הסום במטרה לרכז את המאמץ המלחמתי שם ולהוריד מהלחץ בחזית שהייתה בעיר הצרפתית וורדון, לאחר הפגזות הסתערו הכוחות לעבר החפירות הגרמניות ולרוע מזלם של בע…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  7. Started by SHAY951,

כמו שניתן לראות כמעט כל התמונות של המשחק מראות את הטנק מזוית חיצונית : http://www.gamespot.com/pc/sim/t72balkansonfire/screenindex.html הבעיה היא שחפרתי בהגדרות המקשים, ולא מצאתי להפתעתי שום מקש שמעביר אותי לנקודת זווית חיצונית על הטנק כמו שרואים בתמונות (המשחק מתחיל מזוית פנימית של הנהג וניתן להחליף אותה לכל זוית פנימית אחרת של חברי הצוות האחרים , אך לא חיצונית-אחורית). גם הנסיונות הנואשים שלי לנסות את רוב מקשי המקלדת לא עזרו.... השאלה שלי כמובן היא איך אני מגיע לזוית החיצונית, (פשוט לא מסוגל לנהוג מהזוית הפנימית), או אולי התמונות מטעות ואין זוית שכזו במשחק? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by MatanFrenkel,

רכשתי את המשחק במבצע של סטים לפני כחודשיים יחד עם כל ההרחבות שלו, דבר ראשון, מה ההרחבות נותנות? לא מצאתי מה זה בכלל.. לגבי המולטיפלייר - אני משחק בסינגל כמו מטומטם כי כל פעם שאני נכנס לשרת, אחרי 2 דקות הפאנקבסאטר העיף אותי וכתוב שיש לי איזה דריבר או תוכנה שלא בסדר.. ניסיתי להסיר את הפאנקבאסטר ולהתקין מחדש ולעדכן ומה לא.. אותו דבר אצל חבר שרכש את המשחק. לשנינו יש כרטיסי מסך של AMD, אצלי 6950 (שאר מפרט בחתימה) ושלו 4870 אבל לא חושב שזה קשור. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. אני מחפש חברה לשחק במולטי. או להתחיל דמות חדשה מאפס ולהתחיל להתחזק, או למצוא דמות ביניים כזאת ולהתחיל איתה. מה שרוצים, יהיה טוב. אז דברו. ואפשר לדבר איתי גם באייסי: 86492320

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  10. Started by ptyahoo,

השאלה בכותרת. והכוונה היא במיוחד לסינגל.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by __MIKO__,

מאיפה אפשר לקנות משחקים יד שנייה ? האם יש אתר באינטרנט ? נ"ב אשמח גם לתגובות במסרים פרטיים.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by club_501,

איפה זה נמצא בדיוק?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by Yamabushi,

אתמול ראיתי סרטון ממשחק במקום כלשהוא. לא ראיתי ולא היתה לי האפשרות לראות את שמו של המשחק חוץ משם קובץ הסרטון (cross משהו) מדובר במשחק FPS ככל הנראה מ3 השנים האחרונות, גרפיקה כמו של Call of duty 2 רק על פרטים בינוניים, למרות זאת, משחק מלא אקשן ופעולה, פרט שיכול לעזור למזהים - רימון הוא נשק נפרד שם, לא כמו בשאר המשחקים שצריך ללחוץ G כדי לזרוק אחד. הרובים שם זזים לפי תנועות גופו של השחקן (בערך כמו בקרייסיס) הסביבה של המשחק (כמו שראיתי בסרטון) מזכירה קצת את frontlines: fuel of war תודה לעוזרים והמשך יום נעים.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by Nullity,

התקנתי שוב את unreal tournament הישן, וכשמנסים להפעיל אותו תוך שימוש במאיץ (Radeon 9800) הוא שוב ושוב נתקע, נזרק למערכת הפעלה ומציג את הודעת השגיאה הבאה - יש לציין שבמצב של software randering הכל פועל בסדר המשחק מעודכן לגרסה החדשה ביותר (436 נדמה לי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by rivking,

יש לי את המערכת : מיפרט בצד ולפי האתר של System Requirements lab ביושוק מתאים למערכת שלי אבל לא לדרישות מקסימום כי אין לי 2GB RAM חוץ מזה הכל בסדר... (אגב אם אני אשפר ל-1.5GB זה יעשה את ההבדל? כי במקרה יש לי עוד כרטיס אבל רק שני סלוטים) אני לא "פאטי מאמין" אבל לפי האתר הזה בדקתי הרבה דברים ויצא שהוא צודק האם אמשחקיות סה"כ תהיה טובה בביושוק (שיהוקים פה ושם אני מסתדר לא אכפת לי) רק שרוב הזמן המשחקיות תהיה חלקה... אמרו שלהגדרות DX9 מקסימליות מומלץ 7900GT ובטח ובטח שה-X1950Pro שלי עם כמות הזיכרון הנכבדה יריץ אותו נהדר (גם שיפרתי מעבד שלא יהיה צוואר בקבוק היה לי 3GHZ מעאפן) תודה לעוזרים!! אני מאחל לכולם משחקיות חלקה למשחק הנצפה ביותר של השנה (חוץ מקרייסיס, סטארקראפט 2 ועד כמה.…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by רן.ט,

מישהו יכול להסביר לי איך משחקים דרך האייפי, מי צריך לעשות מה?? ועוד שאלה: יש לי רשת אלחוטית ואני מקבל אייפי כלשהו ממנה .....192.168.1 זה האייפי של המחשב שלי או רק של הרשת??

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by shainov,

שלום לכולם.. מס' שאלות לגבי המשחק.. 1.איפה משנים את הMPH לKPH??חיפשתי בOPTIONS ולא מצאתי..?? 2.מהם הטיפים הטובים ביותר לעשיית כסף?? 3.לגבי ההובלת מכוניות זה ממש ממש משעמם צריך לנסוע ממש אבל ממש לאט ולציית כמעט לכל תמרור בשביל לקבל את הבונוס..יש טיפים מיוחדים למשימות האלו.??

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by fp581,

אם משיהו יכול להביא לי את השמות של השלבים לפי הסדר

19. Company of Heroes English Patch, Version 1.0 - 1.2 קישור להורדה http://thq.vo.llnwd.net/o10/CoH/retail/En_1_0_0_to_1_2_0.exe

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. Started by sheff2k1,

אם כן איסיקיו: 164931364

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 12 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. חג שמח לכולם! יש לנו פרק שווה לאללה עבורכם במהדורה חגיגית, אפילו ערכנו מיני סדר משלנו שנקטע באכזריות באבחה אחת! (תאזינו ותבינו) (למזלנו הספקנו לתת את הגרסה שלנו לעשר המכות…) בפרק אנחנו סוקרים את המשחק החדש Chime Super Deluxe, מדברים על דמואים חמים (Swarm, Might and Magic: Clash of Heroes) משחקים לאייפון (מונסטר בלאסטר הישראלי, דיפ-סי, דת’ ראלי ואטומיקס) חדשות גיימינג שונות (מיקרוסופט ומפתחי משחקים, מכירות סוני ואקסבוקס, פורטל 2 ו-Wii 2). יש לנו שאלה שבועית חדשה: “מה הסוד האפל שלכם?” והמון שאלות מאזינים… אנחנו מק…

22. Started by gtf,

אני צריך עזרה, אני אחרי שצריך להכנס לפתח הסודי הכנסיייה שמצלצלים שם בפעמונים. ירדתי בפתח הסודי והגעתי למקום עם כספת. ויש את המספרים של הקוד על איזו אבן שמונת על השולחן, גיליתי את ארבעת המספרים רק שאני לא יודע איזה צירוף צריך לשים בכספת מארבעת המספרים. מי שיודע בבקשה שיעזור לי. תמונה: http://img89.imageshack.us/img89/1553/callof2lh.jpg

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by payback,

איזה משחק פיייי... היום התקנתי אותו...פיי איזה כיף לשחק נגד מישהו במשחק הזה.. קיצר... ממליץ גם לכם לחזור אליו!! אחלה משחק שבעולם!!!

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by kingscorpion,

יש לי בעיה קטנה שלא ממש יודע איך לפתור.....

• 4 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים