משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
לא יודע אם ידעתם, אבל יש לHL2 אתר רשמי וגם טריילר... אם אתם יודעים זאת, המנהלים רשאים למחוק הודעה זו.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב 18 בחלק שצריך להביא את הקוביה(לא מצליח להגיע אליה). תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק אבל שאני בא לשחק ולוחץ על האייקון אני מקבל הודעת שגיאה וזה נסגר. יש לי רדאון 9600XT בשני מחשבים ?AMD 65 BIT ו-AMD2500 ובשניהם יש את אותו סוג כרטיס וזה קורה (הדרייבר מעודכן) אבל כשאני מחבר כרטיס מסך ישן יותר שיש לי (TI4200) - המשחק עובד!! (בשני המחשבים) אין לי בעיה עם הכרטיסים של רדאון בשום משחק נוסף. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מוריד משחק פלייסטיישן למשל מהאתר ליונטוורק זה יהיה באותה איכות כמו משחק מקורי?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי בבית הגה ל PS2, ואין לו שימוש, אז חשבתי שאולי אולי אולי יש דרך כלשהי לעשות את זה (להפעיל אותו במחשב).. ואם אני מוריד סימולטור שמפעיל משחקי PS2 במחשב (יש לי כרטיס מסך 6800) אז הגרפיקה תיהיה יותר יפה במחשב?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אוקי אז אני בשלב הראשון ועברתי את הנחל אם הגשר ונכנסתי לחצר של הבית ואז עליתי ועכשיו אני בכמו מרפסת כזאת ויש שם שתי חלונות כאלה ואין לי מושג מה לעשות?!!?!?יש את המפקד שלהם שנכנס לחדר ולא ייוצא ושומר בחלון שכל רעש שאתה עושה הוא עובר לחדר ליד בודק מזה וחוזר... העלתי לכם גם תמונות בבקשה תנסו לעזור לי.. תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק את המשחק ברשת. אז אני נכנס למשחק ומזין את הפרטים וזה כותב לי שיש בעייה. איזה סיסמא אני אמור להכניס שם כדי שזה יתחבר לי?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
עליתי דרגה ואני לא יודע איזה נשק לפתוח אני אוהב לשחק מדיק וspecial ops מה אתם ממליצים ? פתחתי כבר את האסולט ואת הצלף.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חבר'ה למישהו היתה בעיה בדיסק הרביעי של הלף לייף 2??? ההתקנה רושמת לי שגיאה בדיסק הזה ומבטלת את ההתקנה למי שהייתה אותה בעיה ופתר אותה אני ישמח לשמוע איך תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אז התקנתי מודים של דראגון בול להאלף לייף ולקוויק3 ושיחקתי אבל משום מה אני לא מצליח לשחק ברשת : בקוויק זה פשוט לא נכנס לשרתים שאני בוחר ובהאלף לייף זה אומר שצריך סידיקי למרות שבהתקנה שמתי סידיקי שהתאים בשרתים במשחק זה מבקש סידיקי... עזרה בבקשה אני חייב כבר לשחק בזה ברשת תודה.. ד"א למי שמכיר מה לדעתו יותר שווה המוד של דראגון בול בקוויאק3 או בהאלף לייף?? תודה..
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
משנים שם מ livingNbreathing ל r4pe מוציאים את wernz ומכניסים את sashajkeתודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה מהSDK שאומרת שהגרסה שיש לי לא תומכת במשחקים של הOB (האמר עובד מצויין, השגיאה הופיע כשלחצתי על CREATE A MOD) סטים רושם לי 100% בSDK אז כנראה שזה לא בעיה של עדכון (אולי צריך לעדכן מחוץ לסטים?) עריכה.. ראיתי שיצא עדכון בטא ב24 לחודש. עכשיו ננסה להתקין... אם מישהו רוצה: To run this beta version you will need to add -beta srcsdk0122 to your command line when you start Steam. This can be done by opening up the Windows shortcut you use to launch Steam and adding -beta srcsdk0122 right after Steam.exe. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
התקנתי והמשחק עובד שיחקתי תשלב הראשון אבל כשהוא מגיע לשלב השני ב LOADING הוא עושה שגיאת שלח אל תשלח ויוצא מהמשחק מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? מנהלים לא להעביר לדיון הראשמי כי העבירו לשם כבר וכצפוי אף אחד לא הגיב שם וזה סתם עבר לעמוד השני ובינתיים אני תקוע עם הבעיה ,,חוץ מזה שהבעיה לא קשורה ספציפית למשחק אולי זה במשחק אז זה לא קשור לדיון הראשמי
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי,היום סתם ניסיתי לשחק SP ב BF2 אבל כשטעינה של המפה מגיעה לסוף המישחק קורס לווינדוס בלי הודעת שגיאה בלי כלום,ניסיתי כמה מפות וכלום. המישחק מעודכן לגירסא האחרונה. תודה לכול עוזר!
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש לפני חודש(ראה מפרט) והשאלה שלי היא האם הכרטיס שבמפרט יכול להריץ מישחקים שיצאו בחצי שנה הקרובה.... האם הכרטיס שלי יכול להריץ: F.E.A.R....? q4??? ועוד מישחקים כבדים אחרים??
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
את המפרט של המחשב שלי אתם יכולים לראות בחתימה. לחבר שלי יש מחשב 2.6 ג'יגה הרץ פנטיום 4, 512 זיכרון. כרטיס מסך 32 מגה. אנחנו משחקים קבוע באנריל 2004 דרך האינטרנט. ואני באופן קבוע מוביל עליו וברוב המקרים מנצח אותו. ניסינו שהוא יארח את המשחקים, אבל גם אז אותו סיפור. הוא טוען שאני מנצח כי המחשב שלי יותר מהיר. הסברתי לו שלפי המפרט שלו לא צריכה להיות לו בעיה במשחק. עכשיו השאלה היא האם הכרטיס מסך 32 מגה שיש לו הוא זה שגורם לבעיה? (רוב הזמן הוא אומר שהוא לא מרגיש איזו שהיא איטיות במשחק). חוץ מזה כמובן שעשיתי איתו בדיקות שהחיבור שלו לאינטרנט תקין, עמודת רשת על אפס אחוז, אין שום דבר שתופס לו פס מהרשת ואם היה לו אז המשחק שלי היה איטי כשהייתי מתחבר אליו כשהוא מארח את המשחק. והמחשב של…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במשחק אני רואה כתמים לבנים בגלגלים ובכשביש תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-68568332.JPG זה קורה לפעמים זה בעיה במשחק? ד"א הכרטיס הוא:9800gtx+ הכל על הכי גבוה וגם פילטרים והמעלות 50 במאמץ
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יוצאים מלא משחקים חדשים, שאני די רוצה לבדוק אותם. קניתי קירור לכרטיס מסך בשביל שאוכל להמהיר אותו. הכרטיס X800GTO2/ כררגע פתחתי לו רק את הצינורות, אבל להמהיר אותו אני צריך עזרה - זה כבר משהו אחר. השאלה היא: כאשר נגיד התקנתי את Medal of Honor Airborne ריינבו סיקס. ספלינטר סל האחרון. אף אחד מהם לא יכל לעלות, עלה לי חלון שיידע אותי שהכרטיס מסך שלי לא תומך. אז בסדר אני לא אראה כמה אפקטים, על המסך העל שלי (Dell 2407WFP) אבל העיקר לשחק? יש דרך לעקוף את זה? שכן הוא יריץ אץ המשחק? תודה
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חברה!!! יש לי בעיה...כשאני מנסה להיכנס למשחק הוא נכנס לי למסך השחור של ההתחלה(זה שיש לפני הלוגואים של החברות...)ואז פשוט נתקע ואני יכול לצאת רק ע"י הטסק מנג'ר(הוא מופיע שם כלא מגיב...),חשוב לציין שאותה בעיה הייתה לי גם בסינגל פלייר...התקנת פאצ'ים לא עוזרת...וגם לא מחיקה והתקנה מחדש של המשחק(ניסיתי גם למחוק את הדואל-קור אופטימייזר שהורדתי מהאתר של amd...גם זה לא עזר...)... אני נואש...מה לעשות? עריכה: תקשיבו...מצאתי דרך להפעיל את זה...יש אפשרות עוד לפני שאני נכנס למשחק לשנות את הרצולוציה ולבטל כמה דברים(זה כמו לאנצ'ר כזה שנמצא ליד הקובץ הפעלה של המשחק...)והמשחק פועל רק כשאני מבטל את הסאונד לגמרי...אבל זה ממש מעצבן לשחק בלי סאונד...יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אהלן אני משחק במשחק וקצת הסתבכתי עם הכפתורים והשליטה, נגיד: איך אני שודד מישהו ? איך אני עושה חסימה בקרב חרבות? האם יש כמה דרכים לתת מכה עם החרב ? תודה ...
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, הובכן פגשתי כמה שחקני COH:OF ישראלים, אך זה לא מספיק, בגלל זה רציתי להגדיל את הקהילה ופשוט לשחק בכיף (על פינג נמוך ללא לאגים ;D). לצערי הבטא סגורה, אז כל מי שיש לו COH:OF Beta שיירשום כאן: *מס' אייסיקיו *מסנג'ר *את הכינוי שלו ב-COH:OF אני מקווה שנוכל לארגן משחק 4vs4 ;D.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לילה טוב. יש לי את המשחק Call of Duty רק בגרסה ספרדית. ישנה דרך לשנות את שפת המשחק לאנגלית? תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
בשלב השלישי נדמה לי, אחרי שנוסעים עם הרכבת ויורים באנשים מסביב, המשימה להכנס להאנגר. יש רכבת והיא מופעלת עם כרטיס, אני לא מצליח למצוא כניסה פנימה, לא כרטיס לרכבת , גם לא על האנשים בסביבה. ניסיתי להסתתר בתוך קרון כדי שאולי בכל זאת אחד העובדים יסיע את הרכבת פנימה... נגמרו לי הרעיונות, מי מתנדב להציל אותי???
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ילד שהכרתי במשחק אמר לי שחבר שלו רוצה להביא לו שרת ואנחנו ביחד בקלן אז שמחתי מאוד והוא אמר ש אני צריך להבי לו את הסיסמה ואת המשתמש של steam והוא הביא לי את של חבר שלו ניסיתי את הפרטים של חבר שלו וזה עבד עז הבתי לו את הסיסמה ואת המשתמש ניסיתי להתחבר וזה לו עובד !!!! :'( :'( :'( צריך עזרה :'( :'( :-\
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-