משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
בקישור הבא: http://mp1st.com/2013/06/08/battlefield-4-rumor-59-leaked-images-of-the-battlefield-4-alpha/ ניתן לראות למטה את התמונות מהאלפא (או אולי Pre-Alpha) רשמית השינויים שפורסמו בקישור ימומשו ב Battlefield 4... לאלה שמעדיפים בעברית: (תרגום שלי, אם יש תרגום לא נכון נא להגיב באשכול ואני ייתקן...) מסך Loadout חדש (הכולל רכבים, קיטים ונשקים) מסך "מדליות" חדש שבו יהייו המשימות כמו ב BF 3 המדליות והריבונים דוג טאג שמאלי וימני יחזור (גם אני לא ממש הבנתי...) תוכנת האוריג'ין תשתלב עם החברים והאתגרים שיש לנו במשחק "משחק מהיר" ו"חיפוש שרתים" יחזור Battlepacks - חבילות קרב. נוכל להכנס לחבילות הללו דרך התפריט סקואד של חמישה אנשים 4 קיטים מסך התאמה כמו ב BF 3 דומה רק שיתווסף סלוט ה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפתחת והמפיצה המיתולוגית שסייעה לנו לקבל נכסי צאן ברזל כמו סדרת Duke Nukem, Wolfenstein 3D, ו-Max Payne חוזרת לחיים ומציעה אוסף של 32 כותרים המותאמים למחשבים מודרניים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%92%d7%96-%d7%9e%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%91%d7%a8-3d-realms-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב. אישית אני מאוד חובב של הספורט ומשחקי המחשב שעשו עליו חביבים אך עדיין לא מספקים את החוויה... עד ש.... ראיתי לא מזמן בטריילר של NVIDIA לכרטיסי המסך החדשים שלהם כמה שניות של משחק פוטבול שאני לא מכיר ונראה ממש טוב. הסרטון עצמו נמצא בעמוד הזה http://www.nvidia.com/object/geforce_gtx_260.html התמונות מהמשחק נמצאות בתוך הסרטון של GAMING BEYOND לקראת הסוף, אחרי החלק עם הבובות. אני לא יודע מה שם המשחק הזה אבל הוא ממש שווה קניה בשבילי, אם מישהו יוכל לתייג למשחק הזה שם אני אשמח מאוד. בברכה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות סיריאלי למשחק ביום שהוא יצא ( עוד שבוע ) אבל אני לא מצליח למצוא איפה אפשר להוריד את המשחק. לדוגמא, כשדיאבלו 3 יצא אפשר היה להוריד את המשחק מראש ואז לקנות סיריאלי ולהוסיף. די קל. אבל עם המשחק הזה אני לא מצליח למצוא איפה אפשר להוריד ולהתקין ולחכות ליום שבו אפשר לקנות סיריאלי. שיט. פתחתי את זה בפורום הלא נכון. אודה להעברה לפורום כללי.
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
מנגנון יצירת הדמויות המותאמות אישית ב-Fallout 4 הוא מפורט במיוחד. לא מאמינים? ההמחשות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/פוטין-או-גראלט-תחרות-יצירת-הכפילים-של-fallou/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
צירפתי תמונה מישו יודע מזה עושה??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המשחק המדובר פוסטל 2 יצא. ולמרות הכל, אני לא מבין למה אנשים מתלוננים עליו! זהו משחק חינוכי המתעסק בדברים החשובים בחיים ומציג אספקט של כל אחד מהם הדיון כולל תמונות אלימות קשות מהמשחק POSTAL2. אם תמונות כאלו אינן לרוחכם, צאו מהדיון עכשיו ע"י לחיצה על BACK אני לא צריך להיות יצירתי בשביל לעשות את זה? (כמה מכות עם עת חפירה באמת יכולות לעשות פלאים לזרימת הדם ) כל אחד צריך ללמוד, ומי לא זוכר את מבחן הגזירה בקו ישר של כיתה ג'? (או "דוד שוטר! תפוס את זה!" ) ספורט זה דבר טוב לגוף ולנפש, וכשאין עם מי משחקים קירות (הרגל שלי והראש של מישהו שפגש את עת החפירה שלי ) שעשוע. כולנו צריכים את זה בשביל קצת להנות (איש ששפכתי עליו דלק ואחר כך זרקתי עליו גפרורים ) וכמובן אף…
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ככה עד עכשיו לא ראיתי את המשחק הזה אצל אף אחד עובד כמו שצריך אצל חבר אחד עבד "קשה" באש (לא במים אבל) והשני לא הסכים לעלות את המשחק אצלו מרוב בושה שיש לו מחשב מעולה : p4 3.06 readon 9700 pro וכו
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשחק השלישי בסדרת POSTAL יהיה Postal 3 : Catharsis בנוי על מנוע סורס ויצא מתישהוא ב 2008 *תמונות תוקנו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק פוקימון gale of darkness אבל הוא לא עובד. לפי מה שאני מבין המשחק מיועד ל gamecube האם יש אמולטור שמאפשר להפעיל את המשחק על הפי סי שלי? שנה טובה!
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=site&action=display&num=1006094134&start=0]על האתר והפורום[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה בכלל שאף אחד לא משחק או שפשוט אף אחד לא מגיב / אין לו / לה להגיד על המשחק? אני אישית הייתי שמח אם היינו משתפים קצת Class-ים , טיפים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים תרשו לי להציג בפניכם את הפורום החדש על המשחק BLACK&WHITE, בפורום תוכלו להתעדכן, לקבל תמיכה, סתם לדבר, ולהתרשם מהמשחק, אז הנה הקישור ומאוד מומלץ להירשם ולהצטרף לקהילה הזאת שרק תלך ותקדל עם הזמן: לפורום
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ברוכים הבאים לפורום משחקים פורום זה נועד לכל דיון בנושא סדרת משחקי The Elder Scrolls. חוקי הפורום במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלט על מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. תוספות חוקים ספציפיות לפורום משחקים: 1. דיונים על פריצות, הורדות ותכנים לא חוקיים בנוגע למשחקים - אסורים בתכלית האיסור. 2. דיון שייפתח עם שאלות בסגנון "המחשב הזה יריץ לי את XYZ?" יינעל. בשביל לבדוק ביצועים יש דמו או דרישות מערכת שפורסמו עבור המשחק. 3. כותרות בסגנון: "בעיה | משחק X לא רץ" לא מקובלות. במקום זאת כתבו כותרת עניינית שמתארת את הבעיה/תמצית השאלה. 4. בעיות חומרה במשחקים, כגון קריסות, משחקים שפועלים ל…
-
- 0 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
ברוכים הבאים לפורום משחקים פורום זה נועד לכל דיון בנושא משחקי ניהול וסימולציה. חוקי הפורום במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלט על מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. תוספות חוקים ספציפיות לפורום משחקים: 1. דיונים על פריצות, הורדות ותכנים לא חוקיים בנוגע למשחקים - אסורים בתכלית האיסור. 2. דיון שייפתח עם שאלות בסגנון "המחשב הזה יריץ לי את XYZ?" יינעל. בשביל לבדוק ביצועים יש דמו או דרישות מערכת שפורסמו עבור המשחק. 3. כותרות בסגנון: "בעיה | משחק X לא רץ" לא מקובלות. במקום זאת כתבו כותרת עניינית שמתארת את הבעיה/תמצית השאלה. 4. בעיות חומרה במשחקים, כגון קריסות, משחקים שפועלים לאט ללא …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כל מיני פורומים ואתרים לארנשים שאוהבים משחקי תפקידים למחשב. גם אתרים ישראליים בעברית אבל גם באנגלית. אז מה כל האתרים, הדפי פייסבוק והפורומים שאתם מכירים? אני האמת מחפש בעיקר בתור מפתח משחקי כדי שאנשים ינסו את המשחק שלי(בפיתוח).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
eSrael קהילה חדשה לשחקנים הישראלים . חדשות, ביקורות , דמואים ודברים אקסקלוסיבים לאתר כגון ראיונות עם מהשחקנים הטובים העולם ותוכנות בלעדיות . www.esrael.net הירשמו וביאו את חבריכם כדי שנוכל להרחיב את הקהילה . זה אינו פרסום משום שבעלי האתר לא מרוויחים מ"פירסום" זה . אני מבקש שתשאירו את ההודעה הזאת מכיוון שזהו אתר שבא מרצון טוב של אנשים להרים את הקהילה בארץ שלנו לרמה טובה יותר . תודה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לא ראיתי פה נושא אחר של פורים אז פתחתי אחד. פורים חלף לו, והגיע הזמן לספר למה התחפשתם. אני הייתי נינג'ה. אני יודע, לא מקורי כ"כ, אבל שיהיה... אבל יש כאלה שלקחו את נושא התחפושת עד הסוף! הייתי בכנס הארוקון 2013 והיו שם כמה חבר'ה שהשקיעו והתחפשו לדמויות מעולם הגיימינג. לינק: http://www.games.co.il/article9388.html מה דעתכם? ולמה אתם התחפשתם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות המינימום מערכת הפעלה מסוג Windows XP SP2 או Vista מעבד בעל ליבה אחת, במהירות 2 ג'יגה-הרץ או יותר 512 מגה-בייט זכרון פנימי כרטיס מסך מדגם Nvidia 6200 לפחות, או ATI Radeon 9600 לפחות 8 ג'יגה-בייט של מקום פנוי על הכונן הקשיח מערכת מומלצת מעבד כפול ליבה במהירות 2.4 ג'יגה-הרץ או יותר ג'יגה של זיכרון פנימי כרטיס מסך מדגם Nvidia 7800GTX לפחות, או ATI X1300 לפחות לא מאמין ניראה שאני יוכל לשחק בזה על high עם קצת OC למעבד!!!
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
Minimum System Requirements * Windows XP SP2 or Windows Vista * 2.0+ GHZ Single Core Processor * 512 Mbytes of System RAM * NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card * 8 GB of Free Hard Drive Space Recommended System Requirements * 2.4+ GHZ Dual Core Processor * 1 GBytes of System RAM * NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card * 8 GB of Free Hard Drive Space http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21439
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6166189.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 :funn: :funn: נינטנדו מנצחת את מיקרוסופט אפילו במגרש הביתי :D :D :yelclap: :yelclap:
-
- 46 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הסאגה של פורצי המשחקים הסינים נמשכת: זמן קצר מאוד אחרי הצהרה על פרישה לתקופה של שנה או יותר, הודעה חדשה מספרת על פוטנציאל לנצחון על שיטת ההגנה המתקדמת ביותר בשוק הגיימינג מבולבלים? גם אנחנו. קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME ממשיכה לספק לנו כותרות, עם התנהגות מוזרה והכרזות נגדיות שמפתיעות בכל פעם מחדש. כעת, אחרי הכרזה רשמית לכאורה על פרישה מעסקי פריצת והפצת המשחקים לשנה שלמה ("על מנת לבחון את ההשפעה על המכירות החוקיות"), מה שהוביל אוטומטית להנחה כי מדובר בהרמת ידיים מנסיון לפרוץ את הגנות הקבצים האימתניות של חברת Denuvo אשר מגינות על יותר ויותר משחקים חדשים בפרופיל גבוה – מובילת הקבוצהפירסמה הודעת חדשה, בה היא מבטיחה להוכיח בקרוב שהטכנולוגיה המדוברת של Denuvo והמשחקים …
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני לא פותח קלאן ממש אלא כזה squad של 6 אנשים שנשחק ביחד באותו קלאן ובזמנים מסוימים. אם מישהו רוצה להיכנס תשימו את השם שלכם ולינק לשחקן שלכם כמו שלי ו http://www.bf2player.com/index.php?page=stats&search=1&searchtype=bf2&account=70126059 וכדאי שיה שחקנים טובים אז רק כאלה מעל 10,000 נקודות יתקבלו eitangalon2 MM{}RTAL][TY][ eXploZion^RoMaN
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הגיע לי משחק מחשב בקובץ rar מה שקורה זה שאני עושה לו extract here הוא מתקין אבל בסוף ההתקנה הוא שולח לי שגיאה שאומרת כך: unable to locate component this aplication has failed to start because d3dx9_3.dll was not found re-installing the application may fix this problem חיפשתי את הקובץ המדובר אבל לא מצאתי עשיתי התקנה מחדש וזה לא עבד ושלח את אותה השגיאה מה זה? איך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-