משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך השרת יכול לעשות בזה BAN ??? ומישהו מכיר כמה ציטים??
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אם למישהו יש CD KEY ל GUILD WARES והוא לא משחק יותר במשחק הזה ומעוניין לתת אותו,אשמח לקבל.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות מהכוונת של הסניפר. כלומר אני מחזיק את הסניפר ויורה בוא אבל לא דרך הטלסקופ שלו . מישהו יכול להגיד לי על מה אני צריך ללחוץ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן שאני רוצה לשים בו כמה משחקים כיפים יש למישהו רעיון הנה מפרט: ibm x23 866mhz pentium 3 768mb~ memory 30 giga hdd 10 free 4mb graphix card no 3d כל המשחקים שכיפים
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בקהילה של ETQW בויגיימס פרסמו מכירה מוזלת של המשחק של כ180 שקל. רציתי ליידע אתכם אם מישהו מעוניין במשחק. לינק: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1053041
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כבר פעמיים שהייתה לי "תקלה" פעם אחת הלך לי ההארד דיסק ופעם שנייה לא יודע למה הלכו לי כל השמירות ז"א איך שהפעלתי את STEAM זה התחיל לי מהתחלה למרות שהשמירות עדיין היו שם. פשוט אין לי כח לאחר כמה שעות של משחק להתחיל מהתחלה ואני מת להתחיל את אץ ההרחבה הראשונה ואת השנייה שעכשיו קניתי. פשוט חבל לי לא לסיים קודם את המשחק הזה.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק BF2 COMPLETE COLLECTION אחרי שהתקנתי את כל החבילה כולל AF ו- EF פתחתי חשבון למשחק ולאחר שפתיתח את החשבון עשיתי רישום ל AF ו-EF דרך האינטנט כמו שרשום בחוברת הפעלה וריבלתי הודעה שהרישום עבר בהצלחה וגם בדקתי בפרטי החשבון שלי והם מופעים שנרשמתי אליהם עכשיו כשאני נכנס למשחק אני מחפש את המפות של AF ו-EF ברשימה של השרתים ומופיע לי רק מפות של BF2 ו-BF2 SF יש לציין שעל השולחן עבודה יש לי רק קיצורי דרך לBF2 ו-BF2 SF וגם גשאני מריץ את המשחק ישירות מהדיסק אני לא רואה את המפות של AF ו-EF האם צריך להיות קיצורי דרך גם להרחבות הללו ? ואיך אני מפעיל את המשחק כך שאני אוכל לראות את כל המפות ?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אחי סיים את המשחק כבר כמה פעמים,הוא הפסיק לספור. אז יש את הבונוס הראשון שאתה משחק את הבחורה זה כולם מכירים. בפעם הרביעית אולי שאחי סיים את המשחק פתאום הוא ראה באחת השמירות ,שורה מהבהבת שכתוב שיש בונוס. הוא נכנס והמשחק מתחיל ממהתחלה רק שלליאון יש כבר הרבה כסף (כל מה שצבר במשחק האחרון) לא מעט נשקים וארגז ענק . את ליאון הלבישו במדים מיוחדים ופתאום נפתחו עוד נשקים חדשים ,שעולים הון אגב. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את day of defeat source או את הרגיל. איפה יש לדעתכם יותר שחקנים ? איפה יש יותר סרברים ישראליים (אם בכלל) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מישהו הצליח ויש לו אסטרטגיה לחלוק?
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
-
-
התקנתי את המשחק והפאטצ' 1.4 והמשחק כל הזמן נתקע, או שהוא יוצא חזרה אל הדקסטופ או שהמחשב עושה ריסט המערכת היא AMD 2600+ Barton XP, 2X512MB 400MHZ, כרטיס מסך 7300GT 256MB מה יכולה להיות הבעיה? הדרייברים אחרונים של NVIDIA, הטמפ' של המעבד במאמץ זה מקסימום 51-52 מעלות, כנ"ל לכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
נכנסתי למשחק ומשום מה השלט לא מגיב, יחד עם זאת, כאשר השלט מחובר - המקלדת איננה מגיבה גם כן. הערה - השלט עובד בכל משחק אחר, נוסה בהצלחה במשחקים הבאים: Resident Evil 4 NHL08 FIFA08 PES2008 DIRT [ד"א אם מישהו רוצה הוא מוזמן להמליץ לי על עוד משחקים שהשלט תומך בהם ]
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום אני תקוע במפה codename farallon אני צריך למצוא שם EMP ואני לא מוצא אותו מצאתי כבר איפו אני צריך להניח אותו אבל אתו לא מצאתי :\ משהו יכול לתת לי תמונה או להגיד לי איפו הוא נימצא זה ממש יעזור לי תודה מראש עריכה: טוב עברתי את זה לא הבנתי נכון את המשימה היא הייתה למצוא את איפו לשים את הEMP ולא למצוא את הEMP :\ אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לפני קניה של המשחק הנ"ל, ולאור המחיר בארץ אני אקנה בארה"ב, חבר שלי אמר לי שעם הSource אני מקבל גם CZ וCS 1.6 האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי את המשחק מפני שבוע ואני לא יכול לשחק ברשת מתי שאני מנסה להתחבר למשתמש שלי זה נותן לי הודעה כזואת
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל אני כבר די התייאשתי מלחכות לעדכונים מחברת bethsoft לגבי הפיתוח של המשחק הזה. תאריך היציאה לא ידוע למרות שצויין שישוחרר ב Q4 2008 שזה בעוד שנה בערך. מספר כתבות ברשת ציינו בקצרה על חוויות מהדמו אבל די במעורפל כך שלא השתכנעתי שאכן ראו את הדמו. קיבלתי היום לינק לסקירה די רחבה על רשמים מהדמו : http://www.gamebanshee.com/previews/fallout3-1.php עוד דבר,לא יודע עד כמה זה הגיוני,מקווה שכן,באתר של וודוו-אקסטרים (IGN) רשום בתאריך היציאה - Release Date: 2008-03-01 http://ve3d.ign.com/articles/news/game/568806/PC/Fallout-3 (באמצע העמוד מימין ) :
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי PUNKBUSTER והוספתי את F.E.A.R (לא היה -F.E.A.R Combat) ואיך שאני לוחץ על שרת קופצת לי הודעה שאני לא יכול להצטרף כי זה דורש PUNKBUSTER. אגב יש לי גם את ה-pbsvc והוא לא מצא שום ארורים ב-PUNKBUSTER. תודה.
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במשחק שפשוט לא רואים את הנשק שאני מחזיק ז"א הוא מחזיק אוויר ויורה (בכל הנשקים זה ככה).
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
Tov az kaha 99% she ani kone CoD4 dereh steam. ha beya sheli im steam she yesh li mehirut mafna pahot me 10 kb/s ani mefahed liknot et cod4 ve lehakot shavua ad she hu yered :'( :-\ az kitser yesh lemishu pitaron la beya Yesh li router ba bait D-Link DI-524 ulay ze ha beya huts mize lo yodea ??? toda le kol ha ozrim tmuna lehamhashat mehirut http://img529.imageshack.us/img529/8599/mafaneu1.jpg
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום את המשחק הנ"ל והבעיה שיש לי היא שהוא מזהה שיש לי מחשב חזק וכרטיס גרפי חזק והוא נותן לי באופן אוטומטי הגדרות גרפיקה ורזולוציה גבוהות. אבל הבעיה היא שהמסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1366X768 השאלה שלי היא איך אני יכול לשנות את ההגדרות מבלי להכנס למשחק וככה להפעיל אותו כדי שבמשחק עצמו אני יוכל לעבור להגדרות המתאימות לי. תודה מראש! מקווה שתוכלו לעזור..[br]פורסם בתאריך: 2.11.2007 בשעה 11:11:34 הצלחתי לפתור את הבעיה.אפשר לנעול... למי שתהיה בעיה דומה יוכל לפנות אלי בפרטי
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם UT3 כל פעם שאני מקטין את המשחק וחוזר אליו יש מסך שחור או שרואים את הדסקטופ - לא רואים כלום מהמשחק רק שומעים אותו. כרטיס מסך Asus 8800GTS הורדתי אתמול את הדרייברים האחרונים ונמשכה הבעיה זה קורה רק במשחק הזה תודה מראש למי שיעזור =]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
על המחשב אני מתכוון שהכל על HIGH (או VERY HIGH - מה שיש). ועל ה-XBOX 360 על מסך פלזמה עם HD (אבל לא פול HD). זה פשוט מעניין אותי כי ל-XBOX360 המשחק יצא עכשיו ולמחשב לפני כשלוש שנים בערך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק באינטרנט בבאטלפילד 2 וההרחבה (הכוחות המיוחדים) וכל הזמן יש פינג ענק 150 ואפילו עד 340 (אימיול כבוי). תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-