עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by coorva,

אודה מאוד למי שיוכל להסביר בצורה מפורטת ככל האפשר, כיצד מפעיעלים צ'יטים במישחק. תודה

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. מאה המשחקים הטובים בכל הזמנים לפי אתר גיימר..בטוח תמצא שם הרבה משחקים יפים בגוף ראשון שיתאימו לך אני ממליץ ביותר על DEUS EX.

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. הכוונה ל 9800Pro 9600XT וכולללל השאר (גם 5900XT ועוד)... מישהו יודע מתי? אלא אם כבר יצאו ומישהו יוכל לתת לי לינק....תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  4. Started by pooowa,

היי אני בשלב שנקרא BOAT, ואני בקטע הסופי שאני נמצא על האוניה שאני צריך לפוצץ, אז השתלתי את הנפץ רצתי לפרונט של הספינה כמו שהורו עלי היא התפוצצה, התחילה לטבוע ופתאוםםםם הופיע לי מסוק שאני אמור לפוצץ, אבל הקטע זה שלא משנה איך אני יורה ובמה, הוא פשוט לא מתפוצץ!!! היה לי 14 טילים של משגר טילים, לא עזר בשיט, וכולם פגעו במסוק, פגעתי בו ברובה 20 פעם וטחנתי לו תצורה והוא לא מת, זה מראה לי שהוא פוגע באיש שיורה עלי עם המכונת יריה אבל הוא לא מוכן למות!!, ויתר על כך יש לי את הספינה שטובעת ואני צריך להספיק לפוצץ תמסוק לפני שהיא תטבע ואני אפול למים ואז באמת נגמר העסק, אבל אני פשוט לא מצליח להרוג אותו!!! למישהו יש פיתרון? :-\

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המשחקים יתמכו במעבדים AMD A64 ?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני תקוע שם בהתחלה איפה שיש דלת שניסגרת ואחרי זה עוד דלת ואיזה אישה מחכה יל בצד השני אבל אי אפשר לפתוח את הדלת כי צריך מפתח! ואני גם לא יכול לחזור כי הדלת השניה לא ניפתחת ואני תקוע שם! :-\ איך עובדים? זה עוד בהתחלה בהתחלה אחרי שאני ניכנס דרך הפתח באמבטיה ומשם אני הולך קצת ניכנס לחדר ושם אני תקוע :-\

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by STRENGTH,

אני בשלב 6 ואני בהתחלה מדבר עם החברה שלו בטלפון ואחרי זה אני צריך למצוא את הילד שלו אתופי קטן עכשיו ירדתי מתחת לאדמה ואז למערה ועכשיו אני מוצא אותו בסוף המערה אני רואה סרטון כזה ואז יש איתו מפלצות ואז הוא נעלם מה אני עושה עכשיו לאיפה הוא נעלם?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  8. וואיי זה כבר נהיה מגעיל המשחקים דום 3 והאלף לייף 2 לא רוצים לצאת. והדרישות מערכת הם מפלצתיות! מחשב שקניתי לפני שנה לא יפעיל את שני המשחקים האלה! אני עכשיו צריך לקנות מחשב חדש בשובי של איזה 8 אלף שקל בשביל להפעיל את המשחקים האלה נורמלי! nvidia ן ati כל יום מוציאים כרטיס מסך חדש! תראו מזה איך הכל מתישן בשניות! לפני שנה בדיוק ההיתי אומר למישהו את המילה ג'י פורס 4 הוא היה בהלם! איזה מאיץ תותח וכל החרטות האלה..היום כבר אי אפשר להפעיל איתו כלום! לדעתי בקרוב כל החברות יאכלו אותה! אני אישית חיכיתי למשחקים האלה הרבה זמן עכשיו אני מבין שאני לא יוכל להנות מזה. :-\ רוצה תגובה שלכם בבקשה על הבעיה הזאת.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Air Buccaneers זה שם המוד, אני הורדתי אותו אתמול וממש אבל ממש אהבתי ! קצת על המשחק... שתי קבוצות, לכל קבוצה בסיס, יש מפות שבהן אתה צריך לשלוט באיזור מסוים כמה שיותר ויש מפות שאתה צריך לגנוב מעיין שקים כאלה לאויב, בכל מקרה לכל משחק אקשן טוב יש את המשימות הקטנות שלו (כמו הפצצה ב CS או הדגלים ב DOD/COD ועוד כל מיני) אבל המשחק הזה הוא מיוחד, הקרבות במשחק הם על בלונים פורחים עם תותחים !,בלי סוף שיתוף פעולה וזה פשוט כל כך כיף ! יש בלונים פורחים גדולים ויש קטנים יותר, כל שחקן מתחיל עם טלסקוף, תחמושת לתותחים, כמה נשקים אישיים שגם יכולים לשמש כתחמות מיוחדת לתותחים על הכדור הפורח, אקדח אישי (רובה מוסקט חלש, בעיקר להגנה עצמית), חרב וזהו אני חושב... הטיסה על הכדור היא דיי איטית אבל נ…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by tomer87,

מה הוא עושה ואיך משתמשים בו?? תודה תומר בכר

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by Gosha,

howdy אני מחפש כבר זמן רב משחקי RPG בסגנון 1-2 Fallout, וכשאני מתכוון בסגנון אני אומר בלי קסמים, חרבות ואבירים וכל הבולשיט הזה, אלא משהו בסגנון עתידני, אולי אפוקליפטי - כמו Fallout. עדיף שהשליטה תהיה בשחקן אחד ולא בקבוצה (כמו Fallout:Tactics ו - Jagged Alliance).

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, מישהו יכול להמליץ לי על משחקי ירי (גוף ראשון) משהו בסגנון טירת הנאצים (המשחק היחיד נראה לי שסיימתי אותו ) ? אבל שהדרישות (חומרה) לא תהיינה גבוהות, וגם שתהיה אפשרות לשחק ברשת (אני רוצה לנסות את זה פעם אחת). תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by harry,

אני חיפשתי באינטרנט באלפי אתרי קודים בישביל מקס פיין 2 וכל פעם שאני מוצא הוא כותב לי להפעיל את המשחק במצב developer mode ! בקומנד פרמטר. מישהוא מוכן להגיד לי איך אני מוצא את הקומנד פרמטר או את הדבלופיר מודי??? באף אתר לא כתבו! ואני ישמח אם מישהוא מכיר דרך לעשות קודים בלי דווילפר מוד

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by omri_ro,

הי אני תקוע באחת בחידה עם הסוללות במערה(בDRAGEST). אחרי שהנפח נתן לי סוללה תקינה וסמתי אותה במקום אני לא מצליח להפעיל את המכונה שם (לא כ"כ הצלחתי להבין את הלוגיקה של החידה הזו) אשמח לשמוע הסברים...

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. Started by weamir,

אתמול ניסיתי להיכנס למספר סרברים בכדי לשחק counterstrike,אך בכל פעם שנכנסתי הופיע loading ואז מיד נזרקתי החוצה. יש לציין שהבעייה התחילה לאחר עידכון אוטומטי של cheatingdeath. האם מישהו יכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by maxim22,

היה לי פעם אבל מחקתי אותו בטעות מזמן תודה מראש

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  17. שלום לכם אני חדש בפורם הזה. יש לי בעייה מטורפת במשחקי רשת ב C&C Zero Hour שאני רוצה להיכנס למשחק עם חבר או ליצור משחק כ"HOST" הוא לא נותן לי את האפשרות... באפשרויות של המשחק הוא מראה שיש לי אייפי 10.0.0.1 ולא אייפי אחר שאיתו אני יכול להיכנס או ליצור משחק.... ד"א יש לי פירוול מובנה במודם (אלקאטל) ואני מבטל אותו ולכן אני לא מבין למה אני לא יכול להצטרף למשחקים של אחרים, גם אם אני רוצה להיתחבר הוא נותן לי הודעת שגיאה (Connection timed out) ולכן אני לא מבין מה הבעיה יכולה ליהיות. ולשאלתי, מישהו יודע איך אני יוכל לסדר את העניין הזה כדי שאני יוכל להיכנס לשחק??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by farry,

cd kay למשחק Joint Operations Typhoon Rising בקשה כנסו אני צריך את זה דחוף!!!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. Started by composite,

Worth every MB (Total size - 90Mb). Coded in Bink video. Registration needed. http://www.schroet.com/demos.php?id=2724 HF!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by matan_amidor,

אנשים בבקשה זאת הודעה דחופה מאוד אני הורדתי את csi הראשון בסדרה שבועיים בערך אני התקנתי אותו ואיך שהפעלתי אותו אני גיליתי שהמשחק בספרדית המשחק הוא csi 1 זאת האומרת המשחק הראשון בסדרה ומשהו יכול להציל אותי ולתת לי איזה קובת או משהו שיחליף את השפה במשחק מספרדית לאנגלית בבקשהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. שעות אני מחפש בבוידעם בכל ערימות הידסקים הישנים שלי - וסוף סוף מצאתי אותו! Beavis & Butthead in Virtual Stupidity! זה נס! אני מתקין, מפעיל את המשחק ו... :-\ "vids:iv32 וידאו אינו זמין מבטל הדחיסה לא נמצא... wtf is that?! בבקשה תעזרו לי....אני רוצה לשחק בזה...

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  22. הורדתי פאטצ' 1.2 וגיליתי עכשיו שהוא גורם לבעיות מה כדאי לעשות לעשות התקנה מחודשת או לחכות?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  23. כבר חודש לא יוצא כלום ויש חופש אז חזרתי לשחק בפאר קריי וסיימתי אותו שוב ורציתי לשחק בו ברשת אבל צריך סידיקיי אז חיפשתי איזה פירצה או משו ומצאתי כמה אבל עדיין צריך סידיקיי למשחק קיצר כל מי שהצליח להפעיל פאר קריי ברשת והמשחק שלו לא חוקי כלומר עכל מי שאין לו סידיקיי מקורי שיגיד לי איך הצליח או שתמליצו לי על משחק רשת אחר בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  24. Started by R0ck,

http://hl2world.com/index.php משום מה, אני לא מתיימר להאמין לדברי השמן הזה, גייב ניואל... אבל משו חזק אמר לי שתמונת המצב תיהיה כזו. ההכרזה הרשמית על שחרור דום 3 תצא לאור ומיד לאחר מכן, בדרך מסתור, גם ההכרזה על HL 2.

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by e.t,

http://www.3dgamers.com/dl/games/farcry/farcrypatch12.exe.html בהצלחה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים