עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by B.D.B,

[ltr]ok, basicly I'm looking for good games that can run on P3 933Mhz with 384mb/133mhz and GeForce 3 Ti 200. no more than 20mb in size, because it's only a lame 56kbps dailup, so no online games either. it's windows xp so no dos games. and if you know any split screen multiplayer games that will be awsome. any gener is good, but racing and shooting (side or fps) will be great. [/ltr]

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by masterb,

עקב כל הויכוחים הנעילות והדיונים מה עושים רוב הגולשים בפורום הנכבד

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. טוב ככה יש לי את הגירסה 1.5 וכול השרתים עכשיו עזרו לגיר 1.6 ואני גם רוצה לעבור לגירסה 1.6 אז אני מעדכן את ה 1.5 שלי ל1.6 תודה רבה אנשים

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by liav12,

התקנתי את המשחק הזה...ואני רוצה לדעת איפה אני יכול למצוא איזה כלי או משהו שיעלה לי את הרזולוציה במשחק הזה חח כי מרוב שהוא ישן אין בו אפילו "Options"

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  6. אני חושב שהמאמר הזה מתאר לא רע את מה שרוב הגיימרים בארצנו מרגישים... http://3dgpu.com/archives/2004/08/02/the-state-of-game-piracy-today/

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by The UnKnown,

לאחר כמה חודשים שאני כבר לא משחק, חזר לי קצת החשק. שמתי בפאר-קריי רמה שלישית נראה לי "צ'אלנג'ינג" וממש קשה לשחק ככה, במיוחד שכבר יש מפלצות. בכל אופן הבנתי שאפשר להוריד את הרמה ע"י העתקת השמירות, אני רוצה לדעת איזה תקייה ואיזה קבצים בידיוק ובאופן ממוקד מאוד אני צריך להעתיק? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by superginiman,

חברה כולנו שמענו על זה שסגרו את הסרברים של 1.5 אבל אם תלכו ל http://nowon.lsrv.co.il אז יסבירו לכם איך להמשיך לשחק

9. Started by masterb,

א. אין לי בעיה מבחינת דרישות מינימום, ב. המשחק עולה ( התפרטים )הכל טוב ויפה, וכשאני בוחר new game ואת הרמה הקו של הטעינה מתחיל ופתאום אני חוזר לתפריט הראשי :'( :'( :'( plz hlp m8's

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BlackDiablo,

מישהו הזמין מהם HL2? אם כן ואם אתם יודעים מתי הם אמורים לקבל ומתי מי שקונה אמור לקבל תודה. ד"א תאריך היציאה הצפוי: 1/9/04

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הטורניר יהיה בבאטל נט לבעלי משחק מקורי. הפרס הוא משחק קופסא בעולם ווארקראפט בשווי 230 שח. לידיעה המלאה: http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=8721 שימו לב, איני רוצה לפרסם את האתר, איני בצוות שלהם, אלה אני מפרסם רק את הטורניר של קהילתי הרשמית שם.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. משהו לא הכי תותחי בעולם, אין לי מחשב כזה טוב, אבל משהו בסגנון diablo או neverwinter nights

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by tomz,

*צונזרה כל ההודעה - מספיק עם הווארז*

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by masterb,

הצוות : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. או שזה משחק בפני עצמו? אה ואיך המשחק?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by Itamaro,

לפני כמה שבועות החלטתי שאני רוצה לשחק CS, והתכוונתי לקנות את האלף לייף בזול בשביל הסידי קי. אבל עכשיו בעקבות העידכון גרסה, הבנתי שלקנות את האלף לייף לא יעזור לי. אז נכון לעכשיו, איזה משחק (הכי זול) אני יכול לקנות בשביל הסידי קי? או שעדיף לחכות פשוט להאלף לייף 2?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. רציתי לדעת אם זה אפשרי לשחק בסידיקיי של אליייף בלו שיפט בסטים אני מתכוון לקנות תבלו שיפט אז אני צריך לדעת

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by shon,

הורדתי את המשחק דרך ה ביטורנט מסופרנובה, ואין בו קובץ קראק. חיפשתי ב cdcopywor וב MEGAGAMES ועדיין לא מצאתי פתרון. אגב ראיתי בליונט בתגובות למשחק שעוד חברה לא הסתדרו עם הקראק וגם להם זה אומר להכניס שוב את ה cd תודה לעונים!!!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by t d,

שלום, לפני זמן קצר שיפרתי את המחשב שלי, השינוי הגדול היה radeon 9800pro במקום mx 440, התקנתי את need for speed underground ואני ממש נהנה ממנו עכשיו, בעיקר שיש לי סופסוף את אפקט הmotion blur. הקטע היחיד שמוזר לי שם זה שאת אורות הneon ששמים בתחתית האוטו אני לא רואה, ני מתקין חדשים ופשוט לא רואים אותם... למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  21. בקרוב. אני ממליץ להכנס לאתר, ללחוץ על המעוין השני משמאל (See It) -> וידאו ולהוריד אתCG Game Play Trailer ולהנות. יש כמובן גם סרטונים המדגימים את המשחק עצמו ביתר ספציפיות. לדעתי זה הולך להיות משחק מצוין, המון אקשן, עליליה מצויינת ומהלכים מגניבים ביותר. אני רק מקווה שזה יצא לפני הגיוס שלי :-X

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by Myt0s,

שלום..אני עכשיו בשלב 19 כשזורקים אותי מהמסוק ......מישהו יכול להסביר איך אני אמור לעבור את זה בלי כמעט כדורים (10) אולי יש איזושהי שיטה ..? תודה

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by t--g,

שלום לכולם!! רציתי לדעת משחק המשך של Call of Duty הוא משחק הרחבה.??. כילאו נצטרך את call of duty שבשיל לשחק?? או לא??

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  24. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לא יודע אם קיים ת'רד כזה אבל רק רציתי להגיד לך מזל טוב על המינוי... אגב מה קרה לאי טי?

• 7 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים