עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tamir2,

אולי זה נשמע קצת דפוק אבל אני לא מצליח לשמור במשחק הזה...ואני עכשיו בתוכו..מישהו יכול להיגד לי איך שומרים!?.. תודהה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  2. hay guys מהי הדרך הטובה ביותר להריץ מישחקים שעלולים לידפוק את מערכת ההפעלה - xp ביגלל שהם ניבנו ל-98 או משום שהם מכילים וירוס שמעתי על אפשרויות כמו ghost ,go-back של norton לגיבוי וגם על אפשרות של הרצת תחת מערכת הפעלה וירטואלית שפותרת גם את בעיית התאימות האפשרית ל-xp באמצעות שימוש ב-virtual pc ,vmware מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר מניסיונכם?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by ITSIK86,

אני בסוף השלב ראשון איפה שיש את הג'וק בסוף שזה בעצם הבוס של השלב זה היה גם אחד השלבים שבדמו קיצר איך הורגים אותו ??? כל פעם נגמר לי האנרגיה והחיים שלי יורדים אני בקושי מספיק להוריד לו חיים אפילו שאני שולח לו טילים לגולה הכתומה שלו...

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by blacknight21,

מעוניין במידע מהיכן ניתן לרכוש את המשחק Descent2 האגדי. ramburda@gmail.com תודה

5. Started by eladbu,

יש לי בעיה ב hl2 העניין הוא שאני מצליח להעלות את המשחק אבל שאני לוחץ על load game הוא לא מצליח להעלות לי את המשחק השמור שרק בצהריים שיחקתי בו לעומת זאת משחק חדש עולה כרגיל? מה הבעיה? ואם אצטרך להתקין מחדש מהי הספרייה של שמירת המשחק?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by barcelona2002,

שלום! יש לי את המשחק PRO BEACH SOCCER והוא פועל היטב עד שנכנסים לאופציית המשחק עצמו.....(FRIENDLY לדוגמא) אז המשחק מתחיל להיות איטי בצורה מחרידה! אם זזים עם הכדור או מקפיצים זה לוקח שעות! הקטנתי את הרזולוציה עד כמה שאפשר וזה עזר בטיפ טיפה אך לא פתר את הבעיה אני בטוח שלעוד כמה זה קורה. לעיתים נידמה לי שככה המשחק אבל לאחר מבט חוזר במשחק בטוח שלא תיכננו אותו ככה, חשבתי אולי צריך פאטצ' מסוים........ נ.ב. הערות נוספות: יש לי מחשב חדש ומצוין כך שזה לא קשור לביצועי המחשב התקנתי DIRECX 9 מזמן כל הדרייברים שלי מותקנים כמו שצריך. תודה מראש!

7. Started by shimmi1982,

הייי- קודם כל אני חושב שכולם יסכימו אותי על כך שפאקינג משחק מטורף לגמרי שמצליח להפתיע כל פעם מחדש עם ההשקעה פשוט בכל תחום אפשרי. סיימתי אותו עם צ'יטים (כן יש לי שריטה כזאת - לסיים משחקים מהר עם צ'יטים) - ואז סתם מתוך שיעמום התחלתי לשחק רגיל- והתמכרתי- אז אני מתקדם לאט לאט לאט - ועולם אחר כי פתאום אני נחשף לAI המטורף , לצורות התגברות על מכשולים (אתם יודעים עם צ'יטים לא משקיעים מחשבה- פשוט רצים ויורים בהכל אז סתם מתלהבים מהגראפיקה) ANYWAY- נחזור לענייננו- ראיתי בתפריט של המשחק שיש אפשרות של מודים- אז אמרתי נחפש מודים באינטרנט- חיפשתי וחוץ מכאלה פשוטים (ששמים גראפיקה שונה על הנשקים או שטויות כאלה) לא ראיתי מודים רציניים, ז"א ראיתי מלא אבל הם כולם בפיתוח מישהו מכיר מוד רציני…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by IlanF,

הרגע סיימתי את המשחק... אני רוצה להשלים אותו ל100% אבל אין לי כוח להתאמץ שוב בשביל להשיג את הדברים האלה שבפעם הראשונה שמשחקים בשלב, כאלה שקופים... טריינר בסדר ואפילו עדיף על צ'יטים, רק משהו שיביא לי לעבור את השלבים שוב בלי להתאמץ כל כך

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by JSK,

לפני כמה ימים שיחקתי במשחק ופתאום היתה הודעה כזו: SaveDevic_PC-TempSaveGame: cannot open file for saving ופתאום הייתי צריך להתחיל מהשלב הראשון. כבר הגעתי כמע למקום שהייתי בו ועוד פעם יש את ההודעה. כאילו משהו נמחק אבל לא נגעתי בכלום ויש מספיק מקום בכונן.. למנה זה קורה? מה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by slimshady21,

אחרי איזה חודשיים שלא שחקתי כבר במשחק הזה- עכשיו אני מכניס את הדיסק, אני נכנסל- battle.net, הוא כותב לי שהוא מוריד עדכונים, הוא מסיים תוך שניייה ואומר לי ללחוץ על RESTAST כדי לאתחל את המשחק, אני לוחץ ואז הוא תוקע לי את ההודעה: נו אז מישהו מכיר את הבעיה הזו או יודע מה צריך לעשות?? בקשה! זה מעצבן אותי! ד"א- יש דיסק מקורי בפנים ויש 50GB פנויים בארדיסק, אם זה משנה משהו אנערף...

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by dino,

שלום, "רכשתי" ;D עותק של NFSU ויש לי בעיה של כמו קוביות במקום טקסט במשחק... אני בטוח שעוד כמה נתקלו בבעיה, הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי את התשובה שאני מחפש אז מי שיודע בבקשה עזרה מתן.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by nesber,

אני משתוקק ליריבים...... איסיקיו 164931364 מסנג'ר: sheff2k1@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  13. אחים שליח אני חייב עזרה במציאת תוכנה שמריצה משחקים של PS1+2... שיהיה לה ת הפלאגים כל מה שיש, וגם את המעבד CPU שמפעיל אותה בעצם!!! תודה לכולם!!!! נ.ב מישהו יודע איך אני מעתיק משחקים של PS2+1 מדיסק מקורי של PS2+1?....

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by Shizel,

הוא באמת יצאה למחשב . מתי? מישהו מנחש מה היו הדרישות ?

15. Started by ariel7766,

תגידו איך אני מנצח את המפלצת הגדולה הכוונה לרובוט הזה בגובה של בניין אני לקראת סיום המשחק ואני הרגתי איזה 5 כאלה והם לא מפסיקים לבוא ואני לא יודע מה לעשות כל פעם אני יורה עליהם מלא RPG דרך צ'יטים כי לא הייתה לי ברירה אז מה עושים?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. Started by Impreza,

אני בבית חולים עם הדם וכל אלה ונתקעתי בקומה 33 איפה שהמיטות מה עושים?? יש לי כולה דף כזה עם דם עליו

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  17. בכנס המפתחים של אינטל IDF 2006 הודגמו יכולות המשחק של מעבדי אינטל חדשים. ההדגמה גם מראה את הסביבה של משחק חדש בשם Alan Wake. http://www.hadash-hot.co.il/story/1634/

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  18. Started by ex_,

היי את 2 המשחקים אני מאוד אוהב ואני מתלבט במה לשחק אוןליין... אם יש פה שחקנים מהמשחקים הנ"ל שמשחקים אוןליין תכתבו התרשמות בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/codemasters-%d7%9e%d7%a6%d7%98%d7%9e%d7%a6%d7%9e%d7%aa-dirt-4-%d7%99%d7%aa%d7%a2%d7%9b%d7%91/

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  20. הבעייה רשומה בכותרת.. מוזיקה, SFX וכו' אני שומע, אבל את קולות האנשים אני לא שומע משום מה... שמתי את הEAX בOFF, וגם בON, ועדיין אני לא שומע כלום. האם צריך איזשהם קודקים? יש את של ליונהארט ועוד כמה, אבל בשמחה אני אתקין עוד =]. נא עיזרו לי =[.

21. נותר שבוע בלבד להשקה הרשמית של Elden Ring המבטיח, מבית יוצרי Dark Souls, והדרישות החומרתיות הרשמיות עבורו אמורות להוות צפירת ארגעה לכל מי שעדיין לא מצאו הזדמנות לשדרג את החומרה שלהם מאז החל משבר השבבים לכתבה

22. Started by The Dom,

למשחק אני זוכר שקראו COSMO או משהו בסגנון.(הוא תורגם גם לעברית אני חושב) זה היה משחק הרפתקאה שאתה משחק בתור גיבור אדום (חייזר אדום כזה) שאתה צריך לעבור שלבים ולהילחם במפלצות. אני זוכר למשל שהיו מפלצות שעשויות מאור וכדי לחסל אותם צריכים להדליק את האור (הם חיים רק בחושך) ואותו דבר על מפלצות החושך. הייתה שם מפלצת של כלב מכני. אני זוכר 2 נשקים מהמשחק- מן מקל קסם כזה ורובה אור. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by yon.dh,

היום עליתי דרגה ושיצאתי מהשרת הוא הודיע לי שאני יכול לבחור נשק שאני אפתח אותו מנעילה... הקיצר לחצתי "בחר מאוחר יותר" ועכשיו שאני בא לפתוח אותו אין לי מושג איפה ללחוץ כדי לבחור את הנשק שאני רוצה לפתוח אז אם מישהו יודע שיענה לי בבקשה! ועוד שאלה בפתיחת הנשק הקודמת פתחתי את ה g3 והשאלה שלי היא אם אני יכוול לפתוח גם את נשק הבא אחריו f2000 או שאני צריך קודם כל לפתוח את כל הנשקים הראשונים של כל קיט ואז אני יוכל לפתוח את ה f2000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by gtf,

אני צריך עזרה, אני אחרי שצריך להכנס לפתח הסודי הכנסיייה שמצלצלים שם בפעמונים. ירדתי בפתח הסודי והגעתי למקום עם כספת. ויש את המספרים של הקוד על איזו אבן שמונת על השולחן, גיליתי את ארבעת המספרים רק שאני לא יודע איזה צירוף צריך לשים בכספת מארבעת המספרים. מי שיודע בבקשה שיעזור לי. תמונה: http://img89.imageshack.us/img89/1553/callof2lh.jpg

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by Y.R,

חבר הביא לי את black and white 1 המקורי (דיסק מקורי וסיראל שהוא קיבל מהחברה). לא היתה לי בעיה עם ההתקנה אבל משום מה המשחק לא עולה לי, אני לוחץ play, הוא מראה לי את הלוגו של המשחק, ואז הלוגו נעלם והמחשב מתנהג כאלו לא בקשתי שהוא יעלה את המשחק, כשאני לוחץ ctrl+alt+del הוא לא מראה שהוא מריץ את המשחק (יעני הוא יוצא ממנו עוד לפני שהוא נכנס) מה אני יכול לעשות? *יש לי windows xp pro אם זה חשוב וכמובן שהמחשב עומד בדרישות של המשחק

• 3 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.