משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אני תקוע בשלב הזה שאני צריך לגרום לאיזו מלחמה בין המאפיות... אני צריך להרוג איזה שוטר אחד וסיני אחד ולהפליל סיני אחר ;D הפושעים האלה עושים מפגש בתוך מסעדה, אני הורג את הטבח מתחפש אליו ואז מרעיל את המשקעות... סיני אחד והשוטר שותים את זה אבל הסיני האחר שאני צריך בעצם להפליל אותו לא שותה ואז אני נאלץ להרוג אותו... אחרי שאני הורג אותו אני צריך לעשות משהו עם הגופה שלו וזה הקטע שאני לא מבין! מה אני צריך לעשות עם הגופה שלו? מקווה שהבנתם על איזה שלב אני מדבר ומקווה שתעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק (הכל מקורי, הכל תקין) אבל אני לא מצליך להריץ את המשחק מהאייקון שעל הדסקטופ, רק אחרי שאני מכניס את הדיסק והאוטורן פועל ואני נכנס דרכו, לוקח שעה עד שאני נכנס למשחק, ואחרי שאני נכנס, הכיתוב מטושטש ונראה כאילו איכות התמונה ירודה ואחרי שבוחרים דמות והמשחק אמור להתחיל לפעול, מופיעה הודעת שגיאה שלא מאפשרת להמשיך לשחק. אני חושד בכרטיס המסך (ATI R9800Pro של Sapphire). אם מישהו נתקל בבעיה, או מזהה אותה ויכול להמליץ לי על פיתרון, אני אשמח. מיכאל. * אני משתמש בוינדוס XP. אם זה משנה משהו.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
למכירה 11 משחקים ב-650 שקל והם: *צונזר* - נא לגשת לטרייד-זון מי שמעוניין שישלח אימייל ל- habernir@walla.co.il וחברה לא נפלתי על הראש פשוט אני טס לחו'ל והכל מקורי עם קופסא ועם חוברות ואני חוזר זה לא עבודה בעיניים !!!כל המשחקים מקוריים עם אריזתם המקורית ואני מהקריות
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש ברשותי עותק של המחשק ולאחר ההתקנה אני מנסה להיכנס למשחק והוא מסרב להיכנס , יש לי מסך שחור וזהו כמו כן נפתחת הודעה כל שהיא אך אני לא יכול לראות אותה בגלל שאי אפשר לעבור מן המסך השחור לשום דבר אחר אלה רק לכבות אותו . בבבקשה תעזרו לי אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה וזה כבר עותק שני שאני מנסה להפעיל וזה לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה כשהתקנתי את המחשב המלא לא ייתה שום בעיה... בשלב צסויים עידכנתי את המשחק ל Patch 3236 האחרון, ולאחר העידכון הבעיה היא כזאת: אני טוען משחק חדש וכשהוא מסיים לטעון שום דבר לא מגיב, פרט לקונסולה... ממש מזור אפילו ESC לא עובד ואי אפשר לעשות כלום אולם כל המשחק ממשיך לרוץ, רק אני תקוע במקום... הפיתרון היחיד הוא לעשות ALT+TAB ולסגור את המשחק... עוד דברים שחשבו שתדעו זה: ניסתי להריץ ב Safe Mode עם כל האפשרויות מסומנות וזה לא פתר את זה וגם עידכנתי לתלאי החדש 3270 וזה גם לא פתר כלום, מה עושים ?!?!?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) והייתי רוצה לראות אם יש כאן אנשים שיהיו מעוניינים... אני הוסיף פרטים אם יהיה עניין.... אילן פיקס
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מעצבן ובלתי אפשרי לשחק ככה. פשוט מתקדמים ממש לאט וזה עולה על העצבים. אם מישהו יכול לעזור.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כגלשתי לי בסופר-נובה מי שיודע יודע מי שלא אז לא מצאתי קובץ על השם הזה אז הורדתי והיה בו רשום (ערכתי והבאתי תפרטים החשובים) In your DOOM 3 directory, find "DoomConfig.cfg" (x:\Program Files\Doom 3\base). Open DoomConfig.cfg in Notepad. Find the line: seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם זה ) I changed 32 to 96. I got a nice boost in performance. ------------------------------------------------------------------ בעברית בתוך תקיית הדום3 שבה התקנתם כנסו לתקייה בשם BASE משם חפשו קובץ בשם DoomConfig.cfg פתחו אם ה כתבן (NOTEPAD) תמצאו את השורה שבה רשום ככה seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם ז…
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב: P-4 2ghz Gforce 4 TI4200 128mb 245DDR מתי שמפעילים את המשחק אצלו אז הכל כזה מגעיל הכל ריבועים לא רואים כלום !! הכל לבן כחול כזה ! אתה מזיז את העכבר אבל אתה לא יודע מה אתה עושה אתה יכול ללחוץ ולהיכנס לכל מיני מקומות אבל כלום !!! מישהו יודע מה הבעיה ? מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי.... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) ורציתי לבדוק אם יש כאן אנשים מהאיזור שמעוניינים לבוא... מי שרוצה, אני הוסיף פרטים.. אילן פיקס
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מישהוא מכיר איזה אתר שיש בו את הפתרון למשחק Beavis and Butt-Head in Virtual Stupidity ??
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הרצתי את שניהם על המחשב שלי... ופאר קרי הרבה הרבה יותר כבד!! מה אתם אומרים?? אההה ולדעתי פאר קרי גרפיקה יותר מרשימה
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שאלתי כבר בדיון הרשמי אבל אף אחד לא עזר... קיצר אני צריך עזרה בשלב התשיעי של דום, עם המוביל הזה שלוקח אותך לכמה אזורי security... קיצר אני תקוע שם, אני אמור לפתוח שם דלת אחת, אבל היא נעולה ולא נפתחת, אז חיפשתי שוב ושוב מחשב כלשהו שיפתח את הדלת הזאת, אבל לא מצאתי כלום, מישהו יכול לעזור לי? הנה הדלת שאותה אני חושב שצריך לפתוח: http://uploaded.fresh.co.il/2004080502426untitled.JPG
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
למורות שהגרפיקה הכללית של דום הרבה יותר יפה, אבל כבר ראינו את כל האפקטים וכל הפוליגונים של הדמויות ב far cry הרי המפלצות והאנשים ב doom ו far cry מבחינה גרפית מאוד מאוד דומים .
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב-3 הימים האחרונים אין אף אחד , בשום חלק מהיום, בשרתים של CS גרסה 1.5 לפני כן היו בממוצע 50-100 שחקנים בכל עת. מישהו אולי יודע מה קרה?
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ז"א אני משחק עם עוד אנשים ברשת אבל איך זה בדיוק הולך? האמת היא שאף פעם לא ניסיתי. איך זה ועל איזה משחק רשת אתם ממליצים לי (איך America's Army?)
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הי יש לי בעיה מעצבנת בNFSU מקשים דביקים - ז"א אם אני שם גז ימינה\שמאלה המקש כאילו ממשיך להילחץ כמה שניות אחרי שאני עוזב.. כמובן שאי אפשר לשחק ככה. פעם אחת בטעות לחצתי על מקש שהפעיל accessibilty optiones בינתים ביטלתי שם הכל. זה המשחק היחיד שבו זה קורה לי רעיונות מישהו ???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי יוצא ההבא, ומה הפואנטה של הסרט האחרון ה"קונטרקס" (ראיתי אותו איזה 10 פעמים ולא הבנתי מה קורה שם, חוץ מזה שאשת הקשר של 47 עם הסוכנות יושבת מאחוריו... אגב, יצאתי פרופשיונל בשלב האחרון 8)... הריגה הריגה לא נחוצה אחת, ויותר מידי התראות...)
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
1-יש לי פינג יחסית גבוהה... אפילו שהורדתי את הHardware Acceleration.יש דרכים אחרים שאשפר לשפר תפינג? 2-לפעמים יש לי את ההודעה הבאה והמשחק נתקע כזה... Warning-Conectiuons Problems איך מסדרים את זה? 3-הFPS שלי אפילו שעשיתי אותו על MAX 100 ובטלתי את הSYUNC (סינכרון אנכי) אז עדיין הוא נמצא על 50 עד 70 ולפעמים 100 שאניט מסתכל על הרצפה (יש לי GFORCE 4 MX 64DDRAM) יש דרך אחרת לשפר FPS? 4-העם יש בוטים לSTEAM.? ובבקשה תעזרו לי אני רוצה לשפר את המשחק כדי שהוא יפעל טוב ברשת... תודה.
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
איך יש לכולם דום 3? ב-2.8 ראיתי אנשים רושמים הודעות על דום שלוש אבל הוא יצא רק ב3.8 איך זה יכול להיות? אם הם השיגו את זה בדרך שאני לא יגיד איך אז איך זה עובד כל כך טוב? זה בטא...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת..מי הקלאן(קבוצה) הכי טובה?? שמעתי ש sk הם הקבוצה הכי טובה נכון.? עם לא אז מי.?? וגם למישהו יש סרטון של sk או קבוצה אחרת טובה?? יאני שהם תותחים!..
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
"בוקר" טוב, אני מחפש משחקי מכוניות טובים על רמה שיאפרו לי גם להשתמש בהגה ושיהיו בעלי גרפיקה מעולה ומנוע פיזיקלי טוב. כמו כן יש לי עוד שאלה, ידוע מתי בערך יצא NFSUG2? דרך אגב המלצה חוץ מ NFSUG. תודה לכל העונים והממליצים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממ לחבר שלי יש בעיה בדום 3, והוא ממש משתגע: "בזמן המשחק יש הרבה נקודות לבנות כאלה שמפוזרות... לפעמים בקושי מבחינים בהן ולפעמים הן בלתי נסבלות.... רוב הזמן הן ממש מפריעות.... לפעמים הן גם משנות צבע אם נגיד יש שינוי צבע פתאומי ברקע.... יש לי רדאון 9800 פרו של ג'יגהבייט, וחוץ מהבעיה הזאת המשחק פועל מצויין... מה אני אמור לעשות?! ניסיתי לעדכן דרייברים ודירקט אקס... לא עבד... והבעיה הזאת קורה רק בדום 3." מישהו נתקל בבעיה הזאת? הצעות לפתרון הבעיה יתקבלו בברכה. אם הדיון צריך להיות בתמיכה טכנית או בתצוגה וגרפיקה, תסלחו לי ותעבירו.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שהגעתי לשלב האחרון... אני נמצא בפריז, והימ"מ מסתער עלי... אני צריך לחסל 3 אנשים, כששניים מהם כבר מתים, ורק מפקח המשטרה נשאר... איך אני עובר את הימ"מ??? (בלי להרוג את כולם... אני רוצה לשמור על הדרוג שלי- פרופשיונל 8)... אהבתי את המשימה לפני זו- לחסל את ראש המאפייה היפנית ולגנוב את הפסל... )
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-