משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אוקי לחבר שלי יש PS2 ויש לו צ'יפ שמאפשר קריאת משחקים צרובים מותקן כבר. עכשיו הוא אומר לי שכל משחק שרוצים לצרוב מהמחשב לדיסק לPS2 (משחקי ריפים, על דיסקים רגילים 700MB), צריך לצרוב אותם במהירות X4 ולא נגיד X52 כמו שהצורב מסוגל, כי אז זה הורס את העינית של הפלייסטיישן. עכשיו לי זה נראה די הזוי... הרי מה הקשר בין מהירות הצריבה למהירות הקריאה? שיקרא כל דיסק איך שבא לו...... מישהו מוכן לשפוך אור על העניין? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום.. יש לי כמה שאלות בקשר למתאם רשת לפליסטישן 2 1.הוא פועל בארץ? 2.באיזה אינטרנט אפשר להשתמש בו?(כבלים ADSL מודם) 3.יש לי מודם USB האם אני יוכל להשתמש בו? 4.אני יכול לחבר אותו לבד או צריך משהו מיוחד כמו לפתוח את הפלייסטישן ולהלחים? 5.מה המחיר הכי זול שאני יכול לקנות אחד כזה?(חדש לא משומש) מקווה שתעזרו!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי רק שני משחקים מותקנים במחשב: the suffering ו madden nfl 2004 ופתאום שניהם לא עובדים אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ההפעלה (mainapp.exe לדו) נתקל בבעיה ועליו להיסגר מה זה יכול להיות, לא התקנתי כלום ואין לי חיבור לאינטרנט במחשב הזה מה זה יכול להיות? יש לי השערה של וירוס אבל אנטי וירוס מעודכן לא גילה כלום
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה, ניסיתי את מה שאני יודע...בבקשה תעזרו לי.
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
על איזה משחק אתם ממליצים? הכוונה שלי היא למשחקי קווסט יעני משחקים ארוכים : אבל עם סיפור מעניין לדעתכם...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואם מישהו יודע גם מה הדרישות מערכת של המשחקים אז אשמח תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לי קליפ ואני צריך להפעיל את הדמואים שהקלטתי ולעשות לקט ביצועים של WaRLocK. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכם ppl ברגע זה ממש אני מתכוון להזמין מהאינטרנט מהחנות פריק את המשחק Half life:blue shift ואני חייב לדעת בוודאות ממישהו שהסידיקיי של ה-half life blue shift עובד אצלו בקאונטר סטרייק 1.6 , זה ממש חשוב אני לא הולך לבזבז סתם 100 שקל (+משלוח) על משחק שלא יהיה שימושי! אם מישהו מוכן לעזור לי אני מאוד יעריך את זה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קשור למשחקים כי זה מנוע לש משחק מה זה המנוע הזה שאתם מדברים עליו עם הגרפיקה הבלתי יאומנת ? פשוט אןי יל מושג על מה מדברםי בכמה הגרפיקה שלו חזקה משל doom3 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בעיה שחוזרת על עצמה כבר פעם שניה עשיתי extract לקבצי ה- bin של המשחק, צרבתי אותם על דיסקים... הדיסק הראשון עולה, אבל כשמגיעים לשלב שהוא מבקש את הדיסק השני, הוא לא מזהה אותו !! (ניסיתי לצרוב אותו כמה פעמים - לא עזר). אני כבר די נואש... אותה הבעיה חזרה על עצמה גם ב- Doom3 וגם ב- Far Cry מה אני לא עושה נכון? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אז ככה..זה המפרט שלי abit nfs-7 amd 2500 geil 512 gf 440 mx המשחק מקרטע לי וניתקע. הורדתי עידכוני דרייבר לכרטיס מסך וזה עדיין לא עוזר. יש למישהו מושג ממה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות משחקים יד שנייה ? האם יש אתר באינטרנט ? נ"ב אשמח גם לתגובות במסרים פרטיים.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את השלב BOAT,מאיפה אני יכול להוריד שלבים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכלום אני רוצה לצרוב משחק ל XBOX שהורדתי מ OVERNET הקובץ הוא ב ISO. ניסיתי לצרוב דרך NERO ב IMAGE אבל ללא הצלחה הXBOX לא מזהה לי את המשחק (רושם לי שאיננו מזהה את הדיסק) אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בנושא זה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב Comunications משהו. יש שתי דלתות, האחת נעולה ובשבילה צריך PDA של מישהו מהמחלקה והאחת פתוחה ובתוכה גופה שלידה ה-PDA הנחשק. אומנם כאשר אני לוקח את ה-PDA הדלת ננעלת! חשוב לציין שאם איני לוקח את ה-PDA הדלת נשארת פתוחה. זאת הדלת מבחוץ - וזה הבפנים - (אפשר לראות ליד האיש את ה-PDA) אשמח אם תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
כנראה ש-Id סתם רצו להגיד שהמשחק דורש ביצועים גבוהים או ש- Nvidia הכריחה אותם לעשות את זה... This is a guarenteed way to get a MASSIVE performance increase to your game, at the expense of taking up a little more hard drive space (2 gigs approx). I went from running low quality at 800x600 to running High Quality on 1024x768. This improves load times AND framerate/details. There is a catch! By doing this, you temporarily can't connect to pure multiplayer servers. You have been warned (I'll tell you how to revert it at the end) After installation, the Doom III Folder consists only of the doom3.exe and some .PK4 files. Those PK4 files includes the entire game (sounds, videos, …
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חרשתי את התפריטים ולא הצלחתי למצוא את הדרך לבטל את האופציה של ה Auto Switching. ברגע שאתה אוסף נשק שהוא חזק יותר מהנוכחי, הוא מתחלף אוטומאטית לנשק החזק יותר. אני מאוד לא מסמפט את המצב הזה, ואני מעדיף שהנשק הנבחר יישאר איתי עד לכשיתרוקן או שאחליט להחליף אותו באחד אחר. האם יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז ככה יש את המשחק מכות הזה Guilty Gear XX #Reload עכשיו שאני מנסה להתקין אותו אז הוא רושם לי את ההודעה הבאה: There is not enough space on disk זאת הודעה שמגיעה מ Windows Installer עכשיו ניסתי להעביר את המשחק מהסידי להארדיסק וזה לא פתר את הבעיה, מה לעשות ? כמו כן חשבתי על לפתוח את הקובץ MSI שהוא כ 570 מגה והוא בטח מכיל את כל המשחק , אבל אני לא יודע איך לפתוח אותו.. תודה לכל מי שיעזור :-)
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני בשלב שאני מפוצץ איזה ספינה ואז אני צריך להגיע לחלק הקידמי שלה ובא הליקופטר אבל כל אני לא מצליח לפוצץ אותו עם הבזוקה או שאולי צריך לעשות משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הcs 1.6 מתי שאני פותח את ה all seeing eye ואני רוצה להתחיל לשחק אז נפתח לי חלון "waiting for steam to start up (this may take serveral mintes) ואז יש כפתור ללחוץ "try to launch thr game anyway" איך אני מסדר את זה אני מחכה כמה שעות וזה לא נפתח מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק DEUS EX ואז קופצת לי הודעה בקשר לכרטיס מסך משהו שאני לא מבין מה המשצעות שלה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לא פתחתי את זה בראשי כי הוא כבר הגיע ל- 90 עמודים ואז מי מסתכל בכלל על שאלות שם. אני צריך לינק להורדת המודים אני מחפש במיוחד את זה של ה- co-op להורדה מאתר של צריך להרשם אליו! אם משהו בבקשה יוכל אולי להעלות לי את ה- co-op שהוא הוריד כבר לאיזה אתר אינטרנט שאני יורד ממנו בקשה אני מבקש מאד אני צריך את זה דחוף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
זה לא אקשן או פעולה, זה לוקח הרבה סבלנות. כדי להירשם לחצו http://www.darkthrone.com/ ואם אפשר גם פה http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V23415B23415J23535R23520H23475D23505 בשבילי
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-