משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
איש העכביש חוזר סוף סוף אל עולם הגיימינג ונראה טוב יותר מאי פעם בעבר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו שהסברתי לפני זמן מה, אני בתוכנית בטה (יותר נכון אלפא) של הסימולטור נהיגה הזה ששם לעצמו מטרה להביס את המתחרים, אם זה מבחינת מציאותיות ואם זה מבחינת רמת הפירוט הגרפי. להלן, לקט תמונות אחרונות שקיבצתי מהפורום הסגור של הבטה (מותר לשתף משם תוכן). כל התמונות מגיעות ישירות מהמשחק, אין פה מצב "פוטו" כמו בגראן טוריסמו למי שמכיר. * הערה כללית: אין פה כוונה לאשלות אף אחד, מי שמתעניין במשחק ורוצה שזה ירוץ אצלו כמו בתמונות, קחו בחשבון שצריך מפרט הולם, כלומר איי-5 או 7, מומלץ עם אוברקלוק (כמובן עם קירור מתאים) וכרטיס מסך חזק 670 ומעלה. אני אישית ממליץ ללכת צעד אחד נוסף ולהתארגן על מערך SLI של שני כרטיסים (660 ומעלה).
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני לוחץ אלט+טאב באמצע המשחק כדי לצאת לווינדוס ושאני חוזר למשחק הוא נתקע למישהו עוד זה קרה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
השאלה שלי היא איך EA יודעים שה CD KEY הוא חוקי, אני יכול ליצור CD KEY דרך גנרטור זה בדיוק כמו הקי שהם מייצרים זה משתמש בואתה נוסחה, ואז EA אומר לי שזה לא חוקי אם אני אקנה קי חוקי אז לא תהיה לי את הבעיה למה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור... אני בשלב שבו הגעתי לגשר(הצלחתי לצלוף בכל האנשים) אבל כל הזמן באים טנקים ו"הורגים" את הטנק שבצד שלי ואני נפסל . מישהו יודע מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגעתי בערך לשלב ה3 והמשחק קרס ומאז הוא לא פועל אני מקבל את ההודעה הזאת: "A problem occurred while trying to initialize the Direct3D device. The default video options have been restored. If the problem persists, please make sure your drivers are up to date or contact your hardware vendor" מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איך אני משיג את החליפות הקלאסיות של סאב זירו וסקורפיון? שמעתי וראיתי שיש אפשרות כזאת אבל לא הבנתי איך...
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, הרצתי טוני הוק 3 בפעם הראשונה היום, ונוכחתי לדעת שהוא משום מה לא מסכים לעלות עם רזולוציה יותר גבוהה מ640*480. אני יודע שתגידו "אז תשחק ברזולוציה הזאת", הבעיה היא שראיתי מערכות יותר חלשות (P4 עם Geforce2MX) רץ על 800*600. המפרט שלי הוא: Amd t-bird1.4 Asus a7v 133 Asus GeForce2 V7700 Deluxe 32mb 256 RAM GENREIC CAS3 גירסה של דטונייטור היא 28.32 וDirectX8.1 מותקן. בנתיים זה רק במשחק הזה (quake 3,ut וכו' עבדו בסדר). מישהו יכול לעזור?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה קורה חברה אז ככה אחרי דחיה של איזה חודש הוא סוף סוף יצא הדמו הקצר לפי דעתי של המשחק הזה אבל חברה איזה שינוי יש למשחק יאללההה פיייייייייי אני פשוט נגנבתי איזה שינוי מהמשחק הראשון לזה גם ש פקסל שידר 2 מוסיף והמון טוב הנה תהנו === http://www.gamershell.com/download_6895.shtml
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום. אני הולך לפרמט את המחשב שלי ואני לא מוצא את קבציי השמירות של המשחק סימס, שאותם אני רוצה לגבות. מישהו יודע איפה השמירות של הסימס נמצאות. ???
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
ניראה ש THQ שחררה את FPW הראשון המלא להורדה בחינם מהרשת. הורדה: http://www.gamershell.com/news_61602.html
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Warhammer Eternal Crusade הוא משחק MMO בעולם 40K של חברת Games Workshop. המשחק משוחק בסגנון משחקי פעולה וקרבות ענק בסגנון PlanetSide 2. המשחק צפוי לצאת בשלהי 2015 ובינתיים נראה יוצא מגדר הרגיל. אתר המשחק הפורום הרשמי לא יודעים מה זה 40K ? קראו כאן >> Lexicanum דיון ענק שמאגד הרבה מידע על המשחק
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
go to 193.200.158.155 תהנו. אני וחבר מנהלים את השרת.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אתמול עליתי לדרגת First Private Class אני יודע שכאשר עולים רמה אז יש אפשרות לפתיחת נשק חדש.. איך עושים זאת? המשחק הוא BF2.. תודה מראש. ודרך אגב, מה זה הETA הזה בחתימה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את swat 4 יש לו אחלה גרפיקה ונהנתי מאוד... רציתי לדעת איזה משחק יותר טוב כי לא אהבתי כל כך את זה שאתה בכלל לא הורג ... רציתי משחק באותו סגנון רק עם יותר להיות רוצח עם הקבוצה שלי... בבקשה תפרטו למה המשחק שאתם בוחרים יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח , רציתי לקבל ממכם המלצות למשחקים ברשת , כמו Little Fighter 2 , Soldat , Unreal Tournement וכו' עדיף שהיו כיפיים תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מחפש משחקים למחשב עם כרטיס מסך intel משחקים שיהיו גם טובים הכי חשוב!
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
EA's Origin Sends Personal Data to Third Parties
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אז זהו שפעם שיחקתי בknight online עוד בתחילת דרכו, הפסקתי ועכשיו שחזרתי קיבלתי 3 ימים "Premium" חינם ועכשיו כשאין לי פרמיום הוא לא מתחבר לי לסרברים בטענה שהם עמוסים, הבעיה היא שאם זה היה שעה שעתיים ביום אז סבבה אבל הם עמוסים 24 שעות ביממה! מה אני עושה? יש סרברים אולי לא מקוריים או משהו בסגנון? או מישהו שקנה ולא רוצה לשחק יותר? או משהו בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
GameSpot קיבלו לידיהם את הגרסה work-in-progress יש חדש והרבה על העלילה! http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/news.html?sid=6164919&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;5 סליחה אם כבר פירסמו כבר
-
- 67 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בס"ד שלום, האם למשהוא הייתה את אותה בעיה והצליח לתקן? זה מה שניסיתי לעשות: repair game התקנה מחדש של המשחק מחיקת הplugin והתקנתו מחדש סימון ה- battlelog game launcher דרך ה-about:plugins (ב-url) מחיקת והתקנת origin עדכון pb עדכון directx ריסטרט... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-