עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yonik31,

האלה coduty 2',moh pacific asault למה לא עולים בכרטיס מסך 128 GF-MX440AGPx8 ,הכרטיס הזה חלש מדי למישחקים אלה?יש מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  2. בואו להכיר את Super Mario Bros הטוב והישן משנת 1985 - עם טוויסט מודרני דמוי באטל-רויאל לכתבה

3. Started by kingscorpion,

יש לי בעיה קטנה שלא ממש יודע איך לפתור.....

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by galh_5,

אני ממש מחכה לו יש איזה תאריך מדוייק? שמעתי שהוא יוצא איפשהו בנובמבר

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. אולי יש לכם גם לינק לסרט סיום, או מדריך איך אני יכול לפץוח אותו? כי ממש לא בלי למצוא את כל המקומות שמעלים לי את כמות החיים המקסימלית (גם עם מדריך) ואיך אני יכול לפתוח את כל ה- Illustrations ב- Extra Featurs.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by ForresT,

אני ממש בהתחלה,עברתי שלב אחד ואז אני בקטע שאני בתחרות שאני צריך לעוף גבוה עם המכונית,מישהו יודע באיזה כפתור עפים? גרסת PC

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by a-v-hi,

שלום!הורדתי משחק (call of duty) ואני לא מצליח לצרוב אותו בנרו ,יש לי את הקובץ bin וגם את ה-cue אבל כשאני פותח אותו בנרו זה לא מצליח לפתוח אותו,מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  8. אני מעוניין לצרוב סרטונים ותמונות לPSP ואני לא יודע אם אפשר להשיג דיסקים כאלה ואם בכלל אפשר לצרוב אם צורב רגיל \ DVD

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by Grim Reaper,

אחרי הפרומואים בהתחלה המשחק נתקע על מסך שחור ולא ממשיף עד שווינדוס עוצר אותו. לפי מה שראיתי הבעייה נפוצה באינטרנט רק לא מצאתי פיתרון תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by פיני1805,

שלום חברה מישהו יודע או נתקל בבעיה שהמשחק נמרח מדי פעם על המסך..או מהבהב כזה...משהו מציק.. ממש מעצבן...הודה לכם אם תגיבו

11. Started by haimiko84,

שבת שלום, חבר'ה. הייתי רוצה לדעת למה בפיפ"א 2007 כשאני זוכה בכל טורניר שיש לו גביע, לא מראים את ההנפה? זה אולי נשמע הזוי, אבל זה כל הקטע כשזוכים בטורניר, לא? בכל מקרה, האם ככה בנוי המשחק או שפשוט יש בהגדרות משהו שפספסתי? תודה רבה, חיים.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by TheIsraelPost,

אין פרטים נוספים כרגע, אני מניח שהמשחק יבוסס על שיפור המנוע הגראפי של crysis ובתקווה שההייפ הפעם יהיה סביב הפיזיקה ולא רק הגרפיקה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. שלום, יש לי את ה Half-life הראשון מקורי ואני מעוניין לשחק איתו ב CS העתיק... השאלה היא מה אני צריך להתקין בשביל לגרום לזה לקרות ? האם יש פאצ' או עם סטים ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. לא כתוב כלום על זה שהוא מקורי.: http://www.ebay.com/itm/New-Wireless-Game-Remote-Controller-for-Microsoft-Xbox-360-Console-/191479892196?hash=item2c951748e4:g:bgsAAOSwa39Us5zL תודה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  15. הכותר החדש של יוצרי Max Payne ו-Alan Wake, שהיווה עד כה את אחד מהבלעדיים המסקרנים ביותר עבור ה-Xbox One, יגיע גם למחשבים מבוססי חלונות 10 בחודש אפריל הקרוב מיקרוסופט מספקת הפתעה נעימה לשחקני המחשבים האישיים – עם משחק הפעולה המבטיח Quantum Break, שמגיע מחברת Remedy Entertainment הפינית אשר יצרה בעבר את סדרת Max Payne ואת סדרת Alan Wake. הכותר החדש, שמתיימר לספק איכות ויזואלית מתקדמת במיוחד לצד מנגנוני משחקיות לשליטה והשפעה על ציר הזמן, היה עד כה בלעדי לקונסולות ה-Xbox One, אך עתה בחברה מאשרים כי הוא יושק במקביל גם למחשבים מבוססי חלונות. זה הוא הגזר שמביאה מיקרוסופט לגיימרים, אך לצערנו יש כאן גם מקל – Quantum Break, בדומה לרוב המשחקים החדשים מבית מיקרוסופט, …

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. Started by KaPuT,

המפרט בצד dx9 מותקן הדרייבר הוא 40.72 4in1 מותקן

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  17. Started by Binuy,

האם יש קלאן ישאלי במשחק איזה עכבר אתם ממליצים למשחק, אני יודע שזה תלוי בהרבה גורמים אבל יש המלצות ? וגם למשטח

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by crowbar87,

ראיתי שישראל לא נמצאת ברשימת המדינות שמיקרוסופט מפעילה בהן את השירות. האם עדין אני יכול לקנות שם נקודות?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by Anyboy,

חובה לקרוא.ביקורת בקרוב של המשחק Bully ! http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100450 (תקראו יש שם מידע חדש על המשחק) נראה משחק חזק! רק חבל שהוא לא יוצא למחשב .

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by WAR10CK,

אני קניתי אתמול את המשחק ואני לא מצליח להתחבר למשתשמ שלי במשחק אני אומנם מצליח להתחבר לאתר ככה שאין בעיה אם הסיסמה או השם משתמש, אבל למשחק משום מה נאי לא מצליח. הנה תמונה של הבעיה שלי: http://www.siz.co.il/my/q3ytncziwmyx.png תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by ido147,

אנחנו 4 שחקנים בנתיים ואנחנו מחפשים חמישי,בנתיים פתחתנו אשכול(iRRational) אבל אחד לא יכל לבוא,יש סיכוי שמחר בערב נוכל להכניס שחקן חמישי?כי מחר המועד הרשמה האחרון הוא ב12 בבוקר.אם אפשר לאפשר לנו להכניס שחקן חמישי עד לערב??

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/codemasters-%d7%9e%d7%a6%d7%98%d7%9e%d7%a6%d7%9e%d7%aa-dirt-4-%d7%99%d7%aa%d7%a2%d7%9b%d7%91/

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by dan_dekel,

ובכן,לפני כשבועיים פתחתי פה ת'ארד על זה שהמחשב קופא לי במשחקים כבדים כגון LOSTPLANET וBF2142.... באתי לחנות שקניתי בה, IQPC, ודרך אגב הם פתחו לי אתהדלת כמו לבן בית וניסינו לפתור את הבעיה אני ושני טכנאים שם.. ללא הצלחה מבחינה חומרתית. ז"א, החלפנו מעבד, לוח אם, ספק ניסינו גם 400 גם 500 ליברטי וכמובן כרטיס מסך, וגם עם מערכות אחרות ניסינו... והבעיה לא נפתרה. לבסוף, קראתי בפורומים שונים שיש בעיה עם הLOSTPLANET והBF2142 מבחינת דרייברים שבאים לידי ביטוי בפריזים שמצריכים RESET. הפתרון שהוצע שםהוא החלפת הדרייברים ל160.02 של אנוידיה.. בטא... וכך עשיתי. החדשות הן שבLOSTPLANET הכל מצויין ורץמעולה ללא תקיעות ואפילו הFPS עלה באיזה 2-3 בממוצע, אבל בBF2142 עדיין יש פריזים מעצבנים לפעמים …

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  24. היי, מצאתי את הפורום הזה היום וראיתי שיש פה כמה פעילים אז חשבתי למה שלא תהנו גם http://www.youtube.com/watch?v=HZqZPzM77hs&feature=c4-overview&list=UUtCfKHeObAvUaXUMfdTIo_w מקווה שנהנתם לייק וסאב יעזרו!

• 7 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.