משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני ממש בהתחלה,עברתי שלב אחד ואז אני בקטע שאני בתחרות שאני צריך לעוף גבוה עם המכונית,מישהו יודע באיזה כפתור עפים? גרסת PC
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
PRONCE OF PARSIA SANDS OF TIME יעבוד על GEFORCE 4 64MB WITH AGPX8
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כרטיס מסך HD2900PRO ומסך 22" ברזולוציה 1680X1050, מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום זו בקשה מאוד הזויה אך רצינית באותה המידה. לכל אלו מכם שמכירים את המשחק "מורטל קומבט" - באחת מגרסאות המשחק מופיע קטע קצר שבו הדמות שבה בחרת נופלת לבאר שבסופו יש קוצים-סכינים. כבר הורדתי גרסאות רבות של המשחק וניסיתי להגיע לסיטואציה שבה מצב זה קורה ולא הצלחתי. אשמח מאוד (מאוד) אם אחד מכם יפתור לי את הבעיה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית התחברות ב Counter-Strike Source מישהו יכול לעזור לי תודה http://www.2send.us/picture.php?file=48661e9782.bmp
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
חברה!!! יש לי בעיה...כשאני מנסה להיכנס למשחק הוא נכנס לי למסך השחור של ההתחלה(זה שיש לפני הלוגואים של החברות...)ואז פשוט נתקע ואני יכול לצאת רק ע"י הטסק מנג'ר(הוא מופיע שם כלא מגיב...),חשוב לציין שאותה בעיה הייתה לי גם בסינגל פלייר...התקנת פאצ'ים לא עוזרת...וגם לא מחיקה והתקנה מחדש של המשחק(ניסיתי גם למחוק את הדואל-קור אופטימייזר שהורדתי מהאתר של amd...גם זה לא עזר...)... אני נואש...מה לעשות? עריכה: תקשיבו...מצאתי דרך להפעיל את זה...יש אפשרות עוד לפני שאני נכנס למשחק לשנות את הרצולוציה ולבטל כמה דברים(זה כמו לאנצ'ר כזה שנמצא ליד הקובץ הפעלה של המשחק...)והמשחק פועל רק כשאני מבטל את הסאונד לגמרי...אבל זה ממש מעצבן לשחק בלי סאונד...יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
ביעקרון המישחקים שאני רוצה שיעבדו לי ממש חלק וברזולוציה סבירה הם far cry 2 gta 4 nfs uncover זה המיפרט מעבד אינטל c2d e7200 כרטיס מסך ati hd4859 1g זיכרון 2g
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
אין פרטים נוספים כרגע, אני מניח שהמשחק יבוסס על שיפור המנוע הגראפי של crysis ובתקווה שההייפ הפעם יהיה סביב הפיזיקה ולא רק הגרפיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
thare is big different between medium and high settings in BF2 but only taxture is high there is different i was played and i didnt saw any different? ???
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לא כתוב כלום על זה שהוא מקורי.: http://www.ebay.com/itm/New-Wireless-Game-Remote-Controller-for-Microsoft-Xbox-360-Console-/191479892196?hash=item2c951748e4:g:bgsAAOSwa39Us5zL תודה.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הורדתי תמשחק בגרסת ה CLONE לפי דעתי כי הייתי צריך להשתמש ב DEAMON TOOLS בשביל להתקין אותו ושאני מנסה לשחק בו הוא רושם לי שאני צריך להכניס תדיסק.... ואני ניסתי כבר עם שתי הדיסקים להחליף גם ב DEAMON TOOLS וגם ב CD הרגיל וזה לא עובד.... למישהו יש רעיון???. תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
fu noobs fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu noobs i need crack of splinter cell: chaos theory
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9302
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הגובלינים האדומים! הגעתי למקום שככל הנראה אני אמור למצוא אותם, אבל אין לי מושג מה לעשות שם... זו נראית לי הSpree Castle. מישהו עבר את הקטע הזה ומצא את המשרתים/גובלינים האדומים האלו?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/codemasters-%d7%9e%d7%a6%d7%98%d7%9e%d7%a6%d7%9e%d7%aa-dirt-4-%d7%99%d7%aa%d7%a2%d7%9b%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
התקנתי כרגע Galactic Civilizations II (כמו סיוויליזיישן רק של סטארווארז) וכל הסרטים מקרטעים (שניה רואים שניה נתקע וחוזר חלילה בסימטריות מדויקת) כך גם אפילו בטאטוריאלס, המדריכה שמסבירה נקטעת כל שניה בדיוק כמו בסרטים, וכאן זה רק אודיו. לעומת זאת שום דבר אחר לא נתקע, לא המשחק ולא המניו. המחשב שלי עולה על כל דרישות המערכת מה יכול לגרום לכך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
בדיסק השני של המשחק נפגם הקובץ POP.EXE אם מישהו יכול לשלוח לי ???
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כן כן, רשמית, הצבא דפק לי תשכל התדרדרתי לרמות שלא חשבתי שאני ארד אליהם, אכן.. סימס 2... רגע עצוב ונקודה קריטית בחיי... לא חשוב, בקיצור בניתי בית, יצא נחמד, בריכה בלאגן, בסופו של דבר שיצאתי חזרה לשכונה כתוב שהבית עולה 180 ומשהו אלף דולר.. פסיידר.. בניתי משפחה, הרוב בנות, כוסיות אגב... אבל להומלסים האלה יש רק 20 אלף דולר, והם לא יכולים להרשות לעצמם את הבית שבניתי עכשיו מה שלא מתחבר לי זה.. אני בניתי את הבית אני בניתי את המשפחה אני מוכן לתת להם את הבית במתנה ;D אז למה אני לא מצליח לעשות את זה !?!?!? תודה...
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות ובעיות בקשר למשחק.. א. אחרי ה"סרט" פתיחה שרואים שנכנסים לכל משחק (יאני שרואים צלמים מצלמים תשחקים וכו') ממש לפני שמתחיל המשחק יש לי מסך שחור לאיזה דקה ואפילו יותר ורק אז אני יכול למסור ולהתחיל לשחק.. למה? ב. משום מה יש דיליי בין הסאונד למה שאני רואה, סתומרת אני מבקיע גול ו-5 שניות אחרי זה הקהל נזכר להריע. למה? ג. שאני לוחץ על Match אז אני יכול לבחור רק נבחרות, אי אפשר לעשות משחק ידידות של קבוצות? אגב המשחק ע-נ-ק! ותודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-