משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
יש מצב שאנחנו עושים מן קהילה שם או קלאן (כמבון לא על השם של HWZONE ) או לארגן משחקים ברשת. תארגנו כאן משחקים ותנו שמות שלכם בתור שחקנים +כתובות IP.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
[url=]http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=9224 אני לא הצלחתי להמציא הסבר לזה, אבל בכל דרך שחושבים על זה, זה נראה רע מאוד, אלא אם המידע כוזב....
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. בכל פעם שאני מפעיל Call of duty או ET המשחק נתקע לאחר חצי דקה (נתקע לגמרי צריך ללחוץ ריסט) אציין כי במשחקים אחרים (BF2,HL2,NFSU2,GTA:SA) המשחקים לא נתקעים. אגב , בCOD בSP המשחק אינו נתקע... (וזה מה שמוזר :s05: ) המפרט שלי זה : AMD barton 2600Mhz Gigabyte Ga-7n400 pro 2 Geil 400Mhz 256MB X2 Gigabyte 9600Pro תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי PES 2009 ולפני כמה ימים היתה לי בעייה איתו כאשר אני מנסה להיכנס למשחק אז האנטי וירוס חוסם אותו עכשיו סידרתי את האנטי וירוס ולא הצלחתי למחוק את המשחק דרך הוספה או הסרה שהיתי מוחק אותו אז היה רשום לי "לא היתה אפשרות לפתוח חבילת תיקון זו. ודא כי חבילת התיקון קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה, או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי חבילת תיקון חוקית של Windows Installer " ועכשיו מחקתי אותה על ידי תוכנת הסרה Your Uninstaller! וכשאני מכניס את הדיסק של המשחק לכונן אז נפתח לי החלון כאילו המשחק מותקן אבל שאני לוחץ על PLAY אז נסגר החלון ולא קורה כלום וכשאני לוחץ על UNINSTALL ה-Windows Installer מפריעה למחוק אותו
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי והיום זה אומר לי את זה : מה לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום פעם אחרונה ששיחקתי במחשב היתה לפני כשנה. שיחקתי ב-COD4. אני עומד לשדרג את המחשב ואני מבקש בעזרה על משחקים מומלצים. משחקים שאני לא מעוניין בהם: משחקי אסטרטגיה כגון COH נכון לעכשיו המשחקים שמצאו חן בעיני ואני שוקל רכישה לגביהם: PRINCE OF PERSIA- החדש TOMB RAIDER UNDERWORLD CRYSIS WARHEAD- לא בטוח לגביו. הבנתי שיש לו גרפיקה מדהימה אבל הוא די משעמם GEARS OF WAR MIRROR'S EDGE ASSASSIN'S CREED FALLOUT 3 מקווה שהצלחתם להבין את הסגנון שלי. ALAN WAKE מאוד מעניין אותי אע"פ שהוא עדיין לא יצא. איזה עוד משחקים טובים יצאו בשנה האחרונה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק אז הכל עובד עד שאני מגיע למשחק עצמו (לא התפריט) ששמה יש לי את הלוגו של UT ואני יכול לשותת דרך השלב אבל לא יכול להתחיל לשחק! זה הורג אותי! מישהוא מכיר את הבעיה, בדרך כלל לוחצים רווח ומתחילים לשחק אבל כאן כלום! יש עצות?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני חושב שמיציתי את השאלה בכותרת...
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה אני מחפש משחק ישן ששיחקתי בו עוד בכיתה "ב בפנטיום 3 שלי . המשחק הוא משחק מכות ואני זוכר משם כמה שחקנים , היה אחד אם חליפה ואם קסדה ויש לו שתי חרבות גדולות , עוד שחקן הייתה לו מין חליפה אדומה וסכין קומנדו , והאחרון שאני זוכר זה היה אחד בלי חולצה ויש לו שרשראות על הידיים . מקווה שתבינו על מה אני מדבר . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בוקר! לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב.. ולצערי עשיתי שטות קטנה ולא גיביתי את השמירות של בנסיך הפרסי.. (הם בתוך תיקייה נסתרת ב-Documents and Settings.. לא מצאו חור אחר!?) בכל מקרה אני כבר סיימתי את המשחק, אפילו עם 2 הסופים.. אבל אח שלי היה עוד באמצע והוא קצת התבעס.. הוא בקרב נגד הקיסרית (איך שלא קוראים לה.. דקהלה או משהו כזה.. זאתי עם האדום). אם אני לא טועה זה הקרב שאחריו שוברים את כס המלכות ומאחוריו יש פורטל.. קיצור אם יש למישהו שמירה משם זה ממש יעזור לי.. אפילו מלפני, לא אכפת לי להתקדם קצת.. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
משום מה אני מרגיש שהשלבים עולים לי לאט ויש לי מחשב חדש !! מעצבן.......
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זה פשוט בלתי נסבל, אני עושה Host, מגדיר את המגרש והכל. ואז פשוט... מופיע חלון קטן שכתוב בו "WAITING"... והוא ממשיך להופיע... וממשיך. הוא שם עד אין קץ, לפי מה שמדדתי - זמן של ארוחת ערב ממוצעת! בהתחלה חשבתי שזה הפיירוול, אז נתתי לו אישור. מסתבר שזה לא זה. אחרי זה, סגרתי את הפיירוול - עדיין לא עובד. המשחק חדש ומקורי Patch 1.1. עזרה תתקבל בברכה תודה מראש מאור ;D
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
סיימתי את המשחק לא מזמן ובא לי לשחק במולטי פלייר אני לא מצליח להיתחבר ...לשרתים פרוצים .. דרך אגב אני לא יודע אם עשיתי נכון, פשוט רשמתי את האי פי המעודפים ... עכשיו כל הזמן הוא רושם לי .. key code in cue please try reconnecting later מה אפשר לעשות ואם אפשר קצת הסבר על המשחקים ברשת פחות או יותר .... נ.ב חשוב לציין שיש לי את הגירסה הפרוצה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לא הבנתי מה עושים במרדפים עם הברקסים של המרדפים והנקודות שמסומנות במשולשים כתומים, אם מישהו יוכל להסביר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אחרי חשיפה שלא ממש הרשימה את המעריצים הוותיקים, סרטון חדש מנסה להוכיח ש-Quake Champions יהיה יורש ראוי בהחלט עבור סדרת המשחקים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קרייסיס לא אמור לצאת בנובמבר ?! http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 משהו מוזר ביותר ... וגם המחיר שלו נמוך למשחק כמוהו. זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני ממש מחכה לו יש איזה תאריך מדוייק? שמעתי שהוא יוצא איפשהו בנובמבר
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הרגע סיימתי את המשחק... אני רוצה להשלים אותו ל100% אבל אין לי כוח להתאמץ שוב בשביל להשיג את הדברים האלה שבפעם הראשונה שמשחקים בשלב, כאלה שקופים... טריינר בסדר ואפילו עדיף על צ'יטים, רק משהו שיביא לי לעבור את השלבים שוב בלי להתאמץ כל כך
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.twingalaxies.com/index.aspx?c=46&id=974 למי שלא מכיר-זו חברה שמתמחה בניקוד ותיעוד של שיאי משחקים הם מציעים פרסי כסף בסך כולל של 20 אלף דולר למי שיצליח להשלים כל מיני שיאים שקבעו לדוגמא: מי שיסיים את היילו 2 על הרמה הכי קשה בלי למות אפילו פעם אחת יקבל 150 דולר או מי שיצליח יותר מהניקוד פרוגר של ג'ורג' מסיינפלד (863,050) יקבל 1000 (!) דולר אז יאלה לעבודה!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
היי , אני עובד בסופר אלונית למי שמכיר , יש שם מחשב מעפן (המחשב של הקופה) זה מחשב קטן כזה , כאילו יש את המסך , והבסיס של המסך שמחזיק אותו זה גם המחשב. בכל מקרה , יש שם ווינודס 98 , 1000 מגה הרץ , או 1200 לא בטוח. כרטיס מסך הכי מעפן שיש , ואין לי מושג לכמות זכרון. בנוסף , אני צריך משחקים שצריכים בעיקר עכבר , וכמה שפחות מקלדת. בינתיים התקנתי שם את המשחקים Heroes2 , והיום אני שם את Heroes 3 . אז למי שמכיר משחקים , לא כבדים , רצוי גם לא אסטרטגיה כי זה מסך touch כזה (נגיעה) אין עכבר. משהו בסגנון של מונופול אולי , פשוט נמאס לי מהירוס וסוליטר כל הזמן :\ אני צריך משחקים שמעבירים את הזמן.. אם יש לכם גם לינק להוריד זה יהיה טוף. תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לאחד הסרבים לא משנה איזה, והוא מתנתק בטעינה, ורושם הודעה: Error Verifying Steam USER ID. יש לי משחק מקורי שרכשתי בחנות, לא הבאתי אותו לאף אחד, ולא הגיוני שהיוזר שלי לא חוקי. יכול להיות שגנבו לי את הCD - key ? מישהו נתקל בתופעה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני ממש בהתחלה,עברתי שלב אחד ואז אני בקטע שאני בתחרות שאני צריך לעוף גבוה עם המכונית,מישהו יודע באיזה כפתור עפים? גרסת PC
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
השאלה הראשונה, איך אפשר לדלג על הסרטים ועל ההסברים הארורים במשחק? אח שלי מחק לי את השמירה ונמאס לי לראות את הסרטים מחדש. השאלה השניה, מישהו מכיר איזה עורך טוב או טרינר נורמלי למשחק? אין לי כוח לעשות שוב את הארבע משימות הראשונות.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-