עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nahonh,

שלום יש לי ראוטר DLINK604 ואני מעוניין לשחק ברשת במשחק PRO EVOLUTION 4 וכשאשר הרוטר מחובר אין לי אפשרות וכשאני מנתק אותו אני מצליח. מישהו יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר?????

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by eyal00,

אני לא יכול להעלות רזולוציה מעל 800X600 מפרט: AMD 3200 1G זכרון X800GTO2@X850XT זה פתאום קרה,עד לא מזמן הפעלתי אותו על 1024X768 תודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by itad,

שאני נכנס למשחקים לא משנה לאיזה משחק ואם הוא חדש או ישן אני משחק בערך 10 דקות ואז זה פשוט יוצא לי מהמשחק זה לא מראה לי שום הודעה עם בעיה אני משתגע! מה לעשות?? ???

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by masterb,

התקנתי מחדש המשחק המקורי ופתאום העצים, פרצופים של האנשים נראים בצבעים משונים ? עדכנתי הכל כולל הפאצ' האחרון של המשחק ולא עוזר :-[ יש למשהו פתרון לבעיה בבקשה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by PCguy,

היי צרבתי לפני שבוע משחקים לPS1 שהורדתי מאימיול והם לא עולים בקונסולה למרות שהיא קוראת צרובים מה הבעיה יכולה להיות?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by Impreza,

זה מעצבן שיש את המתחרים באדום כזה ולא את המכונית האמיתית, זה אמור להיות ככה? ב 05 זה גם ככה?

7. Started by DrStyle,

אממ התקנתי את המשחק ויש מלא מלא תקיעות.. עשיתי חיפוש קטן וראיתי שיש למלא אנשים את הבעיה הזאת למישהו יש פתרון? אגב המחשב שלי מספיק חזק

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  8. עם 6600GT http://img142.imageshack.us/img142/2851/fservdbo1.jpg

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by COca,

שלום. יש לי ווינדוס XP והתקנתי את המשחק (כן אני יודע הוא די ישן אבל הוא עדיין משחק לא רע) . הבעיה היא שווינדוס לא נותתן לי להתקין את המשחק , הוא אומר שהמשחק לא נתמך על ידי ווינדוס NT. האם יש איזשהו סיכוי שאני אוכל לשחק במשחק?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. נתקעתי בשלב השני על הספינה, אני לא יודע מה לעשות כבר, הגעתי לאיפה שיש סירה כזאת שלוייה, אני חושב שצריך איכשהוא לנתק אותה או משהו אבל אני לא יודע מישהו יודע איך עוברים את זה!? הנה תמונה מקווה שזה קצת נותן מושג על מה אני מדבר http://myfiles.co.il/file/9109/------------JPG.html

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by Ohady,

שלום... האם אתם יכולים להמליץ לי על משחקי מכוניות טובים?.. תודה לעוזרים......

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה....ראשית.... יש לך את המשחק ואני רוצה לצרוב עותק של הדיסק...כי אני רוצה לשמור על הדיסק...(רק את דיסק 1) איך אני עושה זאת? שאני משחק...אני רואה שהוא בונה את הגרפיקה באמצע המשחק...אני לא רוצה שזה יקרה איך אני יכול לשנות את זה?. וגם אני רואה קוים ישרים...כאליו שאני בלי AF....אבל אני עם.... יש משהו לעשות??...אן צריך אני יעלה תמונה של מה שאני מתכוון.... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. http://generation_next.1up.com/ עמוד קצר וממצה על כל אחת מהקונסולות דור 3 שמגיעות בקרוב..

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. אני מוכן לארח את חברי הפורום על המחשב שלי במשחק "America's Army" היום מהשעה 12:00 אז מה אתם אומ

15. Started by מכבי חיפה,

שלום לכולם :- קניתי היום את HALF LIFE 2 בדיסק DVD התקנתי והכל הלך סבבה ואז הפעלתי תSTEAM ונכנסתי והכל אז שם אין CSS ואין שום משחק רק HALF LIFE 2 DEMO וזהו מה אני יכול לעשות ?? להחזיר ת'משחק לחנות(OFFICE DEPOT) או יש משהו שאני יכול לעשות ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by אלון פ,

שלום לכולם, מה תכיל גרסאת האספנים של world at war? ובכמה היא תמכר? תודה לעוזרים! אלון

17. Started by Boy,

רציתי לדעת איך המשחק על הסוני פליסטיישן 2? אל דברו איתי על שליטה כי אם שליטה אין לי בעיה השאלה מופנת רק לאלה ששיחקו במשחק על הסוני פליסטיישן 2

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. Started by ptyahoo,

השאלה בכותרת. והכוונה היא במיוחד לסינגל.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  19. מפרט: 3000+ 7800GT 512*2 לא בדואל

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. Started by lior322,

הורדתי משחק nba 2006 שתי קבצים iso מלהלה עכשיו אני מנסה לשים אותם ב דימון טולס הוא אומר שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ או משהו כזה עכשיו אני רוצה לצרוב את זה איך אני עושה את זה? עשיתי ככה נכנסתי לנרו עכשיו יש למעלה ברקורד burn image לחצתי על זה בחרתי את הקובץ של המשחק הוא צרב אבל שבאתי להפעיל את הדיסק המחשב הראה לי את הדיסק ריק האם עשיתי משהו לא סדר לא צרבתי טוב? האם מישהו יכול להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. לא כתוב כלום על זה שהוא מקורי.: http://www.ebay.com/itm/New-Wireless-Game-Remote-Controller-for-Microsoft-Xbox-360-Console-/191479892196?hash=item2c951748e4:g:bgsAAOSwa39Us5zL תודה.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  22. הנה משחק חדש מחברה חדשה ולא מוכרת שמפתחת משחק RTS 2D בטכנולוגיות החדשות של היום המאפשרות גרפיקה מדהימה ונוסטלגיה בשילוב מנצח! http://www.vertex4.com/sunage/news כנסו ותתעדכנו!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by KaPuT,

המפרט בצד dx9 מותקן הדרייבר הוא 40.72 4in1 מותקן

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. Started by Pease Brother,

ילד שהכרתי במשחק אמר לי שחבר שלו רוצה להביא לו שרת ואנחנו ביחד בקלן אז שמחתי מאוד והוא אמר ש אני צריך להבי לו את הסיסמה ואת המשתמש של steam והוא הביא לי את של חבר שלו ניסיתי את הפרטים של חבר שלו וזה עבד עז הבתי לו את הסיסמה ואת המשתמש ניסיתי להתחבר וזה לו עובד !!!! :'( :'( :'( צריך עזרה :'( :'( :-\

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by dan_dekel,

ובכן,לפני כשבועיים פתחתי פה ת'ארד על זה שהמחשב קופא לי במשחקים כבדים כגון LOSTPLANET וBF2142.... באתי לחנות שקניתי בה, IQPC, ודרך אגב הם פתחו לי אתהדלת כמו לבן בית וניסינו לפתור את הבעיה אני ושני טכנאים שם.. ללא הצלחה מבחינה חומרתית. ז"א, החלפנו מעבד, לוח אם, ספק ניסינו גם 400 גם 500 ליברטי וכמובן כרטיס מסך, וגם עם מערכות אחרות ניסינו... והבעיה לא נפתרה. לבסוף, קראתי בפורומים שונים שיש בעיה עם הLOSTPLANET והBF2142 מבחינת דרייברים שבאים לידי ביטוי בפריזים שמצריכים RESET. הפתרון שהוצע שםהוא החלפת הדרייברים ל160.02 של אנוידיה.. בטא... וכך עשיתי. החדשות הן שבLOSTPLANET הכל מצויין ורץמעולה ללא תקיעות ואפילו הFPS עלה באיזה 2-3 בממוצע, אבל בBF2142 עדיין יש פריזים מעצבנים לפעמים …

• 8 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים