משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני משחק כהרגלי במשחק, Garry's Mod דרך הסטים. עכשיו המשחק עובד ברשת טוב מאוד, שאני מנסה לעשות משחק רגיל בלי אף אחד, אני מקבל את ההודעה הזו. עכשיו העיניין הוא שאתמול שיחקתי במשחק, היום בבוקר אני הפעלתי את המחשב ומנסה להריץ את המשחק וכלום רק הודעת שגיאה. תודה מראש לעזורים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה משחקים שיהיה אפשר לשחק אחד נגד השני... המשחקים צריכים להיות בסגנון קרבות אבל לא מכות אלא יותר בסגנון של מלחמת רובוטים (סגנון רובוטריקים) או משהו בסגנון.... אני זוכר שלפני המון זמן שיחקתי משחק כזה בXBOX אבל אני לא זוכר את השם שלו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
עשיתי 3 מרוצים נגד הבוס אחרון, אחרי זה יש מסלול כזה בדריף בהרים שמה בכביש שעפים וזה, אז קיצר אני לא מצליח לעבור את זה. איזו מכונית הכי טובה לזה? אני עם הלמבורגיני עם כל השיפורים.
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני שחקן מתחיל, ועדיין לא הבנתי מה התותחים הגדולים האלה שיש לאמריקאים, מה הם עושים. רואים בסרט שהם עומדים ויורים לשמים, העם אפשר לעשות את זה גם? או שלא?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איך שומרים בFLAT OUT ULTIMATE CARNGAE ? בהתחלה לא עשיתי תמשתמש LIVE או משו כזה..והמשכתי לשחק..ולא הייתה בשום מקום אפשרות שמירה אז כשיצאתי מהמשחק זה לא שמר כלום =\
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
כותרת.. אני צריך בבקשה שמישהו שמכיר טוב סימולטורי טיסה שימליץ לי על אחד ממש טוב.. תודה.!
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק הכל פועל כמו שצריך אני מתחיל ליסוע ופיתאום ניתקע התמונה ואי אפשר לעשות כלום וחייב להדליק את המחשב מחדש וזה איך שאני מתחיל לשחק לא איזה כמה שעות תם שתבינו שהבעייה היא לא המחשב אז ככה יש לי מעבד E8500 זכרון ראם 2GB כרטיס מסך 9800GT 1GB DDR3 הבעייה היחידה ניראה לי זה או בגלל שהמסך שלי ישן ואולי צריך לשנות משהו ברזולוציה של המשחק או שהגרסה של המשחק לא טובה וזה לא ניראה לי כי הורדתי את הגרסה של razor 1911 אם זה בגלל הרזולוציה מישהו יכול להגיד לי באיזה רזולציה להשתמה יש לי מסך 17 של מאג ישן ושמן יענו לא LCD תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגעתי ל 69% והכל נעול , המכונית שלי משופרת עד הסוף , אני על 10 רייטינג (הכי גבוהה) עשיתי יותר מ10 מרוצי רחוב ועדין לא נפתח משהו... יש גם חלקים למשחק למי שלא שם לב , (יענו STAGE וזה מופיע שלוחצים על T ואז על החץ ימינה) ואצלי זה לא נמצא ... (יענו סיימתי את החלק) מה אני עושה עכשיו ? *אמרו לי שצריך לקנות HUMMER ויפתחו לי עוד מרוצים... אבל אני לא רוצה לקנות סתם וזה יתפוס מקום ועוד משהו... יש למישהו מדריך לגבי כיוונוני האוטו במוסך הכחול ? מה הכי טוב ואיך לעשות להגיע לביצועים מקסיימלים P: ?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם המשחק "Prototype" הבעיה היא שהסרטונים בזמן המשחק נתקעים בצורה לא נורמאלית! לדוגמה כשיש סרטון על העבר של השחקן הוא פשוט זז בתקיעות (הכוונה בעיקר לסאונד). מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת? ניסיתי כבר לעדכן את הדרייברים אך זה לא עזר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שמעו אני משחק משחק משחק.. ופתאום יוצא לי לדף הראשי של המשחק ומראה לי כל פעם אותה בעיה ולמה אחרי שזה יוצא לי מהמשחק וכותב שזה אוסף סטטיסטיקה לוקח לזה שעות וזה לא מתחבר בכלל ושאני יוצא מהמשחק ונכנס מחדש תוך שנייה זה מתחבר? נ.ב אני ב012 לא בבזק! המהירות אינטרנט היא 2.62..(בדקתי באתר כלשהוא) יש לי פה כבר נושא אבל אף אחד לא עוזר.. כולם חושבים שהם עוזרים בכך שאומרים "אתה בבזק."
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום,הורדתי את CRYSIS 3 וניסיתי להכנס למשחק, ותוך כדי שזה טוען את הכניסה למפה זה פותח לי ERROR: [PlayerProfiles] CGameContext"::StartGame: No users logged in שלא עשיתי פרופיל,כלומר לא פתחתי פרופיל לשחקן שלי או משו כזה. . ....עכשיו אני מנסה לעשות פרופיל ופעם אחרי פעם זה אומר לי ש השם שהזנתי בפרופיל לא טוב.. ו שמתי 1000000 שמות לפרופילים.. אני לא יכול להתחיל לשחק. .. אשמח אם מישהו יעזור לי בדחיפות
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את המשחק crysis warhed ו far cry 2 ו call of duty 5 ויש לי בכולם בעיה הינה סירטון של התקלה שלי הכרטיס שלי zotac 9800gtx+ ובסירטון יש לאותו ילד 9800gt מה שמוזר שגם לילד שהעלה את הסירטון יש את אותה בעיה תיסתכלו טוב בסירטון בצדדים ואתם תבחינו בעצים שניבנים וסלעים שפיתאום יוצאים או שנגיד הוא מיתקרב לגיפ פיתאום רואים יותר דברים קטנים שלו ראו מירחוקק למה זה קורה? יש לי דרייבר 180.48
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש ובסביבות החצי שנה -שנה לא שיחקתי כמעט במשחקים שיצאו. אז אני קצת בפיגור אז.... אני צריך המלצה למשחק טוב שישמש אותי להרבה זמן. אני אוהב בעיקר משחקים כמו unreal crysis gears of war וגם מאוד אהבתי את משחק האסטרטגיה של שר הטבעות. ביושוק שונא!!!!!!!. חשוב מאוד שהמשחק ישמש אותי להרבה זמן. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פינגים גבוהים מאוד... מהירות האינטנט שלי היא 5MB, ובהורדות המהירות דווקא טובה. לחבר שלי יש מהירות 1.5MB ויש לו פינגים נמוכים בהרבה יותר משלי. זה לא קשור כל כל למפרט מחשב כי המשחק הוא SAMP ולא צריך אליו דרישות גבוהות ומהפרט של חבר שלי דיי דומה לשלי... עזרה בבקשה תודה מראש לעזורים!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן פיפא 09 וכשאני נכנס לאונלין אז יש שתי אפשרויות שאני לא מבין השניה והשלישית: http://up121.siz.co.il/up3/mj0mheewgzmx.jpg
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי משחק דרך ההאינטרנט והגיע לי הסידי'קי התקנתי את המשחק ובדקתי שבאמת לא היה שימוש בסידיקי ולאחר מכן שיניתי את הסיסמא והגדרתי שם מייל...המשחק עבד כמו שצריך והתחלתי את הרקוד מהתחלה .. לאחר שבוע שאני מנסה להתחבר הוא טוען שהסידיקי בשימוש הכנסתי שם את הפרטים הנכונים וזה מבקש ממני לתת בנוסף CD KEY כמו שקיבלתי בהתחלה וזה עדיין לא עובד . מבקש את עזרתכם ,למי אוכל לפנות ומה לעשות כל עזרה שתתקבל אודה לכם מאוד...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי תכל החבילה של משחקי Command & Conquer Command & Conquer The First Decade עכשיו רציתי לדעת איך אני משחק במשחקים רד אלרט יוריס 2 וג'נרלס ברשת... מה אני אמור לעשות בהגדרות? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי תגריסת פרימיום ולפי מה שהבנתי אני צריך לקבל חודש ראשון חינם אבל משום מה לא ראיתי דבר כזה המכשיר נקנה בסין עכשיו איך אני אמור להתחבר ל-LIVE? יש איזה חלק מיוחד שאני צריך לקנות בנוסף למנוי של ה-Live? כי שאני בא להתחבר דרך התפריט הראשי הוא לא נותן ועוד דבר אם אני קונה משחק אורגינל בPAL הוא יעבוד לי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי ת360 מסין!!! עכשיו בתפריט הראשי של המכשיר הוא בסינית איך אני יכול לשנות אותו לאנגלית? מישהו יכול אולי לעזור לי לאן לגשת בתפריט בערך? תודה מראש....
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תמשחק היטמן BLOOD MONEY עכשיו שאני מתחיל תמשחק בהתחלה הוא נותן לי רק תמצ'קו הזה להלחלם איתו עכשיו איך אני אמרו להשתמש בו לאחר שאני בוחר בו אם איזה כפתור אני מכה איתו? כי השתמשתי בכל הכפתורים ולא הצלחתי...
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מתכנן להביא משם XBOX360 עכשיו רציתי לדעת אם החיבור לחשמל יהיה מתאים פה לארץ ואם לא אפשר לשנות אותו לעשות משהו כדי שהוא יתחבר פה לחשמל...? ובקשר למשחקים יש הבדלים באזורים או שכל המשחקים אמורים לעבוד ובקשר לXBOX LIVE הוא אמרו לעבוד פה בארץ? ואם כן איך אני מפעיל אותו כי הבנתי שזה עולה כסף... ואני יכול לשחק ברשת של המכשיר? נגיד... PES6 עם שחקנים משאר העולם וגם זה עולה לי כסף?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
למה אנלא מצליח לשחק עם חבר ברשת בFIFA07? שאני בודק תIP שלי דרך המשחק הוא תמיד נשאר אותו דבר ושאני בודק אותו דרך האתר www.whatismyip.com אז הוא משתנה למה זה ככה? ושאני לוחץ על HOST או CONNECT לא קורה כלום... יכול להיות שהבעיה היא בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? כי בC&C אני כן מצליח לשחק ברשת
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי משפחה שעכשיו נוסעת ביום שני הקרוב (מחר) ללאס ואגס ובסוף החודש לבייגי'ן בסין עכשיו רציתי לדעת ממי לבקש שיביא לי PS3 וכמה הוא אמור לעלות אני מתכוון רק לגרסת ה60 ג'יגה והאם הוא מתאים לארץ והאם בכלל יהיה ניתן להשיג אותו בתאריכים האלה? כי לפי מה שהבנתי הPS3 יצא היום אם אנלא טועה? מי שיכול שיענה מהר כי מחר הם כבר טסים ללאס ואגס
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים עכשיו רציתי לדעת אם אנייכול לשחק ברשת עם חברים? כי שאני נכנס למולטי פלייר לא מופיע לי הIP למעלה יכול להיות שזה בגלל שבהתקנה לא אישרתי לו להתקין משהו שקשור לONLINE ומשחק ברשת של FIFA 07? מה אני יכול לשעות בעניין?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק עכשיו הוא מוגדר לי דרך השליטה של הג'ויסטיק של ה-XBOX360 ואני רוצה לשחק דרך המקלדת בדקתי בSETTTINGS.EXE בתיקייה של המשחק ואנלא מצליח לשנות שם ל-KEYBOARD כאילו זה לא נותן לי לבחור רק תאפשרות של הגו'יסטיק הוא נותן לי איך אני משנה תזה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-