עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הגעתי לשלב (בעצם זה הראשון) ששם האנס ניהיה חולה ואני צריך ללכת להרים עכשיו מצאתי בגדים אבל איך אני לובש אותם?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by liav12,

שלום, במשחק אני כל הזמן אוסף סוגים שונים של יהלומים, אם זו פנינה או רובי או יהלום רגיל, יהלום כחול (שכחתי מה השם) וכו'. מה לעזאזל עושים איתם? אני סתם אוסף ומוכר בשביל כסף, יש להם מטרה במשחק?? ושאלה נוספת, גנבתי מהאגודה של הלוחמים חרב זכוכית אדומה כזו, אבל משום מה הכוח שלה 1, והיא לא שווה כסף בכלל ואיך שאני נותן איתה מכה היא נשברת ואז שוב אני צריך לתקן אותה. מדוע? ואיפה אפשר להשיג חרבות כאלו?? אני כבר ברמה 11 ולא מצאתי אחת כזו למכירה עדיין... תודה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  3. זוכרים את המשחקים הססגוניים והממכרים בכיכובם של אלאדין, סימבה ומוגלי? הם חוזרים, עם התאמה למערכות מודרניות לכתבה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by KOBRA CHOPER,

BF2:armored fury and patch 1.3 came out http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2armoredfury/news.html?sid=6151774&mode=previe cool hah?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by taurus007,

קיבלתי מחבר את המשחק הזה , זה משחק ישן ואיכותי עכשיו אני הספקתי לשחק רק בפאנטסמגוריה 1 והוא גם עובד באקס פי אבל מתי שאני מנסה להתקין את השני באקס פי הוא נותן לי את התמונה של המשחק עם צללית אפורה ריקה ששם אמור להיות כל ה install וכאלה ניסיתי דרך תאימות להכל ללא הצלחה , ניסיתי להשתמש בתוכנות של סאונד אפילו כמו שעשיתי עם דיון 1 , יש למישהו רעיון או שהוא הצליח להפעיל את המשחק בXP ?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. אני מוכן לארח את חברי הפורום על המחשב שלי במשחק "America's Army" היום מהשעה 12:00 אז מה אתם אומ

7. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום Hwzone. יש לי בעיה (טכנית) בGrim Fandango. יש לי Windows XP SP 1 ושאר המפרט שלי נמצא תחת "המפרט שלי". אז ככה, התקנתי את המשחק בסדר והכל סבבה אבל יש לי בעיה: אם אני מריץ את המשחק במצב תאימות לWindows 98/Me או Windows 95 המשחק עובד בסדר חוץ מכך שבסרטוני קישור(Cut Scenes כאשר אין לך שליטה על מאני) הקולות קטועים ומלאים ב"ציקים" מציקים, מה שהופך את "חווית" השמיעה שלהם לבלתי אפשרית לחלוטין, הייתי סתם לוחץ אסקייפ אם היה מדובר במשחק שסתם תקעו לו עלילה סטייל GTA אבל בקווסט של לוקאס-ארטס? Oh NO! אז ניסיתי להריץ את המשחק ללא שום מצב תאימות(Clean), ואז אכן הקולות בCut-Scenes עובדים אבל אז אין מוזיקה במשחק עצמו והוא גם נתקע אחרי כמה דקות של "משחק"... התקנתי כבר את הפ…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  8. יש לי מיני HP כזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6691&CatCode=315 איזה משחקים אפשר להריץ? תמליצו בבקשה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  9. מישהו יודע במקרה איך שומרים בנקודה כלשהי במשחק את ההתקדמות.... כי יש רק צ'קפויינטים כאלה שבמקרה שאתה מת... אבל אם אתה מנסה לצאת זה אומר שכל ההתקדמות אתבד... חשבתי אולי זה יחזיר אותי לצ'ק פויינט אבל זה לא זה כל המשחק מהתחלה...

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשיםםםם... אממ יש לי בעיה במשחק COD. כאשר אני רוצה להיכנס למולטיפלייר הWIN רושם לי שהיתה לי בעיה בעבר והוא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את המשחק במצב בטוח... אני עונה שלא והמשחק לא עולה... במצב הרגיל שלו (לא במולטי פלייר) המשחק עולה. אשמח אם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש אלדד כהן. נ.ב יש לי מערכת הפעלה Win xp pro sp2.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  11. אני כבר מיואש - לא יודע מה קורה כאן....ומה פיספסתי היגעתי עד למרתף החמישי בקטקומבות עברתיאת המומיה הקשה והזקן יצא אלי....אבל אין אופצייה לדיבור = הא לא אקטיבי ביכלל לא מדבר מה פיסםסתי? מה הבעיה? ??? : תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by MadCat125,

שלום!!! אם מישהו משחק במשחק Sniper Elite אולי אתם יכולים להביא לי שמירה שלכם. כי שלי לא עובדת פתאום....מוזר. הייתי במשימה משהו...AGENT E-MAIL: lizard666@hotmail.co.il

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by cat2010,

Hi I'm currently stuck in vice city. I simply don't know what 2 do next... look: I killed Diaz, took over his huge house,finished all the missions with the Old Lady, with the Bikers,with the Taxi company,and after I've finished also the LEmosine mission with the "Love Fist" Rock Band I don't know what to do. there are no missions on the raadar, and the phone doesn't ring or something... What to do next? buy the fucking Malibo,Ice cream factory,the print and the car showroom?,I've already have the boat dock... How 2 continue the main story missions?! Thanks Ahead. ANSWER IN HEBREW PLEASE.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

כן כן, רשמית, הצבא דפק לי תשכל התדרדרתי לרמות שלא חשבתי שאני ארד אליהם, אכן.. סימס 2... רגע עצוב ונקודה קריטית בחיי... לא חשוב, בקיצור בניתי בית, יצא נחמד, בריכה בלאגן, בסופו של דבר שיצאתי חזרה לשכונה כתוב שהבית עולה 180 ומשהו אלף דולר.. פסיידר.. בניתי משפחה, הרוב בנות, כוסיות אגב... אבל להומלסים האלה יש רק 20 אלף דולר, והם לא יכולים להרשות לעצמם את הבית שבניתי עכשיו מה שלא מתחבר לי זה.. אני בניתי את הבית אני בניתי את המשפחה אני מוכן לתת להם את הבית במתנה ;D אז למה אני לא מצליח לעשות את זה !?!?!? תודה...

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by AleXtazi_054,

יש לי פנטיום 3 WIN XP PRO אחרי הפורמט שעשיתי התקנתי WIN XP PRO והורדתי כל מיני עדכונים של MICROSOFT ואחדתי את הדיסקים D ו C ביחד אני נתקל בהודעות מסוג זה במשחקים כמו STRONGHOLD,MEDAL OF HONOR,COMMANDOS 3...לפני הפורמט המשחקים האלה עבדו מצויין! ראו תמונה מצורפת מישהו יודע מה הגורם לזה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

16. Started by davidcohen,

כל פאר קריי בפחות מ70 דקות!!! http://www.youtube.com/watch?v=SH_ocuvVF7k זה לא סופר מריו או משחקים מסכנים אחרים...FAR CRY !!! הוא לא נהנה כל כך , אבל עדיין - יפה!!!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by xlSnaK,

לא משנה... לנעול

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by itad,

שאני נכנס למשחקים לא משנה לאיזה משחק ואם הוא חדש או ישן אני משחק בערך 10 דקות ואז זה פשוט יוצא לי מהמשחק זה לא מראה לי שום הודעה עם בעיה אני משתגע! מה לעשות?? ???

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  19. האם זאת בעיה שרק אצלי?המשחק רץ על רזולוציה מקסימלית ופרטים מקסימלים בלי aa על איזה 30-40 ומדיי פעם 60 (FPS) או שככה זה והם עשו מנוע גרפי לא טוב כל כך(כמו שקרה עם Crysis)?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  20. אני דיד בהתחלה אני נתקעתי בשלב שאני צריך להלחם נגד משיהו... ושאני מוריד לו את כל החיים הוא לא מת החרא הקטן זה נמצא בחד די קטן עם מייכל לבן אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by nuctornal wisdom,

שנה טובה וכאלה התחלתי לפני כשבוע לשחק במשחק, בלי לקרוא מדריכים, בחרתי בBattlemage Redguard מזל(סימן לידה?) לוחם. כרגע הדמות רמה 18 והיא דיי בינונית מבחינת מיצוי (עד שהנתי איך עובדת השיטה של הleveling וכ'ו), אז אני מתחיל חדשה איזה גזע/סקלים/מזל כדאי לבחור כראשיים? כרדע אני חושב על Alchemy Destruction אחד מהarmor (לא יודע איזה עדיף) Sword/blunt כנל יש איזה מוד שמסדר את האינבנטורי? מאפשר תת תיקיות או משהו? כשיש לך כמה דברים בלתי אפשרי לנווט שם איזה מודים מומלצים בכלל ? תודה מראש

22. Started by Holography,

בעיקר פעולה או אסטרטגיה RTS בסגנון CNC כרגע יש לי: Command & Conquer Generals Zero Hour :ylsuper: Doom 3 Painkiller Max Payne 2 Hitman Contracts Prince of Persia The Sands of Time Perimeter Tony Hawk's Underground 2 FAR CRY תודה!

23. Started by הגורל,

רוצים להיות לוחמים? כאלה עם שיריון חרב קסדה וכול מיני חפצים מימי הביניים? אפילו לשלוח קסמים שמנצחים את כולם? אם אתה רוצה, הגעת להודעה הנכונה משחק הרשת "הגורל" הוא המשחק שנותן לך את כל מה שרצית במשחק אחד!!! את\ה יכול להיות דמות מתוך מספר דמויות לוחמים או לוחמות מימי הביניים, אתה יכול לקנות חפצים שונים מתקופת ימי הביניים כמו חרב, קסדה, חגורה וכל מיני חפצים אחרים, יש מפלצות אשר מולן אתה נלחם וקבל כסף דמיוני של המשחק אשר בו תוכל לקנות כלי נשק וקסמים. משכורת חודשים אשר גם משמשת לקניית חפצים. בקיצר כנסו למשחק הרשת "הגורל" http://game.battle.co.il

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by IlanF,

הרגע סיימתי את המשחק... אני רוצה להשלים אותו ל100% אבל אין לי כוח להתאמץ שוב בשביל להשיג את הדברים האלה שבפעם הראשונה שמשחקים בשלב, כאלה שקופים... טריינר בסדר ואפילו עדיף על צ'יטים, רק משהו שיביא לי לעבור את השלבים שוב בלי להתאמץ כל כך

• 3 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.