עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אחרי שהיתקנתי את המשחק וניתקתי את הCD שלי אני מנסה להפעיל את המשחק וזה אומר לי שהסיראל שלי לא טוב ניסיתי את הסיריאל מה NFO וזה לא עובד זה אומר לי שסיראל לא מותאם לדיסק אם מישהו יכול להגיד לי מה לעשות או מאיפה להשיג סיראל חדש אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  2. יש לי ויסטה אולטימיט 64 ביט. זה התקין לי תדריבר של הכרטיס מסך אוטומטי אכשיו אני רוצה לשחק בקאוטנר softwere מוד וזה לא נותן זה אומר שזה לא תמוך מה לעשות לפני כן באקספי זה עבד מה עושים?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. התקנתי את המשחק .....עדכנתי לפאצ' האחרון 1.20 ..... אני מעלה רואה את המסך הראשון של KONAMI ואז מסך שחור וזהו מישהו ניתקל ? יודע איך לפתור ת'בעיה ? תודה . נ.ב למנהלים : באתי לרשום הודעה זו בטרד קיים של המשחק אך הוא רשם לי הערה לפני הכנסת הודעה חדשה : " טרד זה כבר לא פעיל מעל 7 ימים , מומלץ לפתוח נושא חדש"

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  4. Started by taurus007,

קיבלתי מחבר את המשחק הזה , זה משחק ישן ואיכותי עכשיו אני הספקתי לשחק רק בפאנטסמגוריה 1 והוא גם עובד באקס פי אבל מתי שאני מנסה להתקין את השני באקס פי הוא נותן לי את התמונה של המשחק עם צללית אפורה ריקה ששם אמור להיות כל ה install וכאלה ניסיתי דרך תאימות להכל ללא הצלחה , ניסיתי להשתמש בתוכנות של סאונד אפילו כמו שעשיתי עם דיון 1 , יש למישהו רעיון או שהוא הצליח להפעיל את המשחק בXP ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. כרטיס מסך HD2900PRO ומסך 22" ברזולוציה 1680X1050, מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  6. אני מעוניין לצרוב סרטונים ותמונות לPSP ואני לא יודע אם אפשר להשיג דיסקים כאלה ואם בכלל אפשר לצרוב אם צורב רגיל \ DVD

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  7. שלום אני מבקש מימכם שתעזרו לי להוריד את המישחק Tactical_Ops שהוא משחק רשת + ההרשמה למישחק תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by se7en,

שלום אני מנסה להשיג עותק של המשחק Baldur's Gate. אם למישהו יש רעיון, אני אשמח לשמוע?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by domuzy,

אני לא יודע למה, אבל כל פעם שאני מסיים לשחק ויוצא, קופצת לי הודעת CRITICAL ERROR: OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2012 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (6681) Assertion failed: Removed!=0 [File:D:\Data Manager\Version\Local\Core\Src\UnObj.cpp] [Line: 3344] History: UObject::UnhashObject <- UObject::~UObject <- DeleteObject <- (356) <- DeleteGarbage <- (RewindToFirstClass) <- UObject::PurgeGarbage <- UObject::StaticExit <- appPreExit שברגע שאני מאשר אותה (או יוצא ממנה או לפעמים גם בלי לעשות כלום) המחשב מרסטרט את עצמו במכה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, וכלום! אין שינוי. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by Lanzar,

הורדתי את המשחק מ LIONETWORK ואני מפעיל אותו על 1280X1024 אני שם כל משחק ברזולוציה הזאת ואין לי שום בעיה בחיים רציתי לדעת מה הבעיה יכולה להיות ( חשבתי שאוליי זה בעיה כמו ב DEUS 2 שצריך PATCH אוליי... ) ראו מפרט שלי בצד

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. מישהו יודע במקרה איך שומרים בנקודה כלשהי במשחק את ההתקדמות.... כי יש רק צ'קפויינטים כאלה שבמקרה שאתה מת... אבל אם אתה מנסה לצאת זה אומר שכל ההתקדמות אתבד... חשבתי אולי זה יחזיר אותי לצ'ק פויינט אבל זה לא זה כל המשחק מהתחלה...

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by polsa,

fu noobs fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu noobs i need crack of splinter cell: chaos theory

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by timac,

מופיע לי רק 4 שרתים ישראליים ואני יודע שיש יותר מה אפשר לעשות כדי להחזיר את כולם?? תמונה: עוד תמונה:

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  14. Started by alonkl,

כותרת.. תדוה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. Started by cat2010,

Hi I'm currently stuck in vice city. I simply don't know what 2 do next... look: I killed Diaz, took over his huge house,finished all the missions with the Old Lady, with the Bikers,with the Taxi company,and after I've finished also the LEmosine mission with the "Love Fist" Rock Band I don't know what to do. there are no missions on the raadar, and the phone doesn't ring or something... What to do next? buy the fucking Malibo,Ice cream factory,the print and the car showroom?,I've already have the boat dock... How 2 continue the main story missions?! Thanks Ahead. ANSWER IN HEBREW PLEASE.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. Started by id3232,

שלום יש לי תמשחק ביושוק. הבעייה היא שבהתחלה ששחקתי שמתי את ההגדרות על:HIGH והכל פעל חלק וטוב. כשהגעתי לשלב מסויים(שראיתי את הביג דדי הזה) פתאום המשחק נהייה ממש תקוע ולכן הורדתי ל MEDIUM וזה עזר בקרב שפעל חלק אבל פתאום אחרי זה שסתם אני מסתובב במקומות זה נתקע לשנייה כמה פעמים וזה מרגיז! מישו מוכן לומר לי מה הבעייה?!! ??? תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. חשוב להזכיר יש לי את המשחק המקורי שנקנה בדיוק אתמול. נירשמתי ל Rocker games עשיתי ACTIVE כמו שצריך,הוספתי ב LINKID את games for live. אני נכנס למשחק,רושם את החשבון LIVE שלי ( האימייל שאני משתמש בו ) רושם שהתחבר וצריך להוריד פאצ.. לוחץ אישור זה עומד על הדף 5 דקות בהורדת הפאצ. ואז שוב פעם אומר אתה צריך להתחבר ל LIVE ואני רושם שוב פעם את ה LIVE שלי ושוב פעם מוריד פאצ ושוב פעם צריך להתחבר ל LIVE התשגעתי כבר ואני ממש מאוכזב... מישהו פה יכול לעזור לי בבעייה המעצבנת הזאת? כי אם אני משחק בלי LIVE גם לשמור שמירות אני לא יכול

18. Started by TheDiesel,

שלום. אני משחק ב-Destiny_2 ורציתי לדעת עם מומלץ לשדרג לחבילת Destiny 2: The Witch Queen?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה אני מחפש משחק ישן ששיחקתי בו עוד בכיתה "ב בפנטיום 3 שלי . המשחק הוא משחק מכות ואני זוכר משם כמה שחקנים , היה אחד אם חליפה ואם קסדה ויש לו שתי חרבות גדולות , עוד שחקן הייתה לו מין חליפה אדומה וסכין קומנדו , והאחרון שאני זוכר זה היה אחד בלי חולצה ויש לו שרשראות על הידיים . מקווה שתבינו על מה אני מדבר . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by wolf_silver,

טוב ככה הקובץ עצמו הוא קובץ שאתה מתקין אותו והוא מתקין את המשחק call of duty ברגסטר כי הדיסק של ההתקנה של הcall of duty שלי לא טוב !!! ועכשיו כדי לשחק בחדש אני צריך שהמשחק יהיה מותקן ברגיסטר מאיפה אני יכול להביא את הקובץ לא יודע איך קוראים אבל אני יודע שיש קובץ כזה תודה לכולם תודה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by yagelush,

כשאני ניכנס למשחק המשחק נראה ככה: http://img151.imageshack.us/img151/4269/asd0ka.jpg מישהו יודע מה הבעיה? הנה המחשב שלי: n/a-AMD Athlon 64 Processor 3000+ .:. (RAM) usage: 460/1024MB (44.92%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce 6800 LE, (Display) 1280x1024/32bit/60Hz

22. מי שגמר את כל משימות במשחק שידבר איתי בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. Started by yonik31,

האלה coduty 2',moh pacific asault למה לא עולים בכרטיס מסך 128 GF-MX440AGPx8 ,הכרטיס הזה חלש מדי למישחקים אלה?יש מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by 111111,

היי אתמול התקנתי פיפא הכול הלך חלק ויפה אבל כשבאתי להריץ את המשחק נפתח לי ההודעת שגיאה למטה מה יכול להיות הבעיה? (המשחק הוא מקורי) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  25. http://www.armedassault.info/index.php?option=com_content&task=view&id=667&Itemid=2#jc_allComments כנראה במקום OFP2 שהוכרז בזמנו

דיונים חדשים בפורומים