משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
התקנתי מחדש המשחק המקורי ופתאום העצים, פרצופים של האנשים נראים בצבעים משונים ? עדכנתי הכל כולל הפאצ' האחרון של המשחק ולא עוזר :-[ יש למשהו פתרון לבעיה בבקשה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב 6 (נראה לי) אחרי המעבדת טילים, שצריך להשתלט על איזה גבעה ב 50 דקות.... כול האזור שורץ בפאנזרים, והגולייאטים (המיני טנק הזה ) ממשיכים להשתאד לי על הטנקים. הצלחתי פעם אחת כמעט להשתלט על הגבעה ב 46 דקות, עד שהגיעו 2 גוליאטיים ופוצצו לי 4 טנקים (!!). יש איזה טקטיקה מסויימת לעבור את השלב הזה?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני אחרי החלק שמשיגים את הגובלינים הירוקים כבר השגתי אותם והגעתי למקום ההוא שחייבים את הגובלינים הכחולים שיודעים לשחות חרשתי על כל המקום ואין לי מושג מאיפה אני משיג אותם זה במקום ההוא שצריך להרוס 6 כאלה מצברי כוח של Overbern או איכשלא קוראים לו ואני חייב את הגובלינים הכחולים שיודעים לשחות ודרך אגב סתם שאלות מה עושים המתקנים האלה שיש לך במגדל? למשל החדר הזה שאתה בוחר אוייב להילחם בו מזה נותן אם אתה מנצח? .. עזרה?
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני משחק במחשב את Call of Duty 4 במחשב ועברתי המון שלבים. היום נכנסתי למשחק והמשחק מתחיל מהתחלה, מהשלב הראשון! אני לא ממש מבין איפה נשמרים השלבים אך מתוך הגיון נכנסתי לתקייה של המשחק: C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\KFIR\save יש שם כל מיני קבצים בסיומת svg. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וממש לא בא לי לשחק הכל מחדש, מה עושים כדי לשחזר את השלבים?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
בעיקר פעולה או אסטרטגיה RTS בסגנון CNC כרגע יש לי: Command & Conquer Generals Zero Hour :ylsuper: Doom 3 Painkiller Max Payne 2 Hitman Contracts Prince of Persia The Sands of Time Perimeter Tony Hawk's Underground 2 FAR CRY תודה!
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את המשחק ולאחר מכן כשאני מפעיל הוא מראה FIFA 06 והוא כותב בעיה ב"קריאה" של זכרון. יש לי אפשרויות של OK וCANCEL והוא מודיע שאי אפשר לשחק. גם לחבר שלי יש את זה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
אני ממש מחכה לו יש איזה תאריך מדוייק? שמעתי שהוא יוצא איפשהו בנובמבר
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדמו והוא מוכן להתקין רק בתיקיית הווינדוס ואין לי שם מקום. אני בוחר מיקום אחר לוחץ NEXT ואז הוא ממשיך לתת לי הודעה שאין מקום בדיסק (של הווינדוס) למרות שבחרתי דיסק אחר.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קיבלתי באן מיוט בשרת שלכם , אני לא יכול לכתוב כלום בצ'אט... אם אפשר להוריד את זה אשמח למה יש הרבה דברים שצריך לכתוב לפעמים ואני לא יכול להגיב.. טנקס
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
BF2:armored fury and patch 1.3 came out http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2armoredfury/news.html?sid=6151774&mode=previe cool hah?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק דרך הסטים או ישירות דרך ALL SEEING EYE ויישר בום ! ריסט למחשב !!! אני כבר לא יודע מה לעשות ...... ניסיתי להיכנס לסטים MY GAMES למחוק משם את קאונטר ואז הורדתי אותו שוב אבל עדין ...... קאונטר עולה רק כשאני בסייפ מוד אבל אז כמובן אני חוזר לרגיל ושוב ריסט (זה לא בסטים עצמו רק שזה מעלה את קאונטר 1.6 ) ! איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו !!!!!!!? תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
PRONCE OF PARSIA SANDS OF TIME יעבוד על GEFORCE 4 64MB WITH AGPX8
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כרטיס מסך HD2900PRO ומסך 22" ברזולוציה 1680X1050, מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב סרטונים ותמונות לPSP ואני לא יודע אם אפשר להשיג דיסקים כאלה ואם בכלל אפשר לצרוב אם צורב רגיל \ DVD
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי את ה Half-life הראשון מקורי ואני מעוניין לשחק איתו ב CS העתיק... השאלה היא מה אני צריך להתקין בשביל לגרום לזה לקרות ? האם יש פאצ' או עם סטים ?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד מבקש את העזרה של כולם בקשר לקודים של משחק VICE CIYG אמי מאוד אודה לכל אחד ואחד בתודה מכל הלב בתודה מראש ממני עופר
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הורדתי תמשחק בגרסת ה CLONE לפי דעתי כי הייתי צריך להשתמש ב DEAMON TOOLS בשביל להתקין אותו ושאני מנסה לשחק בו הוא רושם לי שאני צריך להכניס תדיסק.... ואני ניסתי כבר עם שתי הדיסקים להחליף גם ב DEAMON TOOLS וגם ב CD הרגיל וזה לא עובד.... למישהו יש רעיון???. תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
חובה לקרוא.ביקורת בקרוב של המשחק Bully ! http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100450 (תקראו יש שם מידע חדש על המשחק) נראה משחק חזק! רק חבל שהוא לא יוצא למחשב .
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תארד סתמי ביותר אבל אני כבר נואש! ניסיתי שעות לחפש בREGISTERY ולא מצאתי איפה אני מחליף למשחק במזד**ן הזה את הסידיקי (Serial) ??? בבקשה עזרו לי למצוא... ממליץ למנהלים לנעול את התארד לאחר פתירת הבעיה המטופשת הזאת! ועוד פעם סליחה על בורותי...
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
<<< System Summary >>> > Mainboard : http:\\www.abit.com.tw SiS-645(SA7 V1.0) > Chipset : SiS 645DX > Processor : Intel Pentium 4 @ 2400 MHz > Physical Memory : 256 MB (1 x 256 DDR-SDRAM ) > Video Card : Nvidia Corp GeForce4 MX 440 [NV17.2] > Hard Disk : HDT722516DLAT80 (165 GB) > Hard Disk : ST340014A (40 GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N > CD-Rom Drive : HL-DT-ST CD-ROM GCR-8520B > DVD-Rom Drive : IO7544Z GOV866T SCSI CdRom Device > Monitor Type : ProView Technology - 16 inchs > Network Card : Realtek Semiconductor RT8139 (A/B/C/810x/813x/C+) Fast Ethernet Adapter > Operating System : Mic…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-