משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קיבלתי את המשחק Race Driver 3 ולאחר שהתקנתי אותו אני מעלה את ה- Launch שם יש לי הגדרות של רזולוציה וכו' בהתחלה זה היה על 640x480 4:3 משהו כזה השארתי את זה כמו שזה העלתי את המשחק וראיתי אותו רק על חצי מסך משהו מוזר מאוד.. ניסיתי לבחור רזולוציות שונות כמו 1024 ועוד אבל כלום זה תמיד על חצי מסך, זה רק מחדד את המראה אבל נישאר על חצי מסך.. יש לציין שיש לי מסך רגיל של MAG והוא לא LCD. תשובה דחופה תודה לכול העוזרים..!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך SAVE GAME למפה הרבעית [רק התחלתי אותה] זה במפה של הסינים האלה... אקיצר אני שלב אחד אחרי זה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מישהו פה מכיר את המשחק Alien Hominid- PS2? איזה משחק מצוין סיימתי אותו ביום שני אבל כבר נמאס לי ממנו אני טוב מדי במשחק
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בכל אופן, התקנתי את המשחק וכאשר אני עושה RETIRE מהמרוץ ובא לעשות CONTINUE אז יש מסך כחול (כן המסך הכחול) ואז אי אפשר לעשות כלום, רק ריסטרט. מה זה יכול להיות??
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
איפה אני יכול לימצוא למישחק הזה EDITOR? אני רוצה לבנות כמה מפות...
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה מהSDK שאומרת שהגרסה שיש לי לא תומכת במשחקים של הOB (האמר עובד מצויין, השגיאה הופיע כשלחצתי על CREATE A MOD) סטים רושם לי 100% בSDK אז כנראה שזה לא בעיה של עדכון (אולי צריך לעדכן מחוץ לסטים?) עריכה.. ראיתי שיצא עדכון בטא ב24 לחודש. עכשיו ננסה להתקין... אם מישהו רוצה: To run this beta version you will need to add -beta srcsdk0122 to your command line when you start Steam. This can be done by opening up the Windows shortcut you use to launch Steam and adding -beta srcsdk0122 right after Steam.exe. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זוכרים את המשחקים הססגוניים והממכרים בכיכובם של אלאדין, סימבה ומוגלי? הם חוזרים, עם התאמה למערכות מודרניות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אז ככה שאני מפעיל את המשחק אני רואה הכל באיר מאוד והמילים בגושים כאלה ולא רואים כלום הכל מעוות מה הבעיה פה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מישהו מכיר את sword of the stars???...טוב אם כן אז יכול להיות שתוכלו לעזור לי עם בעיה הוא כל הזמן קורס לי...אחרי איזה 10 דקות המשחק קורס...ואני יודע כבר בדקתי ויש PATCH שאני צריך להוריד אבל אני לא ממש מוצא אותו חוץ מבאימיול ושם לוקח לזה שנים כבר לרדת וזה משגע אותי..מישהו יכול לכוון ללינק הורדה של הPATCH הזה בבקשה?...(אם יש כמובן)
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.atari-webcenter.com/friends/?module=friends&action=viewDownloadPage&id=20 209 m בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
משחקי Metal Gear Solid המוקדמים ומשחקים קלאסיים ממותגי Contra ו-Castlevania זמינים כעת עבור מחשבים אישיים מודרניים, תודות לשיתוף פעולה מבורך בין החברה היפנית לחנות ה-GOGלכתבה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, מה תכיל גרסאת האספנים של world at war? ובכמה היא תמכר? תודה לעוזרים! אלון
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב סרטונים ותמונות לPSP ואני לא יודע אם אפשר להשיג דיסקים כאלה ואם בכלל אפשר לצרוב אם צורב רגיל \ DVD
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
אני צריך בבקשה ממכם עזרה,אני צריך שתשלחו לי את הקובץ engine.dll תיצרו איתי קשר באיסיקיו 194497987 או באימייל coolmeen14@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אוקיי קניתי את המשחק אתמול (אופיס דיפו מוכרים את זה במאה שקל..........O_0)... התקנתי את המשחק, אני בא לעשות סריקת שרתים בase, זה סורק כרגיל, ואז לא מופיעים שום שרתים.... מישהו יודע על זה משהו? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני בבית חולים עם הדם וכל אלה ונתקעתי בקומה 33 איפה שהמיטות מה עושים?? יש לי כולה דף כזה עם דם עליו
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני משחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ואני משחק טוב והכל אבל אם אני יוצא ומנסה להיכנס שוב, הגרפיקה על הפנים, זה מראה לי ריבועים כאלה מעצבן, למורות שההגדרות נשארו אותם ההגדרות מלפני ההפעלה מחדש של המשחק (שעבדו בלי ריבועים). אני צריך לצאת מהמשחק ולהיכנס כמה פעמים עד שזה מסתדר... מישהו יודע אם יש פאצ' או משהו שמתקן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
בדיסק השני של המשחק נפגם הקובץ POP.EXE אם מישהו יכול לשלוח לי ???
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את המשחק לא מזמן, ועד היום המשחק עבד ללא בעיה, לא התקנתי שום דבר נוסף, ופתאום סתם ככה כשאני בא להפעיל את המשחק הוא מעלה לי הודעת שלח אל תשלח. לפני זה הוא עוד עלה למשחק ובאמצע האינטרו נתן לי את ההודעה הזו, וכעת בכלל הוא לא מוכן להכנס למשחק.. מישהו מכיר עוד את התקלה? כבר עברתי חצי משחק וזה נהיה מעצבן...
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אם כן אז איך אני מגיע לתפריט הזה :s05: פשוט חבר שלי הביא לי תמשחק והכל שם בסינית/יפנית.. אולי לו זה לא מפריע אבל לי כן...
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-