עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מישהו יודע במקרה איך שומרים בנקודה כלשהי במשחק את ההתקדמות.... כי יש רק צ'קפויינטים כאלה שבמקרה שאתה מת... אבל אם אתה מנסה לצאת זה אומר שכל ההתקדמות אתבד... חשבתי אולי זה יחזיר אותי לצ'ק פויינט אבל זה לא זה כל המשחק מהתחלה...

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by Anyboy,

חובה לקרוא.ביקורת בקרוב של המשחק Bully ! http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100450 (תקראו יש שם מידע חדש על המשחק) נראה משחק חזק! רק חבל שהוא לא יוצא למחשב .

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. מחפש את האתר שרושם את יציאת המשחקים הכי חדשים? היה לי אתר שבו רשום את כל הקבוצות שיחרור ובו למשל רילאודד הוציאו משחק מתי שהם משחררים זה רשום... תודה למי שיביא לי את האתר

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by dan_dekel,

ובכן,לפני כשבועיים פתחתי פה ת'ארד על זה שהמחשב קופא לי במשחקים כבדים כגון LOSTPLANET וBF2142.... באתי לחנות שקניתי בה, IQPC, ודרך אגב הם פתחו לי אתהדלת כמו לבן בית וניסינו לפתור את הבעיה אני ושני טכנאים שם.. ללא הצלחה מבחינה חומרתית. ז"א, החלפנו מעבד, לוח אם, ספק ניסינו גם 400 גם 500 ליברטי וכמובן כרטיס מסך, וגם עם מערכות אחרות ניסינו... והבעיה לא נפתרה. לבסוף, קראתי בפורומים שונים שיש בעיה עם הLOSTPLANET והBF2142 מבחינת דרייברים שבאים לידי ביטוי בפריזים שמצריכים RESET. הפתרון שהוצע שםהוא החלפת הדרייברים ל160.02 של אנוידיה.. בטא... וכך עשיתי. החדשות הן שבLOSTPLANET הכל מצויין ורץמעולה ללא תקיעות ואפילו הFPS עלה באיזה 2-3 בממוצע, אבל בBF2142 עדיין יש פריזים מעצבנים לפעמים …

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  5. קניתי DELL 2007WFP, ומסתבר שהרבה משחקים לא מתאימים לו (ברזולוציות שלהם אין רזולוציה רחבה) מה לעשות? עשיתי חיפוש בפורום והגעתי לזה http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=1739&highlight=mvp+2005 עשיתי מה שכתוב שם, אבל לא השתנו הרזולוציות יש לכם המלצה מה לעשות? מבאס לקנות כזה מסך ולראות בקטן / מתוח את המשחקים.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by id3232,

שלום יש לי תמשחק ביושוק. הבעייה היא שבהתחלה ששחקתי שמתי את ההגדרות על:HIGH והכל פעל חלק וטוב. כשהגעתי לשלב מסויים(שראיתי את הביג דדי הזה) פתאום המשחק נהייה ממש תקוע ולכן הורדתי ל MEDIUM וזה עזר בקרב שפעל חלק אבל פתאום אחרי זה שסתם אני מסתובב במקומות זה נתקע לשנייה כמה פעמים וזה מרגיז! מישו מוכן לומר לי מה הבעייה?!! ??? תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  7. Started by club_501,

איפה זה נמצא בדיוק?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by crovei,

בוקר! לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב.. ולצערי עשיתי שטות קטנה ולא גיביתי את השמירות של בנסיך הפרסי.. (הם בתוך תיקייה נסתרת ב-Documents and Settings.. לא מצאו חור אחר!?) בכל מקרה אני כבר סיימתי את המשחק, אפילו עם 2 הסופים.. אבל אח שלי היה עוד באמצע והוא קצת התבעס.. הוא בקרב נגד הקיסרית (איך שלא קוראים לה.. דקהלה או משהו כזה.. זאתי עם האדום). אם אני לא טועה זה הקרב שאחריו שוברים את כס המלכות ומאחוריו יש פורטל.. קיצור אם יש למישהו שמירה משם זה ממש יעזור לי.. אפילו מלפני, לא אכפת לי להתקדם קצת.. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by amisha,

יש לי מין כול מיני פיצפוצים ברקע והסאונד קצת מקוטע ואני לא יודע מה לעשות בדקתי אויל זה נובע מן המע' ע"י חיבור איזניות ועדיין יש אותם ממה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by xpl0it,

היי חברה.. אני מצטער על האשכול אני יודע שהוא לא במקום, אבל אני כבר חצי שעה מחפש בכל הפורומים בHWZONE ללא הצלחה. לפני שבוע ראיתי פה הודעה של מישהו שמצא איזשהי תוכנה (נראה לי RIVA TUNER או משהו דומה) שמצליחה להתגבר על TEARING במשחקים ע"י הפעלת VSYNC ו-TRIPLE BUFFER ישירות מהכרטיס מסך או משהו כזה... נראה לי גם שזה פעל רק על OPENGL. קיצר אני לא מצליח למצוא את ההודעה הזאת ואני ממש צריך את זה ! מישהו יכול לעזור לי למצוא תא ההודעה ?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  11. מי שגמר את כל משימות במשחק שידבר איתי בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  12. האם זאת בעיה שרק אצלי?המשחק רץ על רזולוציה מקסימלית ופרטים מקסימלים בלי aa על איזה 30-40 ומדיי פעם 60 (FPS) או שככה זה והם עשו מנוע גרפי לא טוב כל כך(כמו שקרה עם Crysis)?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by lmlm,

כשאני מתקין והוא מגיע לתיקיה SUPPORT הוא נעצר ואומר לי הודעה שהוא לא מצליח לתרגם/לקרוא את הקובץ -כנראה כי שמו בגרמנית ומה שכתוב שם גרמנית. מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by MisterVB,

אני אחרי החלק שמשיגים את הגובלינים הירוקים כבר השגתי אותם והגעתי למקום ההוא שחייבים את הגובלינים הכחולים שיודעים לשחות חרשתי על כל המקום ואין לי מושג מאיפה אני משיג אותם זה במקום ההוא שצריך להרוס 6 כאלה מצברי כוח של Overbern או איכשלא קוראים לו ואני חייב את הגובלינים הכחולים שיודעים לשחות ודרך אגב סתם שאלות מה עושים המתקנים האלה שיש לך במגדל? למשל החדר הזה שאתה בוחר אוייב להילחם בו מזה נותן אם אתה מנצח? .. עזרה?

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by kfirkb,

שלום לכולם, אני משחק במחשב את Call of Duty 4 במחשב ועברתי המון שלבים. היום נכנסתי למשחק והמשחק מתחיל מהתחלה, מהשלב הראשון! אני לא ממש מבין איפה נשמרים השלבים אך מתוך הגיון נכנסתי לתקייה של המשחק: C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\KFIR\save יש שם כל מיני קבצים בסיומת svg. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וממש לא בא לי לשחק הכל מחדש, מה עושים כדי לשחזר את השלבים?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. Company of Heroes English Patch, Version 1.0 - 1.2 קישור להורדה http://thq.vo.llnwd.net/o10/CoH/retail/En_1_0_0_to_1_2_0.exe

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  17. Started by sheff2k1,

אם כן איסיקיו: 164931364

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by הגורל,

רוצים להיות לוחמים? כאלה עם שיריון חרב קסדה וכול מיני חפצים מימי הביניים? אפילו לשלוח קסמים שמנצחים את כולם? אם אתה רוצה, הגעת להודעה הנכונה משחק הרשת "הגורל" הוא המשחק שנותן לך את כל מה שרצית במשחק אחד!!! את\ה יכול להיות דמות מתוך מספר דמויות לוחמים או לוחמות מימי הביניים, אתה יכול לקנות חפצים שונים מתקופת ימי הביניים כמו חרב, קסדה, חגורה וכל מיני חפצים אחרים, יש מפלצות אשר מולן אתה נלחם וקבל כסף דמיוני של המשחק אשר בו תוכל לקנות כלי נשק וקסמים. משכורת חודשים אשר גם משמשת לקניית חפצים. בקיצר כנסו למשחק הרשת "הגורל" http://game.battle.co.il

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  19. זוכרים את המשחקים הססגוניים והממכרים בכיכובם של אלאדין, סימבה ומוגלי? הם חוזרים, עם התאמה למערכות מודרניות לכתבה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. ככה אני מתכנן לקנות או מחשב חדש או את הקונסולה עכשיו עלות הקונסולה +ציפ יוצא לי 1700 שקלל גג 2000 שקל מחשב חדש יוצא לי בעלות של 5700 שקל +מסך אבל מחשב פצצה יעני ההתלבטות שלי זה מה לקנותתתתתת1@#!@#? אם אני קונה את הבוקס אני מתכנן לחבר לו את ה- xfps הזה שמחבר מקלדת ועכבר ולחבר אותו למסך מחשב 22 אינץ ולשחק בו כמו שאני משחק במחשב אבל הקטע שאני לא יצטרך לשדרג כל פעם וסיפור וגם יוצא לי יותר זול ממחשב מצד שני יש את המחשב מה להחליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט אני משתגע כבר... אני מדבר על איכויות הגראפיקה של הxbox לעומת המחשב האם זה שווה???? כי מעצבן אתה משקיע במחשב הון תועפות היום וכעבור שנה זה כבר גרוטאה אז אני אומר בוא נשקיע חצי מזה בקונסולה ונהפוך אותה למחשב משחקים כזה ונחיה באושר ו…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by artyom,

היום התקנתי... משחק ע-נ-ק! מומלץ לכל אחד... אני בינתיים משחק בSINGLE ואחרכך ישחק בMULTI... המשחק דיי מציותי... אבל יש גם כמה חסרונות... אם לא יודעים איפה האויב... אתם מתים ממש מהר... אפילו בEASY! הקבוצה שלכם עושה את כל העבודה ואפשר להלחם רק אם הולכים לבד, אני הולך עם איזה 3 מעפנים ולא מספיק לראות מישהו והוא כבר מת! חח... עוד חסרון... שזה ממש דופק את המשחק... אי אפשר לקפוץ, לא לתפס על גדרות... לא סולמות (אולי יש, אני לא מצאתי) וזה הורס! עוד דבר זה הזום של הנשק... כשמשתמשים בזום הכוונת זזה כמו איזה מטוס סילון, וכשיורים לא פוגעים בכלום זה יורה איזה מטר מעל איפה שאתה מכוון, ואי אפשר לעצור את הנשימה או לעצור את זה, לדוגמא כמו בCOD2... עוד משהו דפוק לגמריי... אין משקפת!…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  22. אני מעוניין לצרוב סרטונים ותמונות לPSP ואני לא יודע אם אפשר להשיג דיסקים כאלה ואם בכלל אפשר לצרוב אם צורב רגיל \ DVD

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by יונדב,

למי פה יש היילו (Halo) מקורי?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  24. אני מחפש חברה לשחק במולטי. או להתחיל דמות חדשה מאפס ולהתחיל להתחזק, או למצוא דמות ביניים כזאת ולהתחיל איתה. מה שרוצים, יהיה טוב. אז דברו. ואפשר לדבר איתי גם באייסי: 86492320

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  25. Started by Shmoolik,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה לעזאזל נמצאים הכרטיסי טיסה של פרנק בנמל תעופה ? כי אני כבר מרגיש מפגר , חרשתי את כל המקום ולא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.