משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שאלה יש אפשרות לשחק red faction 2 באינטרנט יש אפשרות?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 18 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע אחוקים? אתם מריחים את זה? כן, עוד שבוע נשרף והנה יום חמישי בא עלינו לטובה ואיתו פרק חדש של הפאנבויז. אנחנו רוצים למסור מזל טוב לזוכים המאושרים בתחרות הלייקים בדף הפייסבוק שלנו בחסות “צעצועי שגיב”. מאזינים זכו פה במשחק לPS3, חולצות פוסטרים ושלל פינוקים, לפרטים נוספים אתם מוזמנים להאזין לפרק. אפרופו פרק, השבוע אנחנו סוקרים (וקוטלים) את BRINK , מדברים על קו אופ של פורטל 2 וקילזון 3, ממליצים על משחק טריוויה מיוחד לאייפון ולמחשב, שלל חדשות (PS4, אקסבוקס לייב, NGP, פסקול לפורטל 2 בחינם, משחקי וידאו=עבודת פרך ועוד…) …
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שמתי לב שהדיון הראשי על המשחק ננעל אז כך שלא היה איפה לשאול. אם כבר מישהו שיחק במשחק הוא בטח יוכל לעזור לי. זהירות ספויילר בלבן למטה! אני כרגע נכנסתי למבנה המוגן שבו אמורים לשהות כל השורדים מתאונת המטוס, סעיד הכניס אותי לשם. הדלת שממנה נכנסתי ננעלה והייתי צריך למצוא דרך לפתוח את הדלת ע"י תיקון 3 לוחות חשמל (בעזרת הרכבת פיוזים). לאחר שסיימתי לתקן את שלושתם נכנסתי לחדר עם המחשב ומשכתי בידית החדר ננעל ונהפך לחשוך ויש מעין מפה על אחת הדלתות. אני לא יודע מה לעשות אני תקוע בחדר הזה ואין לי מושג מה לעשות. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים יפים (FPS או כ-ל אקשן אחר) שיחקתי ב cod 4 crysis stranglehold moh:a assasins creed יש עוד המלצה? כל דבר שיש בו אקשן... מפרט 4200x2 8800gt 512 2 gb זיכרון
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
הנה משחק חדש מחברה חדשה ולא מוכרת שמפתחת משחק RTS 2D בטכנולוגיות החדשות של היום המאפשרות גרפיקה מדהימה ונוסטלגיה בשילוב מנצח! http://www.vertex4.com/sunage/news כנסו ותתעדכנו!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכולם, אני פרמטתי את המחשב ואני מחפש משחקים בקטגוריות FPS,אקשן,פעולה (משחקים אקשן/פעולה בגוף שלישי או יחיד)... המפרט שלי בצד.. אני רוצה שמשחקים ירוצו מצויין על 60FPS בערך...(אני מעדיף שירוצו על 60FPS עם רזולוציה 1680*1050) ושהמשחקים לא יהיו מאוד ישנים.. הינה דוגמאות למשחקים שאני אוהב ואני רוצה שיהיו דומים לאלו: COD4,FarCry,Max Payne 2... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין Soldier of fortune2 ועליו להתקין את הפאצ' של הGold edition וזה פשוט דופק לי את המשחק, ניסיתי כמה פעמים להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש + הגולד אדישן אבל כל פעם זה דופק לי את המשחק מחדש! המשחק שלי "קנוי" אם אתם מבינים למה אני מתכוון, תודה. תמונה מהמשחק + הגולד אדישן:
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
סיימתי להוריד DOD:source ואני בא להפעיל, פותח חלון לאיזה שניה ונסגר, ואז ניסיתי גם להפעיל CSS וHL2DM, לא עובד..., אותו דבר..
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפעמים אני שומע את המפקד אומר " GO SQUAD, GO" או "UR THE WORST TEAM I HAVE EVER..." איך אומרים את הדברים האלה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה שלי זה הארור הזה http://img211.imageshack.us/my.php?image=0...060228307db.jpg ניסיתי הכל! התקנת דרייברים מחדש שיחזור מערכת התקנת DIRECTX מחדש אפילו פורמט עשיתי ושוב צצה לי אותה הבעיה הזאתי אין לי מושג איך זה התחיל... אם למישהו יש רעיון אז בבקשה תעזרו לי אני נואשש המשחק כמובן מקורי..
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
חבר'ה, יש עכשיו מבצע ממש מטורף בטאוור רקורדס- קונים כל אחד ממשחקי EA GAMES ומקבלים את השני במתנה...זה פשוט היסטרי... ככה לדוגמא אפשר לקנות את ORANGE BOX ולקבל את CRYSIS חינם... בקיצור ולעניין- לכל מי שהתלבט אם לקנות או לא, זו תקופה ממש טובה להשלים פערים
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
טוב ככה הקובץ עצמו הוא קובץ שאתה מתקין אותו והוא מתקין את המשחק call of duty ברגסטר כי הדיסק של ההתקנה של הcall of duty שלי לא טוב !!! ועכשיו כדי לשחק בחדש אני צריך שהמשחק יהיה מותקן ברגיסטר מאיפה אני יכול להביא את הקובץ לא יודע איך קוראים אבל אני יודע שיש קובץ כזה תודה לכולם תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כשאני ניכנס למשחק המשחק נראה ככה: http://img151.imageshack.us/img151/4269/asd0ka.jpg מישהו יודע מה הבעיה? הנה המחשב שלי: n/a-AMD Athlon 64 Processor 3000+ .:. (RAM) usage: 460/1024MB (44.92%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce 6800 LE, (Display) 1280x1024/32bit/60Hz
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
unreal tournament 3 הוא הכי חדש בסידרה ויש לי עוד שאלה מתי הוא יצא??
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לא משנה איזה סוג של משחק ... תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שמעו במחשב הישן שלי היה לי וינדוס 98 וCM01/02 וHeroes3 עבדו לי.. עכשיו קניתי מחשב חדש עם וינדוס XP ושני המשחקים האלו לא עובדים לי ! אני כמעט בטוח שזה הוינדוס חברים שלי אמרו לי שמשחקים כאלו לא עובדים על הוינדוס כי הוא חדש מדי.. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אז שיאמר פה !
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כשאני מתקין והוא מגיע לתיקיה SUPPORT הוא נעצר ואומר לי הודעה שהוא לא מצליח לתרגם/לקרוא את הקובץ -כנראה כי שמו בגרמנית ומה שכתוב שם גרמנית. מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עם 6600GT http://img142.imageshack.us/img142/2851/fservdbo1.jpg
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
נפתח אתר ישראלי חדש לסימולטור המכוניות האגדי Live For Speed !! (שונה בתכלית מ Need For Speed). אנא בקרו בכתובת www.lfsisrael.com
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי,היום סתם ניסיתי לשחק SP ב BF2 אבל כשטעינה של המפה מגיעה לסוף המישחק קורס לווינדוס בלי הודעת שגיאה בלי כלום,ניסיתי כמה מפות וכלום. המישחק מעודכן לגירסא האחרונה. תודה לכול עוזר!
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק דרך הסטים או ישירות דרך ALL SEEING EYE ויישר בום ! ריסט למחשב !!! אני כבר לא יודע מה לעשות ...... ניסיתי להיכנס לסטים MY GAMES למחוק משם את קאונטר ואז הורדתי אותו שוב אבל עדין ...... קאונטר עולה רק כשאני בסייפ מוד אבל אז כמובן אני חוזר לרגיל ושוב ריסט (זה לא בסטים עצמו רק שזה מעלה את קאונטר 1.6 ) ! איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו !!!!!!!? תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, בהתחלה בהתחלה בשלב הראשון איך אני יוצא מהחדר הזה ניסיתי כל דבר ולא הצלחתי, ניסיתי לפתוח את הדלת ואמרו לי שהיא נעולה, ניסיתי לדבר עם המוכר והוא מציא לי רק אוכל... מישהו יודע מה עושים? זה ממש ממש בהתחלה.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס תוספות למשחק, אני שם תתוספות בדיוק איפה שצריך והם פשוט לא מופיעים (אני מדבר על sabers וכו') למישהו יש מושג בזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-