עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SilentBob,

כותר ההמשך ל-Wolfenstein: The New Order אמנם לא נחשף רשמית בתערוכת E3 2016 כפי שדווח בשמועות המוקדמות, אך במסגרת תמונה שהוצגה לזמן קצר כן ראינו משחק מסתורי בשם New Colossus שלפי הסדר הכרונולוגי המוצג מסתמן בתור היורש שלו אנחנו מצפים, כך שנראה כי אין סיבה לאכזבה גדולה מדי. https://goo.gl/RUYnxw

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  2. ככה אני מתכנן לקנות או מחשב חדש או את הקונסולה עכשיו עלות הקונסולה +ציפ יוצא לי 1700 שקלל גג 2000 שקל מחשב חדש יוצא לי בעלות של 5700 שקל +מסך אבל מחשב פצצה יעני ההתלבטות שלי זה מה לקנותתתתתת1@#!@#? אם אני קונה את הבוקס אני מתכנן לחבר לו את ה- xfps הזה שמחבר מקלדת ועכבר ולחבר אותו למסך מחשב 22 אינץ ולשחק בו כמו שאני משחק במחשב אבל הקטע שאני לא יצטרך לשדרג כל פעם וסיפור וגם יוצא לי יותר זול ממחשב מצד שני יש את המחשב מה להחליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט אני משתגע כבר... אני מדבר על איכויות הגראפיקה של הxbox לעומת המחשב האם זה שווה???? כי מעצבן אתה משקיע במחשב הון תועפות היום וכעבור שנה זה כבר גרוטאה אז אני אומר בוא נשקיע חצי מזה בקונסולה ונהפוך אותה למחשב משחקים כזה ונחיה באושר ו…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. יש לי ויסטה אולטימיט 64 ביט. זה התקין לי תדריבר של הכרטיס מסך אוטומטי אכשיו אני רוצה לשחק בקאוטנר softwere מוד וזה לא נותן זה אומר שזה לא תמוך מה לעשות לפני כן באקספי זה עבד מה עושים?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. אני מוריד עכשיו את המשחק. אבל לא מצאתי שום פורומים ישראלים שעוסקים במשחק . מישהו יודע איזה פורומים יש ? אם אסור לבקש פורומים אז אני מצטער ולנעול את התארד .

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. אני מוכן לארח את חברי הפורום על המחשב שלי במשחק "America's Army" היום מהשעה 12:00 אז מה אתם אומ

6. Started by אלון פ,

שלום לכולם, מה תכיל גרסאת האספנים של world at war? ובכמה היא תמכר? תודה לעוזרים! אלון

7. Started by דניאL,

https://alliances.commandandconquer.com/en_US/ref/aS0BmaYdy6fggXoemkezAQ

8. Started by stone cold,

טוב ביגלל שהWII הושק אבל אני לא קונה אותו בקרוב החלטתי לשחק בזלדה שאף פעם לא סימתי ביגלל כל מיני סיבות הזלדה שהתחלתי לשחק הוא Majora's Mask שדי שונה מהזלדות הרגילות למי שמכיר תסידרה ככה שהשוני גם הרחיק אותי הרבה זמן מהמישחק למרות שיכולתי לשחק אותו על אמולטור כבר לפני הרבה זמן בכל מיקרה התחלתי לשחק ואני חיב להגיד שהמישחק מאוד כיפי אפילו היום אם עלילה התחלתית יותר מענינת מהזלדות האחרים ששיחקתי בכל מיקרה החלטתי לעשות סקר לאנשים שמכירים תסידרה הזות וליראות מה המישחקי זלדה האהובים אליכם דרך אגב לא רשמתי תזלדות המישניות ות2 זלדות הגרועות לCDI בכל מיקרה המישחק הטוב בסידרה מבחינתי הוא דווקה - A Link to the Past לSNES למרות שהוא D2 פשוט הכל בו זורם מושלם ואנ…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by יונדב,

למי פה יש היילו (Halo) מקורי?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by liav12,

הגעתי לשלב האחרון שמפוצצים בו את הטיל האטומי.. אחריו להציל את הבחורה שאיתם על המסוק כל הזמן, ומה, המסוק של הבוגד ההוא נופל וזהו???? נגמר??? נכון שלא? :-\

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by ptyahoo,

השאלה בכותרת. והכוונה היא במיוחד לסינגל.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by react0r,

אין לי ממש מושג לגבי המשחק, אבל אני מאמין שעם קבוצה יהיה אפשרי ללמוד מהר יותר אם מישהו משחק בזה שיוסיף אותי לסקייפ liranm24

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by crowbar87,

ראיתי שישראל לא נמצאת ברשימת המדינות שמיקרוסופט מפעילה בהן את השירות. האם עדין אני יכול לקנות שם נקודות?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by אבסינט,

http://www.intelcapabilitiesforum.net/IceStormFighters.zip 184 מגה. *תמונות בקרוב.[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 20:29:01 תמונות וחוות דעת - המשחק באמת מותאם לQuad Core.. כל נסיון להריץ אותו על ההגדרות ה'גבוהות' מביא את המשחק לתצוגת סלייד שואו. די משעמם, אין ממש משחקיות. הייתי יותר קורא לחבילה הזו.. בדיוק מה שהיא - Tech Demo.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by cooper,

אני מחפש משחק / סימולטור למרוצי מכוניות עם רמת ריאליסטיות גבוהה גם מבחינה פיסיקלית וגם גרפית . יש לי GTR2 והוא ממש טוב .השאלה אם יש משהו טוב יותר? גם אופנועים ממש מתקבלים בברכה. [רק לא NFS]

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. שלום. בכל פעם שאני מפעיל Call of duty או ET המשחק נתקע לאחר חצי דקה (נתקע לגמרי צריך ללחוץ ריסט) אציין כי במשחקים אחרים (BF2,HL2,NFSU2,GTA:SA) המשחקים לא נתקעים. אגב , בCOD בSP המשחק אינו נתקע... (וזה מה שמוזר :s05: ) המפרט שלי זה : AMD barton 2600Mhz Gigabyte Ga-7n400 pro 2 Geil 400Mhz 256MB X2 Gigabyte 9600Pro תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by alonkl,

כותרת.. תדוה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. Started by dan_dekel,

ובכן,לפני כשבועיים פתחתי פה ת'ארד על זה שהמחשב קופא לי במשחקים כבדים כגון LOSTPLANET וBF2142.... באתי לחנות שקניתי בה, IQPC, ודרך אגב הם פתחו לי אתהדלת כמו לבן בית וניסינו לפתור את הבעיה אני ושני טכנאים שם.. ללא הצלחה מבחינה חומרתית. ז"א, החלפנו מעבד, לוח אם, ספק ניסינו גם 400 גם 500 ליברטי וכמובן כרטיס מסך, וגם עם מערכות אחרות ניסינו... והבעיה לא נפתרה. לבסוף, קראתי בפורומים שונים שיש בעיה עם הLOSTPLANET והBF2142 מבחינת דרייברים שבאים לידי ביטוי בפריזים שמצריכים RESET. הפתרון שהוצע שםהוא החלפת הדרייברים ל160.02 של אנוידיה.. בטא... וכך עשיתי. החדשות הן שבLOSTPLANET הכל מצויין ורץמעולה ללא תקיעות ואפילו הFPS עלה באיזה 2-3 בממוצע, אבל בBF2142 עדיין יש פריזים מעצבנים לפעמים …

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  19. קניתי DELL 2007WFP, ומסתבר שהרבה משחקים לא מתאימים לו (ברזולוציות שלהם אין רזולוציה רחבה) מה לעשות? עשיתי חיפוש בפורום והגעתי לזה http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=1739&highlight=mvp+2005 עשיתי מה שכתוב שם, אבל לא השתנו הרזולוציות יש לכם המלצה מה לעשות? מבאס לקנות כזה מסך ולראות בקטן / מתוח את המשחקים.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  20. היי, מצאתי את הפורום הזה היום וראיתי שיש פה כמה פעילים אז חשבתי למה שלא תהנו גם http://www.youtube.com/watch?v=HZqZPzM77hs&feature=c4-overview&list=UUtCfKHeObAvUaXUMfdTIo_w מקווה שנהנתם לייק וסאב יעזרו!

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by Proww,

שלום, יש לי את המשחק crysis (לכל מי שמכיר..). המשחק תומך בווינדוס ויסטה של כל הגירסאות. יש לי את הדרישות המתאימות. כרטיס מסך: Nvidia Gofroce 8500 GT זיכרון של: 512 MB. מעבד מסוג: intel ® TM 2 Due Cpu . סוג מערכת: מערכת הפעלה של 32 סיביות. מה קורה שאני משחק? שאני נכנס לתפריט הראשי, פתאום המשחק ניתקע לי. זאת אומרת שהתמונה נקפאת ועושה רעש של טרקטור כזה "טרטרטרטרטרטר", ולאחר מכן, המחשב ניפתח לי מחדש (restart). אני מאוד רוצה לקבל עזרה, המשחק אם אתה מכירים משחק בעל גראפיקה מהממת. ואני מאוד רוצה לשחק במשחק. יש למישהו מושג מה לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by heho15,

שלום, קניתי מחשב נייד עם המפרט הבא: pentium M 1.86 ghrz 1024mb ddr2 x600 mobility radeon והפיפא (אפילו בתפריט.. לא ניסיתי בכלל להכנס למשחק עצמו) ממש מקרטע.. אני בקושי מסוגל לבחור משהו.. בעצם אפילו בהתחלה כשבוחרים שפה החלון אמור לקפוץ כזה.. הוא פשוט מקרטע בין למטה ללמעלה.. הקיצר הייתי אומר שזה פועל בערך על 5 fps.. *ניסיתי לשים הגדרות הכי נמוכות.. גם לא הולך..* עכשיו.. לא הייתי שואל את זה אם זה היה בכל משחק אבל nfs most wanted עובד חלק לגמרי.. עשיתי את הeasyinfo שבתיקיה support והוא רושם לי שהמעבד שלי לא עולה על המינימום למשחק.. משום מה הוא מזהה שהמעבד שלי עובד על 798mhz וצריך 1300 בערך.. אם אני לא טועה הראם שלי עובד על 798 מישהו יודע מה הבעיה?! נ.ב: גם הeasyi…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. שלום פעם אחרונה ששיחקתי במחשב היתה לפני כשנה. שיחקתי ב-COD4. אני עומד לשדרג את המחשב ואני מבקש בעזרה על משחקים מומלצים. משחקים שאני לא מעוניין בהם: משחקי אסטרטגיה כגון COH נכון לעכשיו המשחקים שמצאו חן בעיני ואני שוקל רכישה לגביהם: PRINCE OF PERSIA- החדש TOMB RAIDER UNDERWORLD CRYSIS WARHEAD- לא בטוח לגביו. הבנתי שיש לו גרפיקה מדהימה אבל הוא די משעמם GEARS OF WAR MIRROR'S EDGE ASSASSIN'S CREED FALLOUT 3 מקווה שהצלחתם להבין את הסגנון שלי. ALAN WAKE מאוד מעניין אותי אע"פ שהוא עדיין לא יצא. איזה עוד משחקים טובים יצאו בשנה האחרונה?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. Started by crovei,

בוקר! לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב.. ולצערי עשיתי שטות קטנה ולא גיביתי את השמירות של בנסיך הפרסי.. (הם בתוך תיקייה נסתרת ב-Documents and Settings.. לא מצאו חור אחר!?) בכל מקרה אני כבר סיימתי את המשחק, אפילו עם 2 הסופים.. אבל אח שלי היה עוד באמצע והוא קצת התבעס.. הוא בקרב נגד הקיסרית (איך שלא קוראים לה.. דקהלה או משהו כזה.. זאתי עם האדום). אם אני לא טועה זה הקרב שאחריו שוברים את כס המלכות ומאחוריו יש פורטל.. קיצור אם יש למישהו שמירה משם זה ממש יעזור לי.. אפילו מלפני, לא אכפת לי להתקדם קצת.. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by amisha,

יש לי מין כול מיני פיצפוצים ברקע והסאונד קצת מקוטע ואני לא יודע מה לעשות בדקתי אויל זה נובע מן המע' ע"י חיבור איזניות ועדיין יש אותם ממה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.