עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by vipnisim,

בשלב hidden allies (זה מה שרשום בשמירה) יש קטע עם מאוורר גדול בגג המערה שצריך לעבור דרכו ו4 עמדות שעובר דרכם חשמלמהתחתית דרך העמדה ולמאוורר באחד מהם המחשבים לא עובדים ולא עובר דרכו חשמל איך אני עובר את הקטע הזה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. שלום,התקנתי את המשחק test drive unlimited עובד חלק בלי תקלות קניתי מכונית ועכשיו אני הולך למשימה הראשונה שלי אני מגיע אליה לוחץ אנטר אח"כ יש לי "start" אני לוחץ על זה.. וזהו משם המירוץ לא מתחיל זה פשוט תקוע ככה ולא קורה כלום...אם אני לוחץ על "esc"אני עדיין מגיע לתפריט אבל פשוט בתוך המשחק שום דבר לא קורה מישהו נתקל גם בבעיה במקרה? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. טוב אני בודק עוד מישחקים אבל זה האמולטור לצערי בשפה אחרת מאנגלית (אותם אותיות) וזה בלי קול עדין ויש גליצים בגרפיקה http://yopyop156.ifrance.com/

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. תארד סתמי ביותר אבל אני כבר נואש! ניסיתי שעות לחפש בREGISTERY ולא מצאתי איפה אני מחליף למשחק במזד**ן הזה את הסידיקי (Serial) ??? בבקשה עזרו לי למצוא... ממליץ למנהלים לנעול את התארד לאחר פתירת הבעיה המטופשת הזאת! ועוד פעם סליחה על בורותי...

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. Started by neogod,

האם אינ צריך להתקין את כל הפאצ'ים שיצאו ( 1.08,1.09,1.1,1.2) או שמספיק רק להתקין את האחרון 1.12? ובשביל שאינ אוכל לשחק בשלושת סופי המשחק איפה אני צריך להתחיל לשמור בשביל לא לשחק את הכל מהתחלה?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

כן כן, רשמית, הצבא דפק לי תשכל התדרדרתי לרמות שלא חשבתי שאני ארד אליהם, אכן.. סימס 2... רגע עצוב ונקודה קריטית בחיי... לא חשוב, בקיצור בניתי בית, יצא נחמד, בריכה בלאגן, בסופו של דבר שיצאתי חזרה לשכונה כתוב שהבית עולה 180 ומשהו אלף דולר.. פסיידר.. בניתי משפחה, הרוב בנות, כוסיות אגב... אבל להומלסים האלה יש רק 20 אלף דולר, והם לא יכולים להרשות לעצמם את הבית שבניתי עכשיו מה שלא מתחבר לי זה.. אני בניתי את הבית אני בניתי את המשפחה אני מוכן לתת להם את הבית במתנה ;D אז למה אני לא מצליח לעשות את זה !?!?!? תודה...

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  7. שלום פעם אחרונה ששיחקתי במחשב היתה לפני כשנה. שיחקתי ב-COD4. אני עומד לשדרג את המחשב ואני מבקש בעזרה על משחקים מומלצים. משחקים שאני לא מעוניין בהם: משחקי אסטרטגיה כגון COH נכון לעכשיו המשחקים שמצאו חן בעיני ואני שוקל רכישה לגביהם: PRINCE OF PERSIA- החדש TOMB RAIDER UNDERWORLD CRYSIS WARHEAD- לא בטוח לגביו. הבנתי שיש לו גרפיקה מדהימה אבל הוא די משעמם GEARS OF WAR MIRROR'S EDGE ASSASSIN'S CREED FALLOUT 3 מקווה שהצלחתם להבין את הסגנון שלי. ALAN WAKE מאוד מעניין אותי אע"פ שהוא עדיין לא יצא. איזה עוד משחקים טובים יצאו בשנה האחרונה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  8. Started by Yamabushi,

אתמול ראיתי סרטון ממשחק במקום כלשהוא. לא ראיתי ולא היתה לי האפשרות לראות את שמו של המשחק חוץ משם קובץ הסרטון (cross משהו) מדובר במשחק FPS ככל הנראה מ3 השנים האחרונות, גרפיקה כמו של Call of duty 2 רק על פרטים בינוניים, למרות זאת, משחק מלא אקשן ופעולה, פרט שיכול לעזור למזהים - רימון הוא נשק נפרד שם, לא כמו בשאר המשחקים שצריך ללחוץ G כדי לזרוק אחד. הרובים שם זזים לפי תנועות גופו של השחקן (בערך כמו בקרייסיס) הסביבה של המשחק (כמו שראיתי בסרטון) מזכירה קצת את frontlines: fuel of war תודה לעוזרים והמשך יום נעים.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  9. אני חושב שמיציתי את השאלה בכותרת...

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  10. שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. האם משהוא שיחק במשחק הנ"ל

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. Started by Roshos,

אני התחלתי לשחק בטייקון סיטי ניו יורק וגיליתי שבכל פעם שאני מנסה לעבור שלב אז המשחק יוצא לי והווינדוס מבקש לשלוח דו"ח שגיאות... אני ממש בבאסה ואני לא יודע מה לעשות..

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by eranmor,

שבת שלום לכולם בזמן האחרון התחלתי לשחק בEMPIRE: TOTAL WAR ונתקלתי בבעית סאונד די מעצבנת הסאונד כל הזמן נשמע שבור, מקוטע ולא נעים לאוזן זה קורה גם כשהמוזיקה מהמשחק מתנגנת (בתפריט הראשי ובמהלך המשחק) וגם כשבוחרים יחידה או נותנים פקודה כלשהי חיפשתי באינטרנט ונתקלתי בבעיות דומות אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה התקנתי מחדש את הדרייברים לכרטיס קול וזה לא עזר ובמשחקים אחרים הסאונד עובד נורמלי לחלוטין אני משתמש בWIN7 ודרייברים מעודכנים כרטיס קול REALTEK OB בלוח P35 DS3L של גיגבייט מישהו יודע מה הפיתרון?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. לא משנה איזה סוג של משחק ... תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by franky,

שמעו במחשב הישן שלי היה לי וינדוס 98 וCM01/02 וHeroes3 עבדו לי.. עכשיו קניתי מחשב חדש עם וינדוס XP ושני המשחקים האלו לא עובדים לי ! אני כמעט בטוח שזה הוינדוס חברים שלי אמרו לי שמשחקים כאלו לא עובדים על הוינדוס כי הוא חדש מדי.. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אז שיאמר פה !

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. Started by orlevi_85,

לאחרונה קיבלתי את המשחק Race Driver 3 ולאחר שהתקנתי אותו אני מעלה את ה- Launch שם יש לי הגדרות של רזולוציה וכו' בהתחלה זה היה על 640x480 4:3 משהו כזה השארתי את זה כמו שזה העלתי את המשחק וראיתי אותו רק על חצי מסך משהו מוזר מאוד.. ניסיתי לבחור רזולוציות שונות כמו 1024 ועוד אבל כלום זה תמיד על חצי מסך, זה רק מחדד את המראה אבל נישאר על חצי מסך.. יש לציין שיש לי מסך רגיל של MAG והוא לא LCD. תשובה דחופה תודה לכול העוזרים..!

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by Fighter,

ואני לא מבין איך נתנו ציון גבוה ומלא פרסום למשחק כזה משעמם בטירוף אלוהים ישמור מצד אחד יש שם אלמנטים כמו של דם וכו' אבל מצד שני הכל נראה מנקודת מבט ילדותית אמרתי אולי זה סתם הרגשה של פעם ראשונה ויצאתי היום אני נכנס משחק איזה שעתיים כבר עשיתי כמה משימות בתור נער עם חרב ברזל כזאת ואז אמרתי זהו זה ובעטתי את המשחק לקיבינימט יש משחקים כמו וויטצ'ר וסדרת גותיק שהם באמת יפים, במיוחד גותיק 3 למרות המנוע המעפן שלו שגורמים לי לרצות לראות עוד ועוד אבל הפייבל הזה רק רצה לגרום לי לעשות QUIT GAME כבר תגידו גם פייבל 2 אותו דבר או ששם זה שונה? אני מקווה ששונה...

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by Holography,

בעיקר פעולה או אסטרטגיה RTS בסגנון CNC כרגע יש לי: Command & Conquer Generals Zero Hour :ylsuper: Doom 3 Painkiller Max Payne 2 Hitman Contracts Prince of Persia The Sands of Time Perimeter Tony Hawk's Underground 2 FAR CRY תודה!

19. Started by הגורל,

רוצים להיות לוחמים? כאלה עם שיריון חרב קסדה וכול מיני חפצים מימי הביניים? אפילו לשלוח קסמים שמנצחים את כולם? אם אתה רוצה, הגעת להודעה הנכונה משחק הרשת "הגורל" הוא המשחק שנותן לך את כל מה שרצית במשחק אחד!!! את\ה יכול להיות דמות מתוך מספר דמויות לוחמים או לוחמות מימי הביניים, אתה יכול לקנות חפצים שונים מתקופת ימי הביניים כמו חרב, קסדה, חגורה וכל מיני חפצים אחרים, יש מפלצות אשר מולן אתה נלחם וקבל כסף דמיוני של המשחק אשר בו תוכל לקנות כלי נשק וקסמים. משכורת חודשים אשר גם משמשת לקניית חפצים. בקיצר כנסו למשחק הרשת "הגורל" http://game.battle.co.il

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by Spootnik,

טוב חברה נעלמה לי האופציה להתשתמש ב רזולוציות 800X600 1024X768 שאני בדר"כ משחק עליהם מה אני אמור לעשות ? ??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. זוכרים את המשחקים הססגוניים והממכרים בכיכובם של אלאדין, סימבה ומוגלי? הם חוזרים, עם התאמה למערכות מודרניות לכתבה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by IlanF,

הרגע סיימתי את המשחק... אני רוצה להשלים אותו ל100% אבל אין לי כוח להתאמץ שוב בשביל להשיג את הדברים האלה שבפעם הראשונה שמשחקים בשלב, כאלה שקופים... טריינר בסדר ואפילו עדיף על צ'יטים, רק משהו שיביא לי לעבור את השלבים שוב בלי להתאמץ כל כך

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. אולי יש לכם גם לינק לסרט סיום, או מדריך איך אני יכול לפץוח אותו? כי ממש לא בלי למצוא את כל המקומות שמעלים לי את כמות החיים המקסימלית (גם עם מדריך) ואיך אני יכול לפתוח את כל ה- Illustrations ב- Extra Featurs.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by status,

שלום לכולם בשעה טובה קניתי את UT 2004. אחרי התקנה של חמישה דיסקים נסכנסתי למשחק והתחלתי לשחק. אז גיליתי שיש בעיה נוראית בשליטה: הוא לא מגיב לחלק מתנועות העכבר והמקלדת ולפעמים כשלוחצים על מקש כלשהו הוא ממשיך לעשות את הפעולה שלו גם אחרי שעוזבים את המקש- וזה קורה בצורה מאוד בלתי נסבלת. עכשיו .. לא נראה לי שזו בעיה במחשב: AXP2500+ Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Radeon 8500 samsung 512ddr 400 יכול להיות שזו בעיה של חומרה? כי גם ניסיתי להוריד את הכל לרמה הכי נמוכה של פרטים ורזולוציה 640*480 וזה לא עזר. במשחקים אחרים זה לא קורה וגם לא קרה בUT 2003, מה שכן.. זה קרה גם בדמו. אז למישהו יש מושג מה הבעיה? למישהו זה גם קורה? תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by slimshady21,

אחרי איזה חודשיים שלא שחקתי כבר במשחק הזה- עכשיו אני מכניס את הדיסק, אני נכנסל- battle.net, הוא כותב לי שהוא מוריד עדכונים, הוא מסיים תוך שניייה ואומר לי ללחוץ על RESTAST כדי לאתחל את המשחק, אני לוחץ ואז הוא תוקע לי את ההודעה: נו אז מישהו מכיר את הבעיה הזו או יודע מה צריך לעשות?? בקשה! זה מעצבן אותי! ד"א- יש דיסק מקורי בפנים ויש 50GB פנויים בארדיסק, אם זה משנה משהו אנערף...

• 4 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים