משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
איך משתמשים בקראק NOCD במשחק kingpin לחצתי עליו ואז עלה לי החלון הזה (בשחור עם ה-Y ו-N ) לחצתי Y ולא קרה כלום איך מעלים את המשחק בלי דיסק
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על שרתי משחק של FARCRY אני פונה למי שמכיר או יודע על חברה מסויימת שנותנת את השירות נאמנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה מתי שאני ניכנס למישחק דרך הגיים ספי אני רואה שחקנים אבל איך שפותחים חדר אני לא רואה אותו זה בעייה מוכרת מישהו יודע איך מטפלים בעניין הזה?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
טוב אאז אחי הקטן משחק ברימן 3 והוא נטקע איפה שהוא עכשיו גם אני לא מצליח לעבור אתזה פעם הצלחתי עכשיו לא :lol: אז בקשה תעשרו לי: צריך לתת יריה על הסמל של היד הזה וצריך איכשהו לבוא בסיבוב|(והחץ שבתמונה הוא מהמשחק לא ממני)! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בירצוני לירכוש את המשחק דיאבלו 3 מהאטר של BLIZZARD הבעיה שאני לא מבין מה קורה אחרי הרכישה,כלומר העם אני מוריד את המשחק דרך האינטרנט מאיפו אני מקבל את הרישיון,העם בעתיד אוכל להתקין אותו שוב וכו... אשמח לקבל עזרה ממישהוא שניסה בעבר ויכול לתת לי הדרכה בתודה מראש לכולם והמשך יום טוב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש את המשחק במחיר הכי זול שקיים נכון לעכשיו בארץ..רצוי חנויות מאזור המרכז ואם אפשרי לקבל לינק ופרטים יהיה טוב..רק בשביל לדעת איפה אני עומד מבחינת המצב הכספי כי מחר אני הולך לקנות אותו רק לא יודע מאיפה.תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה דבר ראשון המשחק עובד אצלי!!! ועובד בצורה שאפשר לשחק בה אבל רואים גועל נפש... עכשיו לשאלתי: באובג'קטיב שלוש אומרים לי להשיג 60% INFLUANCE ב-HQ QUARTERS 1. איך משיגים INFLUANCE!? 2. אייפה זה ה-HQ QUARTERS תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך משנים את הלחצנים כי חיפשתי בכל המשחק ולא מצאתי........ואני משתגע@!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המחשב שלי: CPU:Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz Video Card:GeForce 9500 GT RAM:6GB OS:Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 מה עלי לעשות כדי לשחק במשחק באיכות טובה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך FIND A WAY OUT OF THE REPLICA TRAINING ARENA משו כזה אני הרגתי את כל החיילים האלה, ואז אני לא מצליח למצוא שום יציאה מהמקום הזה.. ניסיתי איכשהו להיכנס לדברים האלה שמהם הם יצאו חחח אבל לא הצלחתי ממש...
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני בשלב של מן מרכז מחקר ענקקק. היו מלא שבויים (40 בערך), חיסלתי כבר את כל הטרוריסטים והשבויים בסדר וחסר לי משימה אחת: secure the briefcase. מה אני אמור לעשות??? חיפשתי שעתיים איזשהו תיק ואין שום דבר שאני יכול לעשות איתו משהו. מישהו יודע איך לעזור?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום לשאול שאלה מסוג זה אבל בשלב הראשון יש אתצ הקטע הזה שאתה נתלה על אחד הקרונות אחרי שמפםוצצים פצצה ואיך אני מטפס משם כל קומבנצית כפתורים לא עזרה לי מקש הקפיצה עושה כאילו קופץ ואז שוב נופל ככה 3 פעמים עד שנופל מהרכבת איך עברתם את השלב?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בשלב לפני האחרון בו אני צריך לזהות את הבוס הרע עם המזודה עם הוירוס ושני שכרי החרב שאיתו ( בעזרת המשקפת הטרמית ). אני אמור להכנס לחדר שמאחורי עם שתי מעליות שבו ולעלות לקומה העליונה עלמנת לחסל אותם,אבל אינני מצליח כלל להשתמש במעליות ( מקבל הודעה שהמעליות לא מחוברות למתח ). נסיתי לחפש איזה מתג הפעלה אך אינני מוצא. בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש את השלב שצריך להשתלט על ארבעה מכרות נפט ואז לשאוב מהם את הנפט ושאלתי היא אני שאבתי כבר מכל המכרות את הנפט ניקיתי את השטח מאוייבים אבל הוא ממשיך להבהב בסימון מטרה ליד המכרה הראשן ובמסך המשימות הוא מסמן שלא עברתי את המשימה הנה תראו תמונה אני חושב שהבעיה היא שצריך לבנות איזה בניין שמתקן טנקים כי כשאני לוחץ על התמונה של האישה (באמצע המסך בצד ימין) הוא מראה לי בניינם שאני מכיר ושבניתי ויש איזה אחד האחרון שאני לא מכיר ולא בניתי רק שאני לא יודע איך לבנות אותו ניסיתי עם הרכב של הבניה אבל ברשימה הוא לא מופיע (נאם אני לא טועה זה המשימה השלישית)
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם הגעתי לשלב של סיוע המטוס לכוחות הקרקע ואין לי מושג איך מסיימים את השלב הזה הגעתי למצב שאני רק טס ואין כבר מה לחפות עליו מסוקי הפינוי עומדים ולא ממריאים ואני רק טס ומפציץ בינינים ריקים משך 40 דקות ושום דבר לא מישתנה או מיתקדם מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה כמה שלבים יש בfear הרגיל ללא ההרחבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה כמה שלבים יש בfear הרגיל ללא ההרחבה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן, שהייתי קטן היה לי משחק במחשב של מין חייזרים כאלו והיה גם ילד אחד (בלונדיני) והיה להם חלליות כאלה עם מנועים בצדדים והם היו עושים תחרויות.. זה היה משחק ממש מהיר וגם שהיו מתנגשים במשהו המנוע היה עף.. מישהו יודע על מה אני מדבר, יותר טוב איך קוראים למשחק?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
איך שומרים במשחק? אני לא רואה אפשרות לשמור אז חשבתי שיש נקודות שמירה במשחק שיחקתי 20-30 דקות ועדיין אין מקום לשמור את המשחק... אממ וגם אני חדש בקטע של POP אז מה הקטע של גרגרי החול? מה אני עושה איתם? איך אני מפעיל אותם..אני רואה שיש לי שלושה בהתחלה.. תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני תקוע בפני 2 משימות ב SA: 1.המשימה עם הרכבת.שאני רוכב עם עוד מישהו על אופנוע ושנינו יורים על 4 אנשים שעומדים על גג רכבת נוסעת.אנחנו רוכבים בצמוד לרכבת אבל לא מצליחים להרוד את האנשים.כשהרכבת מגיעה לסוף מסלולה(גשר שאני לא יכול לעבור בו) המשימה נגמרת בכישלון. איך אפשר לעבור את המשימה? איך אפשר להרוג אותם? 2.המשימה עם הדי.ג'יי. אני נוסע לחוף הים ועליי לדבר שם עם הדי.ג'יי.(בחורה) שעושה מסיבה. היא שואלת אותי שאלות ועליי להשיב כן או לא. לא מצליח לעבור את המשימה.מה עושים? איך עוברים את המשימה? אשמח לטיפים. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מוצא את תקית השמירות של Need for Speed Underground 2 חיפשתי בכל מקום על ההרדיסק בבקשה עזרה אני חייב לפרמט תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
עזרה דחוווווווווף!!!!!!!!!!!!! קניתי Far Cry New Dawn וצריך להרשם באתר שלהם ואין אפשרות אצלי באינטרנט להכנס לאתר החברה Ubisoft מישהו יכול לעזור??? המשחק עלה המון כסף!!!! ושוכב כאבן שאין לה הופכין אולי איזה קראק שפורץ ולא צריך רישום באתר שלהם? זה הכי טוב, או מישהו שיכול להכנס לאתר של Ubisoft ולפתוח לי חשבון ואז אני יוכל לשחק??? בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם יש את זה לעוד אנשים אבל זה הבעייה מפעיל את המשחק הכל טוב ויפה ואז מתחילים להסביר איך להסתובב בעולם , לסובב את זווית הראיה וכו מיד אחרי זה מסבירים על המגילות (מממממש בהתחלה של המשחק.. אפילו לפני משימות וכו'..) מזה מגילת זהב כסף וברונזה. מיד אחרי זה אומרים לי ללחוץ על המגילת ברונזה ואיך שאני עושה את זה המחשב עושה לי ריסטרט!!!! מה זה לעזזל? זה באג במשחק בעיה אצלי?? זה קורה רק כשאני לוחץ על המגילה הזו שהם אומרים לי ללחוץ עליה יש לי Asus 6600GT extreme pcx 1024 MB kingstone amd 64 3000 מספיק חזק בשביל להעלות את המשחק... אבל לא יודע מה בעיה בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו, וכשאני מדליק את המשחק יש מין מסך סגול בהיר כזה, ועם אני מוריד את זה למטה יש הודעה של CRITICAL EXPECTION משהו כזה... המפרט שלי: AMD ATHLON 64 +2800 512MB RAM RADEON 9600 XT עריכה: הנה תמונה: http://img217.imageshack.us/img217/1830/12qb1.jpg
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מפעיל את המשחק ישר אחרי שאני מפעיל את המשחק ויש את היוצרים של המשחק והכל ישר זה מגיע למסך עם כל מיני תמונות כמו שצריך להיות זה נתקע ולא מגיב ופעם אחת אחרי שעתיים זה פתאום עבד אבל מאז זה לא עובד בכלל. יש לי פנטיום 3 733mhz וכרטיס מסך g-force 4 mx 440 וניסיתי לשים את זה אצל חבר שלי שיש לו אותו מעבד ואותו כרטיס מסך ואצלו זה עובד! :-[ מישהו יכול לעזור לי זה מאוד חשוב!!!
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-