עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by arik100,

אוקיי למישהו יש מושג האם הוא עובר את AGE OF EMPIRES III ? יש SCREENSHOTS?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by Mishmish,

בת דודה שלי הקטנה פה... והיא בוכה לי שעה שהיא רוצה לשחק בסופר מריו... משום מה לא מצאתי ת'משחק להורדה בגוגל.. אז תנו קישור להורדה.... תודה

3. ^^^ אין לי מה להוסיף...... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  4. רשום ב RELEASE NOTES שהם הכניסו שמה את המוד של ה"זמן קליע". אבל בכל מסמך הם לא רשמו אפילו פעם אחת איך מפעילים את זה! אני לא מוצא איזה כפתור הם קבעו כדי להפעיל את האפשרות הזאת! צירפתי את ה RELEASE NOTES עריכה: מצאתי את הכפתור. למי שרוצה לדעת (לא נראה לי הרבה לפי התגובות בת'רד ) זה הכפתור M. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. שלום ולילה טוב לכולם, אני פרמטתי את המחשב ואני מחפש משחקים בקטגוריות FPS,אקשן,פעולה (משחקים אקשן/פעולה בגוף שלישי או יחיד)... המפרט שלי בצד.. אני רוצה שמשחקים ירוצו מצויין על 60FPS בערך...(אני מעדיף שירוצו על 60FPS עם רזולוציה 1680*1050) ושהמשחקים לא יהיו מאוד ישנים.. הינה דוגמאות למשחקים שאני אוהב ואני רוצה שיהיו דומים לאלו: COD4,FarCry,Max Payne 2... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by Xpand3D,

שמעו יום הולדתי קרב !! ואני רוצה את חבילת הסילבר של hl2 אני לא בטוח בקשר לקניה עם הכרטיס אשראי העם זה בטוח ? תהנו אתם !!!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by The Dom,

לפעמים אני שומע את המפקד אומר " GO SQUAD, GO" או "UR THE WORST TEAM I HAVE EVER..." איך אומרים את הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. Started by Omerole,

יש למישהו שמירה למקום שממנו אפשר להתפצל למסדרון ולמגשים המשאלות ככה שאפשר יהיה לצפות בכל הסופים? פשוט לא היה לי את הקווסט של המסמכים הסודיים בעיר הזאתי אז אני יכול רק את הסוף של הכסף תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by DragonEx,

יש לי בעיה במשחק gunz שאני נכנס לשחק 1 מול 1 בחדר עם סיסמה אז למשל שאני הורג אותו אני מקבל exp ובתורות הבאים שאני הורג אותו אני לא מקבל בכלל בכלל EXP רק הוא מצליח לקבל .. שאני הורג אותו ניהיה מעליו את העיגול הזה ( שאומר לאגים) ואז אני לא מקבל EXP ולא נראלי שזה קשור אליו כי זה קרה לי עם כמה ילדים .. מה אני אמור לעשות .. ?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by DivineS,

שלום לכולם, זה פראג שערכתי במשחק הגמר שלנו נגד Saevus.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by MaoR_KilleR,

זה פשוט בלתי נסבל, אני עושה Host, מגדיר את המגרש והכל. ואז פשוט... מופיע חלון קטן שכתוב בו "WAITING"... והוא ממשיך להופיע... וממשיך. הוא שם עד אין קץ, לפי מה שמדדתי - זמן של ארוחת ערב ממוצעת! בהתחלה חשבתי שזה הפיירוול, אז נתתי לו אישור. מסתבר שזה לא זה. אחרי זה, סגרתי את הפיירוול - עדיין לא עובד. המשחק חדש ומקורי Patch 1.1. עזרה תתקבל בברכה תודה מראש מאור ;D

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by shainov,

שלום לכולם.. מס' שאלות לגבי המשחק.. 1.איפה משנים את הMPH לKPH??חיפשתי בOPTIONS ולא מצאתי..?? 2.מהם הטיפים הטובים ביותר לעשיית כסף?? 3.לגבי ההובלת מכוניות זה ממש ממש משעמם צריך לנסוע ממש אבל ממש לאט ולציית כמעט לכל תמרור בשביל לקבל את הבונוס..יש טיפים מיוחדים למשימות האלו.??

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by hike101,

בעיה מוזרה. שיחקתי במשחק כמה שעות בלי בעיה ולפתע המחשב נכבה עקב התחממות יתר (בעיה אחרת). כעת כשאני מנסה להריץ את המשחק הוא מעלה את הכותרות הראשונות (קטע קצר שרואים את שמות החברות המפיצות) ואז הוא יוצא לשולחן העבודה ומודיע ש swkotor2.exe קרס. התקנתי מחדש, מחקתי והתקנתי שוב, מחקתי והתקנתי בכונן אחר. שום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון או פיתרון? אשמח להצעות. תודה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  14. אני דיד בהתחלה אני נתקעתי בשלב שאני צריך להלחם נגד משיהו... ושאני מוריד לו את כל החיים הוא לא מת החרא הקטן זה נמצא בחד די קטן עם מייכל לבן אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

אני מחפש משחק שיהיה עם גרפיקה ודמויות שיראו כמו בfinal fantasy אבל שיהיה משהו יותר לכיוון של titan quest או diablo עם האפשרות לחפצים וכאלא משהו שאני יכול לשחק עם אחיינים שלי בלי שאמא שלהם תגיד שאני משחק איתם משחקים אלימים מידי (חבל לכם על הזמן מה שהיא עשתה לי עם ה doom 3) שיהיה בעיקר ממבט שלישי ועם חרבות וקסמים תודה

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי יש לי כמה שאלות והם: 1. לפעמים אני מקבל הודעות כאלה (לא הטלפון למרוצים) ואני לא יודע\מצליח לפתוח את ההודעות, אז איך עושים את זה? 2. איך אפשר לשדרג את המכוניות (המעטות) במשחק? 3. שיימתי את שני השלבים, מה עושים עכשיו? תודה מראש Install

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by MODI,

הורדתי תמישחק ואין אפשרות לשחק נגד בוטים זה רק אני שלא מצאתי?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  18. אחרי הקאמבק הגדול והמוצלח של קודמו, משחק התפקידים Wasteland 3 מצליח לאסוף כמעט שלושה מיליון דולר ברשת בתוך שלושה ימים לכתבה

19. Started by COca,

שלום. יש לי ווינדוס XP והתקנתי את המשחק (כן אני יודע הוא די ישן אבל הוא עדיין משחק לא רע) . הבעיה היא שווינדוס לא נותתן לי להתקין את המשחק , הוא אומר שהמשחק לא נתמך על ידי ווינדוס NT. האם יש איזשהו סיכוי שאני אוכל לשחק במשחק?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by Coca Cola,

למי שלא יודע מה, המשחק הוא בעצם מנג'ר של קבוצת כדורגל אונליין דרך הדפדפן - זה בגדול. www.hattrick.org אז יש מישהו?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by MilkMan,

איפה אני יכול לימצוא למישחק הזה EDITOR? אני רוצה לבנות כמה מפות...

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by zilbermm,

המשחק לא תומך בכרטיס מסך. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by navk2,

למה אומרים שהם סתם פורט מסריח ? גרפיקה אחת הטובות שראיתי, משחקיות ממש ממש טובה, אפילו שזה חוזר על עצמו, זה כיף.. כאילו בנו את המשחק הזה בישבלי, מוטרף לגמרי !! איזה כיףףף... אה, חוץ מהעלילה שנראה כאילו לקחו אותו מסרט אקשן גרוע.. "תזהר, IT WENT BE EASY !!" אני סופר דופר ממליץ ! וגם אחרי שמסיימים אותו זה ממש כיף לרוץ ולירות כמו פלסטנאי ששכח לקחת את הכדור היומי... ד"א, אני מריץ אותו על הכול על MAX חוץ מהצל שהוא על LOW וגם הרזו' שלו על LOW, עם 4AA ו 4 AF ! ורואים סוף הדרך... ותודה רבה רבה ל (G) שהמליץ לי על המשחק !!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. Started by bmw5,

לא מיזמן התקנתי קומנדוס 3 (מעריץ קבוע של הסידרה) ורציתי בפעם הריאשונה בחיי לשחק איתו ברשת אם יש מישהו שמעוניין לחסל את הנצים ביחד שישאיר פרטים ונשחק ברשת מעניין איך זה יראה. מי שיש לו תמישחק מוזמן להיצטרף... בדקתי וברשת אפשר לשחק עד 8 שחקנים*

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by ETB,

אני מנסה להתחבר לאחד הסרבים לא משנה איזה, והוא מתנתק בטעינה, ורושם הודעה: Error Verifying Steam USER ID. יש לי משחק מקורי שרכשתי בחנות, לא הבאתי אותו לאף אחד, ולא הגיוני שהיוזר שלי לא חוקי. יכול להיות שגנבו לי את הCD - key ? מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.