משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום, ובכן השאלה מופנת לבעלי Ghost Recon Advanced Warfighter האם שרתים עפ פינגים סבירים למשחק? כי אני שוקל לקנות את המשחק בתודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות פלייסטיישן ואני לא כל כך מכירה ויודעת מה לקנות הבקש את עזרתם בקניית מכשיר טוב נ.ב תרשמו לי מה מכיל הפלייסטיישן ואת המחיר שירן (ואני בת תתפלאו......... )
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://remix.kwed.org/index.php?page=1&chart=&view=rating&search=monty פעם רציתם להיזכר במוסיקה של המשחקים הישנים אבל שגיליתם שהסאונד של השירים מיושן מדי התבעסתם?? אז זהו עברו מספיק שנים בשביל שיבואו כל מיני גאוני מוסיקה מוכשרים עם ההפקה המוסיקלית של היום! פשוט תכתבו בחיפוש כל משחק שרציתם לשמוע אותו שוב, לדוגמא משחקים שהמוסיקה שלהם הייתה פשוט מעולה: LAST NINJA 1 2 Auf Wiedersehen Monty וזהו, תקבלו מלא גרסאות של מטאל או צי'ל אאוט האוס למשחקים האלה, מדהים. שלחו פה שמות של משחקים עם מוסיקה שזכרתם שהיא מעולה. http://remix.kwed.org/download.php/2808/Makke%20-%20Giana%20Sisters%20%28Mid-Game%20Spliff%29.mp3 תנחשו מאיפה זה (בלי לקרוא את הקישור רמאים)
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
^^^ אין לי מה להוסיף...... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
http://www.petitiononline.com/xboxil/petition.html נקווה שיצא מזה משהו.
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכולם, אני פרמטתי את המחשב ואני מחפש משחקים בקטגוריות FPS,אקשן,פעולה (משחקים אקשן/פעולה בגוף שלישי או יחיד)... המפרט שלי בצד.. אני רוצה שמשחקים ירוצו מצויין על 60FPS בערך...(אני מעדיף שירוצו על 60FPS עם רזולוציה 1680*1050) ושהמשחקים לא יהיו מאוד ישנים.. הינה דוגמאות למשחקים שאני אוהב ואני רוצה שיהיו דומים לאלו: COD4,FarCry,Max Payne 2... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי... הורדתי את הפיפ"א 2000 הנוסטלגית ובמשחק עצמו המקלדת לא עובדת. תודה(:
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש באתרים ובכל מיני מקומות לא מצאתי המשחק ישן ... מישהוא יכול להביא לי..?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את המשחק Test drive unlimited וברגע שאני מפעיל אותו מופיע לי חלון שאומר "Not enough system memory" אני צריך לדעת מה היא הבעיה ואם אפשר לפתור אותה אז איך.תודה מראש Yotam7
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
אם כן אז איך אני מגיע לתפריט הזה :s05: פשוט חבר שלי הביא לי תמשחק והכל שם בסינית/יפנית.. אולי לו זה לא מפריע אבל לי כן...
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני משחק במשחק ויש את המכוניות של המשתמשים האחרים של המחשב שנוסעות ..ברגע שאני לוחץ על ENTER אז הם עושות איתי מירוץ.. אבל למה אי אפשר להרוויח כסף כאשר אני מנצח אותם?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
משום מה אני מרגיש שהשלבים עולים לי לאט ויש לי מחשב חדש !! מעצבן.......
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך SAVE GAME למפה הרבעית [רק התחלתי אותה] זה במפה של הסינים האלה... אקיצר אני שלב אחד אחרי זה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עד לא מזמן שיצא המשחק התקנתי אותו ו...וואלה נהנתי הכל היה בסדר. נאלצתי לפרמט את המחשב לאחר התקנת דרייברים וכל מה שמסביב התקנתי שוב פיפא 08 ופתאום אני רואה בעיה בהרצת המשחק מבחינת הגרפירה. ז"א המשחק לא רציף יש תקיעות הורדתי לרזוולוציה נמוכה ועדיין יש בעיות, זה משגע אותי לפני הפירמוט הכל היה בסדר ועכשיו המשחק לא חלק כלל. נסתי להתקין דיירקס מעודכן אבל כלום. יש לי כרטיס מסך X600XT ATI לא שזה משנה כי קודם לכן המשחק עבד מעולה, יש לכם פיתרונות?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות והם: 1. לפעמים אני מקבל הודעות כאלה (לא הטלפון למרוצים) ואני לא יודע\מצליח לפתוח את ההודעות, אז איך עושים את זה? 2. איך אפשר לשדרג את המכוניות (המעטות) במשחק? 3. שיימתי את שני השלבים, מה עושים עכשיו? תודה מראש Install
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם נפילת FPS במקומות מסויימים זה נורמלי ?... יש מקומות שה FPS שלי יורד ל33.. ואז חוזר ישר ל66... זה בסדר? .
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הורדתי תמישחק ואין אפשרות לשחק נגד בוטים זה רק אני שלא מצאתי?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
סתם רציתי לקנות משחק בעל מנוע גרפי טוב, אז אני רוצה לדעת איזה משחק לקנות
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מתי הוא מגיע לארץ ? ;D
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגע ,אבל הפינג בשמיים ימיול לא עובד ברקע השאלה ,איך אני יכול לשנות את זה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עד היום היו לי פינגים של 30-20 בשרתים ישראלים היום הפינגים שלי מטורפים על 190-110-200... למה? אני ב 012 יש להם בעיות היום ? אין לי שום תוכנה שרצה ברקע.. :-\
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מספר דברים מצחיקים ומוזרים בהם נתקלתי בזמן ששיחקתי ב Metro: Last Light תהנו!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה, אחרי כמה לבטים קצרים, החלטתי לקנות XBOX (ולא פלייסטיישן). העניין הוא שאני לא כל כך מבין בזה - ככל הנראה אני קונה את המכשיר בארה"ב, השאלה היא היא לגבי הצ'יפ - מה צריך לשים לו כדי שיוכל לעבוד עם משחקים ו DVD של הארץ (PAL) ושיקרא דיסקים צרובים. אם מישהו מבין בעניין הצ'יפים אשמח לעזרה כי אני ממש לא מבין בזה, ורציתי לדעת אם זה חוסך לי כסף לקנות את זה שם או שכדאי כבר בארץ. תודה מראש, שלומי.
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-