עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by taurus007,

יש לי משחק x-com apocalypse יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO וכרטיס קול Live 5.1 עכשיו כמעט הכל תקין , אני מתקין את המשחק אבל אין סאונד במשחק , יש תוכנה אחת ששכחתי את שמה שעושה אמולטור לסאונד וברוב המשחקים היא פותרת את הבעיה אבל במשחק הזה לא , ניסיתי לשחק עם התאימות אבל ללא הצלחה למישהו יש עוד רעיון ?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by nahonh,

שלום יש לי ראוטר DLINK604 ואני מעוניין לשחק ברשת במשחק PRO EVOLUTION 4 וכשאשר הרוטר מחובר אין לי אפשרות וכשאני מנתק אותו אני מצליח. מישהו יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר?????

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by dj_horse,

שלום! שאלה זאת מופנית למי שיש לו ידע בנושא של הרשמה ומשחק ברשת של flight simulator x. כול מי שמשחק בזה ברשת ויודע כיצד אפשר לשחק ברשת,ויכול לתת לי הדרכה בשלבים אני אודה לו. אני ניסיתי להירשם אבל כול פעם שהקלדתי סיסמה, הוא הכניס לי שגיאה של זה. ניסיתי את זה לפני כמה זמן,כלומר בר הרבה זמן לא ניסיתי את זה בדיוק,אבל מי שיוכל לעזור לי אודה לו.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by carmelforkosh,

שלום לכל חברי הפורום , קיבלתי מטלה מהמנחה באוניברסיטה על מידע שיכול להיות מאד מעניין צריך לבדוק מה גודל שוק משחקי הרשת באינטרנט , כמות משתמשים , גילאי המשתמשים מצאתי חומרים משנת 2006 בגוגל , על השוק בארה"ב , אבל אני בטוח שהרבה השתנה מאז גם זכור לי שמישהו פעם זרק לי שלWOW יש 16 מיליון משתמשים (הזוי משהו) ולא מצאתי שום מאמר או מסמך שתואם לזה ברשת . אני מנסה לאתר מידע קצת יתר רלוונטי , אבל הכל כ"כ מפוזר ת'אמת , אחרי שהייתי מכור לCS ולעוד משחק רשת פחות מוכר (לפני הצבא) לא חזרתי לזה ואני מרגיש ממש חלוד אם תוכלו לעזור לי לרשום את עשרת המשחקים המצליחים ואת כמות המשתמשים שלהם או איזה לינק לאתר שיכול לעזור לי , אני ממש אשמח ...

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by tamiravigan,

אני פשוט לא מצליח לעבור את הBCT! עשיתי 2 נשאר רק את FAMILIARATION WEAPONS משהו כזה ואחריו חיפשתי צ'יטים לט מצאתי ברים לדילוג שלבים מה אני יכול לעשות? מישהו יכול לעבור לי עם קובץ שמירה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by koraal,

במשימה הראשונה אומרים לי שאני צריך להגיע לקומה הראשון באזור של החניה, ואחרי שהרגתי את כולם בדרך, בכניסה שאני ממשיך לרדת יש כמו מחסום כזה, וחרשתי את כל החניה 700 פעם, אין שום דרך אחרת, איך עוברים את זה? תודה מראש, קורל.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by haimon_v,

שלום, למישהו יש דרך להמהיר את זמן העלאת המשחק ולתקן את שאר האגים המטריפים שלו? אם אני מתקין פאץ'- אני לא יכול להמשיך לשחק - מישהו יודע מה לעשות כדי להתגבר על כך? ממש תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Vidati,

אני דיי בהתחלה אני מניח... הגעתי לאי עם הבחורה על הספינה ונכנסנו למקדש ועכשיו אני נלחם עם מפלצת מעופפת בתוך המקדש ואין לי מושג מה לעשות... הבחורה אומרת לי לכוון לכיוון מסויים אבל אני לא מצליח להבין לאן.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by Knobletz,

אני תקוע באמצע המשימה, אין לי מושג מה לעשות שם בקטע עם המעלית והגלגל שמרים אותה. אני צריך להגיע שם לפיגומים, אבל כל פעם שאני מסובב את הגלגל, ברגע שאני עוזב אותו, המעלית יורדת ואני לא יכול להעלות אותה. תמונות של איפה שאני תקוע: אם מישהו יודע איך עולים על הפיגומים, אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by dana_rafi,

שלום לכולם, עשיתי חיפוש בפורום מצאתי טיפ אך למרות זאת לא הצלחתי. זאת המשימה שאני מטיס מטוס לעבר הים וצריך לעבור דרך החישוק האדום במטוס שבא לעברי.לא מצליח לעבור אותה כבר יותר מ 3 ימים. אשמח אם תוכלו לעבור לי אותה. אני מצרף את השמירה שלי. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני נמצא במשימה שבא אני צריך להיכנס למלון, להרוג את המנהל ועוד שני אנשים... למשיהו יש טיפים איך לעבור את זה אני יודע שהמנהל הוא בחדר האוכל אבל איפה השאר?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by ExenTex,

שלום, שמתי לב שאני חווה סוג של FPS DROPS, LAGS כשאני משחק במשחקים עם עולם פתוח. הדבר קורה בעיקר כשאני נכנס לרכב ומתחיל להתקדם במפה, בהתחלה תיארתי לעצמי שאולי זה ההארדיסק שפשוט איטי ולא מצליח לעמוד בקצב של הכרטיס בטעינה של המפה וכו'. למישהו יש רעיונות? שמתי לב שזה לא רק במשחק אחד, זה בכל משחק. GTA V, FAR CRY 4, WATCHDOGS, בכל משחק זה קורה. רעיונות? לא בטוח אם זה הפורום המתאים אבל אני באמת אשמח להבין מה הבעיה. פירוט המפרט בקיצור: GTX 970 16GB RAM SSD 256GB i7-4790 2TB Seagate ניסיתי גם על ה-SSD, וגם על ה-HDD. לא עוזר או משפר משהו.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by klips,

שלום לכולם אני מחפש מקום ממנו לרכוש את המשחק BAD COMPANY 2 במחיר הכי זול ומה ההבדל בין הגרסה הרגילה לגרסה LIMIT האם עדיף לקנות אותה כי לא ראתי שמוכרים אותה פה בארץ אשמח על כל עזרה ויעוץ ....

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. Started by treva42,

שלום, יש לי כאן את המפרט של המחשב שלי ואני אשמח את תגידו לי על איזה הגדרות אוכל לשחק בו BF3 וכמה FPS אני אקבל. כעיקרון אני לא רוצה לרדת מתחת ל60 FPS Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz TraY -ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte GA-H77-D3H [-TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue led) + SEASONIC 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED -Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL -LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black -ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mafisto mafisto,

רציתי לדעת אים אפשר להפעיל מישחקים של מגאסון או מגהדרייב על ה playstation2

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by !_Evil_!,

התקנתי את המשחק(לא מדיסק). והוא נותן לי הודעת שגיאה יש עוד משהו שאני צריך לעשות חוץ מלעשות extract? הנה תמונה:

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by shay tidhar,

אני בערך ב83% אחרי שהגעתי לשעון חול ואחר כך היא נעלמת ואני מגיע למזרקה ואין לי מושג מה עושים שם! תודה

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by guyhhh,

לאחר שהורגים את איש העורבים די בהתחלת המשחק נכנסים לחדר הורגים כמה חברה ואז צריך לקפוץ מעל איזה בור ואני ממש לא מצליח . כבר שאלתי את זה פה אבל לא עזרו לי אז אם מישהו יודע ממש בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by ezx,

הגעתי לקטע שצריך ללכת לחפש את המסכה שמחזירה אחורה תזמן עכשיו הלכתי לקחתי את חרב העקרב ששוברת קירות ואני תקוע בתוך החדר הזה לא יודע מה עושים מישהו יכול להסביר לי?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  20. Started by orelzion,

כן קצת נוסטלגיה. אני נתקעתי בשלב ב', ממש ממש בהתחלה יש כאלו אבנים בתוך בוץ שנעלמים אחרי שעוברים עליהם, ואז ישנו כזה סלע גדול שאני לא יודע איך לעבור. יש מצב שמישהו זוכר? לא יכולתי לעשות screen shot כי זה עובד על dosbox תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by Quickly,

הגעתי למצב שאני נלחם נגד שניי בוסים כאלו בזירה ויש לי רק תפגיון ואני לא מצליח להרוג אותם והקול הזה אומר לתקוף את זה עם החרב קיצר מה לעשות

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  22. הגעתי לשלב האחרון לפחות נראה לי ככה שאני נלחם נגד הזבוב הענקי הצהוב הזה קיצר מה אני עושה נגדו הגעתי לקטע שהוא זורק עליי כדורים צהובים ומסובב מסביבי אבנים כאלו קיצר אם אפשר אז תגידו מה עושים בכל השלב בכלל תודה... עריכה: סיימתי את המשחק ואת כל הסדרה לדעתי השלישי היה הכי יפה מומלץ מאד למי שאוהב עלילה טובה אחת העלילות היפות ששיחקתי בהם במשחק ותאמינו לי שיחקתי בהרבה המשחק עפ העלילה הכי יפה לדעתי זה מאפיה איזה שאלה קיצר כל הסדרה הזאת מומלצת בחום

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  23. התקנתי והכל ואז אני לוחץ PLAY וזה עושה לי תסריקת דיסק הזאת וזה נתקע לי שם מלא זמן ולא זז מה הבעיה? איך אני מתקן אותה? האם אפשר איכשהו לדלג/להתעלם על הסריקה הזאת?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by Xardas,

הגעתי לענק ההוא שצריך לדקור לו ת'עניים ויש שם קטע של תזמון, אז אני מנסה כל פעם.. בהתחלה יש כזה קטע של הילוך איטי... אני לוחץ..טוב נתפסתי עליו... אחרי זה אני לא מצליח... ואני לא מבין מתי צריך ללחוץ... תעזרו לי בבקשה! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  25. Started by danield51,

המשחק פועל לי בערך פי 2 יותר מהר ממה שהוא צריך לפעול...איך אפשר לסדר את זה? בזה שהוא פועל פי 2 יותר מהר כלומר..רק המשחק...לא הוידאו ...נניח האויבים שמולי והמלכודות הרבה יותר מהירות כמו כן גם הנסיך

• 7 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.