עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by LivingDead,

מישהו מוכן להסביר לי מהי?? ??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by napster15,

אני יכול להביא לו חשבול של קונדישן זירו או אחד שש הרגיל וגימיילים זה מה שיש לי.. לא מצרתי מקום אחר לפרסם את זה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by overload,

זה האמצע של פרק 7, יש שני טנקים ואני צריך להתקרב אליהם כדי לדווח על המיקום שלהם או משהו כזה, לא הצלחתי לעשות את זה, כל פעם שאני מגיע קרוב אני מקבל RPG מאלה שיורים על הטנקים מהגגות. הרגתי את כל (4) המחבלים שיש באזור הזה, וזה לא עזר לי אני עדיין לא יכל להתקרב לכיכר. מישהו יודע מה עושים ??? בעיה נוספת היא שהם שכחו לשים נקודת שמירה בשלב הזה, ובגלל זה צריך לשחק 20 דקות כדי להגיע לנקודה הזאת, וזה לא שלב קל כל כך. (אני צריך להגיע לכיכר שם בתמונה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by The_overclocker,

נגמר, ויותר אי-אפשר לשחק אפילו עם ה Non-steam.. בעסה, אני יושב מאתמול ומנסה להבין למה זה לא עובד :\ עכשיו צריך לקנות אותו.. יש למישהו מושג איך ואיפה ? וכמה בכלל הוא אמור לעלות ? (אני לא רואה אותו ב STEAM שם)

5. Started by ^GunX^,

היי לכולם וחג שמח , רציתי לקבל ממכם המלצות למשחקים ברשת , כמו Little Fighter 2 , Soldat , Unreal Tournement וכו' עדיף שהיו כיפיים תודה.

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by poltergeits,

היי קודם כל איני מתכוון ל- ZERO HOUR , אלא למשחק הרגיל והמקורי עכשיו לפי מה ששמתי לב יש שתי אופציות האחת : משחק רשת פנימית כשבה מגדירים יחד עם עוד משתתפים על יוצר משחק וכל אחד רושם את האיי פי של היוצר השנייה : משחק גלובלי שאין לי בו כל כך מושג ( אני מניח שזה משחק שמבוסס על שרת של המשחק מהחברה EA ) אני ישמח אם ייצרו איתי קשר ו/או ייתנו הסבר

7. Started by STRENGTH,

אני תקוע בקטע הזה שאני נלחם בכלבים האלה עם המוט ברזל הזה והם הורגים אותי מה לעשות איך מרפאים? והגעת אחרי זה לתולעת ענקית ויש לידה שתי כלבים הרגתי אותם.. מה לעשות עכשיו?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by Impreza,

נתקעתי בבית חולים שכבר הפך לסיוט הזה למטה במרטף (33F) עם איזה 7 מיטות ואיש אחד לוחש שמה מה עושים??? תנו לי עזרה מי שיכול באיסיקיו כי לא עונים אחרי זה 159369803

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  9. קניתי היום תמשחק אז דבר ראשון קיבלתי 2 דיסקים שכתוב עליהם DISC2 ודיסק אחד DISC3 ניסיתי להכניס אותם בכל זאת עכשיו במקרה נורמלי זה יפתח לך תפריט התקנה.........עכשיו לי זה פותח תדיסק עצמו בחלון נפרד כזה ובשתי דיסקים DISC2 האלה יש קובץ ווינזיפ MANHUNT1 בדיסק השלישי יש קובץ ווינזיפ MANHUNT2 תיקיה PROGRAMFILES ותיקיה של directX ניסיתי AUTOPLAY ולא עושה כלום ניסתי לעשות EXART לקבצי ווינזיפ וזה כל מיני קבצים של המשחק כאלה מוזרים ולבנים.......ואף אחד מהם זה התקנה או המשחק עצמו... WTF?!?!?!?! מחר אני שוב בקניון אז אני אנסה להחליף אם לא תוכלו לעזור לי....... אבל שמעתי שזה משחק פצצה אז בבקשה תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by PhoenixBoy,

רציתי לדעת, במידה והמחשב שלי קולט את הדיסק של הסוני 2 אז איך אפשר להפעיל אותו? אני צריך אמולטור... או כל דבר אחר שיפעיל אותו כי ככה סתם הוא לא פועל. כי המשחקים של הסוני סבבה אבל אני לא סובל את השלטים האלו אני אוהב את המקלדת והעכבר שלי שאיתם אני במחשב כל היום הכי נוח!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה זה לא קיבלתי סידי קי בקופסה הכונה שאין מדבקה אם הקוד למי שיש את המשחק יכול להגיד לי בבקשה מה הוא קיבל בקופסה?? אני קיבלתי שלוש דיסקים, איזה חוברת של EA משחקים של 2004 ועוד איזה דף כזה... שרשום שם לטיפים ועצות להיתקשר למספר... אבל זה בכלל לחו"ל וחוץ מזה לא קיבלתי כלום!! איפה חוברת ההוראות :P איפה הסידי קי מה זה על מה שילמתי 214 ש"ח :-\ :-\ ועוד שאלה מה קיבלתם באוסף של 1942 אם למישהו יש אותו פה... אני קיבלתי 4 דיסקים וחוברת הוראות וכמובן מדבקה שמודבקת בתוך האריזה אם שלושת הסידי קיס של כל משחק... :)

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by blanco,

הורדתי את המשחק Sturmovik_Forgotten_Battles הבעיה היא שהסיומת של הקובץ היא mdf.* זהכנראה סוג של אימג.. השאלה היא איך אני צורב את זה ??? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  13. Started by T-MacH,

אבל אני רוצה משחק כמו: DBZ אם אפשר וגם קישור הורדה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  14. Started by BedBoy,

ושל Half Life 2 ? תודה!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ravid,

הנה היא,באיכות מצויינת. http://fadedcode.com/hl2case.jpg אני אישית הולך להדפיס אותה עריכה: טעות שלי זו לא העטיפה המקורית...

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by shlomi2003,

..אנקווה שטוב

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by overload,

הגעתי לשלב שיש בו סופת חול ענקית בכל השלב, זה אחרי הארמון. הבעיה היא שאין לי סופת חול , כל השלב כתום בצורה מוזרה, אבל לא רואים את הסופה. עכשיו אני לא יודע למה זה, בגלל שיש בעיה, או בגלל שיש לי כרטיס DX7? ד"א אחד המשחקים הטובים ששיחקתי השנה. הנה דוגמה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by STRENGTH,

יש לי 9600 XT מעבד 2.8 המשחק יפעל אצלי על HIGH ועל 1280?

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by WarMachine,

התפלאתי לראות איך אין כל דיון על המשחק הזה, פשוט משחק אסטרטגיה מדהים, אין גבול לאפשרויות שיש בו, מתחילים מכלום ולבסוף מקימים אמפריה ענקית,אין צורך לחפור עליו יותר מדי אלא פשוט להמליץ עליו בחום בתור אחד ממשחקי האסטרטגיה המושלמים שקיימים.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by fitch,

חברה אני ממש אוהב את המישחק hl ואני ממש מחכה בקוצר רוח לhl2 אז הינה המיפרט שלי תגידו לי עם המישחק יעבוד טוב ומה אני צריך לשפר... פנטיום 4 3000 kingmax 512 400ddr redeon 9600se לוח אם asus p4p800se dual ddr

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by Idan-h,

הורדתי שני משחקים כאלה, הבעיה היא שאני מנסה לפתוח אותם עם אלכוהול 120 זה מראה לי את הדיסק ואת תוכנו אבל אין שם שום Setup או משו כזה, קבצים מוזרים כאלה, האם חייב לצרוב את הדיסק? תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. Started by yosizach,

אז ככה לצערי זה המחשב שלי 2.58 אינטל 533 ראידון 9700 פרו 512 זיכרון 400 abit 17 guro

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by Emin,

שלום, אני רוצה לקנות Xbox ויש לי מלא שאלות, אין לי מושג בקונסולות. אני רוצה לקנות את ה-Xbox מחו"ל, מאמריקה, ואמרו לי שיש בעיה עם הxbox של אירופה ושל אמריקה.., הכוונה לבעיה הזאת זה רק אם אני קונה משחקים חדשים פה מהארץ? שאלה שניה, שאני קונה את ה-xbox כמה יעלה לי לשים צי'פ לצרובים בארץ? או ששווה לי כבר להתקין אותו באמריקה? שאלה שלישית, איזה צורב אני צריך לקנות? של DVD? תוכלו לרשום לי דגמים ספציפיים ולהסביר לי מה אפשר לצרוב עם כל אחד? כי הבנתי שיש DVDR, ועוד מלא דברים (בעעע אני גרוע בזה). שאלה רביעית, האם החלקים באקס בוקס נהרסים מהר? האם יש תקלות רציניות שהעלויות תיקון שלהם גבוהות? והאם סך הכל שווה ללכת על ה-xbox מאמריקה? או ששווה להביא משמה PS2? תודה רבה רבה על העזרה אנשים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הורדתי את ההתקנה של המישחק (הדמו) כשאני בא להתקין זה נותן לי את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים