עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by asus7,

איזה age of empires הכי חדש שיש?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום קניתי בשנים עברו את המשחקים סטארקרפט, סטארקראפט ברוד וור, דיאבלו2 , וורמס ארמגדון כל אחד במחיר מלא של 180-220 שקל למשחקים האלו הדיסקים נהרסו \ נאבדו בגלל שחיקה טבעית ואולי קצת חוסר אחריות מצידי תהיתי אם החברות המפיצות את המשחקים האלה נותנות דיסקים חלופיים ללקוחות במחיר סימלי או מה אפשר לעשות חשוב לי במיוחד הדיסקים של סטארקרפט תודה.

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  3. קיים מישחק של תרנגולות שמתחיל בזה שמראים איכר שמתחיל לירות בתרנגולות שעושים קולות מאוד מצחיקים ואז מתחיל מישחק שבעצם יש ספירה לאחור של זמן, ועד שניגמר הזמן אני צריך לירות בכמה שיותר תרנגולות שבאות לי מכל הכיוונים, בכל הצורות ובכל הגדלים. מי שיודע למה אני מתכוון אשמח אם יזכיר לי את שם המישחק או יתן לי לינק להורדה. תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by yan_ymar,

שלום רב קניתי את המשחק המקורי Call Of Duty 4 ואני מעוניין לשחקו בלי דיסק... כיצד אני מכין Mini Image למשחק... אני מבין עניין אבל מבקש הסבר קצרצר להכנת MINI IMAGE ..

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by Xt,

המקום לדבר על כל מה שקשור במשחק הכדורסל החדש והמצוין ... ולי כבר יש שאלה.. למישו יש מושג איך עושים את ההטבעות עם האליופים בתחרות הטבעות?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by Pitzinyelo,

אז קודם כל יש לי GF4MX....אמנם כרטיס עלוב אך הריץ את 2004 בדיוק כמו הכרטיסים המתקדמים. ב2005 נחלתי מפח נפש מוחלט. הפעלתי את המשחק וכמעט הזדעזעתי ממה שראיתי(אני משחק בpress box כך שזה מאד בולט): קודם כל השחקנים נראים רע מאד, וחוץ מזה יש בעיה של "רשת" במגרש במצב מסוים (תמונה מצורפת). לגבי השחקים, זה כמובן נובע מזה שאי אפשר להפעיל lighting במשחק הזה עם הכרטיס שלי אבל הקטע של ה"רשת" לא ברור לי.......לא היה זכר לזה ב2004. בבקשה תראו את התמונה :-* [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by I21I21,

איך משנים את הגדרות הגרפיקה יש רק רזולוציה ומסך מלא http://www.siz.co.il/my.php?i=w0kmzowrngzq.jpg

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by gaga1234,

http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=349 לפי האתר הזה halo3 גבור ועכשיו הוא בשלבי ה mastering אבל כנראה ידחו אותו עד ליציאת ה PS3 כדי לגנוב את ההצגה מ sony . ועד אז יפתחו מסביב למשחק הזה הייפ מאוד גדול עם הרבה טיזרים :-\ לא אוהב טיזרים

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  9. שלום לכולם דבר ראשון יש פה בכלל משהו שמשחק בזה? ניסיתי לשחק וכמובן שמשחק כזה דורש שלט,אבל ברגע שאני מתחיל את המשחק כאילו אחד הכפתורים נתקע, וזה עובר לי בין מצב המפה לבין המצב הרגיל.רק ביטול השלט לפני הפעלת המשחק פותר לי את זה,ובמילים אחרות שימוש במקלדת בלבד. זה קרה למשהו?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by גל עודני,

היי אני שיניתי את האזור שלי בSTEAM מישראל לארגנטינה כי ראיתי סרטונים והכול שם ממש זול אני עם זה כבר כמה חודשים והכל טוב אבל לא מזמן שמעתי שזה יכול לתת לי IP BAN (משנה לי רק באן כללי מSTEAM שימנע ממני להשתמש בSTEAM. אם זה רק באן מהמשתמש לא ממש משנה לי בגלל שלא בזבזתי שם הרבה כסף היות המחירים הנמוכים) האם זה יכול לתת לי IP BAN? האם למישהו יש התנסות בנושא הזה? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לא לקבל באן? תודה רבה

11. למרות שלדעתי כולכם כבר יודעים, אבל בכל זאת, יצא לרשת גרסה מודלפת של DOOM3 המשחק נראה מצויין (אך לא מהפכה כפי שהבטיחו :-\ ) וב 1024*768 על GF3 ו ATHLON XP 1700 הוא עובד בצורה טובה למדי (מינימום 20 FPS ) . אז מסתבר שהמשחק יכול לעבוד גם על מחשבים מדור קודם ;D

• 43 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. היי!, כשעלה הערוץ, הוא היה חסר תועלת, היו בו תכנים מלפני שלוש שנים ששודרו כבר בטקטיוי, וגם לזה לא יכלו ממש לקרוא תכנים מאחר ואלו היו שלושה פרקים של אותה סידרה בריפיט. לקראת השקת האקסבוקס השתפר הערוץ והציג תכנים חדשים, סדרות ישראליות והפך מציון 0 לבסדר מינוס. לאחר שהייתה הידיעה בויגיימס על חילופי גבר בערוץ ,בידיוק כשחשבתי שלערוץ אין לאן להדרדר, הוא הדרדר עוד יותר והיום חזר להיות חסר תועלת בעליל. אין סיבה לזפזפ אליו, הוא אפילו יותר גרוע ממה שהיה בתחילת דרכו. השאלה היא מה עובר על יס?? אם עושים ערוץ, עושים אותו כמו שצריך או שלא עושים בכלל, הערוץ כמו שהוא היום מהווה עלבון קשה לכל בנאדם שאפילו שיחק רק פקמן כל חייו. התוכן היחידי המרגש שהיה להם בערוץ הזה הייתה השקת האקסבוקס, ומכל…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by 3pac,

הרבה זמן לא שיחקתי בGTA ברשת , עכשיו אני בה להפעיל זה נכנס אבל שאני לוחץ להכנס לסרבר זה לא עושה כלום , משהו שמע על בעיה כזאת ? ויכול לעזור בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by waizman,

אהלן התקנתי היום את ביושוק ואחרי שהסרטון הקצר של ההתחלה נגמר (שהוא אומר שהוא נועד לדברים גדולים) ואני מגיע למן מעגל אש כזה - הכל בלאגן ויש מלא טקסטורות חתוכות ואי אפשר להבין כלום. בהתחלה גם לא ראו עכבר בתפריטים אבל אחרי ששמתי את הפאטץ' שמשנה את השיידרים ל 2.0 אז זה הסתדר. מצורפת תמונת מסך. נ.ב. חיפשתי בדיון הרשמי ולא מצאתי את זה - מצטער מראש אם זה נשאל כבר. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה התקנתי את ההרחבה החדשה למשחק טיטאן קווסט אבל כשהתחלתי לשחק בה משום מה אני מתחיל מחדש את טיטאן קווסט עצמו ולא את הקמפיין החדש של ההרחבה! יש לכם מושג למה? :s05:

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by LIOR42,

ידוע לי לי שיש אפשרות להישתמש בצלף במשחק אולי מישהו יספר לי איך משתמשים בו

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  17. אני ממש מאוכזב...המשחק לא עמד אפילו בציפיותי הבסיסיות לאחר ששיחקתי בPrince of persia:Sands of time שהיה משחק מעולה,מלוטש,עם קו עלילה אחיד,משחקיות מקורית ומיוחדת,אופי מיוחד,וסיום אדיר במיוחד,קיבלתי את POP:WW ההמשך החדש שלו,שהיה מבטיח בהרבה ממנו-הם הבטיחו עיצוב שלבים יותר אינטנסיבי,מערכת קרבות חדשה[והיא מאוד אדירה ומהנה ד"א],אויבים קשים וחכמים והרבה,וקו עלילה מוצלח...הרבה מאלה לא ממש אמיתיים... עיצוב השלבים עצמו הוא די משמים...הכל דיכאוני,אפל,ומסיבה לא ברורה מתכנתי המשחק החליטו כי המשחק צריך להיות "חופשי" וכי השחקן יוכל להסתובב חופשי בעולם המשחק,טעות מרה,פשוט טעות איומה...בשל עיצוב השלבים ה"פתוח",אנחנו זוכים לחזור על אותם מקומות במהלך המשחק אולי 200000 פעמים....פרט לכך-ישנם…

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by Crash5,

שלום לכם, לעיתים קרובות מאוד, כאשר אני מפעיל את המשחק מתחבר לשרת וברגע שהמפה עולה אני מקבל את ההודעה הבאה: אני משתמש בWindows XP עם GeForce 2 GTS עם הדרייברים המעודכנים ביותר. מקווה לעזרה, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by שלמה הדג,

אתמול קנו לי HL2 Silver, נתתי למשחק להתעדכן במשך הלילה ובבוקר כשבאתי להפעיל אותו הוא לא עלה. לאחר מכן, הוא עלה, אך רק עד מסך הטעינה ובשלב זה נתקע המחשב. כשחזרתי מבית ספר הפעלתי את המשחק ולקח למשחק ב 15 דקות +/- לעלות. לבעיות הגמגום הייתי מוכן מראש והן לא הטרידו אותי, אך בקטע כלשהו ב Red Letter Day, המסך השחיר והראה רק את התפריט של המשחק. כמה שניות אחריי זה המשחק קרס. לאחר מכן, ניסיתי לטעון את השמירה ללא הצלחה, כל פעם המשחק זרק אותי לווינדוס וקרס. ניסיתי עם כל השמירות וניסיתי גם להתחיל משחק חדש, אך שוב ללא הצלחה. מפרט: AMD Athlon 64 3000 S-939 Gigabyte K8NS Ultra PQI 2x512MB PC3200 400MHz Leadtek GeForce 6800GT +ForceWare 66.93 מישהו בבקשה יכול לעזור? כבר חודשיים שאני מת ל…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  20. שלום . תמיד חלמתי שהיה משחק כזה של הקבוצות באירופה ואינה עכשיו עשו פאאצ'ץ רק מה הבעיה שאני לא יודע מאיפה להוריד!!! מי יודע איפה מורידים פאצ'ץ ליורוליג? ל- nba live 2005 :smile1 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by The Dom,

קודם כול, לכול החכמולוגים שסתם ישאלו אפילו בלי לדעת מה הקשר- יש לי דרייברים מעודכנים+משחק מקורי+גרסא 1.41. כשאני נכנס למשחק ואני רוצה לעשות ספרינט ולוחץ על הSHAIFT השמאלי, כלום לא קורה(זה לא לאג). גם כשאני נכנס למטוס ורוצה לעלות את החרטום למעלה כלום לא קורה ואני מתרסק. כשאני בודק בOPTIONS הכול כרגיל וכול המקשים מסודרים כמו שצריך אך משום מה אני יכול רק ללכת ולהשתמש בעכבר כדי להחליף נשקים. איך לעזאזל אני פותר את הבעיה.

22. אני מתכוון להזמין את המשחק COD2 מאיביי, יוצא לי זול בהרבה מלקנות בארץ. רק ששמתי לב שבכל מכירה מצויין הפורמט של הדיסק. אני יודע שבארץ אפשר להפעיל PAL, אבל מה עם NTSC? יהיו לי בעיות תאימות? המשחק למחשב בדיסק DVD.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ניסיתי להתקין את Riddick (גירסת דיסקים) ובדיסק הרביעי עלתה הודעה GAME HAS CRASHED CO YOU WANT TO CREATE A CRASHLOG לחצתי לא וזה יצא מההתקנה ניסיתי להתקין מחדש ובדיסק הרביעי עוד פעם עלתה ההודעה GAME HAS CRASHED CO YOU WANT TO CREATE A CRASHLOG הפעם לחצתי כן וההודעה הזאת עלתה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by zoyaniv,

שלום יש לי בעייה שאני מתקין את המטריקס בדיסק בשלישי הוא רושם לי הודעת שגיאה ויוצא מההתקנה אני אשמח לשמוע רעיונות לפיתרון זאת ההודעת שגיאה: component: default component file group:default file group file:f:\data4.cab שגיאת נתונים בדיקת יתירות מחזורית:error

• 2 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.