משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
זה בהתחלה מה אני עושה כאן חברה נתתי לשלד הזה בעיטה ומה עכשיו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב שאני צריך להרוג את הדרקון משהי יכול לעזור איך להרוג אותו
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. יש לי חבר שמשחק במשחק הזה והוא שמר יותר מידי, ועכשיו המשחק לא נותן לו לשמור יותר כאילו שהוא נכנס לתפריט שמירה אז ה- save דהוי כזה כי לא ניתן ללחוץ עליו. מה עושים? ניסיתי להסביר לו שבמסמכים שלי יש תקייה של השמירות אבל הוא אומר שאין... איך אני מוחק את השמירות כי הוא רוצה לשמור שלבים חדשים... תודה... ;D
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
Empire Earth III אני צריך עזרה עם המשחק הזה, אני כנראה לא יודע לשחק כמו שצריך. למרות שעברתי על ההוראות של המשחק. אני כובש שטחים והכל טוב ויפה... אבל אני לא מתקדם מבחינה טכנולוגית בכלל אני נמצא בערך 34% מהמשחק ובעמוד עם הגלובוס אין לי משאבים בכלל כדי לקנות טכנולוגיה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני תקוע במשימה של Reilly's Rangers, אני הגעתי לבית חולים Lady of hope hospital, גמרתי בטחלס את המשימה אבל כשהגעתי לגג לתקן את המעלית הוא מבקש ממני A Fission Battery, איפה אני מוצא את זה??? אני ישמח אם מישהו יגיב תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום אני כבר סימתי את המשחק אבל יש לי בעיה. כבר מההתחלה של המשחק אני יכול שהיו לי רק 19 אנשים בבסיס כולל שותפים למסע (dogmeat, paiper ,ועוד...) ואני לא מצליח ליפתור את זה, אני רוצה שהיו לי שם יותר. השמח לדעת האם אפשר שהיו לי שם יותר , או שזה מיגבלה של המשחק. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
נתקעתי באיזה מקום שאני מפוצץ ספינה ואז היא מתחילה לשקוע ובה מסוק עכשיו אני מנסה להרוג את האיש שמרסס אותי שעל המסוק ושום דבר מה שאני לא עושה הוא לא מת יריתי עליו מלא בזוקות רוקנתי עליו כמה מחסניות ועדיין הוא לא מת... מישהו יודע אולי מה צריך לעשות שם?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ואין לי אפשרות לצאת ממנה!.. איך יוצאים מהבניין? אם מישהו יודע? תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איפה יש עוד נשקים של LEVEL 10 חוץ מבמערכת SIGMA 13? ואיפה אני מוצא חלליות שאפשר לשים עליהן אותם ? ושמעתי על 2 מערכות לא מוכרות איך מגיעים לשם ? יש לזה קפיצה או שצריך לטוס כל הדרך לשם ? ויש אפשרות לחזור למערכת של הNOMADS? ושאלה לג'נריק אם אתה רואה את זה איך הצלחתה לגמור את העלילה עם LEVEL 38? אני עכשיו רק אחרי שעשיתי איזה 600 אלף קרדיט הצלחתי להגיע לLEVEL 30!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי..יו אני משתגע...איך מכבים את המוסיקה ואת הצלילים של כל המשחק בכלל ב GOTCHA? איפשר לכבות?!? ב AUDIO יש איך לכבות מוסיקה , כיביתי אבל אני רוצה לכבות לגמרי גם את הצלילים של המקשים של היריות והציפורים והכול! מישהו יודע איך??? ???
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במשחק Gothic בסדר האמת אני עם אני לא טועה אני בסוף של המשחק אני תקועה במקדש של האורקים הרגתי כבר את 4 הכוהנים החמשי אני לא פוגעה בו יש לי יומן שמצאתי שצליח חרב אני לא מוצא את החרב אני מת לסיים את המשחק כבר כי יש לי את החלק השני תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני בשלב ה9 חלק 2 וז אני בבית כלא ואני במקום אני לא יכול ללכת מצד אחד יש דלת ענקית שאי אפשר לפתוח ומצד שני יש דבר כזה (חשמל כזה) ואני לא יכול לעבור ניסתי לחזור אחורה אולי ואין כלום מעושים????? הנה תמונות: http://img483.imageshack.us/img483/685/d2prison0800000wr.jpg http://img77.imageshack.us/img77/5775/d2prison0800019gl.jpg
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעשות teleport במשחק? אם כן אתה יכול להדריך איך עושים?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה שיראו את המשחק LIVE FOR SPEED ב2 המסכים שלי כמו פה http://www.metacafe.com/watch/322287/live_for_speed_on_3_monitors/ אבל רק אצלי יש 2 מסכים אז מסך אחד יראה לי את האמצע ומסך אחר יראה לי את הצד איך אני עושה את זה? ניסיתי לחפש בהגדרות וגם בגוגל ולא ממש מצאתי
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
טוב, חברים התייאשתי. אחרי עשרות ניסיונות לעבור משימה במשחק החלטתי לוותר. השליטה על הרכב פשוט נוראית ובאופן כללי אני אישית ממש שונא מירוצי מכוניות. מדובר על המשימה immortal enemy, אם מישהו פה עבר אותה ויש לו שמירה מייד אחריה, או לחלופין מוכן לעבור אותה בשבילי, אקבל את ההצעה בשמחה, אחרת - המשחק הזה הולך לסל המחזור.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני תקוע בשלב של הבית סוהר... אני נופל מאיזה תיקרה לקומה של התאים של בית הסובר הזה ואחרי זה אני מוצא פטיש ואז קופצים אחרי עוד מה רוצחים... קיצר אני מתחיל להרוג אותם והרגתי כבר 20 רוצחים (ספרתי) ועדיין מגיעים עוד... מה אני עושה?!?! כמה עוד יש?!?!? אולי יש שם איזה משימה מיוחדת שאני צריך לעבור כי מגיעים עוד ועוד ואין לי כוח כבר להרוג אותם זה כבר לא מעניין :-\
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני יודע שזה משחק ממש ממש ארוך ובלי סוף משימות, אבל אולי מישהו זוכר. כאשר מגיעים לעיר המדברית בשם ald-ruhn הדמות בשם Aengoth The Jeweler (שהוא זה שמחלק את המשימות בעיר לגילדת הגנבים) נותנת לי משימה. הדמות אומרת לי שאין כרגע אף אחד בגילדת הקוסמים ושאני יגנוב משם פריט שנראה: devil tanto קיבינימט. אני לא מוצא שום דבר כזה .אגב, יש שם ארון שצריך בשבילו pick lock 100 ושני תיבות עם pick lock 75 אני ממש לא רואה את עצמי מגיע למספרים האסטרונומים האלה. יש למישהו עצות הסברים או פתרונות???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה עם המשחק NBA2K18 . בחרתי לשחק ב season ובחרתי קבוצה לרוץ איתה ,הגעתי ללוח שנה להתחיל לשחק ואני במסך של לבחור נגד קבוצה לשחק ושם זה לא מתקדם יותר . עושה stimulates through date ומאשר וכלום לא קורה. אני רואה daily view שמה או cancel . מה עליי לעשות כדי לשחק ?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי את המשחק nfs אבל בדיסק הראשון אין לי את הקוד הסראלי אם למשהוא יש את הקוד אז בבקשה תגידו לי!!!!! שירן(בת)
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום נתקעתי במשחק בשלב הרביעי. השלב שאחרי הצלת הטייס...עוברים למסך שהמטרה בו להגיע למקלט הראשי.... העניין הוא שאי אפשר להגיע למקלט הראשי...אפשר להגיע רק לבניין הישן חוץ מזה...שמצאתי שם כספת אבל לא מצאתי את הקומבינציה..... בתודה עידו
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איך עוברים את השלב swamp??? אני לא מבין מה אני צריך לעשות, שום דבר לא משפיע על המפלצת הזאת הדבר היחיד שהצלחתי לעשות לה זה להקפיא לכמה שניות את היד שלו (כשהוא שולח אותה מתוך המים)
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום.. כנראה בגלל שלא שיחקתי במשחק הראשון אני לא מבין כמה דברים והמשחק נראה לי מסובך מאוד.. הנה דוגמ' לכמה דברים שלא הבנתי 1. אני לא מבין למה יש את המפה הזאת.. ברור לי שהיא יכולה להיות שימושית מאוד אבל אני לא יודע איך משתמשים בה..דווקא במפה שאני אומר להם MOVE הם לא זזים.. מישהו מוכן לתת לי הסבר על הדברים השימושים שאפשר לעשות עם המפה? 2.יש מצב להבריא במשחק? אולי איזה חייל עם עזרה ראשונה או מציאת רפואה? 3.אני במשימה השניה אני מקבל תגבורת של איזה 5 חיילים ונוספה לי האופציה שלהם בצד שמאל ליד הסימון של החיילים שלי ואני לא מצליח לומר להם מה לעשות.. מה התפקיד שלהם פה? במשימה הזאת עם הסניפר יש איזה עיר ענקית ופוול מתחבאים שם אם אני מנסה ללרדת מכסחים אותי.. צריך להוריד הרבה עם ה…
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב 18 בחלק שצריך להביא את הקוביה(לא מצליח להגיע אליה). תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם !! למי שיש את המשחק rollercoster tycoon 3 האם הוא יודע אך להיות כאילו בתוך הרכבת
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני בקטע הראשון כבר ירו בבובה מה עכשיו אני צריך לעשות? אני מנסה להעיר אותה עם המים אבל הם נגמרים עד שאני מגיע... ניסיתי להשתמש בספריי על הגליי אש והוא אומר שהוא לא רוצה להתרטב... מה עושים?!? תודה לעוזרים!!! :
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-