עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.youtube.com/watch?v=VqP_uENsyk0

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  2. Started by condi,

1. איפה קונים את המשחק ל XBOX360 שיתאים לשיטת pal (אני צריך אתרים מחו"ל שאפשר להזמין לארץ- ???? 2. מה קורה אם אני קונה משחק שמתאים ל "north america region 1" ??? תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. אני ראיתי בגיימר שהמשחק היה אמור לצאת שנה שעברה למישהו יש מושג מה קורה איתו?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. Started by rezorax,

הפכתי לערפד במשחק ואני לא יודע איפה מוצאים תרופה אולי מישהו פה יודע

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  5. אני נמצא בקטע שאני צריך להתגנב חזרה אל תוך הספריה של הKEEPERS. זה בשלב שבו הם שולחים את הרוצחים שלהם להרוג אותי (אחרי שהאשימו אותי ברצח). לפי מה שכתוב לי אני אמור להיכנס דרך הSTONEMARKT PLAZA אבל אני לא מוצא שום כניסה לשם. ניסיתי לחפש גם בכל שאר החלקים של המפה ועדיין לא מצאתי מישהו יכול לעזור??

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by ohadedwi,

יש לי המשחק BourneOut הכי חדש, כמובן לכל מי שיודע המשחק הזה מיועד רק לPS האם יש מצב שאוכל לשחק במחשב עם המשחק הזה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by The_overclocker,

נגמר, ויותר אי-אפשר לשחק אפילו עם ה Non-steam.. בעסה, אני יושב מאתמול ומנסה להבין למה זה לא עובד :\ עכשיו צריך לקנות אותו.. יש למישהו מושג איך ואיפה ? וכמה בכלל הוא אמור לעלות ? (אני לא רואה אותו ב STEAM שם)

8. Started by גיא גורזאר,

אם למשהו יש את הלינק להורדה של coll of duty 2 ו'קשה שלחו לי אני צריך אותו דחוף

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by SheZiF,

שלום, ובכן השאלה מופנת לבעלי Ghost Recon Advanced Warfighter האם שרתים עפ פינגים סבירים למשחק? כי אני שוקל לקנות את המשחק בתודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. Started by shiran,

שלום לכולם אני רוצה לקנות פלייסטיישן ואני לא כל כך מכירה ויודעת מה לקנות הבקש את עזרתם בקניית מכשיר טוב נ.ב תרשמו לי מה מכיל הפלייסטיישן ואת המחיר שירן (ואני בת תתפלאו......... )

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. החברה הצהירה כי המשחק הבא שישוחרר בסדרת Half Life יתמוך בריבוי ליבות. http://techreport.com/etc/2006q4/source-multicore/index.x?pg=1

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  12. [url=]http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=9224 אני לא הצלחתי להמציא הסבר לזה, אבל בכל דרך שחושבים על זה, זה נראה רע מאוד, אלא אם המידע כוזב....

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by Xpand3D,

שמעו יום הולדתי קרב !! ואני רוצה את חבילת הסילבר של hl2 אני לא בטוח בקשר לקניה עם הכרטיס אשראי העם זה בטוח ? תהנו אתם !!!

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by Avi313,

היי חבר'ה, לאחרונה אני מנסה להפעיל את Devil May Cry 3 אך כשהמשחק עולה לי, אני רואה רק מסך שחור ואני שומע את המשחק, אך לא רואים כלום. כשהסרטים של ההתחלה נגמרים אז זה נכנס לי לתפריט ההתחלתי, אבל שוב, כשאני מתחיל משחק, אז אני רואה רק שחור. מישהו יודע מה הבעיה? למעוניינים, הכרטיס מסך שלי הינו: Albatron Geforce 7600GT

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  15. יש לי מסך 20" ואין לי את הרזולוציה הנ"ל. יש איזה אפשרות להוסיף אותו איכשהו ? (אני עם הפאצ' הכי חדש - 1.06). תודה.

16. Started by jj516,

כשאני מפעיל את המשחק אז הכל עובד עד שאני מגיע למשחק עצמו (לא התפריט) ששמה יש לי את הלוגו של UT ואני יכול לשותת דרך השלב אבל לא יכול להתחיל לשחק! זה הורג אותי! מישהוא מכיר את הבעיה, בדרך כלל לוחצים רווח ומתחילים לשחק אבל כאן כלום! יש עצות?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by eladhor7,

אם מישהו יכול לעזור לי... הורדתי את הפיפ"א 2000 הנוסטלגית ובמשחק עצמו המקלדת לא עובדת. תודה(:

18. הייתי רוצה לדעת המשחק BATTLEFIELD 2 הוא רק מולטיפלייר או שהוא לשחקן יחיד? כי הקודמים היו גם ליחיד וגם מולטיפלייר ואני רוצה לדעת מה המשחק הזה ?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by wallaman,

הורדתי לפני כמה ימים את המשחק...(היה רשום שזה 5 ... אם עוד לא יצא אני מתנצל אני ממש לא מעודכן בדברים האלה ואז כנראה זה 4) בכל אופן... התחלתי לשחק וזה נתקע לי לפעמים ואז אני חייב לעשות ריסט... בהתחלה שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוה... ואז זה נתקע מהר אחר כך התקנתי מחשב ולא שיניתי את ההגדרות הדיפולתיות... והגעתי לקטע עם טנקים וכאלה שיש עשן ורואים שהגרפיקה ממש גבוהה... וזה נתקע לעיתים קרובות יותר השאלה היא: אם למחשב הנ"ל אמורה להיות בעיה להריץ את זה על הכי גבוה? (ואז אם אני יוריד את ההגדרות לנמוך זה אמור לפעול סבבה או שהבעיה היא במשחק) מעבד quad core 9550 2.83 ghz לוח אם p5q pro 4 ג'יגה זיכרון 800 מגה הרץ (דידיאר 2) כרטיס מסך geforce 9800 gt (עם הדרייברים הכי עדכניים - בוודאו…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. Started by ofir38,

אני משחק במשחק ויש את המכוניות של המשתמשים האחרים של המחשב שנוסעות ..ברגע שאני לוחץ על ENTER אז הם עושות איתי מירוץ.. אבל למה אי אפשר להרוויח כסף כאשר אני מנצח אותם?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by CashMAn,

שלום אני קניתי ת'משחק פיפא 07 ואני מעוניין לדעת כמה טריקים אתם יכולים ללמד אותי או להגיד לי ת'טריקים בבקשה..!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by aviv512,

http://www.gamespot.com/search.html?qs=crysis⊂=m&stype=11&type=11 נראה טוב גרפיקה מדהימה אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  23. מישהו יודע איך לכוון שם מקשים? ומה הם המקשים האורגינליים?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by hardware maniac,

שלום, התחלתי לשחק אתמול ב TombRaider:Legend משחק יפה-עם גראפיקה מרשימה מאוד.אך לא ציפיתי מהמחשב שלי לקרוס בקטעים כבדים. בדרישות ה OPTIMAL לא RECOMENDED יאנו הדרישות הכי טובות כדי לחוות משחק ברמה הגבוהה ביותר הם גי'גה ראם,וכרטיס 18xt/79gt וכרטיס עם 512 מ"ב זיכרון ומעבד פנטיום 4 משהו מעפן.קיצור יש לי הכל ובתוספת אדירה,יש לי 2 ג'יגה ראםם 79gtx כמובן שעם 512 ראם ויש קטעים במשחק שהגעתי ל 7 FPS. זה משהו מרתיח,או שהמנוע של המשחק דפוק או שלא יודע מה.ניסיתי להוריד רזולוציה מ 1280x1024 ל 1024x768 ולא העלה FPS אחד אפילו,רק שאני מנטרל את NEXTGEN [מגע הדור הבא-משפר את הגראפיקה פלאים] מעלה לי 20 FPS אבל אז המשחק נראה נורא יחסית למצב NEXTGEN.אני מתוסכל,אפילו את הדרישות המומלצות של קרייס…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by avielsvis,

כשאני נכנס ל- costomize ורוצה לשים להבות או משהו דומה אז אין להבות ואין כלום רק עיגולים כאלה שאומר שאין כלום וכתוב 20\20 ויש מנעול והגעתי ל black list ה-11 עברתי 4 בוסים וזה rip

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.