משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום אחרי שהתקנתי MORROWIND וBLOOD MOON נכנסתי למשחק והוא היה בדיוק כמו MORROWIND האם זה באמת ככה והשיפורים והתוספות הם בתוך MORROWIND או שלא הפעלתי את זה בצורה הנכונה? תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מקווה שהוונתם את הכותרת אתם יכולים לענות אני משועמם
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב אני פותח משחק ב-SKIRMISH ואחרי זמן קצר פתאום כל הצבא שלי מת ואני מפסיד .......... בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני נמצא בקטע שאני צריך להתגנב חזרה אל תוך הספריה של הKEEPERS. זה בשלב שבו הם שולחים את הרוצחים שלהם להרוג אותי (אחרי שהאשימו אותי ברצח). לפי מה שכתוב לי אני אמור להיכנס דרך הSTONEMARKT PLAZA אבל אני לא מוצא שום כניסה לשם. ניסיתי לחפש גם בכל שאר החלקים של המפה ועדיין לא מצאתי מישהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אוקיי קניתי את המשחק אתמול (אופיס דיפו מוכרים את זה במאה שקל..........O_0)... התקנתי את המשחק, אני בא לעשות סריקת שרתים בase, זה סורק כרגיל, ואז לא מופיעים שום שרתים.... מישהו יודע על זה משהו? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את המוד ואני נהייתי מכור למשחק.. יש עוד אנשים שמשחקים? זה משחק מולטיפלייר שצריך לבנות מבצר ואז להגן על הדגל שלך... ובאותה מידה לחתוף את הדגל של הקבוצה היריבה. מומלץ מאוד
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
נראה משחק טוב אני מוריד
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם הגירסאות החומרתיות המשופרות של סוני ומיקרוסופט מאותתות על סופו של עידן הקונסולות כפי שהיה מוכר לנו עד היום? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אם למשהו יש את הלינק להורדה של coll of duty 2 ו'קשה שלחו לי אני צריך אותו דחוף
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בשנה-שנתיים האחרונות המחשב שלי (במפרט) כמעט ולא עומד בדרישות המינימום של רוב המשחקים :-\. בקרוב עומדים לקנות לי מחשב חדש שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים. מישהו יכול להמליץ לי על משחקים טובים שפיספסתי בשנה האחרונה? ל-GTA Vice city אני מצפה בקוצר רוח (מאד אהבתי את הקודמים) ושיחקתי גם ב-Freelancer (קצר אבל טוב) תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על שרתי משחק של FARCRY אני פונה למי שמכיר או יודע על חברה מסויימת שנותנת את השירות נאמנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://remix.kwed.org/index.php?page=1&chart=&view=rating&search=monty פעם רציתם להיזכר במוסיקה של המשחקים הישנים אבל שגיליתם שהסאונד של השירים מיושן מדי התבעסתם?? אז זהו עברו מספיק שנים בשביל שיבואו כל מיני גאוני מוסיקה מוכשרים עם ההפקה המוסיקלית של היום! פשוט תכתבו בחיפוש כל משחק שרציתם לשמוע אותו שוב, לדוגמא משחקים שהמוסיקה שלהם הייתה פשוט מעולה: LAST NINJA 1 2 Auf Wiedersehen Monty וזהו, תקבלו מלא גרסאות של מטאל או צי'ל אאוט האוס למשחקים האלה, מדהים. שלחו פה שמות של משחקים עם מוסיקה שזכרתם שהיא מעולה. http://remix.kwed.org/download.php/2808/Makke%20-%20Giana%20Sisters%20%28Mid-Game%20Spliff%29.mp3 תנחשו מאיפה זה (בלי לקרוא את הקישור רמאים)
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המשחק MAFIA חוקי ומשום מה אני לא מצליח להתקין אותו.. אני מכניס את הדיסק הראשון ומתחיל בהתקנה, מחליף לשני מתי שצריך ואחר כך לשלישי, הביעה היא שבדיסק השלישי ממש לקראת הסוף הוא פשוט מפסיק להתקין את המשחק.. הוא לא ניתקע או משהו.. בדקתי והדיסקים לא סרוטים ולא כלום.. יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המשחק עובד והכל סבבה, הבעיה היא אחרי שאני יוצא מהמשחק הוא עדיין מופיע כאילו הוא עובד במנהל המשימות דבר שגוזל לי 500,000 KB של שימוש בזיכרון, ואני צריך לסיים את התהליך שלו כדי שהמחשב יעבוד נורמאלי. מה אפשר לעשות? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף! ניסיתי להתקין את SPLINTER CELL, והוא לא מפעיל לי את ההתקנה במקום זה הוא רושם לי Error-6002 Close any running programs Empty your temporay directory Check your internet connection מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
BS Hacker הינו סימולציית האקינג (פריצה למחשבים) מקיפה ומפורטת. שחקו כאחד מחבורה מחתרתית של האקרים אשר מנסים להפיל ממשל אכזרי השואף לשלוט בכל. במשחק אנחנו אמורים לפרוץ למחשבים השמורים ביותר של הממשל, ולהשיג מידע וכתוצאה מזה להציל את העולם מדיכוי. בשורה התחתונה המשחק חובבני מידיי ואולי קצת ישן לדורינו. אבל יכול לבזבז שעה של הדמייה כאילו אתה פורץ באמת או לקחו אותך מתוך הסרט אושן 11 או 12 עדיין לא החלטתי. אז זהו תורידו עם בא לכם, אגב זה דימו...
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק מטוסים יפה! משהו בסגנון קרימסון \ דוגפייטר .למי שמכיר הנשחק לא חייב להיות חדש אבל חייב שתהיה בו האופציה של מולטי פלייר! תודה!
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התחלתי לשחק לא מזמן ואני חייב להודות שזה משחק לא רע... גות'יק 3 שאשכרה אפשר לשחק בו. עוד מישהו משחק ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני משחק במשחק Maple Story בגירסה האירופאית ואני די בטוח שכולכם שמעתם עליו פה ושם. הבעיה היא שלא מזמן היה Patch ששינה את המשחק על בוריו. עכשיו הכל שונה. הבעיה היא שכאשר אני נכנס למפה עם המון אנשים ומפלצות (כלומר, הרבה נתונים עוברים מהשרת אליי) המשחק נתקע לי למשך דקה-שתיים, יש הודעת שגיאה (Unable to connect to the game server) וכשאני לוחץ OK המשחק פשוט נסגר. לפני ה Patch זה לא היה קורה. היו טיפה לאגים במפות עם הרבה אנשים אבל בטח שלא היה נתקע לי המשחק. זה ממש מציק ואני לא יכול לשחק ככה. החיבור שלי הוא 10 מגה, שאר רוחב הפס לא תפוס ע"י מחשבים אחרים, והמחשב עצמו חזק מספיק כדי להריץ את המשחק (i3, 4gb ram, nvidia geforce gts 250). המחשב עצמו הוא לא הבעיה, וגם לא החיבו…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני פרוץ במשחק Call of duty Black ops 2 יש לי קראק והכל, שאני נכנס למולטיפלייר ושאני מחפש לדוגמא סרבר DeadMatch זה רק מראה לי שזה טוען אבל זה לא מוצא אף סרבר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
עם כל ההודעות שקראתי על משחקים נזכרתי במשחק ישן ששיחקתי שהייתי קטן.. אתה משחק בתור כלב ים (בערך) ואתה יכול להאריך את הבטן וככה לטפס על הקירות, אתה מחסל את היצורים עי קפיצה עליהם ויש ממש הרבה שלבים במשחק.. אם אני לא טועה קראו לו ROBO משהו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות והם: 1. לפעמים אני מקבל הודעות כאלה (לא הטלפון למרוצים) ואני לא יודע\מצליח לפתוח את ההודעות, אז איך עושים את זה? 2. איך אפשר לשדרג את המכוניות (המעטות) במשחק? 3. שיימתי את שני השלבים, מה עושים עכשיו? תודה מראש Install
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם נפילת FPS במקומות מסויימים זה נורמלי ?... יש מקומות שה FPS שלי יורד ל33.. ואז חוזר ישר ל66... זה בסדר? .
-
- 11 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הורדתי תמישחק ואין אפשרות לשחק נגד בוטים זה רק אני שלא מצאתי?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-