עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by redti,

אני משיג את המשחק הזה בקרוב ורציתי לדעת אם זה אמור להיות משחק המשך למשחק הקלאסי SUDDEN STRIKE 2?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  2. Started by gil_k,

דווקא דיי נחמד ה NFS החדש, גראפיקה לא כמו שהיה בטריילר הראשון, אבל סביר בהחלט (XBOX 360),אני מקווה שזה יצא למחשב קודם. http://www.gamershell.com/download_20030.shtml UT3 אני מוריד נראה איך זה נראה פחות או יותר.. http://www.gamershell.com/download_20068.shtml אוקיי אתם מוזמנים להגיב עריכה: שכחתי להוסיף גם Halo 3, גם הוא בהורדה, נראה עוד כמה דק' http://www.gamershell.com/download_20051.shtml

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  3. יש לי את הCORDLESS RUMBLEPAD 2 של לוג'יטק ובפנדלים לא משנה איזו ידית אני מוזיז תמיד זה בועט לי למרכז. מישהו נתקל בזה, ובכלל איך זה אמור לעבוד, איך מכוונים? תודה.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by yotam360,

איך מחליפים מקומות בכלי התחבורה???

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. Started by yayona,

מי יכול לעזור לי להפעיל את המשחקים הישנים של ה-DOS אני מנסה לעפיל אבל זה מקפיץ לי הודעה כזאת: יש לי Windows XP אולי זה קשור אם מישהו יודע מה לעשות שירשום תגובה בבקשה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by inspire2006,

האם למשחק הנ"ל, קיים קובץ הגדרות שבו אוכל לשנות את הרזולציה באופן ידני, מבלי להכינס לתוך המשחק עצמו? הבעיה שלי היא שאינני מסוגל להפעיל את המשחק ברזולציה נמוכה מ-1024X768, ואילו ברירת המחדל היא ברזולוציה נמוכה יותר. בתודה, אור.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. וגם איך אני עושה שרק שרתים שקרובים לישראל יהיו לי? הפינג אצלי זה 250 וגם 450 . אני לא משחק עם אמיול ואנטי וירוס אני רוצה במשחק עצמו לסדר את זה .

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by LIOR42,

מישהו מכיר את המשחק הזה כי אני תקוע בו

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by Spootnik,

טוב חברה נעלמה לי האופציה להתשתמש ב רזולוציות 800X600 1024X768 שאני בדר"כ משחק עליהם מה אני אמור לעשות ? ??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  10. כולם היו משוכנעים כי העסקה בין המפיצה האמריקאית Take-Two Interactive לבין המפתחת הבריטית Codemasters היא עניין סגור - אבל אז הגיחה מתחרה נוספת ברגע האחרון וחטפה לעצמה את הגביעלכתבה

11. Started by johnwoo,

אחרי שהצלתי את הילדה הראשונה, קניתי מהמכונה בחדר עוד מקום כדי שאני אפתח יוכל להשתמש ב-3 יכולות. הגעתי לנפטון. אני עומד מול המכונה שנותנת לי אופציות להחליף את היכולות שלי. כרגע יש לי 3 יכולות (אש, חשמל וטלקינזיס), אבל פתוחים לי ר 2 סלוטים (בחרתי בחשמל וטלקינזיס). למה לא פתוחים לי 3 סלוטים?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

אני לא מצליח להתחבר לשרתים של הקווסטים ושל המאטצ' בGUNZ אבל יש את השרתים של ה CLAN שאני כן מצליח להתחבר אליהם.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  13. אני ראיתי בגיימר שהמשחק היה אמור לצאת שנה שעברה למישהו יש מושג מה קורה איתו?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29996 אני חושב שהניסיון של חברות הפיתוח להפנות גימרים של PC לקונסולות לא באמת הצליח התירוץ של הפירטיות זה רק תרוץ ועובדה שמפתחות חוזרות לפתח גם לPC

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. פלטפורמת המציאות המדומה של סוני תכלול דיסק פיזי שמזכיר לנו נשכחות משנות התשעים העליזות לכתבה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  16. שמעתי שיש אפשרות לפתוח את המפות של HL2 למקום כלשהו ובכך לזרז את זמני הטעינה בין השלבים - איך עושים את זה? חבל שננעל הדיון על HL2.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by nore0,

Cheat List: Ultimate DOOM and DOOM 2: These are the Ultimate DOOM and DOOM 2 cheats which are only included with the Limited Edition Doom 3 game. * All Keys, All Weapons, and Full Ammo: hold down LEFT TRIGGER and press A,B,A,B * Berserk Mode: hold LEFT TRIGGER and press X,X,X,Y. * End Level: hold down LEFT TRIGGER and press A,A,B,B. * Chainsaw: hold down LEFT TRIGGER and press B,B,A,A. * Weapons and Ammo: hold down LEFT TRIGGER and press B,B,B,B. * GOD Mode: hold down LEFT TRIGGER and press A,A,A,A. * Invisibility: hold down LEFT TRIGGER and press X,X,Y,Y. * Light Amplification Goggles: hold down LEFT TRIGGER and press Y,Y,Y,X. * Radiation Suit: hold down LEFT TRIGGER and…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by ag43,

באתר המרכזי הוא נותן לי קישור לFILEPLANET שיורד מאוד לאט ונתקע אחרי 2 גיגה. יש מקום שאפשר להוריד אותו מהר ללא הפרעות?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

http://blazing-angels.uk.ubi.com/ps3/index.php אני חייב לומר משחק מעולה! גרפיקה ואפקטים מהממים רץ חלק כמו טוסיק של תינוק משחק מומלץ ביותר

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by sd1,

מתי יותר כבד בביצועים של המשחק למחשב מבחינת גרפיקה והכל וההתמודדות של ההמחשב call of duty2 או carbon?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. Started by dj_horse,

מישהו מכיר את המונחים, קונה או קנה שרת והשתמש בזה? יודע איך מבצעים את זה?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by gigabot,

מה לעשות? [attachment deleted by admin]

23. את הקטע שהוא מרים מן בלון גז ענק כזה...?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by TermiNal,

אני תקוע בשלב Comunications משהו. יש שתי דלתות, האחת נעולה ובשבילה צריך PDA של מישהו מהמחלקה והאחת פתוחה ובתוכה גופה שלידה ה-PDA הנחשק. אומנם כאשר אני לוקח את ה-PDA הדלת ננעלת! חשוב לציין שאם איני לוקח את ה-PDA הדלת נשארת פתוחה. זאת הדלת מבחוץ - וזה הבפנים - (אפשר לראות ליד האיש את ה-PDA) אשמח אם תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. Started by shlomi_dj,

יש לי פיפא 2006 מותקנת במחשב היא לא עולה בגלל שהיא מבקשת את הדיסק המקור אם יש לכם איזה קרק שאיפשר להוריד ... בבקשה!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים