משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
עם כל ההודעות שקראתי על משחקים נזכרתי במשחק ישן ששיחקתי שהייתי קטן.. אתה משחק בתור כלב ים (בערך) ואתה יכול להאריך את הבטן וככה לטפס על הקירות, אתה מחסל את היצורים עי קפיצה עליהם ויש ממש הרבה שלבים במשחק.. אם אני לא טועה קראו לו ROBO משהו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המשחק לי פועל לי התנקתי אותו וזאת השגיאה שהוא אומר לי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, תודה מראש ובבקשה אני לא חובב גדול של ה FPS אז בלי.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני בשלב שבו אני נכנס למכונית באגי ומורידים אותי ממנוף כלשהו ופתאום קורה משהו והבאגי נופלת ומתהפכת ואני כבר לא יכול להיכנס אליה למרות שאומרים לי להיכנס לתוך המכונית וגם אם אני ממשיך ללכת ברגל למקום כלשהו אני מגיע לאיפה שיש את החברים שלי ובמקום כלשהו שם יש שער ואומרים לי להביא את המכונית שלי בכדי שיפתחו לי את השער.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגע ,אבל הפינג בשמיים ימיול לא עובד ברקע השאלה ,איך אני יכול לשנות את זה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה מי גמר את כל משימות ב Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate שידבר איתי אני צריך עזרה במשימה אחת
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כל בערך 5 דקות יש שגיאת גרפיקה והמחשב נתקע. יש לי כרטיס מסך 8800GT עם הדרייבר הכי חדש (יצא החודש) זה קורה לעוד מישהן? מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
יש לי ג'יפורס 8800GTS 640MB intel e6300 1.86ghz 1gb ddr2 כשאני משחק בסטאלקר על הכי גבוה על כל הדברים הכי גבוהים אז בחלק מהמקומות המשחק פועל טוב ובחלק מהמקומות ב-SLOW למה זה ככה? יש לי מחשב מתאים בשביל זה ושמיועד לזה אז למה זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי באטל פילד 2 - מקורי עם סידיקי מקורי. כשהתקנתי אותו - הוא אמר שהמערכת הפעלה לא נתמכת. הורדתי את הפאצ' האחרון (1.41) וניסיתי לשחק אך PUNKBUSTER העיף אותי בגלל שבאטל פילד לא תומך ויסטה.... לעומת זאת - באטל פילד 1942 שיצא ב2003 -2002 ככה שגם יש לי אותו עובד חלק על ויסטה.... ניסיתי להריץ את BF2 במצב תאימות עם WINDOWS XP SP 2 אבל זה לא עזר. איך לעזאזל אני משחק בבאטל פילד על ויסטה?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני שחקן מתחיל, ועדיין לא הבנתי מה התותחים הגדולים האלה שיש לאמריקאים, מה הם עושים. רואים בסרט שהם עומדים ויורים לשמים, העם אפשר לעשות את זה גם? או שלא?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק הפעולה החדש של יוצרי Mad Max יושק בעוד פחות משבועיים, ונותן לכם סיבה טובה מאוד להעדיף את גירסת ה-PC שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/סרטון-משחקיות-ראשון-ומרהיב-ל-just-cause-3-ברזולו/
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני כרגע דיי באמצע המשחק ופתאום התחילה בעיה מוזרה מאוד. באמצע ההליכה הוא פתאום נתקע ומפסיק ללכת. כדי שילך שוב צריך שוב ללחוץ קדימה. הוא עוצר כל כמה צעדים ולא ניתן לשחק בצורה זו. מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למשחק קרב, תקציב בילתי מוקבל משחק עם דרישות ממש גבוהות. בתודה מראש yosda boy
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
hi somebody know the pass to gamer server its not pass=gamer so somebody know it??
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1. איפה קונים את המשחק ל XBOX360 שיתאים לשיטת pal (אני צריך אתרים מחו"ל שאפשר להזמין לארץ- ???? 2. מה קורה אם אני קונה משחק שמתאים ל "north america region 1" ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אחרי שהתקנתי MORROWIND וBLOOD MOON נכנסתי למשחק והוא היה בדיוק כמו MORROWIND האם זה באמת ככה והשיפורים והתוספות הם בתוך MORROWIND או שלא הפעלתי את זה בצורה הנכונה? תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לחבר שלי הגה ודוושות של לוג'יטק איך הוא משחק איתם בNFSC? אם בכלל אפשר...
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
טוב אני פותח משחק ב-SKIRMISH ואחרי זמן קצר פתאום כל הצבא שלי מת ואני מפסיד .......... בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני נמצא בקטע שאני צריך להתגנב חזרה אל תוך הספריה של הKEEPERS. זה בשלב שבו הם שולחים את הרוצחים שלהם להרוג אותי (אחרי שהאשימו אותי ברצח). לפי מה שכתוב לי אני אמור להיכנס דרך הSTONEMARKT PLAZA אבל אני לא מוצא שום כניסה לשם. ניסיתי לחפש גם בכל שאר החלקים של המפה ועדיין לא מצאתי מישהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני בשלב די בהתחלה שבו גורדון (אני) נמצא בחדר שהריצפה כמו סורגים. בצד שמואל יש סולם ,שאני יורד למטה יש ברכת מים וצינור אדום שמגשר לחדר וברכת מים נוספת אך אני עובר לחדר הזה וממשיך במישחק? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש PHENOM 9550 4GB DDR 2 800MHZ HD4870 בהתחלה קריסיס עבד חלק על XP 64 אבל בגלל שהוא היה בעייתי מבחינת ההתקנה עברתי לויסטה 64 ומאז הוא ממש מקרטע על אותן הגדרות 1024X768 HIGHללא פילטרים יש איזושהי בעיה ידוע או זה משהו אחר
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
טוב, אני ממש לא הבנתי מה אני צריך לעשות שם אני בקטע אחרי שהמלך מת והוא הביא לי תטליון הזה ואמר לי לתת אותו לג'פרי(או משו כזה) עכשיו יצאתי מחוץ לטירה הזאת ואין לי מושג לאן צריך ללכת יש 745043430 בתים ומערות ניכנסתי כבר למלא מערות ושום דבר מה צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-