עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tnt studios,

טוב, סוף סוך הגעתי לדרגת "GUNNERY SARGENT" בBF2 (איפה הכפיים? סתם, יש לי עוד הרבה על מה לעבוד...), נותרו לי רק את הENGINEER והANIT TANK לפתוח.... עכשיו, אני שואל את עצמי, נגיד ואני קונה את ההרחבה SPECIAL FORCES, שתתין לי את הF2000 וכל הנשקים התותחים, זה יתן לי? כי אני יודע שכשמגיעים לדרגה מסויימת זה כבל מפסיק לפתוח... תודה על העזרה! -RegMan AKA tnauman

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by rtr,

אם כן אז איך אני מגיע לתפריט הזה :s05: פשוט חבר שלי הביא לי תמשחק והכל שם בסינית/יפנית.. אולי לו זה לא מפריע אבל לי כן...

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by levran007,

שלום לכל חברי הפורום . קניתי היום כרטיס מסך X800XT PE וקיבלתי יתו את המשחק היטמן חוזים . התקנתי את המשחק אבל יש בעיה ... אני מקבל מסך לבן ! ! ! אז ביררתי קצת באינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה אבל הורדתי את הPATCH שאמור לסדר את הבעיה מהאתר של אידוס אבל הבעיה עדיים נשארה . יש לי את הגירסה האחרונה של הדריברים של ATI ... כך ש.. יש פיתרון בבקשה ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by kingpin,

אני יסביר לכם איפה אני מי שעבר את המקום בטוח ידע אחרי שניצחקתי איזה מלך מיפלצת כזה קיבלתי כוחות לישלוט בעכבישים שילכו אחרי ותיקיפו את כולם בישבילי עכשיו עברתי איתם דרך מסוימת ועכשיו אני בתוך בסיס כזה שיצאתי מהתעלות ושתי אליקופטרים מעלי הורגים אותי עכשיו יש לי את הרקטה וטלים בארגז ליד אבל אני לא מצליח להרוג את אליקופטרים ואין לי שם לאן ללכת היתקדמתי כמה שאפשר הרגתי את כול החיילים בעמדות שמירה וזהו ואני בורח מפה לשם מיתחבא מהם אבל לא מיתקדם תעזרוווווווו לי

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by ColonelJackass,

http://www.twitch.tv/battlefield/new?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.battlefield.com# צפייה מהנה!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by David Ell,

שלום לכולם, כרגע מופעל הדאבל EXP לפרימיום, אתם מוזמנים להיכנס לשרת וליהנות! http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/bec76a68-d863-4bcf-8c23-da9db2d13c2b/HWzone-co-il-Israel-Rush/ נשמח לראותכם!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  7. Started by yogev_hama,

שלום לכם, אני משחק במשחק Maple Story בגירסה האירופאית ואני די בטוח שכולכם שמעתם עליו פה ושם. הבעיה היא שלא מזמן היה Patch ששינה את המשחק על בוריו. עכשיו הכל שונה. הבעיה היא שכאשר אני נכנס למפה עם המון אנשים ומפלצות (כלומר, הרבה נתונים עוברים מהשרת אליי) המשחק נתקע לי למשך דקה-שתיים, יש הודעת שגיאה (Unable to connect to the game server) וכשאני לוחץ OK המשחק פשוט נסגר. לפני ה Patch זה לא היה קורה. היו טיפה לאגים במפות עם הרבה אנשים אבל בטח שלא היה נתקע לי המשחק. זה ממש מציק ואני לא יכול לשחק ככה. החיבור שלי הוא 10 מגה, שאר רוחב הפס לא תפוס ע"י מחשבים אחרים, והמחשב עצמו חזק מספיק כדי להריץ את המשחק (i3, 4gb ram, nvidia geforce gts 250). המחשב עצמו הוא לא הבעיה, וגם לא החיבו…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. לאחר השקעה בhumble bundle לפני כמה חודשים טובים, הושק המשחק Anomaly 2 לא מזמן וקיבלתי איתו 2 מפתחות סטיים. לצערי הרב השחקנים שרציתי להביא להם מפתח בחינם לא יכוליים לשחק במשחק, ולכן נשארתי עם מפתח ספייר. כל מי שמעוניין לקבל מפתח (השמח גם למולטיפלייר ביחד) שישלח לי הודעה פרטית. אם במקרה יש פה בקהילה עוד שחקנים שמשחקים את המשחק- מוזמנים לצרף אותי לסטיים (romansah9).

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by ShahafH,

האם מה שיש לי כרגע מספיק בשביל להריץ את זה באיכות סבירה? אני כרגע לא על המחשב שלי אז אני אגיד לכם בכלליות intel pentium 4 3 ghz kingston 512 mb DRR X2 Geforce 7800 gs oc אם צריך עוד משהו תודיעו לי

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by ConRoe X Fire,

שיחקתי פעם (1994-1997 - משהו כזה) במשחק (2D) שזה היה בג'ונגל (והבן אדם יכל לרוץ מימין לשמאל רק) והיה עובר דברים ואנשים, היה איזה מקום שהייתי במקום גבוה יותר והיה מישהו למטה אז זרקתי אבן קדימה והוא הלך לאבן ואז הייתי בא אליו מאחורה והורג אותו, היה שם כמה נשקים שהיה אפשר להחליף בינהם ואני זוכר שלמשחק הזה היה אייקון (על הדסקטופ) של עין כזאת, אם אני לא טועה חום ירוק כזה, מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  11. אחרי הקאמבק הגדול והמוצלח של קודמו, משחק התפקידים Wasteland 3 מצליח לאסוף כמעט שלושה מיליון דולר ברשת בתוך שלושה ימים לכתבה

12. Started by Hotmetal,

שלום לכולם, שמתי לב שבהרבה משחקים כבר נעלמה אפשרות ה 640X480 וה 800X600 וזה מובן מאליו למה, יש לי מסך 16 אינץ וממש נוח לי לשחק איתו, בשבילי הוא בידיוק בגודל המתאים אני רוצה לדעת האם אפשרות ה 1024x768 איי פעם תיעלם במשחקים החדשים? (זאת אומרת שאני הולך לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לא לקנות מסך גדול יותר)

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. Started by The UnKnown,

בכל אופן, התקנתי את המשחק וכאשר אני עושה RETIRE מהמרוץ ובא לעשות CONTINUE אז יש מסך כחול (כן המסך הכחול) ואז אי אפשר לעשות כלום, רק ריסטרט. מה זה יכול להיות??

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by אדר39,

יש לי windows vista והתקנתי בו fifa האתקנה הייתה טובה הכול טוב אני ניכנס מראה לי את הwindows ברזולוציה גבוהה כאילו זה ניכנס ועושה לי ריסט מה עושים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. הסצינות כבר נראו במצגת של E3, השנה, אך כעת יש לכם את ההזדמנות להינות מהסצינות באיכות גבוהה במיוחד. http://www.3dgamers.com/dl/games/halflife2/hl2-trainstation.exe.html - תחילת המשחק, ככל הנראה, בתחנת הרכבת של "עיר 17". http://www.3dgamers.com/dl/games/halflife2/hl2-intro.exe.html - ה Intro של המשחק, ביחד עם G-Man. תיהנו.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. Started by kobi-50,

היה לי אותו מותקן על ה XP והוא פעל חלק עכשיו עברתי לvista וכשהו מגיע לשלב של תעינת המשחק הוא יוצא לי החוצא מהמשחק משהו אולי יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by aviv512,

http://www.gamespot.com/search.html?qs=crysis⊂=m&stype=11&type=11 נראה טוב גרפיקה מדהימה אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by Godmoney,

תהיתי לעצמי מה האנשים פה בפורום שמבינים קצת הרבה יותר ממני מה צריך ומה לא חושבים על המפרט (הוא מופיע כאן מימין). אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מסוגל להריץ טוב משחקים. הוא לא חייב להריץ הכל ברזולוציה הכי גבוהה עם כל הפרטים, אבל אני בהחלט רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים ברמה שאני אוכל להנות ממנה - בלי תקיעות ולאגים. מה אתם אומרים על המפרט הקיים והאם יש צורך בכלל לשדרג משהו? (אם משהו חיוני חסר במפרט אני אשמח להוסיף)

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by miki891,

שלום אני מפעיל פעם ראשונה ניפתח לי משחק בהתחלה ליבחור שפה הם: Francais או engilsh אני בוחר שפה אנגלית. ואז מתחילים משחק כדורגל. ויצאתי מהמשחק שוב בודק משחק וניפתח לי שוב בחירה שפה.למה תמיד ניפתח לי בהתחלה בחירה שפה... אני רוצה להישאר בשפה אנגלית.איך משאירים ברירה מחדל שיהיה שפה אנגלית שלי ובלי שיבקש ממני ליבחור שפה? ויעלה לי ישר למשחק איך עושים? בתודה מראש מיכאל

20. Started by quantoM,

מישהו יודע על דרך להריץ את המשחק הזה על 1680x1050 ?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by Boomerang,

.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by natan805,

משהו יכל להביא לי לינק לעדכונים ופאצ'ים ל pes08 שמסדר את החולצות ועוד בעיות .כי האתר pes israel לא תקין

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by אביעד,

תעזרו לי אני מת להסיג את ה half life מאיפה אני מוריד או קונה או מסיג תעזרו לי !!!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  24. כמו שזה נראה. הנצאים משטלתים על אמריקה, בידיהם טכנולוגיה שאולי ולא פותחה גם בשנים של היום. אנחנו הגיימרים משחקים נהג מונית העובר יותר חוויות קרב מצבא ארה''ב והצבא הגרמני ביחד. לא אדיוטי באיזשהוא מובן?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by jungle-man,

האם קיימת כבר האפשרות להריץ משחקים תומכי DX10 בXP (כמובן כשיש כרטיס תומך)?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.