עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ConRoe X Fire,

שיחקתי פעם (1994-1997 - משהו כזה) במשחק (2D) שזה היה בג'ונגל (והבן אדם יכל לרוץ מימין לשמאל רק) והיה עובר דברים ואנשים, היה איזה מקום שהייתי במקום גבוה יותר והיה מישהו למטה אז זרקתי אבן קדימה והוא הלך לאבן ואז הייתי בא אליו מאחורה והורג אותו, היה שם כמה נשקים שהיה אפשר להחליף בינהם ואני זוכר שלמשחק הזה היה אייקון (על הדסקטופ) של עין כזאת, אם אני לא טועה חום ירוק כזה, מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  2. אחרי הקאמבק הגדול והמוצלח של קודמו, משחק התפקידים Wasteland 3 מצליח לאסוף כמעט שלושה מיליון דולר ברשת בתוך שלושה ימים לכתבה

3. Started by Hotmetal,

שלום לכולם, שמתי לב שבהרבה משחקים כבר נעלמה אפשרות ה 640X480 וה 800X600 וזה מובן מאליו למה, יש לי מסך 16 אינץ וממש נוח לי לשחק איתו, בשבילי הוא בידיוק בגודל המתאים אני רוצה לדעת האם אפשרות ה 1024x768 איי פעם תיעלם במשחקים החדשים? (זאת אומרת שאני הולך לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לא לקנות מסך גדול יותר)

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

בכל אופן, התקנתי את המשחק וכאשר אני עושה RETIRE מהמרוץ ובא לעשות CONTINUE אז יש מסך כחול (כן המסך הכחול) ואז אי אפשר לעשות כלום, רק ריסטרט. מה זה יכול להיות??

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by אדר39,

יש לי windows vista והתקנתי בו fifa האתקנה הייתה טובה הכול טוב אני ניכנס מראה לי את הwindows ברזולוציה גבוהה כאילו זה ניכנס ועושה לי ריסט מה עושים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. הסצינות כבר נראו במצגת של E3, השנה, אך כעת יש לכם את ההזדמנות להינות מהסצינות באיכות גבוהה במיוחד. http://www.3dgamers.com/dl/games/halflife2/hl2-trainstation.exe.html - תחילת המשחק, ככל הנראה, בתחנת הרכבת של "עיר 17". http://www.3dgamers.com/dl/games/halflife2/hl2-intro.exe.html - ה Intro של המשחק, ביחד עם G-Man. תיהנו.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  7. Started by kobi-50,

היה לי אותו מותקן על ה XP והוא פעל חלק עכשיו עברתי לvista וכשהו מגיע לשלב של תעינת המשחק הוא יוצא לי החוצא מהמשחק משהו אולי יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by Godmoney,

תהיתי לעצמי מה האנשים פה בפורום שמבינים קצת הרבה יותר ממני מה צריך ומה לא חושבים על המפרט (הוא מופיע כאן מימין). אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מסוגל להריץ טוב משחקים. הוא לא חייב להריץ הכל ברזולוציה הכי גבוהה עם כל הפרטים, אבל אני בהחלט רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים ברמה שאני אוכל להנות ממנה - בלי תקיעות ולאגים. מה אתם אומרים על המפרט הקיים והאם יש צורך בכלל לשדרג משהו? (אם משהו חיוני חסר במפרט אני אשמח להוסיף)

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by miki891,

שלום אני מפעיל פעם ראשונה ניפתח לי משחק בהתחלה ליבחור שפה הם: Francais או engilsh אני בוחר שפה אנגלית. ואז מתחילים משחק כדורגל. ויצאתי מהמשחק שוב בודק משחק וניפתח לי שוב בחירה שפה.למה תמיד ניפתח לי בהתחלה בחירה שפה... אני רוצה להישאר בשפה אנגלית.איך משאירים ברירה מחדל שיהיה שפה אנגלית שלי ובלי שיבקש ממני ליבחור שפה? ויעלה לי ישר למשחק איך עושים? בתודה מראש מיכאל

10. Started by Boomerang,

.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by אביעד,

תעזרו לי אני מת להסיג את ה half life מאיפה אני מוריד או קונה או מסיג תעזרו לי !!!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by jungle-man,

האם קיימת כבר האפשרות להריץ משחקים תומכי DX10 בXP (כמובן כשיש כרטיס תומך)?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. שלום רב אנו, דוד בן חמו וינון ויכסלבלט, סטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. הניסוי בו הנך מתבקש לקחת חלק משמש אותנו לשם כתיבת עבודה סמינריונית במסגרת חובתנו האקדמית לתואר. מטרת המחקר הנה לבדוק את השפעת השימוש במשחקי מחשב כגורם המשפיע על איכות השינה כתלות ברמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה. המחקר כולל שאלון קצר המורכב משלושה חלקים: בחינת רמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה, בחינת עוצמת החוויה שלך בעת משחק במחשב, ובחינת איכות השינה שלך. ההשתתפות הנה אנונימית. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. אם בכל זאת תחוש אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון אתה רשאי להפסיק למלאו בכל עת. עם זאת, במחקר זה נוכל לע…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by rezorax,

הפכתי לערפד במשחק ואני לא יודע איפה מוצאים תרופה אולי מישהו פה יודע

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. Started by DAN123,

אני בשלב די בהתחלה שבו גורדון (אני) נמצא בחדר שהריצפה כמו סורגים. בצד שמואל יש סולם ,שאני יורד למטה יש ברכת מים וצינור אדום שמגשר לחדר וברכת מים נוספת אך אני עובר לחדר הזה וממשיך במישחק? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  16. האם מתקיים השנה תערוכת E3 כרגיל? באתר של התערוכה מציינים שהכל כרגיל: http://www.e3expo.com/ לא אמרו שנה שעברה שלא יהיו יותר תערוכות E3? או שאני טועה לחלוטין? אני מקווה שתהיה תערוכה השנה, כי זה השבוע הכי כייפי ומעניין שיש בכל השנה. בימים של התערוכה אני דבוק למסך של המחשב ורק מחכה לראות ולקרוא את כל המידע שמשתחרר

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by liav12,

אני מכניס את המילה developer- והוינדוס אומר לי שזה לא חוקי...invalid ואין לי מושג למה אני עושה בדיוק כמו מה שקראתי. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by Sunny Jim,

http://games.slashdot.org/games/04/07/12/2148212.shtml?tid=127&tid=186&tid=209

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by ultras5,

לא נראה לי שהמחשב שלי יעמוד בכלל בדרישות המינימום :s05: אבל אני סתם רוצה לדעת

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by ranyr,

אני רוצה שמירה של prince of persia warrior within אחרי כל ה life upgrade בשביל הסוף החלופי... וגם אם מישהו יכול להסביר איך ממקמים את הקובץ כדי שהמשחק יזהה אותו

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by ofirl,

שלום לכולם, קניתי ps2 והתקנתי myth chip. בהרצת כל המשחקים יש לי בעיה של שחור לבן במסך אך רק למעלה ולמטה, כלומר כמו מסך צר של מסך צבעוני (כמו בסרטים) והשאר בשחור לבן. מישהו יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה? הטלויזיה היא חדשה וכמובן מולטיסיסטם (הטלויזיה היא דגם metz pf9606).

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by איתמר,

תראו הגעתי לferos והגעתי למקום שהוא אומר לי להשמיד את הgeth ship claws ואני לא יודע איך אםמשהו יכול להסביר לי תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by pc student,

משהוא יכול לעזור לי עם זה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by dada665,

שלום אני חדש בפורום הזה. עשיתי MONTAGE וציתי לפרסם אותו. תנו לייק וסאב אם אהבתם. :) תודה!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.