עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ultras5,

לא נראה לי שהמחשב שלי יעמוד בכלל בדרישות המינימום :s05: אבל אני סתם רוצה לדעת

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. האם רוב המשחקים החדשים למחשב תומכים בגיימפאד?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. Started by pc student,

משהוא יכול לעזור לי עם זה?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנית את ERAE 51 ממיטב כספי אומר) העניין הוא שהשליטה על כמות האפקטים לא נראת לעין אני רגיל ממשחקים אחרים שיש ממש תפריט של הצללות ועומק וכו ופה ממש אין כלום רק רזולוציה ואיכות גבוהה האם פספסתי משהו?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. שמעתי שיש אפשרות לפתוח את המפות של HL2 למקום כלשהו ובכך לזרז את זמני הטעינה בין השלבים - איך עושים את זה? חבל שננעל הדיון על HL2.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by גיא גורזאר,

אם למשהו יש את הלינק להורדה של coll of duty 2 ו'קשה שלחו לי אני צריך אותו דחוף

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  7. איפה שיש את הגלגלי שיניים האלה שצריך לטפס עליהם ובחדר הזה יש גם את הדרקונים האדומים האלה שמכפילים את עצמם..איך לעזאזל אני מטפס למעלה?? זה נראה כאילו בלתי אפשרי לקפוץ לגלגל שיניים שמעל הראשון שעולים עליו....אני מצליח לעלות רק על הראשון אבל לא מצליח לטפס למעלה יותר זה משגע אותיי

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by theone89,

יוצרים: Play Publishingr מוציאים לאור: Akella תאריך: 2011 קונסולות: PC בלבד ז'אנר: action (shooter) / 3D / 1st person דרישות מערכת: - OS: Windows XP (SP2 ), Windows Vista (SP1 ) Windows 7 - CPU: 2,0 GHZ Dual Core -7 RAM: 1 GB For Win XP, 2 GB For Vista / Windows GPU: 7600GT 256MB SM3 - Direct X 9.0 כאשר מספר גדול של מחבלים חמושים בכבדות השתלטו על האזור "Prypiat, ממשלות אירופה רעדו מפחד. עד מהרה החשש גדל עוד יותר אחרי הטרוריסטים הפכו קשר. הם רוצים מיליארד אירו ב 24 שעות או עשר שהם שיפוצץ את תחנת הכוח כולה הגרעיני בצ 'רנוביל, משחררים ענני, חומרים רדיואקטיביים קטלניות גבוהה לאטמוספירה בכל חצי הכדור הצפוני. לשלם סכום כזה של כסף הקיצונים לא יעלה על הדעת. התקפה חזית…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by sd1,

מתי יותר כבד בביצועים של המשחק למחשב מבחינת גרפיקה והכל וההתמודדות של ההמחשב call of duty2 או carbon?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. החברה הצהירה כי המשחק הבא שישוחרר בסדרת Half Life יתמוך בריבוי ליבות. http://techreport.com/etc/2006q4/source-multicore/index.x?pg=1

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by (G),

מישהו יכול להמליץ על שרתי משחק של FARCRY אני פונה למי שמכיר או יודע על חברה מסויימת שנותנת את השירות נאמנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by ofer_shm,

היי הורדתי את הקובץ :FIFA.06.CloneDVD-MiRROR.mdf ובשביל לצרוב אותו באלכוהול אני צריך את הקובף MDS שלו ואין לי אותו!!! מישהו יכול לשלוח לי אותו בבקשה???? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  13. http://www.1up.com/do/feature?pager.offset=0&cId=3155815

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. יש לי מסך 20" ואין לי את הרזולוציה הנ"ל. יש איזה אפשרות להוסיף אותו איכשהו ? (אני עם הפאצ' הכי חדש - 1.06). תודה.

15. למישהו יש את המשחק והצליח לשנות את הקונפגורציה של הכפתורים..... ?? אני רוצה לשנות את המקשים וזה לא נותן לי.... למישהו יש מושג איך עושים את זה??

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  16. Started by duk4u,

טוב אז אני צריך עזרה . היתקנתי את הפצ' Battlefield 2 v1.2 שוקל 375mb אחרי התקנת הפצ' המישחק לא עולה. לפני התקנת הפצ' המישחק עבד. עשיתי uninstall למישחק היתקנתי שוב, המישחק עבד היתקנתי שוב את הפצ' ושוב המישחק לא עולה. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה???ממתין לתגובתכם...

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. טוב אז ככה, אני פרוץ במשחק Call of duty Black ops 2 יש לי קראק והכל, שאני נכנס למולטיפלייר ושאני מחפש לדוגמא סרבר DeadMatch זה רק מראה לי שזה טוען אבל זה לא מוצא אף סרבר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by StorM FighteR,

איך אני משחק ברשת באנדרגראונד 2? אני אמור לשים איזה קובץ או שעם פאטצ'? (המשחק שלי לא מקורי).

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. Started by Oranili,

האם נפילת FPS במקומות מסויימים זה נורמלי ?... יש מקומות שה FPS שלי יורד ל33.. ואז חוזר ישר ל66... זה בסדר? .

20. כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. סיימתי את המשחק לא מזמן ובא לי לשחק במולטי פלייר אני לא מצליח להיתחבר ...לשרתים פרוצים .. דרך אגב אני לא יודע אם עשיתי נכון, פשוט רשמתי את האי פי המעודפים ... עכשיו כל הזמן הוא רושם לי .. key code in cue please try reconnecting later מה אפשר לעשות ואם אפשר קצת הסבר על המשחקים ברשת פחות או יותר .... נ.ב חשוב לציין שיש לי את הגירסה הפרוצה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. אני צריך להתקין את המשחק מחדש איך אני מגבה את קבצי השמירה?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by aviv512,

http://www.gamespot.com/search.html?qs=crysis⊂=m&stype=11&type=11 נראה טוב גרפיקה מדהימה אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by ROEY--1,

היי לכולם בעבר העליתי בעיה זו ללא כל פתרון מתאים שניתן... ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI GEFORCE4 TI 4200 AGP *8 כאשר אני מריץ משחקים מסוימים למען האמת רוב המשחקים (חלקם חדשים חלקים פחות ) המשחק עולה לשנייה רואים מסך שחור ואז אני חוזר למסך הווינדוס כאשר אני רואה את המשחק בשורה למטה מוקטן--אני מנסה שוב פעם להעלות אותו שוב פעם עולה ואז מוקטן עד שאני מעלה אותו (יש ברשותי עכבר עם גלגלת באמצע ) ונותן מספר לחיצות על כפתור הגלגלת רק אז הוא עולה מה גורם לבעיה זו -עידכנתי דרייברים והכל ואני לא יודע מה גורם לבעיה זו שמח לקבל תשובה תודה ביי...

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by hardware maniac,

שלום, התחלתי לשחק אתמול ב TombRaider:Legend משחק יפה-עם גראפיקה מרשימה מאוד.אך לא ציפיתי מהמחשב שלי לקרוס בקטעים כבדים. בדרישות ה OPTIMAL לא RECOMENDED יאנו הדרישות הכי טובות כדי לחוות משחק ברמה הגבוהה ביותר הם גי'גה ראם,וכרטיס 18xt/79gt וכרטיס עם 512 מ"ב זיכרון ומעבד פנטיום 4 משהו מעפן.קיצור יש לי הכל ובתוספת אדירה,יש לי 2 ג'יגה ראםם 79gtx כמובן שעם 512 ראם ויש קטעים במשחק שהגעתי ל 7 FPS. זה משהו מרתיח,או שהמנוע של המשחק דפוק או שלא יודע מה.ניסיתי להוריד רזולוציה מ 1280x1024 ל 1024x768 ולא העלה FPS אחד אפילו,רק שאני מנטרל את NEXTGEN [מגע הדור הבא-משפר את הגראפיקה פלאים] מעלה לי 20 FPS אבל אז המשחק נראה נורא יחסית למצב NEXTGEN.אני מתוסכל,אפילו את הדרישות המומלצות של קרייס…

• 7 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.