משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הורדתי לפני כמה ימים את המשחק...(היה רשום שזה 5 ... אם עוד לא יצא אני מתנצל אני ממש לא מעודכן בדברים האלה ואז כנראה זה 4) בכל אופן... התחלתי לשחק וזה נתקע לי לפעמים ואז אני חייב לעשות ריסט... בהתחלה שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוה... ואז זה נתקע מהר אחר כך התקנתי מחשב ולא שיניתי את ההגדרות הדיפולתיות... והגעתי לקטע עם טנקים וכאלה שיש עשן ורואים שהגרפיקה ממש גבוהה... וזה נתקע לעיתים קרובות יותר השאלה היא: אם למחשב הנ"ל אמורה להיות בעיה להריץ את זה על הכי גבוה? (ואז אם אני יוריד את ההגדרות לנמוך זה אמור לפעול סבבה או שהבעיה היא במשחק) מעבד quad core 9550 2.83 ghz לוח אם p5q pro 4 ג'יגה זיכרון 800 מגה הרץ (דידיאר 2) כרטיס מסך geforce 9800 gt (עם הדרייברים הכי עדכניים - בוודאו…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
הייייייייי אז ככה היו היה על המחשב היקר שלי פרי-לנסר ונמאס לי אז העפתי אותו ולפני איזה שבוע שוב בא לי לשחק בו אז התקנתי אותו ולחצתי ניו גיים ואץ הוא פשוט נזרק החוצה לדסקטופ עשיתי עדכון לכרטיס מסך בתקווה שזה יעזור אבל זה לא עוזר אם למישו יש הצעות הן יתקבלו בברכה בתודה עידו
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני משחק במשחק ויש את המכוניות של המשתמשים האחרים של המחשב שנוסעות ..ברגע שאני לוחץ על ENTER אז הם עושות איתי מירוץ.. אבל למה אי אפשר להרוויח כסף כאשר אני מנצח אותם?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
את האשכול הזה פתחתי בגלל שבאשכול הקודם סיכמתי הכל ואמרתי שהבנתי ועכשיב כבר לא היו מתייחסים אז השאלה איך מתבצעת הקנייה מSTEAM? כאילו איך אני מקבל את הCD-KEY?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
משחק הפעולה השאפתני מבית יוביסופט שיושק בחודש מרץ ידרוש חומרה מחמשת השנים האחרונות בכדי לפעול, וחומרה מהשנתיים האחרונות בכדי להיראות במיטבו למרות שניצבים מעליו לא מעט סימני שאלה בעקבות האכזבות היחסיות שקיבלנו מ-Watch_Dogs, מ-The Crew ומהכותרים האחרונים של Assassin's Creed, המשחק The Division של המפיצה הצרפתית יוביסופט עדיין נכנס לרשימת עשרת הכותרים שאנחנו הכי מצפים לראות בשנה הקרובה – בזכות ההבטחה להפוך את העיר ניו-יורק כולה לארגז משחקים אלים ומאתגר. The Division אמור לנחות אצלנו סוף כל סוף בחודש מרץ הקרוב, אחרי מגוון עיכובים ודחיות מאז שנחשף באמצע שנת 2013, וכעת במפתחת חושפים את דרישות המערכת שלו, שנשמעות סבירות למדי אך מגיעות עם כוכבית מעניינת שכדאי לשים אליה …
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תעזרו לי אני מת להסיג את ה half life מאיפה אני מוריד או קונה או מסיג תעזרו לי !!!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני כרגע דיי באמצע המשחק ופתאום התחילה בעיה מוזרה מאוד. באמצע ההליכה הוא פתאום נתקע ומפסיק ללכת. כדי שילך שוב צריך שוב ללחוץ קדימה. הוא עוצר כל כמה צעדים ולא ניתן לשחק בצורה זו. מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
לא מיזמן התקנתי קומנדוס 3 (מעריץ קבוע של הסידרה) ורציתי בפעם הריאשונה בחיי לשחק איתו ברשת אם יש מישהו שמעוניין לחסל את הנצים ביחד שישאיר פרטים ונשחק ברשת מעניין איך זה יראה. מי שיש לו תמישחק מוזמן להיצטרף... בדקתי וברשת אפשר לשחק עד 8 שחקנים*
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
אני ראיתי בגיימר שהמשחק היה אמור לצאת שנה שעברה למישהו יש מושג מה קורה איתו?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה בדיוק קניתי sims 3 island paradise מתנה לחברה שלי, היום באתי להתקין בשבילה את המשחק בשנית במחשב חדש אך כשנכנסתי לחשבון האוריג'ין שפתחתי לה המשחק לא הופיע שם. חשבון האוריג'ין שבו אמור להיות המשחק הוכחה שהמשחק נקנה -
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם רוב המשחקים החדשים למחשב תומכים בגיימפאד?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הורדתי משחקים מהיו טורנט חילצתי התקנתי אפילו שמתי בדימון טולס הכל טוב ויפה.הוא כבר פותח לי את החלון של המשחק אממה כשאני לוחץ על פליי הוא אומר לי שאני צריך להכניס את הcd/dvd המקורי.מה אני עושה לא נכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי תמשחק ועליו את Shadows of Amn (אבל נכנסתי לישן כדי לסיים אותו קודם) יצרתי קבוצה בעלת שישה אנשים במולטיפלייר אבל קשה לשחק לבד במולטי כי לוקח המון זמן לעצור את המשחק ולהמשיכו בעזרת SPACE לכן העברתי את הסייבים לתיקיית הסייבים של הסינגל ושיחקתי שם. הבעיה היחידה היא שיש המון אנשים שכשאני מדבר איתם כתוב שהם עסוקים, ולפעמים זה מסתדר אם אני מדבר עם הדמות (נאמר שהיא עסוקה) ואז שומר וטוען את השמירה, מדבר שוב עם אותה הדמות ולפתע היא לא עסוקה. השאלה האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת לאלתר, כרגע מעצבן לשחק גם במולטי (בגלל הדיליי) וגם בסינגל (בגלל הדמויות העסוקות) מה לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנית את ERAE 51 ממיטב כספי אומר) העניין הוא שהשליטה על כמות האפקטים לא נראת לעין אני רגיל ממשחקים אחרים שיש ממש תפריט של הצללות ועומק וכו ופה ממש אין כלום רק רזולוציה ואיכות גבוהה האם פספסתי משהו?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון וזה אומר לי שהכרטיס מסך שלי NOT SUPPORTED... יש אולי איזה PATCH שמוסיף את התמיכה בחומרה? תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה. עשיתי MONTAGE וציתי לפרסם אותו. תנו לייק וסאב אם אהבתם. :) תודה!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק במשחק הזה עם מקלדת או שזה ממש גרוע? ואם אי אפשר אז אפשר עם גיימפד עם אנאלוג סטיק 1??? (זה: http://www.gamingxp.com/hardware/artikel/logitech_wingman_action_pad/full_view.jpg)
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
איפה שיש את הגלגלי שיניים האלה שצריך לטפס עליהם ובחדר הזה יש גם את הדרקונים האדומים האלה שמכפילים את עצמם..איך לעזאזל אני מטפס למעלה?? זה נראה כאילו בלתי אפשרי לקפוץ לגלגל שיניים שמעל הראשון שעולים עליו....אני מצליח לעלות רק על הראשון אבל לא מצליח לטפס למעלה יותר זה משגע אותיי
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות פלייסטיישן ואני לא כל כך מכירה ויודעת מה לקנות הבקש את עזרתם בקניית מכשיר טוב נ.ב תרשמו לי מה מכיל הפלייסטיישן ואת המחיר שירן (ואני בת תתפלאו......... )
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/44546.html בגירסא המשופרת כמובן.... משחק כדורגל עתידני שבו מותר ורצוי להרביץ ליריב שלך, להרתיח את הכדור ואז להבקיע שער דרך השוער, שידרוג דמויות ליותר כוח מהירות וכולי... http://www.gamershell.com/pc/speedball_2_tournament/screenshots.html?id=25 http://www.gamershell.com/pc/speedball_2_tournament/screenshots.html?id=36
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://img36.echo.cx/img36/9206/10xg.png צילמתי תמונת מסך באמצע התקנה של GTA החדש.. התחלתי להתקין וזה הקפיץ לי את ההודעה:
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
http://www.1up.com/do/feature?pager.offset=0&cId=3155815
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש את השגיאה הזאת ואז ההתקנה מפסיקה.(מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מסך 20" ואין לי את הרזולוציה הנ"ל. יש איזה אפשרות להוסיף אותו איכשהו ? (אני עם הפאצ' הכי חדש - 1.06). תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-