עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by ex_,

היי, מה ההבדל בין waypoint ל linkpoint יש אפשרות להגדיר איזור/ או path מסויים לפטרול(שמירה)? תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by hararim,

התקנתי את המשחק והוא לא עובד טוב התנועה של השחקנים לא חלקה ורואים לא משהו וזה למרות שאת הפיפא 2008 רואים מצויין ויש לי כרטיס מסך די טוב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by The-Fox,

אז ככה, קיבלתי לפני כמה בימים (בשעה טובה ;D ) את Unreal Tournament 2003 המלא.. עכשיו ראיתי שיש שם בשלב של החלל זה עם הכוכב שבתאי הזה ברקע, רובה בשם Ion Painter. וקראתי שאתה מכוון על שחקן ואז זה אמור להשמיד אותו ע"י קרן לייזר עצבנית ש ללווין שמתבייט עליו... חוץ מהקטע של לכוון כל מה שמעבר לזה לא קרה, כלומר לא הצלחתי לגרום לזה לפעול, ואני מת לראות את זה בפעולה !!! אז אם מישהו הצליח להפעיל את הנשק הזה, ויוכל בטובו להסביר איך עושים זאת אני ישמח מאד :AR15: :AR15: :AR15:

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by רן.ט,

מישהו יודע על חנות בירושלים שמוכרת את המשחק הזה?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  6. לפני המון זמן יצא לי לשחק במכונת ארקייד בצורת קייאק, והמשחק היה לשוט בקייאק בעולמות שונים.. אני זוכר שהיה עולם עם דינוזאורים, והיה מדי פעם מערבולת שצריכים לסובב הרבה את המשוט כדי להיחלץ ממנה, אחרת טובעים והמשחק נגמר. יש מצב למצוא את המשחק למחשב או לקונסולה מסויימת? מקווה שהייתי מובן. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לפורום התותחים . התקנתי מחשב חדש לחבר עם המפרט הבא : מעבד: P4 630 3GHZ 64 BIT לוח : GIGABYTE CHIPSET 945 PL-G דיסק: 200GB WD SATA2 זיכרונות:512*2 KINGSTON 533 DDR 2 מארז: ATX2 ? 500W כ.מסך: GIGABYTE 6600GT DDR3 256MB צורב LG DVDRW 4167 התקנתי מערכת הפעלה WIN MEDIA CENTER ,דרייברים וכו'... הכל היה בסדר בהתקנות . התקנתי לו את המשחק FAR CRY ואיך שהמשחק מתחיל (ממש בקטע הראשון בתעלה) יש צבעים לא טובים - התעלה היא בצבע צהוב במקום אפור/ירוק התקנתי דרייברים אחרים - לא עזר החלפתי את הכרטיס מסך באחד אחר , זהה לחלוטין - עדיין יש לי את אותה הבעייה . האם הלוח אם יכול להיות הבעייה ?? אולי יש הגדר…

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by ZaBaRi,

שלום לכולם! יש לי בעיה שכל פעם שאני נכנס למשחק אני רואה ריבועים ורצפה שחורה אכשיו פעם מנעתי את הבעיה הזאת על ידי דרייבר מAMD תוכלו להמליץ לי מה אוכל לעשות ללא גרימת בעיות? כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 תודה רבה לעוזרים ואשמח לתיקונים

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by gamer113,

.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by rtr,

אם כן אז איך אני מגיע לתפריט הזה :s05: פשוט חבר שלי הביא לי תמשחק והכל שם בסינית/יפנית.. אולי לו זה לא מפריע אבל לי כן...

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by kingpin,

אני יסביר לכם איפה אני מי שעבר את המקום בטוח ידע אחרי שניצחקתי איזה מלך מיפלצת כזה קיבלתי כוחות לישלוט בעכבישים שילכו אחרי ותיקיפו את כולם בישבילי עכשיו עברתי איתם דרך מסוימת ועכשיו אני בתוך בסיס כזה שיצאתי מהתעלות ושתי אליקופטרים מעלי הורגים אותי עכשיו יש לי את הרקטה וטלים בארגז ליד אבל אני לא מצליח להרוג את אליקופטרים ואין לי שם לאן ללכת היתקדמתי כמה שאפשר הרגתי את כול החיילים בעמדות שמירה וזהו ואני בורח מפה לשם מיתחבא מהם אבל לא מיתקדם תעזרוווווווו לי

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  12. למישהו יש את המשחק והצליח לשנות את הקונפגורציה של הכפתורים..... ?? אני רוצה לשנות את המקשים וזה לא נותן לי.... למישהו יש מושג איך עושים את זה??

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  13. Started by Refaelo,

יש כמה מגרשים שיש לי בהם בעיה יש מעין פסי אורך ירוקים כאלה שמאד מפריעים(הפסים הם נגד הפסים של הדשא) יש מישהו שאולי נתקל בבעיה ויש לו פתרון תודה מראש

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  14. שלום, יש לי את המשחק .....Six Vegas ורציתי לדעת אם הוא תומך ב Core 2 Duo? כי ממה שראיתי הוא מנצל רק ליבה אחת... ובגלל שיש לי E6300 אז הוא מציין גם שזה מתחת למינימום... רציתי לשאול גם איך מבטלים את הBLUR המעצבן הזה שיש שמה, כי אני לא הצלחתי... ויש לי עוד שאלה, איזה משחקים היום יכולים לנצל את שתיי הליבות של ה E6300? ועל איזה הייתם ממליצים? תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by Cr4ck,

יש לי בעיה , הניד פור ספיד עובד קטלני משהו אבל יש בעיה קטנה , אני רוצה לשחק און ליין , וזה מבקש ממני להוריד איזה פאטש מעצבן זה שואל אם אני רוצה לסגור את המשחק והוא יקשר אותי למקום שממנו אני יוריד את הפאטש , ולכאן זה מגיע http://www.eagames.com/official/nfs/underground/us/patch.jsp אוקי אני לוחץ "download patch" יופי עכשיו הוא רושם "patch installed" wtf? כלום לא עובד וכלום לא הותקן זה נראה לי רק תמונה שמתחלפת שלוחצים עלייה. מה שכן יכול להיות שבפעם הראשונה שעשיתי את זה אז שאלו אותי את השאלה הזאת אם אני רוצה לתת לאספלוור לגעת במחשב שחכתי מזה השאלה הזאת ואז אתה צריך לענות אם כן או לא ויכול להיות שבחרתי לא אני לא זוכר. יש איזושהיא דרך להחזיר את זה? או איזשהיא דרך ל…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  16. Started by STi,

מישהו יודע אולי אם אפשר ואיך למכור רכב במשחק הנ"ל. בטעות קניתי את אותו הרכב וסתם הלך מלא כסף,יש למישהו מושג. תודה

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by ShahafH,

האם מה שיש לי כרגע מספיק בשביל להריץ את זה באיכות סבירה? אני כרגע לא על המחשב שלי אז אני אגיד לכם בכלליות intel pentium 4 3 ghz kingston 512 mb DRR X2 Geforce 7800 gs oc אם צריך עוד משהו תודיעו לי

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by kobi-50,

היה לי אותו מותקן על ה XP והוא פעל חלק עכשיו עברתי לvista וכשהו מגיע לשלב של תעינת המשחק הוא יוצא לי החוצא מהמשחק משהו אולי יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  19. אני צריך להתקין את המשחק מחדש איך אני מגבה את קבצי השמירה?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by roeeko,

מנסה להריץ doom3 במחשב בעל המפרט הבא : p-4 3ghz 768mb-ram nVidia geforce 6600 256mb ומקבל את ההודעה הבאה : 2992 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & SSE3 & HTT 768 MB System Memory 256 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: Roee IP: 10.0.0.2 doom using MMX & SSE & SSE2 & SSE3 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.p…

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by quantoM,

מישהו יודע על דרך להריץ את המשחק הזה על 1680x1050 ?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  22. שלום לכולם, בימים האחרונים התקנתי כמה מודים במשחק, וזה פשוט משפר את החוויה בהמון. עכשיו אני רוצה לנסות וליצור מודים משלי. הבעיה, אין לי מושג איך עושים את זה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, או לתת לי קישור למדריך בעניין. אני מעוניין בעיקר ליצור מכוניות וחלקים חדשים למפה. תודה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by avielsvis,

כשאני נכנס ל- costomize ורוצה לשים להבות או משהו דומה אז אין להבות ואין כלום רק עיגולים כאלה שאומר שאין כלום וכתוב 20\20 ויש מנעול והגעתי ל black list ה-11 עברתי 4 בוסים וזה rip

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by iveco,

ב 4 חודשים האחרונים יש תקלה מאוד הזויה ומוזרה ב WOT שה FIREFOX עובד ברקע התוכנה WOT קורסת , חשבתי בהתחלה שזה בעיה בדרייבר או שה HWINFO מתנגש עם המשחק , מסתבר שזה ה FIREFOX שהוא סגור המשחק עובד טוב שהוא עובד המשחק קורס או קופא , שאני פותח למשל OPERA אין שום בעיה , ה FIREFOX עובד טוב שהמשחק WOT לא עובד לא מבין מה הבעיה

25. Started by natan805,

משהו יכל להביא לי לינק לעדכונים ופאצ'ים ל pes08 שמסדר את החולצות ועוד בעיות .כי האתר pes israel לא תקין

• 2 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.