משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אז קודם כל תסתכלו בחתימת טקסט שלי ותראו את המפרט שלי עכשיו אני התקנתי NFSU1 מהדיסק והוא פעל מצויין אבל כשהתקנתי Far Cry ו Prince of persia : Sands of Time אז אחרי שאני מסיים להתקין ואני שם את הדיסק ה-5 (במובן FarCry) ואני לוחץ על האייקון בשולחן העבודה אז הוא מבקש ממני להכניס דיסק... והדיסק כבר בפנים.. וכשאני עושה Auto Play על כונן הדיסקים הוא מעלה לי את החלון של Far Cry , איפה שהאפשרויות "Install" ו "view readme" ואני לוחץ על "Play" הוא שוב אומר לי שהדיסק לא בפנים... אני גם מנסה להריץ את המשחק דרך התיקייה שהמשחק מותקן בו.. וגם שוב אומר שלא הוכנס דיסק... ככה גם קורה לי עם הדיסק הראשון! מה עושים? איך משחקים? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, אם אני רוצה רשימה של משחקים שעובדים על מחשב מסויים לדוגמא כל המשחקים שעובדים על PII 500MHZ, יש איזה אתה שיכול להביא לי דברים כאלה?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז ככה, תודות ל9800XT החמוד שלי אני יכול להוריד מSTEAM הכל (כמעט) בחינם, כולל HL וCS:S וכו'... הבעיה היא כזו: הורדתי CS:S וHL2 (PRELOAD) אבל אני לא רואה את זה בתכניות ולא רואה את זה בהארדיסק- ז"א זה יושב על הSTEAM, ובשביל להפעיל משחק אני חייב להכנס לSTEAM - מה שנראה לי מפגר, כי אם אני ראוצה לשחק בHL1 בקמפיין , למה אני צריך את כל הטרטרת הזאת? יותר גרוע שאני חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל להפעיל משחקים (כי זה הרי דרך התוכנה) ועוד יותר גרוע אם לדוג' אני רוצה להסיר HL או CS (כי הם תופסים נפח...) איך אני עושה את זה?? הרי המחשב לא יודע שהם מותקנים עליו (פשוט הSTEAM פתאום תופס 4 ג'יגה...) הקיצר מישהו יודע איך אני לעזאזל פותר את זה? כאילו מפריד בין מה שאני מוריד לבין הSTEAM? שאו…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי פאב להורדה של NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2!!! פאבים מהירים וטובים להורדה של הניד פור ספיד החדש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק ב CREER ואז עברתי מלא שלבים.. ועדיין אני לא יכול לקנות חלקים.. השאלה איך אני קונה הכל נעול שם וכל המכוניות האחרות כבר מה זה מהירות ביחס אלי.. מה עושים?! צריך עוד לחכות?! בבקשה תעזרו לי!!! :'(
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
היי הורדתי את הטריינר לBNA2005 התקנתי אותו בתיקיית המישחק, אני מריץ את המשחק דרכו אבל זה לא עובד, עכשיו שמתי לב שכתוב על לשונית הטריינר כפתורים, אבל מתי לוחצים עליהם? תודה מראש Install [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
היי אני מחפש מלא זמן צ'יטים בשביל NBA2005 ולא מוצא (מצאתי אבל לא עובדים) אם למישהו יש צ'יטים אחרים אשמח שיכתוב כאן תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
סוף סוף הוא יצא,מקודם יותר ממה שאמרו http://www.nforce.nl/index.php?m=nfo&id=79871
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
-
מי שהוא פה גם משתתף?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמשחקים DAOC - Dark Age Of Camelot ואם כן באיזה שרת ואיזה realm תודה
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי התלחלתי היום לשחק בNBA2005 והלחצנים בכלל לא נוחים, אז ניסיתי לשנות אותם. ניכנסתי להגדרות לחצנים שיניתי מה שרציתי ושמרתי, אני בא לשחק וזה עובד עדיין על הלחצנים הישנים מה אני עושה?, אני כבר מישתגע! תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המלא Need for Speed Underground ואני שיחקתי הרבה ב Underground mode ועכשיו יש לי רק אפשרות אחת של מסלול race ושאני מנסה להכינס אליו הוא אומר לי you dont have enagh reputasion to enter this race needed 1 ויש לי מוניטין 1 אני לא יכול לעשות כלום מישהו מכיר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שיהיה ברור - מקורי. עכשיו יש לי 9600TX עם הדרייברים האחרונים של ATI ודיירקט 9 C ג'יגה זיכרון ובארטון 2500. כשאני בא להעלות את המשחק יש לי את המסך הראשון של ההגדרות ואחרי שאני בוחר רזולוציה (גם שזה בדיפולט) אני מקבל הודעת שגיאה וזה קורס. זו ההודעה לפני שזה קורס וגם אם אני לא בוחר בדיפולט זה קורס.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב"טיפים" שמופיעים במשך הטעינה של כל משחק מצוין לפעמים ששימוש בone touch יכול להשאיר את השחקן מאחורה ושזה דבר מאד מהותי..... מה זה בדיוק, ואיך אני משתמש בזה?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך עושים את הקרוסאובר המהיר במקום- כמו שתמיד השחקנים של המחשב עושים בכדי לעבור את השחקן שלי. אומנם יש כפתור לקרוסאובר אבל הוא עושה סוג שונה של המהלך. כמו כן, האם ניתן לבצע הטבעות מיוחדות גם במהלך המשחק ולא רק בתחרות ההטבעות? ובתחרות ההטבעות כיצד ניתן לזרוק את הכדור על הקרש? או יש לכם בכלל טיפים לתחרות ההטבעות?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לא יודע למה... ג'יבריש אומר מין ריבועים כאלו במקום כיתוב ולא אנשוי לשחק ככה(כל השאר סבבה,הכרטיס שלי בOC מאסיבי עכשיו(רק עד ה15 ),יציב כמו סלע...). אולי DIRECTX?... לא מוצא סיבה. עזרה!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי את הגרסה של אמפריו של CSS והכל היה בסדר על אתמול. מאתמול בfind servers לא רואים את השרתים הישראלים, ושאני מנסה להכנס לשרתים שכן יש (החל מפינג 120 בערך..) אני מקבל את ההודעה הבאה בזמן הטעינה: This server is using a newer protocol (6) than your client מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שאני משחק זה כאילו יש ממש תקיעות, כאילו הגרפיקה נתקעת כזאת, חלק מהר מאוד גם לא יודע איך להסביר מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מה עושים אחרי שמצילים את Dekerd Cain מ Tristan ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלומות.. יש לי 2 שאלות בקשר ל-PS2. כרטיסי זיכרון בארץ יקרים טירוף!! שווה להזמין אחד מחו'ל? זה יעבוד לי? (כי משחקים מחו'ל לא עובדים על סוני מהארץ) ותגידו שווה לקנות את המשחק SSX3 (אני מטורף על המשחק הזה!) ב-200 ש'ח מהחנות פריק? יש מקומות יותר זולים? תודה..
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני ראיתי תמישחק למכירה באתר אמריקאי נראה לי אז הוא יצא המשחק או לא ואם לא אז מתי הוא יצא תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-