משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
חשוב לציין קודם כל שהמשחק מקורי ולא הורד מהאינטרנט. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ניסיתי להבין והבנתי שצריך לעדכן את הMEDIA PLAYER, עדכנתי אותו לגירסא 11.. הכל טוב ויפה אבל ההתקנה עדיין לא עובדת... עשיתי הכל, אני מתקין עם שני הדיסקים והכל, ופשוט ממש ממש בסוף של ההתקנה זה מה שאני מקבל : [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רוב הגיימרים של apple IIE\C מכירים את התוכנה TAKE 1 שאיתה היו עושים סרטים. ובטח שיזכרו את סרט קראטקה שבסוף במקום לנשק את הנסיכה הוא מכניס לה כמה אגרופים ושולח אליה מהחדר השני כידון שמשפד אותה על הקיר. יש סרט שאני מאוד מחפש שעשו אותו עם התוכנה TAKE 1, קוראים לו THE AFTERMATH בכיכובו של JAKE THE SNAKE מסופר ממה שאני זוכר שמדען ניסה טילים ביולוגים באזור מסויים בעולם, ג'ק באותו רגע הלך וראה צמח משונה, הוא נגע בו ואז הצמח הוציא שיניים ואכל לו את הרגל והיד. השתילו לו במקום רגל ויד ביונים, כמו הסיפור של סטיב אוסטין. ואז הוא הולך לנקום... יש לי את האמולטור של APPLE עם מלא משחקים קלאסים אבל הסרט הזה לא נמצא. למישהו זה אומר משהו ויודע איפה אפשר למצוא את הסרט הזה?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
בבאטל.נט כמובן. בכל שלוש השנים שאני משחק במשחק הזה (מאז הבטא ב2002), מעולם לא טרחתי להשקיע זמן בsingle player. בכל מקרה, לאט לאט אני מתחיל להשתעמם בזמן האחרון. הכימיקלים אינם מה שהיה פעם, ונדמה כאילו שהחתולים רצים מהר יותר. no fun for me, then. המשחק האחרון ששיחקתי ברצינות היה Far Cry (סיימתי אותו, עם חבר שלי ביחד - עשינו תורות, 24 שעות ביממה - על הרמת קושי הכי גבוהה ). התקנתי (מה התקנתי, קניתי) את World Of Warcraft, אחרי קומבינה שלא הייתה מביישת שום יבואן סמים (נסו להשיג את המשחק ותבינו למה אני מתכוון - חבר שלי הזמין אותו באמאזון לחבר שלו בארה"ב, ששלח לנו את הסיריאל נאמברס, ואז עשיתי מנוי ונתתי כתובת באוסטרליה, שירשו לי לשחק). אני עדיין משלם להם דמי מנויי חודשיים,…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
נתקעתי בבית חולים שכבר הפך לסיוט הזה למטה במרטף (33F) עם איזה 7 מיטות ואיש אחד לוחש שמה מה עושים??? תנו לי עזרה מי שיכול באיסיקיו כי לא עונים אחרי זה 159369803
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אתמול החלטתי להתקין שוב את המשחק, פעם אחרונה ששיחקתי בו זה היה בתקופת השביתה ( לפני חצי שנה ) התקנתי פאץ 1.6-1.7 וכשאני מנסה להתחבר לסרבר יש לי ERROR : code post gfx mp ff *יש לי את המשחק המקורי . מה אני עושה?!?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי את המשחק קונטר סטריק רשם לי הכל את השם משתמש שהוא נכנס איתו לסטיימ הכל הכל הכל איימל סיסמא ובcd key ואפילו את המשחק עצמו הצלחתי להיכנס אב להוא קרא לעצמו בסטיימ שם משתמש ממש מגעיל שלא מתאים אי אפשר לשנות את השם משתמש ? ניסינו ביחד לא הצלחנו ועם אנחנו מנסים ליצור חדש ולשום שוב את ה cdkey הוא רושם שהוא בשימוש של שם משתמש אחר ... אי אפשר להחליף את השם ? שהוא רושם שם משתמש אחר הוא מתכוון עלינו אי אפשר למחוק או לשנות את השם משתמש ?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה מי גמר את כל משימות ב Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate שידבר איתי אני צריך עזרה במשימה אחת
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בואו להכיר את Super Mario Bros הטוב והישן משנת 1985 - עם טוויסט מודרני דמוי באטל-רויאל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב אני פותח תדיון כי המילחמה בשלבים הראשונים שהPS3 יצא ביפן והWII אומד לצאת בימים הקרובים ככה שכל אחד יוכל להביעה את דעתו על הקונסולות החדשות XBOX360- אני חושב שסך הכל הוא ממשיך טוב לXBOX הרגיל אם היתרונות והחסרונות המחיר שלו קצת יקר לטעמי אבל למי שרוצה מכשיר בעיקר למישחקי מולטיפליר מקוונים כרגע אין ספק שזה המכשיר המתאים יש לו גם תידית הכי טובה בשוק למישחקים סטנדרטים וזה גם היתרון חשוב אבל מבחינת שחקנים אחרים ולא גימרים אין לא הרבה מה להציע חסר לי מספיק:RPG יפנים\מישחקי פלטפורמה\אסטרטגיה בתורות\ועוד כמה סוגים של מישחקים וגם אם יש עוד מישחקים בLIVE שאפשר ליקנות בזול בישביל זה לא קונים 360 כי המכשירים האלה לא מנצלים מספיק תחומרה PS3- סוני עשתה הרבה טעויות איתו וכרגע המכשי…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
עזרה!!! שאני משחק במשחק Titan Quest מופע לי המסך זה..... http://img244.imageshack.us/img244/2935/dsc01019pn3.jpg מה בעיה ואך פותרים את בעיה!! תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13969
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב אז אני אצל ISAACC משהו כזה בהוליווד והשגתי לו את הקלטת ואני בביובים שנמצאים אחרי שאני הורג את המכוער הראשי בבית שבו צולמה הקלטת הם אומרים לי להשלמתי את הקווסט וכבר חזרתי דרך הביובים ואז שאני בא אליו לקבל מידע הוא שואל אותי אם בכלל יצאתי לשם ..... אני חושב שזה באג ואם זה לא אז בבקשה מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק ב Gta 2 באינטרנט עם חברים אבל יש לי פיירוואל במודם ואני צריך לפתוח איזשהו פורט,מישהו יודע איזה פורט אני צריך לפתוח ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, בהתחלה בהתחלה בשלב הראשון איך אני יוצא מהחדר הזה ניסיתי כל דבר ולא הצלחתי, ניסיתי לפתוח את הדלת ואמרו לי שהיא נעולה, ניסיתי לדבר עם המוכר והוא מציא לי רק אוכל... מישהו יודע מה עושים? זה ממש ממש בהתחלה.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הפכתי לערפד במשחק ואני לא יודע איפה מוצאים תרופה אולי מישהו פה יודע
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
תכננתם לנסות את כותר התפקידים המוערך שהושק בשנה שעברה וחיכיתם להזדמנות עם המחיר הנכון? כעת תוכלו לעשות זאת באופן חופשי וללא הגבלה דרך שירותי ה-EA Play וה-Xbox Game Passלכתבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי בעיה בצריבה של המשחק call of duty 3 לסוני 2 שלי יש לי צורב דיוידי כמובן ודיסק 4.7 ג'יגה של verbatim עכשיו אני לא יודע איך לצרוב את המשחק כדי שיעבוד לי בסוני המשחק הגיע לי בקובץ ראר ואם פותחים אותו יש 20 קבצי ראר ו20 קבצי 001 והלאה מהשלב הזה מה אני צריך לעשות כדי לצרוב את המשחק? תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי geForce gtx אני שם את הvertical sync על off בשביל שיהיה לי 100 fps או יותר,,, אבל כשאני נכנס למחשק יש לי תקיעות עצומות הפינגים עולים לי והms גבוה הורדתי את הrates והכל במחשק החלפתי דריבר בדקתי תאינטרנט עשית format והשתמשתי ב ad awre spysweeper וhijackthis וכלום לא עוזר אין לי וירוסים או דברים אחרים אבל שאני מוריד את הvertical sync יש לי 75 fps בלי תקיעות בלי כלום מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הfps בלי תקיעות ? -אם אתם מקירים פורום של אנשים שיותר מבינים תביאו לי אותו בפרטי
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היצרנית היפנית ערכה הופעה מרשימה עבור קונסולת ה-PlayStation 5 שלה, עם מספר גדול של סרטוני משחקיות חדשים וכמה הפתעות מיוחדותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
אם אין לי את המשחק האורגינלי (יש מהורדה מהאינטרנט)אני לא יוכל לשחק בהרחבה????
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
באמצע המשחק ב Uefa Champions Leage 06/07 נתקע המשחק ואיתו המחשב. אני צריך לעשות ריסטסט כדי שהמחשב יעבוד. פעם זה קרה לי בפיפא 07, אז הפסקתי לשחק ועברתי ל Uefa, שעבד טוב שבוע - שבועיים ועכשיו גם התחיל אם אותה הבעיה. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 19:24:07 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-