משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום! לא שיחקתי במשחק הזה מעולם, רק שמעתי עליו הרבה דברים טובים, אני יודע שהוא דיי ישן. עכשיו יצא לי עוד מעט לשחק בו, אז רק רציתי לדעת איך הוא. תודה-גיל.
-
יש לי ראוטר ואני רוצה לשחק נגד המחשב השני ורציתי לדעת אם בכלל יש אפשרות כזאת כי אני לא מצאתי. אם כן אפשר לעשות את זה מבלי להרשם לאתר של EA? תודה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב התשיעי, שבו אני צריך הטמין C4 במגדל הגדול הזה עם המאוררים. אני לא מוצא בשום מקום C4, איפה אני יכול למצוא? איך אני מוריד את שתי המסוקים, אין בשום מקום RPG..
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המונחים, קונה או קנה שרת והשתמש בזה? יודע איך מבצעים את זה?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק פעולה יריות הדרישות הם- שיהיה כמו קריסס ו C.O.D ו M.O.H הכוונה של דומה זה שבמשחק יראו רק את הנשק ולא את כל הגוף אבקש להמליץ על משחקים דומים וטובים והז'נר הוא -FPS תודה לממליצים
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
מישהו בבקשב יכול להגיד לי כמה סרברים של MULTIPLAYER פעילים יש במשחק RAINBOW SIX VEGAS ל PC
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אליי הופ בהטבעות יש לי GAMEPAD של LOGITECH ה DUAL ACTION אני יודע שזה עם הג'ויסטיק הימני אבל אני לא מצליח
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אוקי כפי שראיתם המנוע unreal 3 גם עוד עמט יצא סוף 2006 יענו עוד שנה עכשיו הנה כמה תמונות תראו איזה גראפיקה מטורפת עכשיו לפי דעתי הדרישות היו מטורפות מה אתם חושבים 9800 pro עם a64 וגיגה ראם יוכל להריץ אז זה בכזותי גראפיקה עם fps נורמלי ? לפי דעתי זה הולך להיות המשחק של כול השנים תראו איזה קפיצת מדרגה מבחינת גראפית לעוד תמונות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=84741&page=1 מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בpro evolotion soccer 6 אז ככה אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הגדרות הווידאו של התצוגה כאילו. בבקשה מי שיודע שיעזור יגיד לי איך נכנסים כי אני רוצה לשנות רזולוציה תודה גיל.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הוא אומר לי לגבי בעיית מקום ...... אבל אני מתקין אותו בהרדיסק עם 200 ג'יגה פנוי ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך עזרה . היתקנתי את הפצ' Battlefield 2 v1.2 שוקל 375mb אחרי התקנת הפצ' המישחק לא עולה. לפני התקנת הפצ' המישחק עבד. עשיתי uninstall למישחק היתקנתי שוב, המישחק עבד היתקנתי שוב את הפצ' ושוב המישחק לא עולה. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה???ממתין לתגובתכם...
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק ב PC CDROM , ראבאק חחח 5 דיסקים אוף, בקיצור יש לי שני כוננים ובשניהם ההתקנה בקושי זזה, זה קורא קורא ואז מפסיק לאיזה 10 שניות, מה זה הדבר הזה בע, כל דיסק אחר קורא מצויין. זה כל הדיסקים קורא לאט.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ראיתי שיצא איזה משחק אחד שנקרא Watchmen The End Is Nigh. מה זה המשחק הזה? באיזה סיגנון הוא והאם כדאי לקנות אותו ואיך הגראפיקה שלו? ראיתי שבשבוע הבא יוצא עוד משחק שנקרא wheelman. ראיתי שזה בסיגנון של GTA. האם זה משחק טוב וכדאי לקנות אותו? איך הגראפיקה שלו?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך אני הורג את פרופסור וולף ? ניסיתי עם היריות המיוחדות ביזבזתי את כל התחמושת ומלא מלא יריות מיוחדות ולא הולך כלום http://img364.imageshack.us/img364/926/wolfbz2.jpg
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה מי גמר את כל משימות ב Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate שידבר איתי אני צריך עזרה במשימה אחת
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
Release Date: 2009 Platforms:PC Publisher: 10tacle Studios Developer: Reakktor Media GmbH Genres: Action, Flight, MMO Gameplay Trailer Apr 8, 2009 Get a first look at parts of Black Prophecy's game-play, like the user interface, the mission system and the modular ship design. SD http://www.gametrailers.com/player/47773.html HD http://www.gametrailers.com/player/47772.html
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
משום יש לי בעיה ששחקנים שאני קונה במשחק אני לא יכול לשתף אותם במשחקי ליגה, יש ליד אותם שחקנים סמל של גביע עם עיגול אדום עם קו, מישהו יודע מה צריך לעשות בכדי לשנות את המצב הזה שכן יהיה אפשר לשתף את אותם השחקנים במשחקי הליגה?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין גובלינים 3 אבל כשאני מפעיל את הקובץ התקנה המסך נכבה ועובר למצב המתנה. כדי לצאת מזה אני לוחץ על alt+tab וסוגר את החלון. זה קרה לי עם כמה גירסאות שהורדתי כך שאני בספק שזה בעייה במשחק. 1. מישהו יודע איך אני פותר את זה? 2. אם למישהו יש לינק למשחק אני אשמח לדעת :-) תודה רבה
-
יש לי שאלה בקשר לנשק BFG 9000. הו הה בתוך חדר והיה צריך קוד לחדר ולא מצאת את הקוד אז פשוט השכתי ולא לקחתי אותו ועכשיו אני איזה 2 שלבים בהמשך. יש דרך אחרת לקחת אותואו שעכשיו אני תקוע בלעדיו על סוף המשחק?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
אני ראיתי בגיימר שהמשחק היה אמור לצאת שנה שעברה למישהו יש מושג מה קורה איתו?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק ונהייה לי מסך כחול(זה לא הבעיה אני יודע למה זה קורה) וזה קרה יותר מפעם אחת, עשיתי ריסט נכנסתי למשחק, הוא שואל אותי אם אני רוצה להיכנס ב-SafeMode אני אומר לו לא והכל טוב ויפה ואני ממשיך לשחק. הבעיה זה שעכשיו אחרי שעשיתי ריסט אני נכנס למשחק והוא לא זוכר לי שום שמירה. זאת אומרת שאני צריך להתחיל את כל המשחק מההתחלה!!!! ויש את קבצי שמירה!!!! הם נמצאים בתיקייה של המשחק ואני כבר לא יודע מה לעשות!!! אשמח לעזרה אלעד
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
הגעתי למשימה בCAMPEIGN של הRED BAL EXPRESS. הכול טוב ויפה, לא יותר מידי מסובך . אבל כשאני בא לחלץ את DOG COMPANY, אחרי שכבר פיניתי את האזור וכבשתי אותו, הם עדיין לא יוצאים מהבתים שהם מבוצרים בהם. מה אני אמור לעשות? http://img397.imageshack.us/my.php?image=cohhj4.png
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-