עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ns,

יש לי מעבד 3.3i3 2120 כרטיס מסך geforce gtx 550 ti זכרון 4גיגהבייט וכשאני שם את המשחק על הגדרות הכי גבוהות +4aa+16af ב1900*1020 אז אני מקבל אף פי אס נורא נמוך בסביבות ה30 40 ... האם זה בסדר? אני רוצה שיפעל לי על 100 אף פי אס ...מה לעשות ? האם דרוש מחשב טוב יותר ואם כן תוכלו להמליץ לי על חלקים שיפעילו את המשחק על הגדרות הנל ב100 אף פי אס?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by lader,

לא ראיתי שיש אפשרויות של גראפיקה אז ככה זה הגראפיקה? ומישהוא יכול להגיד לי איך אני עושה תרגילים שם? תדה רבה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by ForresT,

נתקעתי בערפדית בסוף שלב 9.. למישהו יש טיפים איך לעבור אותה? תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  4. Started by exXxTreAm,

אז ככה, נתקעתי במשחק ואני כבר ימים מנסה להבין מה עושים שם, ולא עוזר כלום, פשוט לא יודע מה לעשות. אז ככה, אחרי שהגעתי ליפן, והגעתי למוזיאון של waticorp אז הלכתי לדבר עם האיש הזה שמאחורי הדלת הנעולה (נו אתם יודעים, זה שדיבר איתי שם על המכשירים המוזרים האלה שחולמים איתם) אחרי שדיברתי איתו וכל זה הוא אמר לי ללכת למטה לקומה הכי אחרונה, הלכתי, עכשיו המקום הזה זה מסדרון אחד עגול ויש במקום הזה מעבדות וspider אחד שהולך במסדרון, מה אני אמור לעשות בקטע הזה? כי אני לא יכול להיכנס לשום מעבדה וכלום. תודה למי שעוזר.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by danield51,

הגעתי לירידה לפני שאני מגיע לאזור של הנסיכה בACT 2 ואני לא מצליח להבין את החידה הזאת עם הסמלים...איך פותרים אותה?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by Necessary_Evil,

מישהו מכיר את המשחק egypt 2- the heliopolis prophecy? אם כן, מה עושים בקטע שצריך להביא חיטה מהסילו? זתומרת איך יורדים לסילו? תודה מראש לעוזרים... וחג שמח לכולם!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by tania131,

עזרה בבקשה במשחק ENEMY TERRITORY...כל פעם שאני נכנס לאיזה SERVER זה מתחיל להוריד לי מפות שנה...וגם עושה DISSCONNECTED או שלא נכנס לפעמים בכלל...צריך להוריד את המשחק המלא וגם עוד קובץ של מפות או משהו? עזרה בבקשה דחוף!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by cold fire,

ישנם הרבה מאוד מקומות במשחק שאני יכול לדוג אך אנני יודע איך דגים כבר טחנתי את המשחק ובדקתי הרבה פורמים של המשחק אך אין תשובה/תגובה בנושא זה ואם יש או שהתגובה לא מובנת או לא עובדת

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by UltraManII,

אני תקוע בשלב הראשון,אני מוצא את עצמי בתוך מן ספינה נטושה,אני מגיע בהמשך למעבר שחום ע''י משהו אפור,מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Started by id3232,

אחים איך עושים SLOW MOTION בFEAR COMBAT???

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  11. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

במשימה השלישית, בהתחלה עוזרים לכמה ספינות משא להגיע לתחנה, אחר כך נוחתים עליה ואז ממשיכים לכוכב קליפוניה. הבעיה מתחילה בעצם אחרי הטיסה לכוכב, קצת לפניו מופיעות לי כמה ספינות שאין לי מושג מה אומרים שם (הסאונד הולך ובא מתי שהוא רוצה, מרגיז ביותר) ובעצם אין לי מה לעשות או איפה לנחות. אז מה עושים? לאן הולכים? מה בודקים? זאת המשימה עם הטייסת, ג'ינו או משהו כזה...

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by avivlevy,

אני בשלב השני משמירה השניה. כשאני מגיעה ל"מבצר" של הצבא שלי..... אני צריך להדיעה למסוק שלמעלה אבל אני לא יודע איך??? HELP! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  13. Started by id3232,

1)אני רוצה לדעת בבקשה איך אני ממלא חיים באמצע משימה בGRAW 2-??? 2)ומדוע לפעמים יש לי לוחמים שהם בצד שלי שאני לא מצליח להזיז אותם?? בבקשה עזרה דחופה תודה

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by redead,

אני משתגע כבר.. בעיר השלישית אני מקבל משימה לקחת מטוס מהאנגר ולטוב לכיוון הים שם אני מחכה קצת ואז מגיע מטוס שאני אמור לעקוב אחרי לתוך העיגול האדום.. בחיים עדיין לא יצא לי באמת למצוא את העיגול האדום הזה השמים כולם עננים ואין לי מושג איזה גובה לטוס בכלל זה מטריף אותי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Earphoned,

האמת היא שנתקעתי בחלק הזה לפני הרבה מאוד זמן.. אז פשוט גיביתי את השמירה האחרונה, והנה במחשב החדש(ותודה לHWZONE על המפרט! ) אני החזרתי אותה. בכל מקרה, נתקעתי כאן: (מאחוריי יש את השער המגנטי הכחול הזה שאני לא יכול לעבור בו אבל יריות וחפצים כן, ומימין מדרגות שמובילות למעבדה הקטנה הזאת שם.) אז.. מה עושים? נ.ב. אני גיביתי רק את השמירה הזאת ולא את הקודמות אם זה משנה משהו.. בתודה, רן.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה לפני כמה חודשיים שמעתי שיצאו שתי תוכנות חדשות למשחק(במחשב) ורציתי קצת פרטים עליהם וקישור להורדה עם אפשר תודה נ.ב נראה לי שאחת התוכנות יכולה לעצב שלבים או מודים או שעם זה תוכנה נפרדת אז אפשר בבקשה קישור תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by guyhhh,

אחרי שאני מקבל את הכדורים שלוחצים עליהם והחרקים באים אלי וכו' קצת אחרי זה אני עולה על צוק שיש עליו שומרים ואחר כך מגיע למין מחנה כזה עם הרבה מגדלי שמירה גבוהים ובשלב מסוים של הלחימה מגיעות שתי רחפות שירות עלי ואני לא מצליח להוריד אותן אני יורה עליהן אבל הן מתחמקות מהפגזים ואחר כך אני חשוף ליריות שלהן ואני אפילו לא מספיק לטעון מחדש את הבזוקה . אני משחק ברמה normal ועד עכשיו הסתדרתי עם המשחק בלי כל כך הרבה מאמצים רק פה אני ממש נתקע. בבקשה עזרו לי.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  18. Started by EdenC,

שלום, התקנתי את המשחק,ואז רציתי להפעיל אותו, ועלה לי משהו כזה של STEAM,איך אני מתחיל לשחק? והאם במשחק הזה חייב אונליין או שאפשר נגד המחשב? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ForresT,

אני מנסה להכנס למשחק,והוא כותב לי: Failed to load the launcher DLL: The Specified Module could not be found מחקתי ועשיתי הכול מהתחלה כבר פעמים בערך... מה לעשות?תודה מראש

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by Coca Cola,

אז ככה, חזרתי לשחק במשחק, בפעם שעברה לא ממש הצלחתי שם יש לי את הגרסה LFS_S2_ALPHA_Q כמוהן שזה דמו, לשאלה הראושנה, כיצד אני פותח את המכוניות האחרות? יש לי רק 3 מכוניות שם. יש לכם טיפים לנסיעה טובה יותר? כי קצת קשה לשלוט במכוניות, אממ דברים לספר על המשחק שאני צריך לדעת?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by Mr.Borat,

משחק חזק! על איזה כפתור אני מוסר את הכדור?יענו כשכבר מתחילים וכולם רצים ונתקעים אחד בשני,אז על איזה כפתור אני צריך ללחוץ בשביל למסור את הכדור לחבר אחר בקבוצה?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  22. Started by athi,

אני משחק בMarvel - Ultimate Alliance ויש לי שני שלטים אני רוצה לשחק במקלדת וחבר שלי בשלט איך עושים שאפשר לשחק ביחד?תודה

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by daniel666,

אני תקוע בשלב ב3 עם גוסט מתי שיש את המסוק

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by aipe,

שלום האם יש דרך כל שהיא לתת לחיילים שאיתי בקבוצה עזרה רפואית? אחרי קרבות , הם נפגעים בל משום מה הם לא מרפאים את עצמם למרות שיש מספיק עזרה ראשונה , הם פשוט לא לוקחים את העזרה ראשונה ואז הם צולעים כל הזמן ולוקח לי מלא זמן להגיע ממקום למקום הם יש דרך להכריח אותם לקחת עזרה ראשונה?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני משתגע כברר.. יש למישהו מושג איך עושים בתחרות הטבעות את התרגילים שבהם זורקים את הכדור על הקרש (או על הדברים שמצידי המגרש) ? הצלחתי לעשות את זה רק בפלייסטיישן אבל במחשב אני לא מצליח למרות שאני רואה כל הזמן שהמחשב עושה את זה... דוגמא: לזרוק את הכדור על הקרש ולרוץ ולהטביע לפני שהכדור נוחת על הרצפה. ועוד דוגמא למשהו שאני רוצה ולא מצליח לעשות: לנגוח את הכדור או לבעוט בכדור ואז להטביע... תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים