עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The-Devil,

המשחק במחשק זה עושה זאת על אחריותו בלבד לחץ כאן תבחרו ב Download למעלה ותתחילו לקרוע את המשחק זה מעביר זמן די מהר...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by must_fake,

תגידו אחים שלי במשחק הזה איך שאני נכנס למשחק הזה יש לי מסך שחור ולא עולה המשחק ב Pro Evolution Soccer 3 היה את אותו דבר אבל אמרו למחוק איזה קובץ וזה מסדר את זה.... אולי תוכלו להגיד לי (מי שיודע) מה לעשות אולי צריך למחוק גם פה איזה קובץ....? אם כן אז מה? תודה מראש השאלה מדוברת על Pro Evolution Soccer 4 למי שלא הבין....

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by hagay21,

אני תקוע בחלק שני של המשחק שמגלים שיש בגידה והולכים לספר למלך שיש בגידה ואין עזרה מהחברה למעלה ואז אגלים אותו למטה חצי מת מיובש והוא מבקש מים.....אז הגעתי לשלולית אבל איך מרימים את המים לתת לו? יש איזה עיגול מוזר שעולה כל פעם ליד הבריכה אבל איך נותנים למלך מים!?!?!?

4. Started by Fenomeno,

דבר ראשון- משחק הכדורגל הכי טוב בהסטוריה! פיפ"א לא מתקרב בכלל למשחק הזה.. לבעיה, השדרנים לא אומרים אצלי שמות של שחקנים בכללת הם אומרים את המשפטיםה רגילים (מסירהת איזה עבירה קשה וכו') אבל אל אומרים שמות של שחקנים..באפשריות כן מסומן שיגידו, מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by m3tr0x,

שלום פורום משחקים, התקנתי את המשחק TMNT2 ואני מחפש את האפשרות של שני השחקנים אך לא מוצא ראיתי בתמונות שבמשחק משחקים שני שחקנים אבל אני לא יודע איך לעשות את זה אולי צריך לפתוח משהו מנעילה כדי שזה יהיה? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by DOGMA,

קרייטק הדגימה את הגרסאה החדשה של מנוע CryEngine שעליו יתבסס ההמשך לFarCry, פרוייקט שביינתיים נקרא רק בשם "The Project". הדמו הראה את הפונקציות החדשות שCRYTEK הכניסה למנוע שלה, ובעיקר תוכן להראות את יכולתה לשלב 3Dc וS3TC ושיידרי F-Buffer במשחקים. והדבר המפתיע הוא שבשונה מדמויים, הדגמות, והצצות שונות לפרוייטק הקודם שלהם עד כה, שעל כולם התנוסס דגלה של nVidia(אהם ubisoft אהם ) על הדמו החדש והמדהים יש לציין, עמד דגלה של מי לא, אם יריבתה הנצחית ATi. טוב זה לא מפתיע שעל הדמו הספציפי הזה מתנוסס דגלה של ATi, הדמו הזה מכיל תכונות שכרגע יש רק לכרטיסים שלה, מה שמפתיע זה שCRYTEK חברה עם ATi כנראה שנמאס לה מUbi Soft. בכל מקרה... הדמו הנ"ל אמור להשתחרר כנראה ב1 לדצמבר באתר של ATi בתור…

• 85 תגובות
    • 5.8k צפיות
  7. Started by shiran,

שלום אני מחפשת משחק חדש וטוב אים אתה יכולים להמליץ לי ואיפה אפשר להשיג אותו (עדיף לא לקנות ;D) ואני גם מחפשת את המשחק של דרגון בול זי אז אם משהוא יודע אז בבקשה תגידו לי !!!!!!!!!!! :-* שירן (אני בת)

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by -OmeR-,

..?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה של פינג מאוד גבוהה בקונטר סטרייק סורס :\ ניסיתי להוריד את הגרפיקה וראיתי שזה ממש לא קשור לפינג שלי,המשחק עצמו זז אצלי אחלה אבל אני לא חושב שהפינג פה קשור לזה תתקנו אותי אם אני טועה. יש לי ADSL 750K והאינטרנט עצמו זז בסדר גמור וגם ההורדות יורדות בקצב מעולה והכל אחלה אז אני לא חושב שזה קשור הפינג שלי זז מ270-390 ולפעמים יותר ואני מדבר על שרתים ישראליים..לכולם שם הפינג בדרך כלל על 40-70 P: וגם ניסיתי בכל מיני שרתים בעיקר ישראלים ושום דבר לא משתנה. לפני שאני מתחיל לשחק אני סוגר הכל איסקיו,מסנג'ר,אימיול אוכל הורדה אחרת..אפילו את האנטיוירוס ובדקתי בזמן המשחק כבר כמה פעמים אילו תוכנות פועלות ברקע ואין שום דבר חוץ מהדברים הבסיסיים שפועל לי ברקע אם זה עוזר…

• 15 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. Started by asihiz,

אפשר לקבל קישור להורדה מהרשת????

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by Ben in Black,

מישהו יכול להביא לי קראק למשחק הזה אני מחפש קראקים ושום קראק לא עובד כולם מעלים לי הודעת שגיאה שלח | אל תשלח סיים מסימה זה מרגיז

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  12. אני חדש בפורום וכבר יש לי שאלה ממש משנת עולם בשבילכם!!! האם המשחק הזה(world of warcraft) הולך להיות יקר לקניה כמו סימס און ליין? שביזבזנו עליו 300+ שקלים ואז עוד כול חודש 10 דולר שיצא שרק לחודש הראשון יותר מ400 שקל? או שהולך להיות פה איזה מחיר סביל? האם הולכת להיות אפשרות לשחק במשחק המלא ולא הבטא כמו בסימס און ליין לאיזה חודש חינם?! או שישר מתחילים לשלם? אלה יותר שאלות שקשורות למחירי המשחק כי על המשחק אני שמעתי והוא הולך להיות מהמם! אפילו יותר שווה מאוורקווסט 2(שזה כולנו יודעים לא אפשרי) ואם מדברים על אוורקווסט 2.. האם כדאי לחכות בשבילו ולא לבזבז כסף על וורד אוף וורקראפט?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by nim901,

אממ אני לא ידוע את השם שלו אבל אני רק יודע שאתה משחק את :coolman: מישהו זוכר את המשחק? האם אפשרי להוריד אותו ? :s05:

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by hlv,

לאחרונה כל משחק שאני פותח- הוא פותח חלון עם הסאונד של המשחק ועם פוליגונים מעוותים מקפצצים. המשחקים האלה עבודה רק לפני כמה ימים ובבאת אחת הפסיקו כולם לעבוד. הניחוש הראשוני שלי זה שזה קשור לכרטיס מסך (geforce3 ti200) ורק כדי להיות בטוח עידכנתי את הדרייבר, אבל התצוגת מסך עובדת בסדר גמור, ואני לא יודע מה הבעיה. תודה למגיבים..

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by A.Iniesta,

שלום שלשום קניתי את המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 1 בהתקנה הכול הולך טוב אך כשאני מנסה להפעיל עולה לי הודעת שגיאה בסגנון הזה: speed.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי הנוחות. ואז למטה רשום סגור. איך פותרים בעיה זו??...

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by nadav1379,

יש לי NFSU 2 ויש לי נתב ואני לא יכול לשחק באינטרנט כי יש לי חסימה איך אני יכול לפתוח את הפורט ומה הפורט

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  17. מישהו מעונין?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  18. המשחק עליו מדובר הוא neverwinter nights יש לי את הכל המקורי ועוד 2 הרחבות הבעיה היא כזאת: יש לי תראשון עם סידיקי מקורי אז אין בעיה תשני יש לי מקורי אבל נאבד הסידיקי תשלישי צרוב אז אין סידיקי אני צריך סידיקי ל2 ההרחבות כדי שאני אוכל לשחק באינטרנט... זאת הסיבה היחידה שאני מתקין שוב תמשחק אז אם למישהו יש והוא כבר לא משחק בבקשה תביאו לי אני נואש.... או אם יש כזה אתר שנותן סידיקי שעובדים אם אני רוצה לשחק באינטרנט תביאו לי לינק פליז תודה רבה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לפני כמה שנים, כשיהיה לי 486 אבא שלי קנה לי איזה משחק מחשב שמאוד אהבתי. זה היה מין סגנון ארקייד תלת מימדי (עד כמה שזכור לי) עם איזה חללית ובסוף כל שלב נלחמים באיזה בוס. הבעיה היחידה שאני גם לא זוכר איך קוראים למשחק ומי הוציא אותו, עד כמה שאני מצליח לזכור היה לו NOVA בשם. עזרו לי.

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  20. טוב אז אני אצל ISAACC משהו כזה בהוליווד והשגתי לו את הקלטת ואני בביובים שנמצאים אחרי שאני הורג את המכוער הראשי בבית שבו צולמה הקלטת הם אומרים לי להשלמתי את הקווסט וכבר חזרתי דרך הביובים ואז שאני בא אליו לקבל מידע הוא שואל אותי אם בכלל יצאתי לשם ..... אני חושב שזה באג ואם זה לא אז בבקשה מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. יש לי בעיה עם כמה משחקים שאני מנסה להפעיל וזה לא עובד.... בכל פעם שאני מפעיל משחקים מסויימים המחשב פשוט מתחיל מחדש מעצמו. עשיתי חיפוש לוירוסים, תוכנות ריגול ויש לי פיירוול טוב, אבל גם אחרי כל זה זה נמשך. בנתיים זה קרה לי במשחקים הבאים: Need For Speed Underground2, Beyond Good&Evil, Flatout Demo. המשחק flatout demo לפני כמה ימים אבל פתאום זה התחיל להפעיל מחדש את המחשב... שאר המשחקים עובדים. לעתים רחוקות המחשב מתחיל מחדש מעצמו גם באמצע משחק כלשהוא. מה לעשות? בתודה מראש, לידור

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. מי שחפץ במשחק פיפא איתי בDIRECT IP - תגידו ונחליף מסנג'ר. גם NBA בכיייף.

23. Started by tomer2004,

שלום לכולם , יש לי את המשחק NFS:U2 ויש לי בעיה בגרפיקה של המשחק... המפרט שלי הוא Intel Pentium 4 2.8@3.08 kingston DDR400 256 X2 ASUS p4p800 e deluxe sapphire 9800Pro 128MB 256Bit - @412@760 windows xp sp2 כפי שאתם רואים המפרט שלי הוא מספיק ביותר למשחק אבל חלקים המשחק ניראם לא משהו לעומת הדמו שהיה לי אותו ושם הכל ניראה טוב באפשרויות של הגפיקה המשחק נימצא על 1024* 768 והכל על מקסימום ועל ON עכשיו סתכלו על התמונה ותיראו שחלקים ממנה לא ניראים טוב יש למישהו רעיון למה.. או לשנות משהו בהגדרות של המשחק או הכרטיס ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. אני מפעיל את המשחק ומיד בהתחלת הטעינה המסך שלי מחשיך ומפסיק לעבוד (המנורה הירוקה של המסך הופכת להיות כתומה), אבל אני שומע שהמשחק מתחיל והכל בסדר. אם אני לוחץ על ALT+TAB אז אני חוזר לוינדוז והמסך חוזר לעבוד כרגיל (המסך נדלק מחדש) זאת אומרת שהמשחק לא נתקע אלא פשוט המסך כובה לי בתחילת הטעינה של המשחק משום מה. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 4200Ti עם דרייברים של NVIDIA מעודכנים וחדשים. אני ממש אובד עצות ושמח לכל רעיון שתוכלו לתת לי כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזאת! תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי....

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מי שלא הבין (משחקי תאונות כאילו כל אחד נכנס בכל אחד) בבקשה אם מישהו מכיר שיש משחק כזה למחשב בבקשה שיתן לי כמה שמות תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים