משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה מתי שאני ורצה לפתוח מפה ב cs אז אין לי כימעט מפות ואם אני פותח אם המפות שיש לי אז כל הנשקים מוזרים הבן אדם נראה שונה אבל מתי שאני רוצה לשחק רגיל באינטרנט זה לא עושה לי שום בעיה הכל משחק רגיל יש לי את הכל המפות אז אני לא מבין למה זה לא נותן לי את כל המפות בקריאיט ולמה מתי שאני פותח משחק אז זה מראה לי הכל בצורה אחרת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
זה מה שהוא רושם לי בהתחלה, ואני לא מצליח לשחק. מישהו יודע מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12137 איזו הפתעה, בחיים לא הייתי מעלה בדעתי שסוני "תאמץ" את הרעיון מנינטנדו. מה דעתכם? יש מצב גייטס יכריז על משהו דומה? ;D
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים.. התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה .. כשאני נכנס למשחק אני רואה שהרזולוציה שלי שהיא 720P על מסך 26 LCD לא באה בטוב למשחק. מזה אומר? שכל התפיט הראשי של המשחק כמעט ולא רואים ממנו כלום.וככה כל התפרטים במשחק. ואי אפשר לשחק ככה מסך שמתבסס על ניווט מהתפריט. מה גם שחלק מהיכולת של השחקנים מוסתרות ככה. ניסיתי לעלות רזלוציה עד 1080P וזה עשה יותר גרוע. נסיתי להוריד עד ל800-600 וכאלה וגם לא עוזר. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני יכול לשחק אבל לא רואה כלום רק את הכוונת... אם אני יוצה ומכמס למשחק זה מסתדר אבל אחרי כמה דקות שוב :'(
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ל-XBOX יש למטה את הקוד שמשחקים עם Rocky איך עושים את זה ??? http://www.cheatcc.com/xb/djffny.html
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום האם יש למישהו קובץ שמירה של MANHUNT אחרי שניפתחו כל הקטעים של הבונוסים?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29996 אני חושב שהניסיון של חברות הפיתוח להפנות גימרים של PC לקונסולות לא באמת הצליח התירוץ של הפירטיות זה רק תרוץ ועובדה שמפתחות חוזרות לפתח גם לPC
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לאא!!! יש לי AMD 3800X2 ASUS M2N-E 1 GB RAM AND X1800XT הרצתי FRAPS .... 200 MB USAGE של ה WINDOWS :-\
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לפני שאני קונה מסך בדגם מסך מחשב גיימינג Samsung Odyssey OLED G6 S27DG602SM OLED QHD ''26.7 בחנות KSP שימו לב במסך חדש עובד משחקים קצב רענון 360Hz וזמן תגובה 0.03ms האם זה 360Hz וגם זמן תגובה 0.03ms יעבוד כל המשחקים גיימרים שונים במסך שלי ? למשל משחק Call of Duty: The Board Game חדש 2024. אני בדקתי באינטרנט דרישות חומרה משחק וחיפשתי בגוגל לימצוא מילים שמשחק עובד קצב רענון 360Hz וגם זמן תגובה 0.03ms ולא מצאתי באתר. איך בודקים באינטרנט משחקים שונים שרשום לי כמה קצב רענון וגם זמן תגובה ? אני חושב כולם משחקים אחרים שונים מתאימים רק קצב רענון 240Hz וזמן תגובה 0.01ms ? אם אני אקנה מסך אחר שקצב רענון 240Hz וזמן תגובה 0.01…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש לפני איזה חודש וחצי. מחשב נחמד מאוד, GTA 4 עובד לי איכות גבוהה באופן טוב. הבעיה היא במשחק nfs undercover, הגעתי בערך לאמצע המשחק ולאחר שאני מסיים מירוץ מסוים המשחק יוצא לוינדוס אומר לי error report של חלונות ורשום שהוא לא הצליח לטעון איזה קובץ שדומה בשם ל pnkbster משו כזה. אני לא יכול להמשיך במשחק ככה כי זה יוצא כל פעם. בעיה נוספת היא ב moto gp 08 של קאפקום, איך שאני מתחיל את המשחק ולוחץ על start race או רוצה לטעון מירוץ כלשהו, המשחק יוצא לחלונות ורשום לי אפשרות של error report. איך אני מסדר את זה חבר'ה? תודה מראש ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 11 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, אנשים? השמועה מספרת שיש לנו פרק עמוס בתכנים ושמועות שונות. יש לנו סקירה על באטלפילד והבטא של סוקום 4 החדש. סקירה על 3 דמואים טריים מהחנות (רד פאקשיון, יו דונט נו ג’ק וראש’ן אטאק) 4 משחקים לאייפון/איפאד (דיפ, לייטסייבר, בלאסט מונקיז הישארלי, וטריאל אקסטרים) מלא מלא חדשות (הסאגה של אנונימוס וסוני, תוכן להורדה למשחקים שונים, הטאבלט של סוני, PSP, אקסבוקס ועוד..) שובה של השאלה השבועית, שאלות מאזינים ועוד. תחרות התחפושות שלנו הגיעה לסיומה ואנחנו שמחים להכריז שמכיוון שאנחנו לארג’ים כוווולם זוכים בפרסים. (לזוכים, תודה שהשתתפתם – פרטים נוספים …
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שמעתי על המשחק הזה לא הרבה אבל ממה שהבנתי זה די מזכיר את God Of War בסגנון המשחק, אם אפשר את דעתכם על המשחק כי אם זה באמת מזכיר את God Of War ולא עוד סתם ניסיון גרוע לחיקוי אז אני רוצה את זה ואני בטוח שגם הרבה מכם רוצים. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שוב אני מחפש משחקים ישנים, והפעם זה משחק שיש לי חשבון לסגור איתו... (בגיל 12 לא הבנתי איך לאוייבים יש טנקים כשאני בקושי המצאתי את הגלגל ) אם יש אפשרות להוריד אותו חינם, אני מבקש עזרה במציאת לינקים להורדה. מגוגל התיאשתי... יותר מידי קישורים לCIV4... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני לפרמט את המחשב ,הבעיה היא שיש לי את half life על המחשב (הורדתי דרך ateam ) האם יש דרך לגבות את המשחק כך שאני לא יצטרך להורידו שוב אחרי הפרמוט? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום! לא שיחקתי במשחק הזה מעולם, רק שמעתי עליו הרבה דברים טובים, אני יודע שהוא דיי ישן. עכשיו יצא לי עוד מעט לשחק בו, אז רק רציתי לדעת איך הוא. תודה-גיל.
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=32789 אין לי כח לכתוב ביקורת משלי..
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מישהו בבקשב יכול להגיד לי כמה סרברים של MULTIPLAYER פעילים יש במשחק RAINBOW SIX VEGAS ל PC
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
http://gameinformer.com/News/Story/200608/N06.0825.1617.33813.htm Microsoft שקרנים קודם משקרים בקשר ל GTA ועכשיו משקרים בקשר ל FIFA & PES
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איזה עוד משחקי אסטרטגיה מומלצים חוץ מסופרים קומנדר יש ? ומה זה COH ? מה השם המלא ? והאם זה גם אסטרטגיה ?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש בערך 10FPS כשאני משחק עם בוטים 20 על 20 והמשחק לא זז הכל מקרטע ולאט לאט נהיה יותר מהיר כשנהרגים בוטים וה-FPS נהיה יותר גבוה, רק אם אני משחק איזה 5 נגד 5 אז הFPS בערך 30-50 וזה סביר אבל זה משעמם ככה, הורדתי רזולוציה ל-1440 על 900 והשתקפויות, צלליות וכל הדברים האחרים הורדתי ל-Low והכל בהכי נמוך ועדיין אותו דבר. לפני שהתחלתי לשחק הפעלתי את הוידאו טסט והיה FPS גבוה ולא קרטע והיה מצוין. לשחק ברשת עדיין לא ניסיתי כי זה לא מצא סרברים (האינטרנט תמיד נתקע בסופ"ש). מה אני יכול לעשות, אני חייב לשחק במשחק הזה ודרך אגב 1.6 עובד מצוין (אם זה עוזר איכשהו). המשחק הוא ללא Steam.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, אתמול יצא הדמו החדש של ספלינטר סל לאינטרנט, משחק ממש טוב, אבל ישנן כמה בעיות שאני לא בטוח שהן רק אצלי: 1. אי אפשר להצטרף למשחקים, כל פעם שמצטרפים המשחק קורס לווינודס. 2. ישנם חלקים שהפריימים יורדים ל 5 או פחות משום סיבה, יש לי מחשב חזק יחסית. מישהוא נתקל בבעיות האלו? ובכלל, מה אתם חושבים על המשחק?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המישחק המקולל הזה זה רושם לי ארור ששם רשום: "you need a CPU with greater than 1.3 GHz proccesor speed on order to run this game" יש איזה דרך לעקוף את זה? רק שתידעו דום 3 פועל לי בהגרות בנוניות חלק! וגם ככה Far Cry!
-
היי לכולם! האם אתם מכירים משחק מירוץ מכוניות טוב שאפשר לשחק בו אחד נגד השני באותו מחשב (מקלדת וג'וייסטיק)?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-