משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
הקומנטרי היום מדבר על טיול משפחתי שעשיתי עם המשפחה שלי בפסח מקווה שתהנו, סיפור באמת נחמד לדעתי SUB & LIKE & COMMENT! *לא העלתי ביומיים האחרונים בגלל יום השואה. אני ימשיך להעלות עכשיו כל יום \ פעם ביומיים אני עוד לא בטוח. Sub me If You Enjoyed!!! --- www.youtube.com/underzic/
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם vista תומך במשחקים שעולים על ה xp (לפחות האחרונים שיצאו)
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
ההחלטה של סוני להסיר את המשחק המדובר מהחנות המקוונת שלה מאיצה משמעותית את התגובות החריפות הנחרצות נגד המפתחת - וכעת נראה כי כמה תביעות ייצוגיות על הטעייה מכוונת עלולות להפוך את המצב לגרוע אפילו יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך סידיקי מקורי של אנ ריל 2003.. מישהו יכול להביא לי?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שמעו אני מתקין הכל טוב ויפה.. אני מכניס את הדואר והסיסמא שלי ! סבבה הכל טוב.. אחרי זה אני הולך ל play games ואז אין לי שם את הכונטר להתקים מה אני עושה אנשים בבקשה תעזרו לי או שתבואו ל 301758862 בבקשהההההההההההההה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חבר'ה איך עוברים ת'שלב האחרון בקווייק 4 שיש באמצע החדר כמו מוח ענק שאי אפשר לפגוע בו והמון מפלצות?!?!? תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במשחק SimCity Societies. כל פעם שאני פותח אותו, מופיע מסך הפתיחה עם ה-Play (כמו בכל המשחקים של EA) ואחרי שאני לוחץ על Play מופיע חלון כזה: מה לעשות כדי שהמשחק יפעל? תודה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מאוד מעצבנת במשחק Assassins Creed, כשאני בא עם סכין להרוג מישהו, או מבצע פעולה שיש בה יותר מאלמנט אחד המשחק נתקע לי לשתי שניות, ואז חוזר למצב הרגיל. בדקתי בהגדרות של הגרפיקה, וניסיתי אפילו להוריד להגדרות יותר נמוכות כי חשבתי שאולי יש עומס על המערכת, אבל כלום לא עזר. חוץ מזה, בהגדרות של Quality ו- Detail משהו.. הסמן היה לי על אחד לפני אחרון, ואני חושב שיש לי כרטיס שיכול לסחוב את המשחק הזה על מקסימום. גם המקשים במשחק הזה מאוד מבולבלים ונאלצתי לשנות אותם, זה נראה כאילו אני מפעיל את המשחק מאימולטור של PS3, בגלל התמיכה העלובה. ד"א, אם זה משנה יש לי את גרסת המשחק של RELOADED. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להגיד לי גם כיצד אפשר לצאת מהמשחק? זאת המערכת שלי: E7200 4G…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
נראה משחק טוב אני מוריד
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
א מצאתי את הדיון הרשמי ואני באמצע המשחק ורציתי לשאול,אחרי שהגעתי לשלב שהמשימות הושלמו ואני עדיין בסביבות ה 60 אחוז, איך אני יכול להתקדם כדי לסיים את המשחק.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנית את ERAE 51 ממיטב כספי אומר) העניין הוא שהשליטה על כמות האפקטים לא נראת לעין אני רגיל ממשחקים אחרים שיש ממש תפריט של הצללות ועומק וכו ופה ממש אין כלום רק רזולוציה ואיכות גבוהה האם פספסתי משהו?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אז לפני כמה ימים היה טופס של איזה קבוצות מגיעות ללאן ואת את איזה קבוצה אישרו.שמה ראיתי שאישרו אותנו והכל ועכשיו עשו רשימה מעודכנת ואנחנו לא מופיעים ברשימה. בבקשה תסדרו את זה תודה אנחנו לא מופיעים פה : http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1469250 תודה מראש יובל.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק, אבל אז יש הודעת שגיאה. משהו כמו "Internal Error" ואז המשחק נסגר. מה זה לעז***ל? מה עושים עם זה? תענו לי מהר כי זה די דחוף! זה דיסק של חבר ואני צריך להחזיר לו!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בשנה-שנתיים האחרונות המחשב שלי (במפרט) כמעט ולא עומד בדרישות המינימום של רוב המשחקים :-\. בקרוב עומדים לקנות לי מחשב חדש שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים. מישהו יכול להמליץ לי על משחקים טובים שפיספסתי בשנה האחרונה? ל-GTA Vice city אני מצפה בקוצר רוח (מאד אהבתי את הקודמים) ושיחקתי גם ב-Freelancer (קצר אבל טוב) תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אז ככה,הורדתי את הדמו של סיריוס סאם 2 כדי לנסות לפני שאני קונה את המלא. עכשיו בשלב של הדמו(שהוא השלב האחרון של המשחק המלא אני חושב) צריך להשלים את החלק האחרון של המדליון. אחרי שמצאתי את המפתח אני נכנס ואז אומרים לי להוריד את הגשר. לחצתי על F והוא התחיל לרדת ואחרי זה הוא עלה! מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המשחק משגע אותי. איך לעשות סטודיו טוב אני תמיד אחרון. פפרצי אני שם על שחקנים ואני דואג שיהייה להם טוב אבל לבנות אני לא יודע איך. בניתי את רוב המבנים אבל הם לא ממש בסדר(זאת אומרת נגיד יש בפתיחה של הסטודיו Stage School ולידו יש את המבנה של ה Graveyard) זה משנה? אני שם הרבה עצים וזה. בקיצור אפשר מדריך(בעברית) או שמישהו יעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני תקוע באיזה שלב שאני לא יודע מה עושים אינה תמונה http://www.swf.co.il/out.php/i16779_.jpg עם מישהו יודע עם אני קרוב לסיום המשחק?? תודה לעוזרים??
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המשחק רניגיייד והוא איבד את הדיסק משחק, אז הוא הוריד FIX ל-NO CD. הבעיה היא, שעכשיו, המשחק עולה והכל, אבל לא מופיעים שום תפריטים (כדוגמת ה-SINGLE PLAYER וכו'). כל מה שרואים זה את תמונת הרקע. מה הוא אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני משחק הכול עובד חלק פיתום המשחק נתקעה מופעיה מסך כחול ולפעמים פשוות עושה ריסטרת מה הבעייה? יש לי p4 3000 cache לוח אם של asusP4P800-E Deluxe זיכרון 512 A DATA? xfx 6800GT256 MB
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קראתי ביקורת על המשחק החדש הזה שעושה שימוש במנוע הסורס של HL2 http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=108661 לכל אורך הביקרת הוא מדבר על הקופסא הכתומה מישהו יכול להסביר לי על מה בדיוק מדובר? מה זה הקופסא הכתומה....
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חברת המשחקים הקרואטית Croteam הכריזה במגאזין (הקרואטי) GamePlay כי היא עובדת על הכותר השלישי בסדרת משחקי האקשן של Serious Sam. הכותר החדש מבטיח להביא את אותו אקשן פרוע וחסר עכבות בהם התאפיינו הכותרים הקודמים, בשילוב עם מראה משופר בזכות מנוע הגראפי החדש Serious Engine 3 . בשלב זה לא חשפה החברה עבור אילו פלטפורמות מפותח הכותר, אך מרבית ההערכות מצביעות על המחשב האישי כבחירה העיקרית למשחק. http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=104749 מת על הסדרה הזו
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.twitch.tv/battlefield/new?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.battlefield.com# צפייה מהנה!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הגעתי לכוכב הראשון (שכחתי את השם), כשאני יורד מהחללית לוקחים אותי ואת חברי למעצר... עכשיו שחררו אותי שם ואני לא יודע מה לעשות הלאה... הלכתי אל האישה שהתקשרה אלי, וסכמתי להביא לה אידה דרואיד או משהו כזה... איך אני ממשיך מכאן? לאן ללכת? עם מי לדבר? איפה זה נמצא? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
במצב Association, כשאני לא עושה simulate אלא משחק את המשחק, אני משחק אותו רק על 3 דקות למחצית ואז המשחק נגמר ב40 או 50 בערך... כשאני עושה simulate המשחק נגמר ב120 בערך. כשאני משחק את המשחק, זה משפיע על הקבוצה/שחקנים? כי נראה לי שזה מוריד מהערך כשהמשחק מסתיים ב50 כשהוא אמור להסתיים ב120. או שזה חכם וזה לפי יחס?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי את הטראינר הסטנדרטי הזה ששוקל 124 קיי , עם מישהו יכול להזכיר לי איך אני מפעיל אותו אני יודה לו מאוד .
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-