משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למשחק מחשב מאחד הסוגים: פעולה,אסטרטגיה ומשחקי תפקידים.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
כדי לשחק ב-CS:S אני צריך לקנות CZ? ואם יש לי HALF-LIFE2 אני יוכל גם לשחק ב-CS:S?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מישהו יכול לענות לי למה אחרי שאני עובר שלב אותו שלב נישאר בסימון אדום ואומר שאני צריך לעשות אותו שוב?! חשוב לציין שבכל שלב יש 2 גנרטורים ותמיד על אחד מהם אני לא מצליח להשתלט,כלומר הוא אפילו לא נותן לי,רק אחרי שאני הורג להם תמלך והשלב כביכול ניגמר,אז אני מגלה שאני צריך לחזור לשם חזרה ולעשות את כל השלב מהתחלה!!! ורק אז הגנרטור השני ניתן להשתלטות,יש לציין שהגנרטור שעליו כבר השתלטתי כששיחקתי לראשונה בשלב אכן ניראה כבר שהוא שלי ומסומן בכחול..נימאס לי לחזור כל פיעם על השלבים! ועוד משהו,יש תמשימות הגנה שאחרי שהשתלטתי על שלב לאחר מכן מתווסף משימות הגנה ושוב גם כאן כשאני מסיים תמשימת הגנה לאחר כמה זמן היא שוב חוזרת לי!!! זה רק אצלי?! אולי באג?! זה קצת מאוס ההיתי אומר.. לעזרתכם…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=106126&page=0 אפ'חד, גם לא עורך דין סוג ב' כמו הבחור הזה, לא הולך למנוע ממני לשחק במשחקי מחשב, גם אלימים, ולהינות מזה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הגעתי לאיזור המגורים של הסוהרים (אחרי שיוצאים מהביוב), ולקחתי מאחד הלוקרים מדים של סוהר. אני לא יודע אם זה באג במשחק - אבל הם עדיין מזהים אותי ויורים עלי. אולי עשיתי משהו לא נכון? מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ילדים שרוצים לירשם יכתבו את השם שלהם מספר איי סי קיו משחקים על הרמה האחרונה ו 6 דקות
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, במשחק "watchmen the end is nigh", כשאני פותח את המשחק מופיעה לי הודעה והמשחק נתקע: XAudio2 problem Audio could not be initialized please check that you have a DirectX compatible soundcard and installed the correct drivers . כמו כן, בדקתי בdxdiag, וכרטיס הקול שלי מתאים לdirectx 9.0 שמותקנת אצלי במחשב. מה עלי לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי פיפא 2002 וזה יוצא לי מהמשחק אחרי שבחרתי קבוצה וזה טוען את המשחק(יש לי windows xp pro sp2), איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק (את השמירה), הוא תופס לי כ200 מגה בזיכרון. כשאני חוזר לווינדוס כשהמשחק פועל ובודק טמפ' בCore Center,הטמפ' היא 70 מעלות(טמפ' של המעבד). ניסיתי לסגור תוכנות כדי שהזיכרון לא יעבור את ה512 מגה שיש לי. עכשיו השאלה היא האם זה הטמפ' של המעבד שגורמת למשחק לקרטע? או שהבעיה היא בכרטיס מסך? נ.ב. גם בSim City 4, הטמפ' היא כ 70 מעלות והמשחק עובד טוב.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני לפרמט את המחשב ,הבעיה היא שיש לי את half life על המחשב (הורדתי דרך ateam ) האם יש דרך לגבות את המשחק כך שאני לא יצטרך להורידו שוב אחרי הפרמוט? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני רוצה לשחק נגד המחשב השני ורציתי לדעת אם בכלל יש אפשרות כזאת כי אני לא מצאתי. אם כן אפשר לעשות את זה מבלי להרשם לאתר של EA? תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מצריך QuickTime http://www.panogames.com/vr_hl2/
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שבוע טוב חיפשתי בכל מקום מדריך או משהו כזה איך לבטל את התנועה במחשק ולא מצאתי,הדבר היחיד שמצאתי היה מעין פאט' שאמנם מבטל את התנועה אך תוקע את המחשק שרוצים לצאת,ואז הוא קורס.וכל מה שעשיתי (מהפעלת הפאט')נמחק. כמו כן,ניסיתי למחוק את הקובץ של התנועה (כמובן שגיביתי אותו) ושוב אותה בעיה אשמח אם תעזרו לי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מישהו יודע על חנות בירושלים שמוכרת את המשחק הזה?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק פעולה יריות הדרישות הם- שיהיה כמו קריסס ו C.O.D ו M.O.H הכוונה של דומה זה שבמשחק יראו רק את הנשק ולא את כל הגוף אבקש להמליץ על משחקים דומים וטובים והז'נר הוא -FPS תודה לממליצים
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני שיחקתי בsilverfall הרגיל ואח"כ ראיתי פה שכתוב משו על זה Silverfall Earth Awakening זה תוספת למשחק או שזה משחק בפני עצמו?! ואם זה תוספת-איך אני אמור להתקין אותה? קודם את המשחק הראשון ואח"כ את זה?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זה אפשרי לאיזה קומבינציה פה? כי ניסיתי להתקין רגיל בכללי בכונן אחר וזה לא נתן...
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה קניתי BF2 לפני כמה חודשיים ושיחקתי קצת ואז פירמטתי ולא התקנתי יותר שוב ואז החטלתי לפני מספר ימים להתקין שוב ולפתוח חשבון ONLINE חדש ואז כל פעם שניסתי להתחבר לאיזה שרת קודם כל לקח לו אולי 10 דקות התחברות והמחשב שלי עולה על הדרישות המנימליסטיות ואני משחק על הגדרות גרפיאות medium או LOW או OFF בכמה מקרים... ניסתי גם להתחבר דרך ASE אבל אני מקבל את אותה שגיאה. השיאה היא your connection to the server was lost או משהו כזה (אני כבר לא זוכר) ויש לי חיבור 1.5 נ.ב בסוף החלטתי לחזור לחשבון הקודם ואני עדין מקבל את אותה שגיאה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
unreal tournament 3 הוא הכי חדש בסידרה ויש לי עוד שאלה מתי הוא יצא??
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני יסביר לכם איפה אני מי שעבר את המקום בטוח ידע אחרי שניצחקתי איזה מלך מיפלצת כזה קיבלתי כוחות לישלוט בעכבישים שילכו אחרי ותיקיפו את כולם בישבילי עכשיו עברתי איתם דרך מסוימת ועכשיו אני בתוך בסיס כזה שיצאתי מהתעלות ושתי אליקופטרים מעלי הורגים אותי עכשיו יש לי את הרקטה וטלים בארגז ליד אבל אני לא מצליח להרוג את אליקופטרים ואין לי שם לאן ללכת היתקדמתי כמה שאפשר הרגתי את כול החיילים בעמדות שמירה וזהו ואני בורח מפה לשם מיתחבא מהם אבל לא מיתקדם תעזרוווווווו לי
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני בשלב שיש לי לפוצץ 4 תותחים המוקפים בשדה כתום ואז שעברתי את זה הייתי צריך לנתק משהו ואת זה עשיתי ואז היה לי משהו שיש קרן אחת כחולה ואני צריך לעשות משהו ואני לא יודע מה בבקשה תעזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מצאתי את האיש שהוא צלף בהתחלה והמפקד אמר לי לחזור לבסיס ואני חוזר ואני לא יודע מה לעשות כלום לא קורה אוליי צריך לעשות משהו אחר בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הגעתי לכוכב הראשון (שכחתי את השם), כשאני יורד מהחללית לוקחים אותי ואת חברי למעצר... עכשיו שחררו אותי שם ואני לא יודע מה לעשות הלאה... הלכתי אל האישה שהתקשרה אלי, וסכמתי להביא לה אידה דרואיד או משהו כזה... איך אני ממשיך מכאן? לאן ללכת? עם מי לדבר? איפה זה נמצא? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי רק שני משחקים מותקנים במחשב: the suffering ו madden nfl 2004 ופתאום שניהם לא עובדים אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ההפעלה (mainapp.exe לדו) נתקל בבעיה ועליו להיסגר מה זה יכול להיות, לא התקנתי כלום ואין לי חיבור לאינטרנט במחשב הזה מה זה יכול להיות? יש לי השערה של וירוס אבל אנטי וירוס מעודכן לא גילה כלום
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-