משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
http://www.basketsim.com/ על אותו סגנון אבל זה הרבה יותר אינטנסיבי תמהרו להירשם מי שרוצה, המשחק הזה חדש, רק נפתח, ולכן, אם תתחילו עכשיו ותמשיכו אתם תהיו בצמרת ולא תהיו בליגות התחתיות חח ;D יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, ראיתי שיצא איזה משחק אחד שנקרא Watchmen The End Is Nigh. מה זה המשחק הזה? באיזה סיגנון הוא והאם כדאי לקנות אותו ואיך הגראפיקה שלו? ראיתי שבשבוע הבא יוצא עוד משחק שנקרא wheelman. ראיתי שזה בסיגנון של GTA. האם זה משחק טוב וכדאי לקנות אותו? איך הגראפיקה שלו?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בבאטל.נט כמובן. בכל שלוש השנים שאני משחק במשחק הזה (מאז הבטא ב2002), מעולם לא טרחתי להשקיע זמן בsingle player. בכל מקרה, לאט לאט אני מתחיל להשתעמם בזמן האחרון. הכימיקלים אינם מה שהיה פעם, ונדמה כאילו שהחתולים רצים מהר יותר. no fun for me, then. המשחק האחרון ששיחקתי ברצינות היה Far Cry (סיימתי אותו, עם חבר שלי ביחד - עשינו תורות, 24 שעות ביממה - על הרמת קושי הכי גבוהה ). התקנתי (מה התקנתי, קניתי) את World Of Warcraft, אחרי קומבינה שלא הייתה מביישת שום יבואן סמים (נסו להשיג את המשחק ותבינו למה אני מתכוון - חבר שלי הזמין אותו באמאזון לחבר שלו בארה"ב, ששלח לנו את הסיריאל נאמברס, ואז עשיתי מנוי ונתתי כתובת באוסטרליה, שירשו לי לשחק). אני עדיין משלם להם דמי מנויי חודשיים,…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
מה הפקודה שאני צריך לכתוב כדי לראות את הFPS ב QUAKE 4? תודה לעונים ;D
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה ... יש איזה מין מעלית שאני צריך להכנס אליה ואני לא יודע מה הסיסמא לשם ... הנה תמונה: http://img249.imageshack.us/img249/5351/71608942ub0.jpg מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הסיסמא ?.. תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו פה ממליץ על HALO 1,2,3???...כי לפי הטרילרים שלהם הסיפור בן זונה....וראיתי גם גיימ פליי וניראה חזק...מה אתם אומרים???
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק(לא מדיסק). והוא נותן לי הודעת שגיאה יש עוד משהו שאני צריך לעשות חוץ מלעשות extract? הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
היי מישהו יודע אם יש אפשרות לעדכן את ההרכבים והקבוצות ב PES2011 ? ואם כן איך אני מבצע עדכון ב PS3 ? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ATI Radeon X800 GTO יצליח לסחוב את II medieval total war בגרפיקה הכי טובה? האם בשביל משחק כמו טוטאל וור עדיף להשקיע בכרטיס מסך עם 512 זיכרון? האם כדאי לי לשדרג את הזיכרון (512) לג'יגה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם הגירסאות החומרתיות המשופרות של סוני ומיקרוסופט מאותתות על סופו של עידן הקונסולות כפי שהיה מוכר לנו עד היום? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק, אבל אז יש הודעת שגיאה. משהו כמו "Internal Error" ואז המשחק נסגר. מה זה לעז***ל? מה עושים עם זה? תענו לי מהר כי זה די דחוף! זה דיסק של חבר ואני צריך להחזיר לו!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי את המתאם שמאפשר לחבר את השלט של הפליסטישין2 למחשב ולאקסבוקס..... עכשיו הוא עובד טוב במשחקים כמו פיפא וNBA07 אבל ניסתי לשחק איתו בOBLIVIONן וגוסט ריקון.. גוסט ריקון לא ראיתי בכלל באפשרות של ג'ויסטיק ובאובליוויון הוא עובד אבל אני לא מצליח לשלוט על הסטיק הימני כדי להזיז את המצלמה.... אה וגם בסקארפייס זה ככה כמו בOBLIVION יש דרך לסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני לפרמט את המחשב ,הבעיה היא שיש לי את half life על המחשב (הורדתי דרך ateam ) האם יש דרך לגבות את המשחק כך שאני לא יצטרך להורידו שוב אחרי הפרמוט? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש מצב שאנחנו עושים מן קהילה שם או קלאן (כמבון לא על השם של HWZONE ) או לארגן משחקים ברשת. תארגנו כאן משחקים ותנו שמות שלכם בתור שחקנים +כתובות IP.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הי! אני ואח שלי ניסינו לשחק ביחד בהרבה משחקים אבל כמעט תמיד היתה בעיה ברשת שלא יכלנו להיכנס לשרת אחד של השני. למשל היום ניסיתי לשחק ב- Battle For Middle Earth II וכשהייתי במחשב שלי ראיתי רק את עצמי בחדר של ה- Chat אבל במחשב של אח שלי רואים את שנינו. אח"כ כשניסיתי לפתוח שרת אח שלי ראה את השרת שלי אבל לא יכל להתחבר, הוא קיבל שגיאה - "Timed Out", אז ניסינו שהוא יפתח את השרת אבל אז אני לא ראיתי את השרת. המחשב שלי מחובר ישירות לאינטרנט והרשת בנויה על 2 כרטיסי רשת ללא Router\Switch. אני מרגיש שממש ניסחתי את ההודעה ברמה של ילד בכיתה ג' אבל זה קורה לי לפעמים ולא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום רשתות אזל לשיקול המנהלים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תראו...רכשתי את האורנג' בוקס דרך הסטים והתחלתי לעשות פרה-לואד ל-tf 2...עכשיו,כשיצא החג הפעלתי את הסטים והיו בעיות...היא נתקעה כל הזמן והייתי צריך להפעיל אותה מחדש כמה פעמים,אח"כ התברר שהיא גם הורידה עידכון חדש....עכשיו כשזה סוף סוף נכנס לתוכנה אני הולך לרשימת משחקים אבל אני לא רואה שום משחק ורשומה לי הודעה scanning for steam games updates...וזה נשאר ככה שעות,לא עוזר שום ריסטרס ושום הפעלה מחדש....ואני לא יכול להיכנס או לראות שום משחק שיש לי.....
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני משחק ופתאום עולה לי השגיאה הזאת
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
חבר שלי משחק בNeed for Speed - Undercover בXBOX, והוא אמר לי שהמשטרה עצרה אותו והחרימו לו את הרכב (אאודי TT טורבו), ועכשיו הוא צריך לנהוג במיצובישי איבו. איך הוא יכול לקבל את האאודי בחזרה?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אוקי כפי שראיתם המנוע unreal 3 גם עוד עמט יצא סוף 2006 יענו עוד שנה עכשיו הנה כמה תמונות תראו איזה גראפיקה מטורפת עכשיו לפי דעתי הדרישות היו מטורפות מה אתם חושבים 9800 pro עם a64 וגיגה ראם יוכל להריץ אז זה בכזותי גראפיקה עם fps נורמלי ? לפי דעתי זה הולך להיות המשחק של כול השנים תראו איזה קפיצת מדרגה מבחינת גראפית לעוד תמונות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=84741&page=1 מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בpro evolotion soccer 6 אז ככה אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הגדרות הווידאו של התצוגה כאילו. בבקשה מי שיודע שיעזור יגיד לי איך נכנסים כי אני רוצה לשנות רזולוציה תודה גיל.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מתכוון ללאגים בתפריטים וכו'.. אני פשוט לא רוצה לקנות משחק ואז להדפק .. אז יש לי עוד שאלה, לאלה ששחקו בדמו של COD2, מה דעתכם? מה עדיף לקנות? BF2 או COD2? את הQUAKE 4 \ FEAR אני מעדיף לקנות בפעם אחרת אז ההתלבטות שלי היא בין BF2\COD2 (HL2 הוצאת מאופפציות כי אני מעדיף משחק מלחמתי.. ) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-