עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mr hankey,

אני עובד ברשת וכשאני מנסה ליצור משחק ip הוא לא מצליח להתחבר אני יודע שצריכים להגדיר את הפורטים בראוטר אבל אני לא יודע אותם אם משהו יודע את הפורטים שיעזור זה דחוף...

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  2. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

ולא לא מעניין אותי ששלוש יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. ה-AA לא יכול לעבוד שיש את האפקט הזה, ולדעתי זה נראה מגעיל (גם מוריד לי בביצועים). ניסיתי לבטל אותו בקובץ Hardware.ini בתוך התיקיה של המשחק וזה לא הלך... אז אם למישהו יש מושג, או רעיון איך אפשר להיפתר ממנו שיכתוב כאן. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום איך אני משחק ברשת פרו איבולשן הורדתי את התוכנה ואני לא מבין בא אני מנסה להיתחבר לא עובד!!! יש למישהו איזו שהיא דרך בתודה אלעד.. איסקיו 204427533

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  5. ואני לא מתכוון לווארז. אני מחפש משחקים כמו DAEV, קין, ציויליזציה (1-2), קרמגדון (מהראשונים). יש דרך להשיג אותם באופן חוקי?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  6. לא התלחתי למצוא משהו בסגנון הזה אני צריך שיהיה שם שש בש...שח-מט....דמקה....... למישהו יש ? או אפילו רק שם (אני כבר ימצא דרך להוריד) תודה. נ.ב זה צריך לרוץ על פנטיום 1 200 (לא משהו עם גרפיקה עוצרת נשימה...) תודה.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by Ben in Black,

אני לא מצליח לבנות קירות !! מה זה ?? איך עושים ?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  8. מדובר על 29 מפות חדשות לcounter strike האם מישהו יכול לפרט,או להציג את הידיעה במלואה?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by rambo88,

תקשיבו הורדתי את המשחק הזה 4 דיסקים התקנתי את 3 הדיסקים ואני יודע שהדיסק הרביעי הוא דיסק כולו של קראקים עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעתיק את כל תיקיית הcrack שיש לי שם לתיקיה הראשית של המשחק העתקתי הפעלתי את המשחק נכנס כזה למסך שחור ונשאר החץ של הווינדוס ככה חושב איזה 3 דקות ואז נתקע כזה עכשיו רציתי לדעת יכול להיות שלא עשיתי נכון אולי הייתי צריך לעשות משהו אחר משהו יכול לעזור לי בבקשה תודה רבה לכל העוזרים!!! נ.ב יש לי מחשב p4 2800 mh 512 זכרון geforce fx 5200 מעודכן אז בבקשה את עזרתכם תודה מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  10. Started by redti,

שלומלום לכם... אני ב44% במשחק ואני לא רואה מירוצים על המפה לא בשביל ג'יפ ולא בשביל רכב רגיל ממש כלום!!! אני לא יודע מה לעשות..

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  11. Started by STRENGTH,

אני תקוע בשלב שאני בדיוק מקבל את החרב החזקה מהאישה הזאת עם החולצה האדומה והיא אומרת שהחרב זה גם מפתח משהו כזה בקיצור אני לא יודע לאיפה הולכים.? מה עושים? אני חזרתי הרבה אחורה וזה לא עזר

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. המשחק הראשון יצר לפני הרבה זמן ועוד אז אמרו שיוציאו המשך, אבל מעז אני לא שומע כלום על ההמשך. מישהו אולי יודע לגבי ההמשך? אני ממש מחכה לו

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. Started by ruff stuff,

אני מעוניין לקנות ps2 העניין הוא שה dvd מחובר ל av אז לאן לחבר את ps ? תודה. יש לי שורת חיבורים פנויה .(אדום צהוב לבן.)

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מחפש מישחקי חלליות כמו FreeLancer,ניסיתי את NEXUS [ההרחבה ולא אהבתי]. תמליצו לי פה על מישחקיפ, או פשוט תיזרקו שמות ואני אבדוק! תודה!

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני יוכל להוריד מהסטים את ה SOURCE בחינם ?

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  16. יש לי מחשב חדש והתקנתי קאונטר סטרייק...ואין לי שמץ של מושג למה, אבל כל כמה שניות המשחק ניתקע לכמה שניות וממשיך כרגיל זה קורא לי בעיקר שאני פוגש אנשים הנה תמונה:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. טוב אז מה קורה כולם? רציתי לעשות ליגה בפיפ'א באתר, מה דעתכם? אני מאוד מקווה שהרבה ירשמו ויהפכו את הליגה הזאת לרמה טובה. אני אישית גם ישתתף בה. אז קדימה, אני מצפה לכמה שיותר אנשים! אני (ואם מתן גם ירצה) אהיה המארגן, והטבלאו יעודכנו באופן יום-יומי, אבל את זה, נפתח רק אם מספיק אנשים יירשמו.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by integral,

מישהו יכול להמליץ בבקשה? (אחיות וכו'...)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by rambo88,

שלום לכם! הורדתי את המשחק silent hill 3 התקנתי הכל טוב ויפה לאחר מכן שמתי קראק והפעלתי אותו אז בהתחלה היה פרסומת של konami ואז כזה זה נתקע לי במסך שאחרי הפרסומת של החברה חיכיתי איזה 2 דקות וכלום לא קרא הכרטיס מסך שלי מעודכן יש לי מחשב p4 2800mh prescott זיכרון 512 כרטיס מסך fx5200 ושאר המשחקים עובדים יפה תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  20. Started by Raul,

יש לי את המשחק... ועכשיו שיחקתי בו מלא והוא רץ חלק וכל זה... הגעתי כמעט ל60% ופתאום הופיעה לי איזה בעיה איתו... שלפעמים הוא כזה מקרטע, כמו "פריזים" כאלה... וזה כ"כ מעצבן... אי אפשר לשחק ככה.. ואני לא חושב שזו בעיה עם המפרט (בחתימה) אני עובד עם הדריברים החדשים של nVidia... מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by RayZ,

מישהו שמע על המשחק הזה? Rayman3 או כל משחק כזה אחר.

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by liav12,

מאיפה אני יכול להוריד מכוניות וכו' למשחק הזה? אם אפשר לינק

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי חשבון בסטים וניתקלתי בבעיה, מאז שיצא הפאטצ' להאלף לייף 2 אני לא מצליח לעדכן אותו, עכשיוו יש גם בעיה עם הפאטצ' החדש של הדאצ' מאטצ', אני לא מצליח להוריד אותו, הדלקתי וכיביתי את סטים עשרות פעמים, לא עזר, אין איזה כפתור של "CHECK FOR UPDATES"??? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by dani,

שמרתי בפיפא (2005) כמה ריפליים שלי אחרי שאני שם גול. עכשיו - אחרי שהריפליי עולה הכפתורים (להריץ קדימה ואחורה ושל הזום...) לא מגיבים כשאני לוחץ עליהם. חשבתי בהתחלה שהמשחק נתקע אבל אני יכול ללחוץ עם העכבר ולהזיז יענו ב Free cam את הזווית. יש למישהו מושג מה קורה שם?.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. שלום הורדתי משחק דרגון בול זי + אימולטור הכל עובד אבל אני מחפש עוד מי שיודע מאיפה אפשר עוד יבורך בבקשה לינקים מקורות תודה חברים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים