עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לאחר עדכון המשחק לגרסא 1.5 ראיתי משהו מעניין (חוץ משיפור של 30% בFPS בממוצע בבדיקה הפנימית) בהגדרות SHADER - ההגדרה הראשונה משמאל - ישנה אפשרות DX10 - שכמובן לא נותן לי לבחור בגלל שאני WIN XP למישהו יש VISTA+COH+8800 שיכול לבדוק? זה צריכה להיות חדשה די מרעישה (אולי הגיע הזמן לעבור לויסטה)

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by jackhammer,

קראתי ביקורת על המשחק החדש הזה שעושה שימוש במנוע הסורס של HL2 http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=108661 לכל אורך הביקרת הוא מדבר על הקופסא הכתומה מישהו יכול להסביר לי על מה בדיוק מדובר? מה זה הקופסא הכתומה....

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by 3d7,

חבר שלי משחק בNeed for Speed - Undercover בXBOX, והוא אמר לי שהמשטרה עצרה אותו והחרימו לו את הרכב (אאודי TT טורבו), ועכשיו הוא צריך לנהוג במיצובישי איבו. איך הוא יכול לקבל את האאודי בחזרה?

4. Started by Bam65,

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5863 הכתבה פורסמה רק היום בבוקר

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. נותר שבוע בלבד להשקה הרשמית של Elden Ring המבטיח, מבית יוצרי Dark Souls, והדרישות החומרתיות הרשמיות עבורו אמורות להוות צפירת ארגעה לכל מי שעדיין לא מצאו הזדמנות לשדרג את החומרה שלהם מאז החל משבר השבבים לכתבה

6. Started by gilloze,

שלום, יש לי בעיה בpro evolotion soccer 6 אז ככה אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הגדרות הווידאו של התצוגה כאילו. בבקשה מי שיודע שיעזור יגיד לי איך נכנסים כי אני רוצה לשנות רזולוציה תודה גיל.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  7. הוא אומר לי לגבי בעיית מקום ...... אבל אני מתקין אותו בהרדיסק עם 200 ג'יגה פנוי ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by scribey,

Can't run 16-bit Windows program שלחצתי על ינסטול באוטו רן הוא כתב לי את זה יש לי כרטיס מסך ATi Rage 128 32Mb בבקשה אני עובד עצות מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by FARKASH7,

היום הגיעה השיא היום כבר נמעס לי והכול בגלל שVALVE החליטו להוריד את הCHEATING DEATH. כמו בכול סוף שבוע שיחקתי גם היום בCS1.6 כרגיל התחלתי וחיסלתי אנשים כמו מטורף אז הגיע האדמין והחליט משום מה שאני צ'יטר (WH) הביא לי קיק. חזרתי לסרבר והסברתי לו שאני לא צ'יטר(תאמת אני אפילו לא יודע איך להיות צ'יטר אף פעם לא לימדו אותי) והמשכתי לשחק משום מה יריתי על שתי קירות(אני תמיד יורה על קירות כי תמיד יש את הסיכוי שיהיה שם מישהו) ובמקרה מאחורי שניהם היו אנשים אחד חטף כדור לראש ואחד מת לאחר שהוא יצא וזהיתי אותו. האדמין בלי לחשוב פעמיים הביא לי באן סתם! התעצבנתי ועברתי לסרבר אחר עשיתי שם ריצה של 19-1 משהו כזה ויריתי בדלת ופגעתי במישהו שהיה מאחוריה בראש בום עוד באן. 2 באנים ביום אחד על כלו…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  10. מחפש המלצה למשחקים אסטרטגיה יש לי שני גיגה זיכרון מערכת הפעלה XP מעבד T545 CORE 2

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. במקרה כרגע גלשתי ב-GameDaily ומצאתי מוד מעניין למשחק Max Payne 2, בעזרת חיפוש קצר בגוגל עליתי על האתר של המוד, מצאתי גם טריילר למשחק. בקיצור, מישהו שמע על המוד הזה פעם? האם כדאי להוריד אותו?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  12. מישהו זוכר אותו? מה נסגר? מישהו פותח SERVER?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by yotam360,

איך מחליפים מקומות בכלי התחבורה???

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. Started by liiight,

דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם לשים את זה כאן או בפורום תצוגה. החלטתי כאן יש לי לפעמים ארטיפקטים מעצבנים במשחק, רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קורה. אני בOC קטן של המעבד (לא כרטיס המסך) אבל אני לא בטוח שזה קשור יש לי 61.77FORCEWARE

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by The Dom,

קניתי bf2 ועכשיו יש את ה קוד משחק שצריך להזין.. ואני כותב את הקוד בדיוק כמו שכתוב לי בכריכה שם וזה לא עובד לי... מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  16. WTF??? הבאטלפילד2 שלי פשוט התחרבש ומת...ככה בלי שום קשר למציאות... כשאני נכנס למשחק-הכל טוב ויפה,אבל כשאני מנסה להכנס לשרת,המשחק יטען את המפה,אבל כשאני אעשה JOIN [אחרי שהטעינה הסתיימה] המשחק יקפוץ לדסקטופ ויסגר...וזה קורה עם כל השרתים...WTF???לא עשיתי שינויים במשחק,לא התקנתי שום דבר חדש,ואפילו לפני כמה שעות עוד שיחקתי להאנתי למישהו יש שמץ?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by roy2002,

בשלב שלישי המשימה היתה להטמין פצצה בתחנת החשמל עשיתי אותה ,ועכשיו חזרתי אחורה ואין כלום הפצצה התפוצצה -מה עושים עכשיו לאן ללכת אני תקוע כבר יומים על זה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?! אז ככה ... יש איזה מין מעלית שאני צריך להכנס אליה ואני לא יודע מה הסיסמא לשם ... הנה תמונה: http://img249.imageshack.us/img249/5351/71608942ub0.jpg מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הסיסמא ?.. תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by Lost Spirit,

אתם כבר לא משחקים? יש לי הרגשה שעלינו לפתוח סטיקי V1.2 חדש חייבים לקמבק את המשחק! לא יעלה על הדעת שהמשחק (המצויין עלי להעיר) הזה ישכב לו בצד! מי איתי? ;D

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  20. במטרה להגיע למצב שהמחשב שלי מחקה כמה שיותר טוב את הXBOX שיש לחבר שלי קניתי ג'ויסטיק עם שתי ידיות אנלוגיות (כמו הידיות של הקונסולות) ורטט מובנה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל את הג'ויסטיק במשחקים כמו DOOM3 או NBA LIVE 2005 זה או שהג'ויסטיק לא עובד בכלל או שהוא עובד (בNBA) אבל אני לא מצליח ללהגדיר ולגרום למשחק להכיר בכך שלג'ויסטיק יש שני אנלוגים ורטט!! מה עושים??? חיפשתי המון בכל מקום והתייאשתי. אשמח לקבל כל רעיון לפתרון הבעיה. טל

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  21. כדי לשחק ב-CS:S אני צריך לקנות CZ? ואם יש לי HALF-LIFE2 אני יוכל גם לשחק ב-CS:S?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  22. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם vista תומך במשחקים שעולים על ה xp (לפחות האחרונים שיצאו)

23. Started by N.S,

אני צריך סידיקי מקורי של אנ ריל 2003.. מישהו יכול להביא לי?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by The Dom,

הגעתי למשימה בCAMPEIGN של הRED BAL EXPRESS. הכול טוב ויפה, לא יותר מידי מסובך . אבל כשאני בא לחלץ את DOG COMPANY, אחרי שכבר פיניתי את האזור וכבשתי אותו, הם עדיין לא יוצאים מהבתים שהם מבוצרים בהם. מה אני אמור לעשות? http://img397.imageshack.us/my.php?image=cohhj4.png

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. אז כמו שרשום למעלה המשחק וייס סיטי (כן תקראו לי ישן אבל הדודים שלי באו ורצו לשחק בו...) מתמזער לשורת המשימות כל 3-4 דקות וזה מעצבן שכל פעם צריך להעלות את זה מחדש..מישהו יודע מה הבעיה? אליאב.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.