משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אני היום באתי להתקין Dungeon Keeper ובהתחלה הוא מציג לי שגיאה שצריך מערכת עם 98 \ nt או יותר ויש לי XP והוא עדיין לא מוכן להתקין, מדוע? מפרט: מעבד: למטה זיכרון: למטה כרטיס מסך: R9550 אז... מה הבעייה של הבחור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מתכוון ללאגים בתפריטים וכו'.. אני פשוט לא רוצה לקנות משחק ואז להדפק .. אז יש לי עוד שאלה, לאלה ששחקו בדמו של COD2, מה דעתכם? מה עדיף לקנות? BF2 או COD2? את הQUAKE 4 \ FEAR אני מעדיף לקנות בפעם אחרת אז ההתלבטות שלי היא בין BF2\COD2 (HL2 הוצאת מאופפציות כי אני מעדיף משחק מלחמתי.. ) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היום הגיעה השיא היום כבר נמעס לי והכול בגלל שVALVE החליטו להוריד את הCHEATING DEATH. כמו בכול סוף שבוע שיחקתי גם היום בCS1.6 כרגיל התחלתי וחיסלתי אנשים כמו מטורף אז הגיע האדמין והחליט משום מה שאני צ'יטר (WH) הביא לי קיק. חזרתי לסרבר והסברתי לו שאני לא צ'יטר(תאמת אני אפילו לא יודע איך להיות צ'יטר אף פעם לא לימדו אותי) והמשכתי לשחק משום מה יריתי על שתי קירות(אני תמיד יורה על קירות כי תמיד יש את הסיכוי שיהיה שם מישהו) ובמקרה מאחורי שניהם היו אנשים אחד חטף כדור לראש ואחד מת לאחר שהוא יצא וזהיתי אותו. האדמין בלי לחשוב פעמיים הביא לי באן סתם! התעצבנתי ועברתי לסרבר אחר עשיתי שם ריצה של 19-1 משהו כזה ויריתי בדלת ופגעתי במישהו שהיה מאחוריה בראש בום עוד באן. 2 באנים ביום אחד על כלו…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כל פעם שאני נכנס שרת שיש בו PunkBuster אז אחרי כמה שניות השרת מתנתק ויש הודעה: PunkBuster violation: PunkBuster kicked player "הכינוי שלי" ?(for 0 minutes ...PB INIT FAILURE מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי לכולם! האם אתם מכירים משחק מירוץ מכוניות טוב שאפשר לשחק בו אחד נגד השני באותו מחשב (מקלדת וג'וייסטיק)?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי את הטראינר הסטנדרטי הזה ששוקל 124 קיי , עם מישהו יכול להזכיר לי איך אני מפעיל אותו אני יודה לו מאוד .
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין את הCRYSIS ואני מגיע לנקודה מסוימת בערך ב75 אחוזים מההתקנה ומקבל שגיאה על קובץ סאונד מסוים בAIRFIELD יש לי אפשרות לבטל לנסות שוב להתעלם. אם אני מנסה שוב אז זה לא עוזר ואם אני מתעלם אז יש עוד מלא קבצי סאונד כאלה דפוקים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לסדר?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בבאטל.נט כמובן. בכל שלוש השנים שאני משחק במשחק הזה (מאז הבטא ב2002), מעולם לא טרחתי להשקיע זמן בsingle player. בכל מקרה, לאט לאט אני מתחיל להשתעמם בזמן האחרון. הכימיקלים אינם מה שהיה פעם, ונדמה כאילו שהחתולים רצים מהר יותר. no fun for me, then. המשחק האחרון ששיחקתי ברצינות היה Far Cry (סיימתי אותו, עם חבר שלי ביחד - עשינו תורות, 24 שעות ביממה - על הרמת קושי הכי גבוהה ). התקנתי (מה התקנתי, קניתי) את World Of Warcraft, אחרי קומבינה שלא הייתה מביישת שום יבואן סמים (נסו להשיג את המשחק ותבינו למה אני מתכוון - חבר שלי הזמין אותו באמאזון לחבר שלו בארה"ב, ששלח לנו את הסיריאל נאמברס, ואז עשיתי מנוי ונתתי כתובת באוסטרליה, שירשו לי לשחק). אני עדיין משלם להם דמי מנויי חודשיים,…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי bf2 ועכשיו יש את ה קוד משחק שצריך להזין.. ואני כותב את הקוד בדיוק כמו שכתוב לי בכריכה שם וזה לא עובד לי... מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק NEED FOR SPEED UNDERGROUND אני יצרתי משתמש למשחק באינטרנט איך שאני נכנס לשרת אני מנסה לעשות עם מישהו מרוץ ו זה אומר לי שאי אפשר להתחבר עם FIREWALL ויש לי firewall מובנה כי יש לי נתב :-\ מישהו אולי יודע איזה פורטים צריך לפתוח?! כל דבר שיכול לעזור תגידו........
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הכוונה האם אפשר לשחק בגרסת המחשב אחד במקלדת ואחד בגיימפד באותו זמן?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
זה מה שהוא רושם לי בהתחלה, ואני לא מצליח לשחק. מישהו יודע מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן הגעתי במשחק למצב שהעיר נשרפה ונשלטת ע"י גובלינים נכנסתי פנימה ויצאתי שוב והחייל שם אומר לי שצריך לסגור את השער עם האש מישהו יודע מה עושים? נראה לי שהתקדמתי, נכנסתי ליד השער ועברתי למקום חדש...
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה ... יש איזה מין מעלית שאני צריך להכנס אליה ואני לא יודע מה הסיסמא לשם ... הנה תמונה: http://img249.imageshack.us/img249/5351/71608942ub0.jpg מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הסיסמא ?.. תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לנשק BFG 9000. הו הה בתוך חדר והיה צריך קוד לחדר ולא מצאת את הקוד אז פשוט השכתי ולא לקחתי אותו ועכשיו אני איזה 2 שלבים בהמשך. יש דרך אחרת לקחת אותואו שעכשיו אני תקוע בלעדיו על סוף המשחק?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עם ההצלחה הנאה המסתמנות ל-Assassin's Creed Valhalla לאחר הפוגה בסדרה, האם גם דחייה של מספר חודשים בתאריך הנחיתה של משחק הפעולה הבא בסדרת Far Cry יאפשר לנו לקבל מוצר מפתיע לחיוב?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a9%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-total-war-warhammer-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 11 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, אנשים? השמועה מספרת שיש לנו פרק עמוס בתכנים ושמועות שונות. יש לנו סקירה על באטלפילד והבטא של סוקום 4 החדש. סקירה על 3 דמואים טריים מהחנות (רד פאקשיון, יו דונט נו ג’ק וראש’ן אטאק) 4 משחקים לאייפון/איפאד (דיפ, לייטסייבר, בלאסט מונקיז הישארלי, וטריאל אקסטרים) מלא מלא חדשות (הסאגה של אנונימוס וסוני, תוכן להורדה למשחקים שונים, הטאבלט של סוני, PSP, אקסבוקס ועוד..) שובה של השאלה השבועית, שאלות מאזינים ועוד. תחרות התחפושות שלנו הגיעה לסיומה ואנחנו שמחים להכריז שמכיוון שאנחנו לארג’ים כוווולם זוכים בפרסים. (לזוכים, תודה שהשתתפתם – פרטים נוספים …
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשחק במשחק(BF3) ואני לא רוצה שהוא ישחק לי ב-MP שהוא לא יודע לשחק(חשובה לי הסטטיסטיקה). כמו שכבר שאלתי בכותרת האם חייבים להתחיל מהתחלה(אין לי כוח לסיים את ה-SP הזה עוד פעם) או שאפשר להיכנס למשימות מסוימות בלי שזה ימחק את הנקודה שהגעתי אליה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכם הפעלתי את ההתקנה וזה רושם לי את ההודעה הבאה: עשיתי את כל מה שרשום שם לסגור את כל התוכניות רוקנתי את הTemp Files ובדקתי את האינטרנט כלום לא עובד מה אפשר עוד לעשות?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
במחיר סמלי או לשהאיל CDKEY לכמה זמן?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המשחק רניגיייד והוא איבד את הדיסק משחק, אז הוא הוריד FIX ל-NO CD. הבעיה היא, שעכשיו, המשחק עולה והכל, אבל לא מופיעים שום תפריטים (כדוגמת ה-SINGLE PLAYER וכו'). כל מה שרואים זה את תמונת הרקע. מה הוא אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
(אני לא בטוח אם זה שייך לראשי אם כן תגידו ואני ימחק.) ניסיתי להכין סרטון ועשיתי דמו וניסיתי להקליט את הדמו עם המשחק CL_avidemo משהו כזה.. וזה הוריד את הFPS לשלוש (מ60 קבוע) ואז גם ההקטלה יצאה כאילו בכזה FPS... מה עשיתי לא נכון? ואם יש איזה דרך לעשות את זה בלי פראפס? (לא מה שאני ניסיתי כאילו)
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני משחק ופתאום עולה לי השגיאה הזאת
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-