משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שאני באמצע לב ואני מתתי ואני רוצה לחזור לשמירה , אז אם זה לא QUICK SAVE , אז הבנתי שאני חייב לצאת למסך הראשי ולהעלות את השמירה , אבל גם זה לא עובד. הוא חוזר לי לתחילת השלב. עכשיו עד שגיליתי שאפשר לשמור עם F5 על QUICK , גם אותו אני לא מצליח להעלות. בקיצור , אני מת באמצע איזה שלב , ואני מתייאש כי אני צריך לעשות הכל מהתחלה! מישהו יודע מה הבעיה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי את המשחק RAYMAN2 הבריחה הגדולה (מקורי) ואני מנסה ללא הצלחה להפעיל אותו תחת וינדוס XP האם ישנה דרך כלשהיא להפעיל אותו (על האריזה מצויין שהוא מיועד למע' הפעלה 95/98
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לא הבנתי זה אותו משחק ? רק שם שונה ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
משחק מאזור שנת 98; מכונת כדורים בצבעים שונים, אני לא זוכר בדיוק את המטרה, אבל צריך להכניס לתוכה כדורים ולתכננן את המסלול. הרקע אם אני לא טועה הוא קלף עם רישומים של לאונרדו דה וינצי. מקווה שתוכלו לזהות, ותודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני שיחקתי בsilverfall הרגיל ואח"כ ראיתי פה שכתוב משו על זה Silverfall Earth Awakening זה תוספת למשחק או שזה משחק בפני עצמו?! ואם זה תוספת-איך אני אמור להתקין אותה? קודם את המשחק הראשון ואח"כ את זה?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לפורום התותחים . התקנתי מחשב חדש לחבר עם המפרט הבא : מעבד: P4 630 3GHZ 64 BIT לוח : GIGABYTE CHIPSET 945 PL-G דיסק: 200GB WD SATA2 זיכרונות:512*2 KINGSTON 533 DDR 2 מארז: ATX2 ? 500W כ.מסך: GIGABYTE 6600GT DDR3 256MB צורב LG DVDRW 4167 התקנתי מערכת הפעלה WIN MEDIA CENTER ,דרייברים וכו'... הכל היה בסדר בהתקנות . התקנתי לו את המשחק FAR CRY ואיך שהמשחק מתחיל (ממש בקטע הראשון בתעלה) יש צבעים לא טובים - התעלה היא בצבע צהוב במקום אפור/ירוק התקנתי דרייברים אחרים - לא עזר החלפתי את הכרטיס מסך באחד אחר , זהה לחלוטין - עדיין יש לי את אותה הבעייה . האם הלוח אם יכול להיות הבעייה ?? אולי יש הגדר…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אנחנו מעלים לערוץ את הסטרימים אבל בראשון ובשני לא היה לנו שמירה שלהם כדי להעלות אותם ל Youtube אז שלחנו קישור שלהם תודה לתומכים !
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה בעוד כמה חודשים יש לי יום הולדת ואני לא יודע בדיוק מה לקנות 1. האופציה הראשונה היא לקנות PS2+ צ'יפ וכרטיס מסך חדש משהו כמו הכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856 2. או אני יכול לקנות רק 360 PR אני לא יודע מה יותר משתלם כי יש משחקים בלעדיים ל 360 והבולט שבינהם הוא GTA IV אבל לעומת זאת עדיין יוצאים משחקים ל PS2. גם המשחק Bully בוטל לבוקס ויוצא בלעדי ל PS2.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק ואז אני מקבל הודעת שגיאה כמו פה בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
Can't run 16-bit Windows program שלחצתי על ינסטול באוטו רן הוא כתב לי את זה יש לי כרטיס מסך ATi Rage 128 32Mb בבקשה אני עובד עצות מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך מדריך לשחקן המתחיל במשחק Survival Project בבקשה תביאו לי!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי יש לכם רעיונות מה יכולה להיות הבעיה במשחק FIFA-06 שהוא לא רץ חלק ? מפרט בחתימה. משחקים כמו HL2 , FAR CRY וכבדים אחרים עובדים אצלי עם פילטרים בצורה יותר טובה מאשר המשחק הזה.. הטמפ' אצלי במעבד בסדר גמור ( עד 57 מעלות במאמץ ) ובמארז עצמו אין יותר מ-35 מעלות. הכבדות מורגשת בעיקר ( למי שמכיר את המשחק יבין על מה אני מדבר) בהתקפות מהירות ובמצבים ליד השער. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אחד ממנהלי פורטל המשחקים GAME-POSTION שעומד לעלות לרשת. לאתר יהיה דומיין בינלאומי, שרת, עיצוב, תיכנות וכל מה שאתר מצליח צריך. עם אתה חושב שאתה כותב יותר טוב מכל אחד אחר, בלי שגיאות כתיב, יצירתי, מקורי ובעל חשיבה מוזמן ליצור עימי קשר בדרכים הבאות: מסנג'ר: volikmoshe@012.net.il אימייל: talvolik@walla.co.il *אנו מחפשים עוד שותף לניהול (יתרון למישהו שיכול להשקיע כסף- לא חובה! ) יום טוב, טל.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
משחקים בסגנון GTA\מאפיה\הסנדק או משחקי אסטרטגיה C&C ובסגנון כזה.. או משחקים כמו הנסיך הפרסי תודה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב אני פותח תדיון כי המילחמה בשלבים הראשונים שהPS3 יצא ביפן והWII אומד לצאת בימים הקרובים ככה שכל אחד יוכל להביעה את דעתו על הקונסולות החדשות XBOX360- אני חושב שסך הכל הוא ממשיך טוב לXBOX הרגיל אם היתרונות והחסרונות המחיר שלו קצת יקר לטעמי אבל למי שרוצה מכשיר בעיקר למישחקי מולטיפליר מקוונים כרגע אין ספק שזה המכשיר המתאים יש לו גם תידית הכי טובה בשוק למישחקים סטנדרטים וזה גם היתרון חשוב אבל מבחינת שחקנים אחרים ולא גימרים אין לא הרבה מה להציע חסר לי מספיק:RPG יפנים\מישחקי פלטפורמה\אסטרטגיה בתורות\ועוד כמה סוגים של מישחקים וגם אם יש עוד מישחקים בLIVE שאפשר ליקנות בזול בישביל זה לא קונים 360 כי המכשירים האלה לא מנצלים מספיק תחומרה PS3- סוני עשתה הרבה טעויות איתו וכרגע המכשי…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הגעתי לשלב של התיאטרון לנקודה שבה אני שולח אחד מהצוות לפרוץ את המחשב (הוא עומד וחשוף לירי) אני והשני מנסים לחפות עליו מהצדדים עם הכמות הבלתי נגמרת של הטרוריסטים. הם נמצאים בכל מקום,גם בקומות הגבוהים (תאי צפיה פרטיים למעלה) ואני לא מצליח לעבור את זה. מה לא ניסיתי,טקטיקה של רימוני עשן להסוות את פורץ המחשבים ,רימונים. איכשהו אני מצליח לעבור את הגל הראשון,הגל השני שהטרוריסטים עושים סנפלינג מהתקרה פוסל אותי כי הם הורסים את המחשב . למישהו רעיון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מחפש קודים וטריינרים למשחק הנ"ל ואני אל מוצא כלום אני תקוע במשימה בחלל אני הרגתי כבר את כולם אבל אני לא מוצא חליפת חלל איפה זה אולי אתם יודעים :-\
-
STARWARS BATTELFIELD לא מצליח להתחבר לסרבר. יש לי את הגירסא העודכנת... הבעיה....אפילו עם PATCH אני כל הזמן מקבל BUSY לכל הסרברים.
-
טוב אז אני אצל ISAACC משהו כזה בהוליווד והשגתי לו את הקלטת ואני בביובים שנמצאים אחרי שאני הורג את המכוער הראשי בבית שבו צולמה הקלטת הם אומרים לי להשלמתי את הקווסט וכבר חזרתי דרך הביובים ואז שאני בא אליו לקבל מידע הוא שואל אותי אם בכלל יצאתי לשם ..... אני חושב שזה באג ואם זה לא אז בבקשה מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני בשלב של מן מרכז מחקר ענקקק. היו מלא שבויים (40 בערך), חיסלתי כבר את כל הטרוריסטים והשבויים בסדר וחסר לי משימה אחת: secure the briefcase. מה אני אמור לעשות??? חיפשתי שעתיים איזשהו תיק ואין שום דבר שאני יכול לעשות איתו משהו. מישהו יודע איך לעזור?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום הורדתי את קומנד אנד קונקר אפיסוד 1 שני חלקים של 4 גיגה שבהם אמורים להיות כל המשחקים שלהם איך אני אמור לפתוח אותם זה מופיע בתור קיבוץ אבל שאני פותח מופעים לי מלא קבצים קטנים וזה לא מתאים לתוכנה דימון טולס תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי אנשים אני טס לחול לתקופה ויש מצב יהיה משעמם לפעמים אז מחפש משחקים עם גרפיקה סבירה ועלילה כיפית שירוצו על הכרטיס מסך הזה כל סיגנון יתקבל CORE2DUO 4GB RAM
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני פשוט לא יודע מה לעשות... אני צריך לתקוף את הכוכב אבל המשחק לא נותן לי,אלה מודיע לי משהו.. ממה שהוא מודיע לי הבנתי שDARTH VADER צריך להגיע לשם אבל אני לא מוצא אותו:
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6163905.html?tag=latestnews;title;1 w00t!! :jump: והנה רשמים מעודכנים מהמשחק: CES 07: Hellgate: London Updated Impressions http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/news.html?sid=6163906&om_act=convert&om_clk=newlyadded ולחדשות המרעישות ביותר:
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-