עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by maphisto,

בפרק השני ,בתוך הארמון צריך למצוא דרך לפתוח את הדלת האחרונה שבתוכה נמצא הרכיב האחרון לתיקון ה"אוניה המרחפת" חיסלתי את כולם שם ואין שום רמז . עזרה פליזז.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by TripMan,

הורדתי את הגרסא של HARTED התקנתי את המשחק, העברתי את תיקיית הקבצים ביחד עם הקראק, אני מפעיל את המשחק פתאום אני מקבל כאלו מסך של המשחק ממזור בשחור ואז הוא גודל ונעלם. וזהו אין כלום. מה הבעיה שיכולה להיות?? ואיך לתקן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by davis5,

אני בינתיים נצתי רק demo

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by kobibo,

אני נמצא בעיר שם עלי לנטרל כמה דברים וישנו איזה טנק מעצבן שמפטרל,איך לעזאזל מורידים אותו?

5. Started by redti,

אז ככה לא מזמן התחלתי לשחק והגעתי לשלב שאני משחק עם חבר של פרודו סם אם אני לא טועה? אני צריך להבריח אותו מהדרקון המעופף! הגעתי לקטע שאני יורד בסולם לתוך ביוב מתחיל ללכת הורג מפלצות פשוטות.....ואז אני הולך מכות עם איזו מפלצת רעה במיוחד פי 2 מהגובה של המפלצות הרגילות! יש לו ביד אחת כדור פלדה עם קוצים מחובר לשרשרת,יד שניה הוא מזיק מקל גדול במיוחד ! איך עוברים את המפלצת? צריך להרוג אותה כי מכות זו לא אופציה מולה :-\ מה עושים ? ואני מדבר על המשחק LORD OF THE RINGS:RETURN OF THE KING

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  6. ממש בשלב הראשון, יש איזה קטע שהורגים איזה 4 שומרים ואז יש סרט כזה שנכנס כדור עם אש לתוך קיר וניהיה שם חור וכנראה שצריך להיכנס לשם, אבל כדי להגיע לשם צריך לעלות על חומה קטנה ולזוז שמאלה רק עם היידים, כי אי אפשר לעבור בהליכה בגלל שיש פסל של פנים כאלה שמפריע, ואז אחרי שעוברים את הפסל אפשר לעלות לחומה השניה וקצת הולכים שמאלה ויש עוד פסל של פנים. ואז אני ניסיתי לרדת כך שאני יעבור עם היידים אבל אני לא מצליח לגרום לו לרדת. ואז ראיתי שיש איזה דגל שמתנופף לו שמאלה וימינה וחשבתי אולי לקפוץ ולאחז בו, אבל זה גם לא הצליח. יש למישהו רעיון מה אני צריך לעשות בבקשה?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by sergey_k,

ילדים שרוצים לירשם יכתבו את השם שלהם מספר איי סי קיו משחקים על הרמה האחרונה ו 6 דקות

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by spastic,

שלום, רציתי לדעת האם ATI Radeon X800 GTO יצליח לסחוב את II medieval total war בגרפיקה הכי טובה? האם בשביל משחק כמו טוטאל וור עדיף להשקיע בכרטיס מסך עם 512 זיכרון? האם כדאי לי לשדרג את הזיכרון (512) לג'יגה? תודה!

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by asus7,

מתי יוצא המשחק EMPIRE EARTH 3 ?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by אבי11,

יש לי את המשחק RAYMAN2 הבריחה הגדולה (מקורי) ואני מנסה ללא הצלחה להפעיל אותו תחת וינדוס XP האם ישנה דרך כלשהיא להפעיל אותו (על האריזה מצויין שהוא מיועד למע' הפעלה 95/98

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  11. לא הבנתי זה אותו משחק ? רק שם שונה ?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. Started by gangsta,

חבר שלי נכנס לMP-SA משחק קצת ואז זה נתקע הוא חייב לעשות ריסט ואז זה כותב לו : http://img129.imageshack.us/img129/8346/52326557wj3.jpg מה הבעיה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 9 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה? הכל טוב? שמחים לשמוע. ד”ש לסבתא! השבוע יש לנו פרק קצת שונה בשבילכם – לוני שלנו נקרא לשרת את המולדת ועלה לצפון לטחון קצת מילואים… הוא בטח אוכל שם סרטים שהוא ב-Operation Flashpoint או משהו… אבל אל תתנו לזה להבהיל אתכם, כי הבאנו שחקן חיזוק מיוחד – סיב שלנו, מצוות הפאנבויז המקורי, חזר אלינו לפרק אחד! השבוע היו לנו פחות סיקורים, אבל השיחה נסחפה ונכנסו לדיונים בכמה נושאים שאין לנו בכלל ספק שתמצאו אותם כמאוד מעניינים (עתיד המוב והקינקט, הזמנת משחקים מחו”ל), וכמו תמיד היו צחוקים והרבה כיף. אנחנו מזכירים לכם שתחרות התחפושות נושאת הפרסי…

14. Started by djass,

אני תקוע באיזה שלב שאני לא יודע מה עושים אינה תמונה http://www.swf.co.il/out.php/i16779_.jpg עם מישהו יודע עם אני קרוב לסיום המשחק?? תודה לעוזרים??

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by Impreza,

יש לי מפרט בחתימה שאמור להריץ בלי שום בעייה את המשחק והוא גם עושה את זה, אבל שמתי לב שיש כמה טקסטורות לא טובות או שאני מסתכל למטה ותוך שנייה נעלמת המכונית מצד שני ולא רואים את כל הנוף לפעמים מישהו יודע מזה? אני משתמש בדרייברים 4.9 ובאף משחק לא עושה לי בעיה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by TermiNal,

אני תקוע בשלב Comunications משהו. יש שתי דלתות, האחת נעולה ובשבילה צריך PDA של מישהו מהמחלקה והאחת פתוחה ובתוכה גופה שלידה ה-PDA הנחשק. אומנם כאשר אני לוקח את ה-PDA הדלת ננעלת! חשוב לציין שאם איני לוקח את ה-PDA הדלת נשארת פתוחה. זאת הדלת מבחוץ - וזה הבפנים - (אפשר לראות ליד האיש את ה-PDA) אשמח אם תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  17. Started by navk2,

שמעו, ניכנסתי לתיקייה של CNC3 וראיתי שם ש 2.4 (!) ג'יגה מהמשחק זה סירטונים שלא מועלים בכלום ! עכשיו אני משחק רק בסקרימיש וברשת ככה שאני לא צריך סירטונים.. איך אני מעיף אותם ? אם אני אמחק אותם המשחק יעבוד כמו שצריך ? תודע...

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  18. אהלן אנשים! הנה המשחקים מהטורניר הברונז פלטינום שארגנו Amit ו-Gulzar! וגם עזרו לי לשדר (וגם Sectorix) - סיבוב 2 - סיבוב 3 - חצי גמר - (לינק למשחק הבא בסוף הסרטון) גמר - (לינק למשחק הבא בסוף הסרטון) מקווה שתיהנו

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by *NightMare,

הגעתי לכוכב הראשון (שכחתי את השם), כשאני יורד מהחללית לוקחים אותי ואת חברי למעצר... עכשיו שחררו אותי שם ואני לא יודע מה לעשות הלאה... הלכתי אל האישה שהתקשרה אלי, וסכמתי להביא לה אידה דרואיד או משהו כזה... איך אני ממשיך מכאן? לאן ללכת? עם מי לדבר? איפה זה נמצא? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  20. יש לי את הCORDLESS RUMBLEPAD 2 של לוג'יטק ובפנדלים לא משנה איזו ידית אני מוזיז תמיד זה בועט לי למרכז. מישהו נתקל בזה, ובכלל איך זה אמור לעבוד, איך מכוונים? תודה.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by timac,

Midnight Club 3: DUB Edition Remix Midnight Club 3: DUB Edition מישהו יודע מה ההבדל בין שניהם?? תודה..

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. http://www.basketsim.com/ על אותו סגנון אבל זה הרבה יותר אינטנסיבי תמהרו להירשם מי שרוצה, המשחק הזה חדש, רק נפתח, ולכן, אם תתחילו עכשיו ותמשיכו אתם תהיו בצמרת ולא תהיו בליגות התחתיות חח ;D יום טוב.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by inspire2006,

האם למשחק הנ"ל, קיים קובץ הגדרות שבו אוכל לשנות את הרזולציה באופן ידני, מבלי להכינס לתוך המשחק עצמו? הבעיה שלי היא שאינני מסוגל להפעיל את המשחק ברזולציה נמוכה מ-1024X768, ואילו ברירת המחדל היא ברזולוציה נמוכה יותר. בתודה, אור.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  24. קניתי עכשיו hl2 עכשיו יש לי הרד דיסק שמחולק ל2 c מערכת d משחקים קיצר יש לי כבר סטיים עם אקונט של הלף לייף 1 עליו ואני רוצה להתקין את הhl2 בd סטיים מסודר ומאורגן כדאי שאני יכול לשחק css דרך הסטיים קיצר בהקתנה של hl2 התיקת ידע היא d:steam\ ואי אפשר לשנות את זה ואז בסוף ההתקנה אני רואה שיש לי ככה d:steam\steam ושם הhl2 ושאני עושה register עם הסידקי הוא אומר לי להתקין לפני זה את hl2 דרך הדיסקים ואז לעשות registrt קיצר מה עושים אני משתגע כבר ודרך אגב ניסתי לשנות את התיקית יעד אבל אין כפתור כזה יש next back rest ועוד כפתור אחד שמראה לי כמה שטח יש לי בכול כונן אבל אני לא יכול לבחור שם כלום תודה לעזורים !

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  25. הינה אומרים לי למכור 3 שחקנים ולקנות שלושה שחקנים וזה מה שאני עושה ואז זה מגיע לי לפהhttp://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%ee%e4%20%ec%f2%f9%e5%fa.JPG וזהו אי אפשר להמשיך

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.