משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהתאכזבתי מהציפייה של המשחק TREMINATOR 3 THE REDAMPTION לPC הייתי רוצה לדעת אם המשחק Mercenaries בPS2 יצא מתי שהו לPC??
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשנות את ההגדרות של השליטה במשחק (מקלדת). אני לא מצליח בכלל! הוא לא נותן לי גישה לשנות את כפתורי המשחק (מסירה, בעיטה וכד'..) הוא תקוע על שלט של XBOX בבקשה תעזרו לי..
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
P4 2GHZ NORTHWOOD 478 256*4 GF6600DP 400\500 GIGABYTE 128MB\128BIT
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש איזה שלב של איזה מפלצת שוכבת בתוך קופסא כזאת אם מים כתומים ואני לו יודע מה צריך לעשות ואני צריך להגיע לנקודה ירוקה ואני לא מצליח ניסיתי הכל ויש ליד הנקודה דבר סגול אני לא יודע מה לעשות השלב הזה אחרי המפלצות הגדולות ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש שחקנים לשחק נגדם אונליין בפרו אבוללושן סוקר 4. יש פה עדיין אנשים שמשחקים בו? דברו איתי. http://pes4online.acsv.net/downloads.html
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין את הפאטץ' הכי עדכני (יש קטעים במשחק שדמויות מדברות ואני לא שומע כלום וחוץ מזה הבנתי שיש עוד באגים) זה אומר לי COULD NOT RETRIEVE VERSION NUMBER! INSTALLATION WILL BE ABOTRED מישהו? עריכה: מה לעזאזל????? אני לוחץ על האייקון של המשחק... הUPDATER נפתח לי ואני עושה לו NO (כי זהל א עובד במילא כמו שכתוב למעלה) וזה מתחיל לטעון את המשחק וקורס!!! המשחק עבד לפני שעתיים בערך... לא עשיתי שום שינוי לשום דבר שקשור למשחק. יש לכם מושג מזה יכול להיות????
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
החלטתי לנסות את GOTHIC 3,עכשיו הבנתי שהמשחק מלא בבאגים ומה לא. איזה מודים כדאי להוריד בשביל לתקן את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כי לפי איך שזה נראה בסרטים זה נראה אמיתי לגמרי.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
לאחר עדכון המשחק לגרסא 1.5 ראיתי משהו מעניין (חוץ משיפור של 30% בFPS בממוצע בבדיקה הפנימית) בהגדרות SHADER - ההגדרה הראשונה משמאל - ישנה אפשרות DX10 - שכמובן לא נותן לי לבחור בגלל שאני WIN XP למישהו יש VISTA+COH+8800 שיכול לבדוק? זה צריכה להיות חדשה די מרעישה (אולי הגיע הזמן לעבור לויסטה)
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חבר שלי משחק בNeed for Speed - Undercover בXBOX, והוא אמר לי שהמשטרה עצרה אותו והחרימו לו את הרכב (אאודי TT טורבו), ועכשיו הוא צריך לנהוג במיצובישי איבו. איך הוא יכול לקבל את האאודי בחזרה?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
התקנתי תמחשק שאני יודע שהוא קצת ישן NEED FOR SPEED אני לוחץ על אינסטול מכניס תקוד לוחץ על YES ומה כותב שאני צריך להתקין DIRECTX 9 או מעל למרות שאני יודע שכבר יש לי הורדתי שוב פעם התקנתי לפחות 3 פעמים ועדיין כותב את הדבר המעצבן הזה הורדתי דרייבירים של NIVIDIA לא הולך עדיין כותב צריך להתקין דירקס 9 או מעל מישהו יכול להפחית ממני את העצבים וההתכוציות בלב ולעזור לי פה??? תודה [br]פורסם בתאריך: 21.10.2008 בשעה 13:46:46 דרך אגב זה NEED FOR SPEED MOST WANTED
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק במולטי אבל זה לא נותן לי להפעיל את הPB אני לוחץ אבל זה לא משתנה לON... מישהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט לאחר התקנה של כל משחק מופיע לי ההודעה הבאה: כיצד אני פותר את הבעיה?... ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הבנתי בישביל לשחק בעידכון של BF2 צריך להוריד אתה Refresh lock משהו כזה איך אני יודע עם יש לי את זה?
-
יש איזו תוכנה שמדמה רשת וירטואלית בשם hamachi לפי מה שרשום בפורום הזה: http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=3123&postdays=0&postorder=asc&start=0 אפשר לשחק ב Need for Speed Most Wanted דרך האינטרנט עם משחק lan מישהו ניסה כבר ? מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד עם המשחק nfsmw?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו זוכר אותו? מה נסגר? מישהו פותח SERVER?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
nfsc_demo.exe has encountered a problem and needs to close התקנתי מחדש דרייבר והתקנתי את הגירסא אחרונה DX9C ויש לי G965 ואיפה אני יכול לקבל עזרה בEA
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו פה משחק AGE OF KINGS המורחב... משחק ההמשך לAGE OF EMPIRES הקלאסי, מה אתם חושבים על המשחק ? אהבתם אותו ? ומה אתם חושבים על המחשק החדש AGE OF MYTHOLOGY. 8)
-
יש לי בעיה עם המשחק הוא נתקע תקיעות קצרות (לא נתקע לחלוטין אבל יש מעין תקיעות קטנות) ניסיתי להוריד את הרזולוציה אבל זו כנראה לא הסיבה לעומת זאת GRAW 2 עובד אצלי חלק יש לי AMD duaL core 4000+ 2 GB לוח אם GYGABITY M57 כרטיס מסך GEFORCE 8600 GT 256 MB ומערכת הפעלה ויסטה אולטימייט מה יכול לגרום לתקיעות האלה??
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חברה שלום אני תקוע בשלב 6 בקטע עם השמן הזה שהוא מפעיל לי מלא מכונות ירייה כאלה בתקרה אני כל פעם תקוע בגללם בפעם הראשונה הצלחתי איך שהוא להפסיק את החשמל של זה אבל כבר בפעם השנייה באמת נתקעתי והגעתי לקטע שאני רואה את האיש השמן , מנסה לעלות בתעלת איוורור והוא תקוע כזה בפנים ושאני מנסה להיכנס הוא נעלם ועכשיו אני כנראה צריך לתפוס אותו או משהו אבל שאני ממשיך יש מכונות ירייה ויש לי שם רק תעלת איוורור כזאת ואני לא יודע מה לעשות אני תקוע. עזרה?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כשאני שם אנטי אלסיינג או איך שלא קוראים לזה אז רוב הדברים ניהים בילתי ניראים......וליפעמים זה אפילו קורס....(יש לי מחשב חזק שאמור להריץ את המשחק חלק על הגדרות הכי גבוהות)
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי נייד חדש של LG דגם R400. הנייד בא עם כ.מסך MOBILE INTEL 945GM EXPRESS DX10 מעבד CORE DUO T2350 1.8MHZ זיכרון 1GB. WINDOWS VISTA קיצר אני התקנתי TITAN QUEST וכשניסיתי להפעיל אותו הוא פותח לי מסך שחור ואחרי כדקה של חשיבה מוציא לי הודעה שאומרת אז אחרי זה הורדתי את הDIRECTX הכי חדש מהאתר של MS וגם את הדרייברים הכי חדשים לכ.מסך. אך גם אחרי זה המשחק עדיין לא נפעל... אני יודע שהכ.מסך לא משו אבל לדעתי המשחק עדיין צריך לפחות לעלות. אתם יודעים אולי מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עם ה DOSBOX הקול עובד בדרך כלל עם כל המשחקים פשוט יש כאלה משחקים ששומעים את הקול ואת המוזיקה בצורה מקוטעת ואני לא יודע אם זה פגם במשחק , קובץ או בחירה לא נכונה של כרטיס קול . ב SETUP אני עובר כרטיס כרטיס ואין אותו דבר שומעים טוב ולרגע מקוטע .
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-