עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56770

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  2. ההמולה סביב בלאק פריידיי וסייבר מאנדיי דועכת, וזה הזמן לספר לכם על יממה אחרונה שבה אפשר לרכוש את מיטב כותרי הגיימינג של המחשב האישי בהנחות גדולות לכתבה: http://hwzone.co.il/נשאר-לכם-כסף-לזה-מבצעי-חורף-על-אלפי-משח/

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  3. כי לפי איך שזה נראה בסרטים זה נראה אמיתי לגמרי.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. שאני משחק במשחק אז הכל בסדר אבל אז שאני עובר לשלב השני כאילו למשימה השניה אז מופיע לי שגיאה שכתוב שאני לא יודע בדיוק מה כתוב זה בערך ככה *********** לא יכול להיפתח בגלל שהפעלת הזיכרון של ******* היא לא redm כמובן שהכוכביות זה לא באמת זה סתם זה במקום אותיות אז מי שיודע את התשובה לזה בבקשה שיעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by canti,

יש לי PD 2.8 X1600 PRO 512 זכרונות DDR2 512*2 אני אמור להריץ את זה בהליכה... אבל כשאני מפעיל את זה יוצא לי טבלה כחולה ועושה ריסט אוטמטי. והדיסק טוב כי זה עובד אצל חבר שלי. ויש לו חד ליבה עם גיפה 5...

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. Started by tzolerguy,

מישהו מצליח לעבוד אם התוכנה החדשה של EA קניתי את BATTLEFIELD 2142 ויש לי ממש הרבה בעיות להתחבר עם התוכנה למישהו יש פתרון או את אותה בעיה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by yotam360,

איך אני משחק בו סינגלפלייר??? אני יודע שהיא שאלה מטומטמת אבל אני לא מצליח...

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by yotamos,

אני משחק משחק שנקרא mu online משחק די מגניב ואני רוצה להקים גם אחד כזה ופשוט רציתי לדעת באיזה אתר אני יכו למצוא הוראות מקווה שתצליחו יותם

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by -AKEL-,

פעם כשהייתי מוסיף את החפצים לתקיה של Downloads זה היה מוסיף לי אותם בלי שום כל בעיה... למה עכשיו הוא לא מוסיף לי אותם??? :s05:

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. האם חייבים צ'יפ כדי להפעיל צרובים או שיש כזה דבר שנקרא דיסק הפעלה שמאפשר להפעיל צרובים?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by הוגו היד,

יש לי רק שני משחקים מותקנים במחשב: the suffering ו madden nfl 2004 ופתאום שניהם לא עובדים אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ההפעלה (mainapp.exe לדו) נתקל בבעיה ועליו להיסגר מה זה יכול להיות, לא התקנתי כלום ואין לי חיבור לאינטרנט במחשב הזה מה זה יכול להיות? יש לי השערה של וירוס אבל אנטי וירוס מעודכן לא גילה כלום

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. Started by Mortar,

רציתי לדעת אם מישהו פה משחק AGE OF KINGS המורחב... משחק ההמשך לAGE OF EMPIRES הקלאסי, מה אתם חושבים על המשחק ? אהבתם אותו ? ומה אתם חושבים על המחשק החדש AGE OF MYTHOLOGY. 8)

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. Started by gabig12,

יש לי בעיה עם המשחק הוא נתקע תקיעות קצרות (לא נתקע לחלוטין אבל יש מעין תקיעות קטנות) ניסיתי להוריד את הרזולוציה אבל זו כנראה לא הסיבה לעומת זאת GRAW 2 עובד אצלי חלק יש לי AMD duaL core 4000+ 2 GB לוח אם GYGABITY M57 כרטיס מסך GEFORCE 8600 GT 256 MB ומערכת הפעלה ויסטה אולטימייט מה יכול לגרום לתקיעות האלה??

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. הטורניר יהיה בבאטל נט לבעלי משחק מקורי. הפרס הוא משחק קופסא בעולם ווארקראפט בשווי 230 שח. לידיעה המלאה: http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=8721 שימו לב, איני רוצה לפרסם את האתר, איני בצוות שלהם, אלה אני מפרסם רק את הטורניר של קהילתי הרשמית שם.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. הגעתי לשלב של התיאטרון לנקודה שבה אני שולח אחד מהצוות לפרוץ את המחשב (הוא עומד וחשוף לירי) אני והשני מנסים לחפות עליו מהצדדים עם הכמות הבלתי נגמרת של הטרוריסטים. הם נמצאים בכל מקום,גם בקומות הגבוהים (תאי צפיה פרטיים למעלה) ואני לא מצליח לעבור את זה. מה לא ניסיתי,טקטיקה של רימוני עשן להסוות את פורץ המחשבים ,רימונים. איכשהו אני מצליח לעבור את הגל הראשון,הגל השני שהטרוריסטים עושים סנפלינג מהתקרה פוסל אותי כי הם הורסים את המחשב . למישהו רעיון? תודה.

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by FatherBoard,

כשאני יוצא מ-UT (הראשון, לא 2003), אז המשחק נסגר והכל, אבל המוזיקה של המשחק ממשיכה להתנגן ברקע, והדרך היחידה לסגור אותה זה ע"י CTRL+ALT+DEL. הצעות?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  17. Started by maphisto,

בפרק השני ,בתוך הארמון צריך למצוא דרך לפתוח את הדלת האחרונה שבתוכה נמצא הרכיב האחרון לתיקון ה"אוניה המרחפת" חיסלתי את כולם שם ואין שום רמז . עזרה פליזז.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by cyberX,

שלום, יש לאח שלי בעיה במחשב כשהו מפעיל את המשחק, לאחר זמן מה שנע בין 15 דקות לשעה וחצי , פתאום המשחק יורד לאיזה 8FPS זה מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון 9600GT 512MB אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שהמעבד מהווה צאוור בקבוק למרות שהסימנים מוכרים לי ממקרה שהיה לי עם קריסיס 2 במחשב שלי , שהייתה תוכנה שהגבילה את הכרטיס מסך שלא יתחמם יתר על המידה וזה הוריד את ה-FPS לאחר כמה זמן (GEST אני חושב זה שמה) אצל אח שלי לא מצאתי תוכנה שמגבילה את הכרטיס מסך , חיפשתי ב-TASK MANASGER ב-PROCESSES מה אתם אומרים ? אם הוא יוריד את ההגדרות יפעל חלק כל הזמן ? יש אולי איזה הצעות לפתרון הבעיה ? תודה מראש ! פרסמתי תגובה באכול הרישמי אבל…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by yanivsk,

תגידו יש אפשרות לשחק את המשחק הזה תחת ויסטה בלי שה PB יעיף אותך על החמש שניות הראשונות מכל שרת עריכה: OK מצאתי איך, פשוט מריצים את המשחק תחת ADMIN וזהוא.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה תישמעו בקטע אחד במישחק כול פעם שאני מגיע עליו המסך מיתכבה ולא מגיב,וצריך לעשות ריסט,בפעם השניה שזה קרה לי זה נתן VPU ERROR פתחתי את המארז וניקיתי את הכרטיס מסך אחרי זה זה נתן ארור יצא לשולחן העבודה העלתי תמישחק וזה המשיך לשחק,אחרי זה זה פשוט ניקע פתחתי תמחשב וראיתי שהמאוור שבא עם הלוח [המאוור הקטן הזה] לא עבד נתתי לו דחיפה קטנה עם האצבע והוא פעל, אחרי זה זה נתן לי VPU ארור שוב, והמסך ניתקע כזה כול פעם ומעלות של מעבד זה 65 גג ושל כרטיס המסך זה 60 [בזמן הארור]. מה אפשר לעשות כדאי ליפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Battlefield 2142 - PC Crysis יש לי כרטיס 6800GT AGP האם הוא יריץ את המשחק טוב יש איזה גרף שמראה את הדברים האלה? תודה רבה זאביק

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. Started by darkdude,

זוכרים שהיה פעם משחק משטרה ממכר כזה... שהשחקן שלט רק בכוונת והרג הרבה פושעים... התנועה של השחקן התבצעה באופן אוטומטי והשחקן רק כיוון את הכוונת והרג... אני זוכר שהבוס הראשון היה אחד שזרק עלי חביות אדומות כאלה...השלב הראשון היה בחנות תכשיטים כזאת והתפתח למרדף מכוניות...(אם זה עוזר למישהו...) מישהו זוכר מה השם של המשחק... אני מחפש אותו המון זמן ולא מוצא...=\תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  23. למי שפספס פעם שעברה, או סתם רוצה לראות מה השתנה, והשתנה הרבה, יש עוד פעם אפשרות להוריד את המשחק לתקופה של 7 ימים. אזהרה: דרוש מעבד חזק ולפחות חצי גיגה זיכרון. מומךץ בחום גיגה או שבקרבות גדולים יהיה קשה לשחק. בקצרה, זה משחק פעולה המוני שבו "קרב קטן" הוא של 20-40 אנשים, וקרבות גדולים יכולים להגיע לכמה מאות. בנוסף למה שלמדנו לצפות מכל משחק פעולה, כגון רוס"ר, רובה צלפים, טילי כתף, רימוני רסס, טנקים ומטוסים, כאן יש גם טילי נ"מ מונחי מחשב או מצלמה, רימוני פלזמה, מטוסי תובלה, הנדסה קרבית, תותחנים, נגמ"שים, שריונות רובוטיים ועוד הרבה. יש גם דרגות, דרגות פיקודיות, מדליות, וכו. מומלץ בחום להצטרף ליחידה. יחידה יכולה להגיע עד 10 אנשים, ועד 3 יחידות יכולות ליצור מחלקה. דרגות רגילות מ…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  24. יש איזה שלב של איזה מפלצת שוכבת בתוך קופסא כזאת אם מים כתומים ואני לו יודע מה צריך לעשות ואני צריך להגיע לנקודה ירוקה ואני לא מצליח ניסיתי הכל ויש ליד הנקודה דבר סגול אני לא יודע מה לעשות השלב הזה אחרי המפלצות הגדולות ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. כשאני מפעיל את המשחק (את השמירה), הוא תופס לי כ200 מגה בזיכרון. כשאני חוזר לווינדוס כשהמשחק פועל ובודק טמפ' בCore Center,הטמפ' היא 70 מעלות(טמפ' של המעבד). ניסיתי לסגור תוכנות כדי שהזיכרון לא יעבור את ה512 מגה שיש לי. עכשיו השאלה היא האם זה הטמפ' של המעבד שגורמת למשחק לקרטע? או שהבעיה היא בכרטיס מסך? נ.ב. גם בSim City 4, הטמפ' היא כ 70 מעלות והמשחק עובד טוב.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.