עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כי לפי איך שזה נראה בסרטים זה נראה אמיתי לגמרי.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  2. אני שיחקתי בsilverfall הרגיל ואח"כ ראיתי פה שכתוב משו על זה Silverfall Earth Awakening זה תוספת למשחק או שזה משחק בפני עצמו?! ואם זה תוספת-איך אני אמור להתקין אותה? קודם את המשחק הראשון ואח"כ את זה?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  3. עיתונאי שמסקר את שני הצדדים ומחליט איזה דברים לשחרר לעיתונות...נשמע מעניין: http://www.gamershell.com/download_19938.shtml

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by natan805,

משחק טוב?. מה המטרה של המשחק פחות או יותר .האם זה בסגנון שעושים כסף וקונים טנקים או שקונים כמה טנקים שרוצים בלי כסף או שיש הגבלה כי בשלב הראשון קניתי טנקים ולא ראיתי שום דבר שמזכיר כסף או משהו שמתבזבז אז קניתי כמה שבא לי.האם זה ככה? ב.איך מזיזים את המסך לאלכסון כמו שעושים במקש space אבל שהמסך יעצור ולא שאם אני עוזב את המקש הוא חוזר לברירת מחדל.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  5. אני מעלה את המשחק ואז אני מקבל הודעת שגיאה כמו פה בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by magafaim,

אני רוצה לשחק במולטי אבל זה לא נותן לי להפעיל את הPB אני לוחץ אבל זה לא משתנה לON... מישהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by Bessmertniy,

אני מחפש משחק בסגנון theme hospital משחק כזה שאתה מנהל איזה משהו ... תחנת חלל , בית , בית חולים , בית משוגעים לא איכפת לי אבל משהו שכייף הכי כייף זה theme hospital אבל משום מה הוא לא רוצה לעבוד לי ( :'( :'( :'( יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by club_501,

מה אני צריך לעשות פה? אסור להרוג את החייל הזה ואת הבן אדם שיושב בחדר ההוא וכל הזמן המפקד הזה ברקע אומר שנגמר הזמן ועוד משהו

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מחפש קודים וטריינרים למשחק הנ"ל ואני אל מוצא כלום אני תקוע במשימה בחלל אני הרגתי כבר את כולם אבל אני לא מוצא חליפת חלל איפה זה אולי אתם יודעים :-\

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by marlboro,

http://vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13969

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by cyberX,

שלום, יש לאח שלי בעיה במחשב כשהו מפעיל את המשחק, לאחר זמן מה שנע בין 15 דקות לשעה וחצי , פתאום המשחק יורד לאיזה 8FPS זה מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון 9600GT 512MB אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שהמעבד מהווה צאוור בקבוק למרות שהסימנים מוכרים לי ממקרה שהיה לי עם קריסיס 2 במחשב שלי , שהייתה תוכנה שהגבילה את הכרטיס מסך שלא יתחמם יתר על המידה וזה הוריד את ה-FPS לאחר כמה זמן (GEST אני חושב זה שמה) אצל אח שלי לא מצאתי תוכנה שמגבילה את הכרטיס מסך , חיפשתי ב-TASK MANASGER ב-PROCESSES מה אתם אומרים ? אם הוא יוריד את ההגדרות יפעל חלק כל הזמן ? יש אולי איזה הצעות לפתרון הבעיה ? תודה מראש ! פרסמתי תגובה באכול הרישמי אבל…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by WeGF,

ממצב אנשים השם שלי דני ואני פתחתי ערוץ גיימינג לפני חודש אני עם 33 סאבים נעמנים ו1500 צפיות הנה דוגמה לסרטון חדש שלי http://www.youtube.com/watch?v=59mwRssFUAI&feature=c4-overview&list=UUHuMxDtX_c1nLhNJFhD5HcA

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by RTTW,

היי אנשים... בתקופה שרק יצא הסטים עוד לפני HL2... קניתי בזמנו בשנת 2000 או 99 את חבילת HL1-אדרינלין פאק... קיבלתי שם את HL1 משחק השנה , את ההמשך OF ואת TFC הראשון ... קיצר הייתי משחק כמובן בהתחלה דרך שרתים מזדמנים אחרי זה הופיע הסטים ונירשמתי לשם ולא ממש השקעתי שם ורשמתי שטות במקום מאוד חשוב!! למקרה שאני שוכח את הסיסמה אני צריך את השם של החיה הגיבור האהוב עליי או משהו כזה... קיצר מאז שנת 2003-04 +- אני לא יודע איך להיכנס לחשבון הזה שיש לי את המשחקים הראשונים!! ועכשיו יש לי עוד חשבון סטים HL2 SILVER ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אני רוצה לשחק קצת ב-HL1 אם השיפורים של הגרפיקה ואני לא יכול אני רוצה שהם יעזרו לי החברה מסטים... מה עושים???? מבקש עזרה וזה באמת חשוב לי...…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה תישמעו בקטע אחד במישחק כול פעם שאני מגיע עליו המסך מיתכבה ולא מגיב,וצריך לעשות ריסט,בפעם השניה שזה קרה לי זה נתן VPU ERROR פתחתי את המארז וניקיתי את הכרטיס מסך אחרי זה זה נתן ארור יצא לשולחן העבודה העלתי תמישחק וזה המשיך לשחק,אחרי זה זה פשוט ניקע פתחתי תמחשב וראיתי שהמאוור שבא עם הלוח [המאוור הקטן הזה] לא עבד נתתי לו דחיפה קטנה עם האצבע והוא פעל, אחרי זה זה נתן לי VPU ארור שוב, והמסך ניתקע כזה כול פעם ומעלות של מעבד זה 65 גג ושל כרטיס המסך זה 60 [בזמן הארור]. מה אפשר לעשות כדאי ליפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. היי אנשים אני טס לחול לתקופה ויש מצב יהיה משעמם לפעמים אז מחפש משחקים עם גרפיקה סבירה ועלילה כיפית שירוצו על הכרטיס מסך הזה כל סיגנון יתקבל CORE2DUO 4GB RAM

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  16. היי, יש לי בעיה מאוד מעצבנת במשחק Assassins Creed, כשאני בא עם סכין להרוג מישהו, או מבצע פעולה שיש בה יותר מאלמנט אחד המשחק נתקע לי לשתי שניות, ואז חוזר למצב הרגיל. בדקתי בהגדרות של הגרפיקה, וניסיתי אפילו להוריד להגדרות יותר נמוכות כי חשבתי שאולי יש עומס על המערכת, אבל כלום לא עזר. חוץ מזה, בהגדרות של Quality ו- Detail משהו.. הסמן היה לי על אחד לפני אחרון, ואני חושב שיש לי כרטיס שיכול לסחוב את המשחק הזה על מקסימום. גם המקשים במשחק הזה מאוד מבולבלים ונאלצתי לשנות אותם, זה נראה כאילו אני מפעיל את המשחק מאימולטור של PS3, בגלל התמיכה העלובה. ד"א, אם זה משנה יש לי את גרסת המשחק של RELOADED. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להגיד לי גם כיצד אפשר לצאת מהמשחק? זאת המערכת שלי: E7200 4G…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by De_Lu_xE,

יצאה לי הנשמה עד שהצלחתי להשיג את הפאץ לניד פור ספיד אנדרגראונד ולבסוף הצלחתי . נכנסתי בתפריט של המשחק לאונליין ואז אני לוחץ על המשפט העליון בתפריט ואז מופיע לי לשים שם וסיסמא. מאיפה אני אמור לדעת מה השם והסיסמא? כי הוא לא נותן לי להכנס הוא אומר שהשם לא טוב!!! היות ואני לא מבין בזה כל כך אשמח אם משהו יוכל להדריך אותי איך להכנס ל-Online Game כי אני מת כבר לשחק אותו באנטרנט. תודה....!!!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. Started by ag43,

באתר המרכזי הוא נותן לי קישור לFILEPLANET שיורד מאוד לאט ונתקע אחרי 2 גיגה. יש מקום שאפשר להוריד אותו מהר ללא הפרעות?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by navk2,

שמעו, אני כרגע בתוך האובליביון, יענו בתוך השער הזה אחרי שפגשתי את הנסיך, ואז הוא אמר לי למצוא את האבן SIGIL או משהו כזה.. מה אני אמור לעשות ? זה ממש ממש בהתחלה, אולי אחרי שעה וחצי של משחק.. תודה !! ותגידו מישהו מכיר מדריך טוב ופשוט באנגלית ? (כאילו כזה שמסביר מה לעשות בכל קטע..) או שיש כזה בעיברית ? פשוט אלא שיש ב GS מסובכים לי טיפה..

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by R0ck,

האם ניתן לשנות את הרזולוציה במשחק הזה (640x480)? כמו כן את רמת הצבעים, שככל הנראה עומדת על 16 ביט בלבד? חפשתי ולא מצאתי ובהגדרות הווידאו ניתן לבחור רק בין "High & Low" זה נראה ממש רע, אני מוכרח לציין...

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by Component,

שלום. אחי רכש את המשחק Falcon 4.0 והוא מחפש ג'ויסטיק איכותי (עד כמה שאפשר) למשחק. תקציב -100-200 ש"ח תודה. עריכה: האם אני אוכל למצוא גם מצארת (ככה כותבים אני מקווה) במחיר דומה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. בחברת EA Games מתכוננים במרץ להשקתו של Battlefield 1 הגדול לכתבה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56770

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by nokobik,

אהלן אנשים, אני מחפש שחקנים לשחק נגדם אונליין בפרו אבוללושן סוקר 4. יש פה עדיין אנשים שמשחקים בו? דברו איתי. http://pes4online.acsv.net/downloads.html

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by Domovoi,

החלטתי לנסות את GOTHIC 3,עכשיו הבנתי שהמשחק מלא בבאגים ומה לא. איזה מודים כדאי להוריד בשביל לתקן את המשחק?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.