משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון Magic the gathering או yugioh זה לא ממש משנה לי איזו ואם צריך אמולטור אם אפשר את שם המשחק ואיך אני אוכל לשחק בו תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מדבר על UT2K3 הכנסתי פנים חדשות לדמות מהמשחק בעזרת התוכנה UPAIN עכשיו איך אני בדיוק משחק בדמות הזאת בתוך המשחק? איפה אני שומר אותה??
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
nfsc_demo.exe has encountered a problem and needs to close התקנתי מחדש דרייבר והתקנתי את הגירסא אחרונה DX9C ויש לי G965 ואיפה אני יכול לקבל עזרה בEA
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הגעתי לשלב של התיאטרון לנקודה שבה אני שולח אחד מהצוות לפרוץ את המחשב (הוא עומד וחשוף לירי) אני והשני מנסים לחפות עליו מהצדדים עם הכמות הבלתי נגמרת של הטרוריסטים. הם נמצאים בכל מקום,גם בקומות הגבוהים (תאי צפיה פרטיים למעלה) ואני לא מצליח לעבור את זה. מה לא ניסיתי,טקטיקה של רימוני עשן להסוות את פורץ המחשבים ,רימונים. איכשהו אני מצליח לעבור את הגל הראשון,הגל השני שהטרוריסטים עושים סנפלינג מהתקרה פוסל אותי כי הם הורסים את המחשב . למישהו רעיון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני ממש בהתחלה אחרי שאני נוחת, אוסף את החיילים שלי ואנחנו מסגים משהו שעולה לאוויר.... ואז אני צריך למצוא את "דורון"...... מה אני עושה שם? לאן ללכת?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חבילת ה-Humble Bundle החדשה מספקת לנו דיל מעולה כמיטב המסורת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק אבל הוא בצרפתית....יש אוליי איזה קובץ או משהו שיהפוך אותו לאנגלית? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני נמצא בעיר שם עלי לנטרל כמה דברים וישנו איזה טנק מעצבן שמפטרל,איך לעזאזל מורידים אותו?
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שמעו אני מתקין הכל טוב ויפה.. אני מכניס את הדואר והסיסמא שלי ! סבבה הכל טוב.. אחרי זה אני הולך ל play games ואז אין לי שם את הכונטר להתקים מה אני עושה אנשים בבקשה תעזרו לי או שתבואו ל 301758862 בבקשהההההההההההההה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במשחק SimCity Societies. כל פעם שאני פותח אותו, מופיע מסך הפתיחה עם ה-Play (כמו בכל המשחקים של EA) ואחרי שאני לוחץ על Play מופיע חלון כזה: מה לעשות כדי שהמשחק יפעל? תודה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום!!!! אני די חדש בקטע ואני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. יש לי בעיה במשחק no one lives forever 2: בפרק הרביעי "A spy in a H.A.R.M way" בחלק "Inner Yard" (אני מקווה שלא טעיתי באיות המקומות), אין לי מושג איך להגיע ל- "New record buildings". יש חומה ששעריה חשמלים ואי אפשר לעבור אותה (אחי הקטן עבר כבר מזמן את הקטע הזה והוא טוען שצריך לקפוץ מעל החומה, וניסיתי, וזה ממש ממש לא הולך!!!). זה אחד המשחקים האהובים עלי ואני לא רוצה להשתמש בקוד של "לעבור שלב" בשביל לעבור את הקטע הזה, כי זה סתם הורס את כל הכיף! אם למישהו יש מושג איך עוברים את המקום הזה - בבקשה תעזרו לי!!!! בצפייה לתשובה, קובי, Red Fox.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2143672,00.asp
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל את המשחק (את השמירה), הוא תופס לי כ200 מגה בזיכרון. כשאני חוזר לווינדוס כשהמשחק פועל ובודק טמפ' בCore Center,הטמפ' היא 70 מעלות(טמפ' של המעבד). ניסיתי לסגור תוכנות כדי שהזיכרון לא יעבור את ה512 מגה שיש לי. עכשיו השאלה היא האם זה הטמפ' של המעבד שגורמת למשחק לקרטע? או שהבעיה היא בכרטיס מסך? נ.ב. גם בSim City 4, הטמפ' היא כ 70 מעלות והמשחק עובד טוב.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שמעו, אני כרגע בתוך האובליביון, יענו בתוך השער הזה אחרי שפגשתי את הנסיך, ואז הוא אמר לי למצוא את האבן SIGIL או משהו כזה.. מה אני אמור לעשות ? זה ממש ממש בהתחלה, אולי אחרי שעה וחצי של משחק.. תודה !! ותגידו מישהו מכיר מדריך טוב ופשוט באנגלית ? (כאילו כזה שמסביר מה לעשות בכל קטע..) או שיש כזה בעיברית ? פשוט אלא שיש ב GS מסובכים לי טיפה..
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני תקוע באיזה שלב שאני לא יודע מה עושים אינה תמונה http://www.swf.co.il/out.php/i16779_.jpg עם מישהו יודע עם אני קרוב לסיום המשחק?? תודה לעוזרים??
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה זה Cap Space... שאני רוצה להחליף שחקן עם קבוצות אחרות, אז הם שולחים לי הודעה ובא הם אומרים שאין לי Cap Space ואני צריך לפנות מקום... מה זה בכלל Cap space? ואיך מפנים מקום?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה להפנות אתכם לכתבה שפורסמה היום ב y net לגבי שנאים שמתחממים וגורמים נזק לרכוש במידה והשנאי שלכם תקול תוכלו לקבל אחד חדש בדואר. הכתבה נמצאת במדור המחשבים של y net .
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי PD 2.8 X1600 PRO 512 זכרונות DDR2 512*2 אני אמור להריץ את זה בהליכה... אבל כשאני מפעיל את זה יוצא לי טבלה כחולה ועושה ריסט אוטמטי. והדיסק טוב כי זה עובד אצל חבר שלי. ויש לו חד ליבה עם גיפה 5...
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני לא מבין מה אני צריך לעשות שם כיאלו טיפסתי על המקומות האלה שאפשר ליקפוץ עליו אבל את המקום שהוא מנסה להגיע לו לפנים אני תמיד מפספס אותו ובמקום השני של הקפיצה שאני אמור להגיע אליו לכתף אני תמיד עף מימנו ולא מצליח להאחז בו תודה על העזרה נ.ב מוזר שאין טרד רישמי למשחק הזה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
תקוע במשימה הרביעית.. ליווי של כמה מטוסים עם מטוס קרב [המשימה השנייה עם המטוס] הרגתי את כל המטרות, אין לי במה לפגוע, אני סתם טס באויר ואני לא מקבל "משימה הושלמה" כאילו אני תקוע במשימה. מה עושים שם? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
העם השלב שבו אני צריך לנצח על הגג אחד סיני ואז הוא נופל מהבנין זה האחרון?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
אני מחפש משחק בסגנון theme hospital משחק כזה שאתה מנהל איזה משהו ... תחנת חלל , בית , בית חולים , בית משוגעים לא איכפת לי אבל משהו שכייף הכי כייף זה theme hospital אבל משום מה הוא לא רוצה לעבוד לי ( :'( :'( :'( יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-