משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56770
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.intelcapabilitiesforum.net/IceStormFighters.zip 184 מגה. *תמונות בקרוב.[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 20:29:01 תמונות וחוות דעת - המשחק באמת מותאם לQuad Core.. כל נסיון להריץ אותו על ההגדרות ה'גבוהות' מביא את המשחק לתצוגת סלייד שואו. די משעמם, אין ממש משחקיות. הייתי יותר קורא לחבילה הזו.. בדיוק מה שהיא - Tech Demo.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בעיה נפוצה לפי מה שהבנתי, עוד מהדמו אפילו (מה שכנרה אומר שזה בעיה במחשב ולא בנשחק) מישהוא יודע מה הפיתרון? הפורומים של המשחק עכשיו לא עובדים (לי לפחות), וגם כשהם עבדו לא ממש מצאתי שם משהו חדש (תעדכן דריברים, תבטל HW SOUND...)
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
:\ נימאס לי לנסות לעבור את זה יש שם איזה קאץ' ואני לא מוצא אותו בהתחלה בא לי חצי עכביש כזה חצי בן אדם....אני הורג אותו בשתי חלקים הכל טוב ויפה.... אחרי שאני מסיים את זה בא עוד חלק מהאדמה ואיתו באים עוד מלא אנשיםם וזה לא ניגמר:\ מפרקים אותי עכשיו יש איזה דרך להוריד את הדבר שבאמצע? כי עם יריות זה לא הולך והאנשים לא מפסיקים לבוא עד שאני מת... העליתי כמה תמונות שתבינו איפה אני http://img125.imageshack.us/img125/6830/shot00001if4.jpg http://img400.imageshack.us/img400/6425/shot00003js5.jpg
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מפרט בחתימה שאמור להריץ בלי שום בעייה את המשחק והוא גם עושה את זה, אבל שמתי לב שיש כמה טקסטורות לא טובות או שאני מסתכל למטה ותוך שנייה נעלמת המכונית מצד שני ולא רואים את כל הנוף לפעמים מישהו יודע מזה? אני משתמש בדרייברים 4.9 ובאף משחק לא עושה לי בעיה
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם .... מאיפה אני יכול להשיג קראק למשחק need for speed most wanted ?? ובבקשה תביאו לינקים .... זה מאוד חשוב !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם מישהו פה משחק בגילד ורס? אם כן, באיזה רמה, איזה גילדה, סוג? מי שלא מכיר את המשחק הזה, זה משחק RPG באינטרנט, יש כאלה שאומרים שזה MMORPG ויש כאלה שזה אומרים שזה MORPG, מכיוון שאי אפשר לראות אנשים שיוצאים ל"שדה הקרב", המשחק מתמקד בעיקר בקטע של ה PVP.. יש המון קווסטים מאוד טובים, יש משימות שצריך להשלים אותם לאורך קו העלילה.. בקיצור משחק מדהים, בעיקר למי שאוהב לשחק עם חברים. אני כרגע אלמנטליסט\מסמר, רמה 13, גילדה OG.. יאלה תגובות :
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היי אנשים , דיי מזמן , שנת 99 או 00 , היה את המשחק הזה Rollcage מעין מרוץ מכוניות , שיכולות לנסוע על שני הצדדים , ותוך כדי המירוץ יכולת להשתמש בכל מיני נשקים כדי לפגוע בשאר המכוניות שמתחרות בך. אני ממש מת לשחק במשחק הזה שוב , הבעיה שאני לא מצליח למצוא מאיפה להוריד אותו. הורדתי את הדמו מאיזה אתר , אבל הוא לא עובד , אני חושב בגלל שזה מותאם ל 3dfx , או משהו.. יש שם קובץ הפעלה של d3d ושל glide , ושניהם לא עובדים. זה מפעיל את המשחק וישר חוזר לווינדוס. למישהו יש איזה רעיון מאיפה אני יכול להוריד את המשחק המלא ? (בתנאי כמובן שהוא כבר משוחרר ואפשר להוריד אותו באופן חופשי כי אני לא חושב שעדיין מוכרים אותו ) ואם לא , אז אולי עזרה להפעיל את הדמו ... תודה. עריכה : זאת הכתבה …
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עיתונאי שמסקר את שני הצדדים ומחליט איזה דברים לשחרר לעיתונות...נשמע מעניין: http://www.gamershell.com/download_19938.shtml
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
משחק טוב?. מה המטרה של המשחק פחות או יותר .האם זה בסגנון שעושים כסף וקונים טנקים או שקונים כמה טנקים שרוצים בלי כסף או שיש הגבלה כי בשלב הראשון קניתי טנקים ולא ראיתי שום דבר שמזכיר כסף או משהו שמתבזבז אז קניתי כמה שבא לי.האם זה ככה? ב.איך מזיזים את המסך לאלכסון כמו שעושים במקש space אבל שהמסך יעצור ולא שאם אני עוזב את המקש הוא חוזר לברירת מחדל.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חשוב לציין קודם כל שהמשחק מקורי ולא הורד מהאינטרנט. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ניסיתי להבין והבנתי שצריך לעדכן את הMEDIA PLAYER, עדכנתי אותו לגירסא 11.. הכל טוב ויפה אבל ההתקנה עדיין לא עובדת... עשיתי הכל, אני מתקין עם שני הדיסקים והכל, ופשוט ממש ממש בסוף של ההתקנה זה מה שאני מקבל : [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק וכשאני מפעיל אותו הוא מגיע ל intro של אנוידיאה וישר משם יוצא לדסקטופ. יש לי דרייברים מעודכנים של כרטיס מסך ודירקט איקס ואפילו התקנתי אותם עוד פעם והוא לא מוכן להפעיל את המשחק. עזרה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
האם זה נכון .ואם כן משהו יכל להגיד לי את השם המדוייק שלו? ועוד שאלה האם יצא טלאי ישראלי?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה שאני מבקש זה האם מישהוא מכיר אתר שעושה משלוחים לישראל גרגע המחיר הכי זול בארץ הוא 1150 ש"ח לDSLITE אז אם המחיר כולל משלוח יצא לי פחות אני אשמח .
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קודם כל, אני מאמין שפה יש הרבה יותר אנשים שיש להם את השלט הזה(DUAL ACTION של LOGITECH), מאשר בפורום חומרה. אז נתחיל. קניתי את הדואל אקשן (הראשון) לפני 4 שנים בערך, והוא עשה בעיות (אחרי שנה וחצי) שהסטיק השמאלי זז קצת ימינה אוטומטית בלי לגעת בכלל. אז ככה שבכל המשחקים השחקן הלך לי ימינה כברירת מחדל, ולא עמד במקום כברירת מחדל. אז הלכתי לחנות שממנה קניתי והחליפו לי. עכשיו, לפני חצי שנה בערך עוד פעם זה קרה לי, אך משום מה זה קורה אחרי מספר דקות, ולא ישר שמתחילים לשחק. אז הלכתי לחנות ולא רוצים להחליף לי, כי הם מחברים את זה לזמן קצר (2-3 דקות), ומנתקים. אז אולי מישהו נתקל בבעיה זו ויודע איך לסדר? או שמע, זה נזק בלתי הפיך? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קודם כול, לכול החכמולוגים שסתם ישאלו אפילו בלי לדעת מה הקשר- יש לי דרייברים מעודכנים+משחק מקורי+גרסא 1.41. כשאני נכנס למשחק ואני רוצה לעשות ספרינט ולוחץ על הSHAIFT השמאלי, כלום לא קורה(זה לא לאג). גם כשאני נכנס למטוס ורוצה לעלות את החרטום למעלה כלום לא קורה ואני מתרסק. כשאני בודק בOPTIONS הכול כרגיל וכול המקשים מסודרים כמו שצריך אך משום מה אני יכול רק ללכת ולהשתמש בעכבר כדי להחליף נשקים. איך לעזאזל אני פותר את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני ממש בהתחלה אחרי שאני נוחת, אוסף את החיילים שלי ואנחנו מסגים משהו שעולה לאוויר.... ואז אני צריך למצוא את "דורון"...... מה אני עושה שם? לאן ללכת?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חייב הסבר דחוף איך להתקין תמישחק אני לא מבין איך!!!! חשבתי זה התקנה רגילה כמו פיפ'א ניד פור ספיד אבל זה בקובץ אוינרר והוא לא מבקש סי די 2 לא כלום!! חייב הסבר מלא איך להתקין בבבקשה!! תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קיבלתי באן מיוט בשרת שלכם , אני לא יכול לכתוב כלום בצ'אט... אם אפשר להוריד את זה אשמח למה יש הרבה דברים שצריך לכתוב לפעמים ואני לא יכול להגיב.. טנקס
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מדובר בהרחבה כלומר אני צריך שיהיה לי את הראשון כדי לשחק בו ?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש אופציה למונדיאל בפיפא 2005?ב-2004 לא היה...
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שאני מתקין את Team Sabre expansion המסך הזה עולה לי מה צריך לעשות אולי פא'צ ??
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במשחק, אני משחק ופתאום התמונה קופאת, נתקעת ואין מה עלשות חוץ מריסטרט. המפרט שלי הוא p4 2.4GHZ, 512 ram וכרטיס מסך 6600GT, וספק ג'נרי 500W. ד"א ההגדרות על low. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מחשב עם 127 משחקים שונים טלפונים סלולריים עם 125 כותרים פלייסטיישן 2 עם מאה כותרים בדיוק נינטנדו DS עם 52 משחקים PSP עם 33 כותרים בלבד אקס-בוקס 360 עם 20 כותרים חדשים פלייסטיישן 3 עם 18 משחקים ווי וחמשת משחקיו גיימבוי אדבנס עם 2 כותרים אקס-בוקס, גיימקיוב והפלייסטיישן 1 נמצאים בתחתית הטבלה ובתחילת עידן השכחה עם כותר אחד בלבד לכל קונסולה. מקור : http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=99891
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-