משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם נתקעתי במשחק הנל בשלב 7 אחריי שאני לוקח סוס........ובורח מהזקן אז אני עוזב באיזו שלב את הסוס ועולה על הר אבל אין לאן ללכת! חרשתי את כל המסך פשוט אין לאן ללכת מישהו יודע מה עושים שם????תודה
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
למה אומרים שהם סתם פורט מסריח ? גרפיקה אחת הטובות שראיתי, משחקיות ממש ממש טובה, אפילו שזה חוזר על עצמו, זה כיף.. כאילו בנו את המשחק הזה בישבלי, מוטרף לגמרי !! איזה כיףףף... אה, חוץ מהעלילה שנראה כאילו לקחו אותו מסרט אקשן גרוע.. "תזהר, IT WENT BE EASY !!" אני סופר דופר ממליץ ! וגם אחרי שמסיימים אותו זה ממש כיף לרוץ ולירות כמו פלסטנאי ששכח לקחת את הכדור היומי... ד"א, אני מריץ אותו על הכול על MAX חוץ מהצל שהוא על LOW וגם הרזו' שלו על LOW, עם 4AA ו 4 AF ! ורואים סוף הדרך... ותודה רבה רבה ל (G) שהמליץ לי על המשחק !!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
חזרתי לשחק ביצירת האומנות היפה ביותר שנוצרה כמשחק למחשב האישי וכשהורדיתי את הפאץ' האחרון גיליתי שהוא מוסיף אופציה למשחק מרובה משתתפים. רק מה, איפה אני מוצא שרתים למשחק? אני מעלה את האופציה והכל אבל הרשימה של השרתים ריקה. יש לכם מושג איפה אני מוצא אנשים לשחק איתם וכתובות IP שלהם? טנקס
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הגעתי לקטע שבו אני צריך להיכנס לחדר הנעול במלון... השגתי את הערכה לפריצת מנעולים,אבל אני לא יודע כמה צריך להכניס למנעול ובאיזה סדר לכוון אותם מישהו יודע ?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
התקנתי את הדמו וכאשר הפעלתי על האייקון ההפעלה זה נכנס למשחק היה מסך שחור ופיתאום זה התחיל לי את המחשב מחדש בלי שום סיבה למה??? מישהו יודע את הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לאחר כניסה למשחק , אני בחור משחק חדש ורמה ואז מוצג הסרטון , לאחר שהסרטון נגמר ישנו מסך שחוק למספר שניות והשמחק יוצא לשולחן העבודה וזהו . ככה זה בכל ניסיון הפעלה . אם למישהו הייתה אותה בעיה אני אשמח אם הוא יכתוב על זה ויעזור בפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הכל עבד טוב אבל כדיי להחזיר את המצב לקדמותו צריך לעשות ENABLE בקטע הזה הוא קרס, במחשב של אח שלי זה דווקא עובד טוב לי יש AMD לו אינטל (לא להזכיר שמות משחקים ושימושיי התוכנה וכל כדיי שזה יהיה חוקי) תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ממליץ ממליץ ממליץ! משחק מצויןןןן אני נסיתי הרבה מאוד משחקים וזה היחיד שאהבתיייייי אני כ"כ מרוצה ממנוו.. מומלץ לכולם לנסות!
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ובכן, המפרט שלי בצד, המחשב החדש כרגע בתיקון במעבדה כיוון שהייתה ועדיין יש בעיית תקיעות במשחקים כבדים כגון Lost planet ו bf2142. הבייה מתבטאת בזה שהמשחק נתקע לחלוטין, מבלי אפשרויות לסגור או משהו אחר. ניסינו במעבדה אני והטכנאים בIQPC לראות מה הבעיה ולא מצאנו מה... החלפנו לוח חדש, מעבד חדש, כרטיס חדש ושונה (LEADTEK) זכרונות.. בקיצור, הכל! וזה ממש מוזר, שמנו גם את המשחק על מערכות חדשות לגמרי ולא הרצנו מהארד דיסק שלי, והמשחק נתקע - על לוחות ה DS3 של גיגהבייט.... מה יכולה להיות הבעיה!?? אני לא קולט מה זה.... מילא זה היה נתקע לי רק בlost planet אבל זה גם נתקע ב2142, אמנם אחרי שעה ו... ולעיתים יותר, אבל בכל זאת זה מפריע! למישהו או משהו יש רעיון מה זה?!? בעיית תאימות עם הלוח וה880…
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ב-CS אני ידע שזה דרך הקונסול , אבל לא בכל המשחקים אני מצליח להכנס לקונסול . למשל -Hitman Blood Money כיצד לבדוק FPS ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
גם בהגדרות הכי נמוכות הוא כל שנייה נתקע מעבבד דיורון מזדיין עם 256 זכרון 5200 pci
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני משחק cs ואני מתקרב למישהו מהשחקנים התמונה מתחילה לקפוץ לי ולהיתקה זה התחיל רק בשבוע האחרון ואני משחק על 30 ping ואני לא מבין למה זה אם מישהו יודע מה אני יכול לעשות אז בבקשה תעזרו לי או שיש פקודה שאני צריך לרשום תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני תקוע במשימה של Reilly's Rangers, אני הגעתי לבית חולים Lady of hope hospital, גמרתי בטחלס את המשימה אבל כשהגעתי לגג לתקן את המעלית הוא מבקש ממני A Fission Battery, איפה אני מוצא את זה??? אני ישמח אם מישהו יגיב תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
האם יש שם משימות (כמו COD) או שזה משחק רשת ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשחק מאיזה אתר בחול (אני וחבר) הורדתי אותו דרך EADM התקנתי עידכנתי וכל מה שצריך כמובן גם את punk buster עכשיו יש לי בעיות בחיבור... אני נכנס למשחק רושם שם סיסמא נכנס וזה מגיע עד לאיפה שהרשימה של הסרברים ושאני לוחץ "serch" הוא טוען מלא זמן בלי להפסיק שאני עושה cancel ואז שוב serch זה ממשיך כמו מיקודם או שהוא רושם לי "failed to connect to ea online" מה שמוזר פה זה שבלילה תמיד אני מצליח להתחבר (בסביבות 00:00) וגם בבוקר לפעמים - ובצהריים כבר 3 ימים אני לא מצליח יש לי ראוטר חבר שלי נכנס למשתמש שלי ואצלו זה לא כככה בזק חוסמים פורטים?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני יודע שקיים כבר דיון על המשחק..אבל זו בעיה ממש פופולרית וחשבתי שיש מקום לפרסם אותה לעיני כולם זה יכול לעזור להרבה אנשים. תקלידו בשורת פקודות gfx_maxfps 30 זה מגביל אתכם ל30 fps אבל התקיעות מפסיקות ואפשר להנות מהמשחק גם על DX 10 , מקווה שעזרתי.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לילה טוב. יש לי את המשחק Call of Duty רק בגרסה ספרדית. ישנה דרך לשנות את שפת המשחק לאנגלית? תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
יש למישהו שמירה למקום שממנו אפשר להתפצל למסדרון ולמגשים המשאלות ככה שאפשר יהיה לצפות בכל הסופים? פשוט לא היה לי את הקווסט של המסמכים הסודיים בעיר הזאתי אז אני יכול רק את הסוף של הכסף תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש את הקראק XIII_Proper_Crackfix-FLTDOX למשחק XIII כמובן... תודה לעוזרים 8) (אני מעדיף (+) הורדה ב-HTTP)
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום אנשים. התקנתי היום שוב את המשחק GTA San Andreas על מנת לסיים אותו (לפני כשנה הסרתי אותו אבל שמרתי את קבצי השמירה). אחרי ההתקנה החזרתי את קבצי השמירה למקומם והרצתי את המשחק. מסתבר שכנראה המשחק הזה לא בנוי להתמודד עם משחבים חזקים כי עם המחשב הקודם שלי הוא עבד מצויין אבל על המפרט הנוכחי הוא רץ בצורה מטורפת מש - הכל זז במהירות פי 5-10 יותר מהר מבעבר. זה פשוט נראה כמו סרט מצוייר ואי אפשר לשחק ככה - מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 10.08.2007 בשעה 13:59:53 טוב - מצאתי את הפיתרון - תודה:http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=24543
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם .... מאיפה אני יכול להשיג קראק למשחק need for speed most wanted ?? ובבקשה תביאו לינקים .... זה מאוד חשוב !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שאני משחק במשחק אז הכל בסדר אבל אז שאני עובר לשלב השני כאילו למשימה השניה אז מופיע לי שגיאה שכתוב שאני לא יודע בדיוק מה כתוב זה בערך ככה *********** לא יכול להיפתח בגלל שהפעלת הזיכרון של ******* היא לא redm כמובן שהכוכביות זה לא באמת זה סתם זה במקום אותיות אז מי שיודע את התשובה לזה בבקשה שיעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-